Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti (dėl kitų)

QUOTE(Subjektyvi @ 2013 06 06, 10:03)
Aš nesityčioju 4u.gif Gal ne taip supratai ką norėjau pasakyti? Juk ne sakau, kad visos jos tokios, tikrai ne. Čia gal labiau apie tas, kurios propaguoja kūno ir grožio kultą, ne kitų pusių. Juk čia labai mėtosi: ryja, kemša, chalatas, nevalyvumas, tingėjimas, apsileidimas ir pan.. Tai niekaip nesusiję su pasityčiojimu, tiesa?

Tai aš apie tai ir kalbu, vienos propoguoja kūno kultą, kitos propoguoja sėslų gyvenimą su bliūdu kugelio, nes abiems taip gerai, kame bėda, kuo viena geresnė/blogesnė už kitą? Kur čia ,,kitos pusės'' pas abi? Abi gyvena taip kaip NORI. Ar tu nori pasakyti, kad vistiek ta su kugelio bliūdu kažkaip vertingesnė, protingesnė, nes jai nerūpi figūra,negu ta kuri rūpinasi figūra, valgo salotos lapą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 06 birželio 2013 - 09:12
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 06, 09:57)
Ir vis tik matau, kad gražią išorę siejat su tuštybėm kažkokiom

Em...nu kai nuostata yra, kad storas tolygu apsielidęs, tai ir prisižiūrinčių mažu tokia visuomenės nuostata irgi egzistuoja? Į porą mano postų, kur niekur neminėjau apkūniųjų nei gero būdo nei IQ privalumų prieš lieknas, iškart gavau pastabų, kad ką tu nusišneki, tipo tik storos protingos ir geros, o jau liekna moteris jau bloga žmona arba durnelė? Kodėl tada iškart kyla tokios asociacijos (ir, kiek suprantu, toli gražu neapkūnioms merginoms)?

Juk čia labai mėtosi: ryja, kemša, chalatas, nevalyvumas, tingėjimas, apsileidimas ir pan.. Tai niekaip nesusiję su pasityčiojimu, tiesa?

Nu tai dar ir melu apkaltinama ir nesusivokimu.....paskui dar frigidiškumas pripaišomas iš niekur biggrin.gif Irgi gražus bendravimas smile.gif
Atsakyti
Kuo blogesnis ar geresnis aktyvus ar pasyvus gyvenimo būdas? O gi niekuo. Kiekvienas pasirenka ir nėra prievolės. Ir sėdėjimas su knyga/kompu/žiūrint gerą filmą/laidą/koncertą, gulėjimas paplūdimyje ar sėdėjimas ant suoliuko parke ir t.t. žmogui suteikia ne ką mažiau pasitenkinimo bei komforto, nei kitam, kuris tuo metu bėgioja, slidinėja, kopia, važinėja riedučiais ar kt..

Mylimuke, anie kaime sportavo?  lotuliukas.gif Ne, jie dirbo fizinį darbą.
Papildyta:
Aš nesityčioju 4u.gif Gal ne taip supratai ką norėjau pasakyti? Juk nesakau, kad visos jos tokios, tikrai ne. Čia gal labiau apie tas, kurios propaguoja kūno ir grožio kultą, ne kitų pusių. Juk čia labai mėtosi: ryja, kemša, chalatas, nevalyvumas, tingėjimas, apsileidimas ir pan.. Tai niekaip nesusiję su pasityčiojimu, tiesa? Mes tiesiog kalbamės apie įvairius reiškinius. Todėl tikrai dažnas atvejis, kai tiek užsiima kūno kultu, kad kitiems dalykams paprasčiausiai nebelieka laiko umn.gif

O gal nelieka noro? Nes arba pasirenkama pozicija "aš tokia protinga, o fizinis grožis juk tuštybė", arba "aš tokia graži, kam tas protas dar"?

Ir gal skaitykit, ką rašau. Rašiau apie fizinę veiklą, kuri nebūtinai yra tik kažkokia sporto šaka. Nejaugi taip prastai su teksto suvokimu? Fizinis darbas irgi ne pati blogiausia alternatyva, jeigu nekenkiama sveikatai. O kuo geresnis aktyvus gyvenimo būdas, jau buvo rašyta ne kartą... Paprasčiausiai nenorit skaityt. Ir ne tik su komfortu tai susiję. Ir niekas neliepia atsisakyti kitos veiklos, kuri ir žmogaus vidų turtina.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2013 06 06, 10:08)
Ar tu nori pasakyti, kad vistiek ta su kugelio bliūdu kažkaip vertingesnė, protingesnė, nes jai nerūpi figūra,negu ta kuri rūpinasi figūra, valgo salotos lapą?

Man rods, skaitykite dar kartą smile.gif

QUOTE(mylimuke @ 2013 06 06, 10:16)
Ir gal skaitykit, ką rašau. Rašiau apie fizinę veiklą, kuri nebūtinai yra tik kažkokia sporto šaka. Nejaugi taip prastai su teksto suvokimu? Fizinis darbas irgi ne pati blogiausia alternatyva, jeigu nekenkiama sveikatai. O kuo geresnis aktyvus gyvenimo būdas, jau buvo rašyta ne kartą...

Na ir daug žmonių, kurie dirba fizinį darbą ir aktyviai gyvena. Bet nuo to svoris nebūtinai krenta. Taip šnekame apie geresnę ištvermę, energiją, raumenų tonusą, bet ne visuomet tai padeda figūrai (kalbu ne apie tikslinį sporto salėje prakaitavimą, o aktyvų gyvenimo būdą, fizinį darbą, elementarią mankštą, etc.)
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 06 06, 10:22)
Man rods, skaitykite dar kartą smile.gif
Na ir daug žmonių, kurie dirba fizinį darbą ir aktyviai gyvena. Bet nuo to svoris nebūtinai krenta. Taip šnekame apie geresnę ištvermę, energiją, raumenų tonusą, bet ne visuomet tai padeda figūrai (kalbu ne apie tikslinį sporto salėje prakaitavimą, o aktyvų gyvenimo būdą, fizinį darbą, elementarią mankštą, etc.)

Ir daug tokių su dideliu antsvoriu vaikšto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 06, 10:24)

Uoj, remiuosi asmenine patirtimi- aš (nes pagal temą mano antsvoris didelis) biggrin.gif Sena pažįstama štai fizinį darbą darbuojasi. Ir manau, kad tokių tikrai yra daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Mes tiesiog kalbamės apie įvairius reiškinius. Todėl tikrai dažnas atvejis, kai tiek užsiima kūno kultu, kad kitiems dalykams paprasčiausiai nebelieka laiko umn.gif

O ar lieka kitiems dalykams laiko, pas tuos kur vakarienei cepelinus verda? Na viena tuo metu gal bėgioja, o kita bulves skuta. Viena užsiima kūno kultu, kita maisto kultu ir tiek. Ir abi neturi laiko kitiems dalykams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 06 birželio 2013 - 09:30
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 06, 10:24)

As vaikstau ax.gif Nesportuoju, prisipazinsiu, nes kai griztu namo po protinio darbo ir begu uzsiimti fiziniu darbu(ukininkavimu), vakare krentu sutinusiom kojom i lova.
Taigi, sveikai maitinuosi, daug fiziskai dirbu, o svoris nekrenta. ax.gif Prisipazinsiu, mano beda ta, kad valgau daugiau vakare, nu negaliu eiti gulti skaudanciu skrandziu blush2.gif Ir jogurtu neuzsikisu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 06 06, 10:31)
As vaikstau ax.gif Nesportuoju, prisipazinsiu, nes kai griztu namo po protinio darbo ir begu uzsiimti fiziniu darbu(ukininkavimu), vakare krentu sutinusiom kojom i lova.
Taigi, sveikai maitinuosi, daug fiziskai dirbu, o svoris nekrenta. ax.gif Prisipazinsiu, mano beda ta, kad valgau daugiau vakare, nu negaliu eiti gulti skaudanciu skrandziu blush2.gif Ir jogurtu neuzsikisu.  blush2.gif

visa laime, kad ne salotos lapu, kaip matau is sios temos, salotos lapas turi itin dideli nepageidaujama poveiki smegenims
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2013 06 06, 10:08)
Tai aš apie tai ir kalbu, vienos propoguoja kūno kultą, kitos propoguoja sėslų gyvenimą su bliūdu kugelio, nes abiems taip gerai, kame bėda, kuo viena geresnė/blogesnė  už kitą? Kur čia ,,kitos pusės'' pas abi? Abi gyvena taip kaip NORI. Ar tu nori pasakyti, kad vistiek ta su kugelio bliūdu kažkaip vertingesnė, protingesnė, nes jai nerūpi figūra,negu ta kuri rūpinasi figūra, valgo salotos lapą?

Tikrai ne. 4u.gif Bandau pataikyti į chalatų gerbėjų chorą, tik tiek 4u.gif

Mylimuke, mane kaltinti teksto nesuvokimu nelabai sąžininga, sakyčiau įžeidimas, mirtinas lotuliukas.gif Mes rašome apie įvairias ir skirtingas žmonių grupes. Ir tie trys paršeliai, grožio kultas, kurių nesuriši, tik dalis. Ir apie sportą kalbėjom, apie šiokią tokią fizinę veiklą, kas netapatu aktyviam fiziniam darbui. O tu suvedi, kad veik tapatu. Juk visi žmonės juda, vaikšto, bet vieni tą judėjimą labiau propaguoja, fizinis darbas, sunkus fizinis darbas, vien salotų lapais nelabai įkraunamas. Drūtos moterys, drūti vyrai, ten su KMI labai plati skalė. Nėra taip, kad visi liekni ir valgantys tik sveikuolišką maistą.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2013 06 06, 10:29)
O ar lieka kitiems dalykams laiko, pas tuos kur vakarienei cepelinus verda? Na viena tuo metu gal bėgioja, o kita bulves skuta. Viena užsiima kūno kultu, kita maisto kultu ir tiek. Ir abi neturi laiko kitiems dalykams.

Vargšai cepelinai. Tiesiog nutukimo epidemijos kaltininkai biggrin.gif O dėl maisto ruošimo- nori nenori didžiajai daliai šeimų maistą ruošti tenka (kad ir laiko bėgiojimui sąskaita).

Prisiminiau kaip tik istoriją, tokia viena dama, kuriai pagal profesiją privaloma rūpintis savo išvaizda, labiausia figūra, pasikvietė savo vyrą ir dar draugą vakarienės. Dieną maisto mažai buvo, anie apsidžiaugė gausią pavalgyti. Gavo po jogurtuką ir paskui klausimą, nu? Sotūs jau? biggrin.gif Finale anie išėjo fastfoodo kiosko ieškot. Nes vyro ir vaikų jogurtuku neužkiši, o ne visi tokie idealūs kaip ne kurių dalyvių šeimininkai, kurie patys pasiruošia vakarienę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 06 birželio 2013 - 09:42
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 06 06, 05:05)

P.S. Lauryna, noreciau, kad patikslintumet, kokios "dietos" laikesi jusu mama:nervu ar ligos? 4u.gif Tik tokios 'dietos" sukrecia zmogaus organizma ir sugriauna laimes suvokima.

Gydytoja patare kazkiek svorio numesti del cholesterolio. Dabar viskas gerai, tyrimu rezultatai puikus. Paprsaciausiai apmazino porcijas ir vakare neryja, jokiu dietu nesilaiko ir tikrai nebadauja. Vietoje 5 cepelinu dabar suvalgo 3. biggrin.gif
As savo mamos su 76 kg tikrai nutukusios nelaikau, ji man grazi. biggrin.gif
Atsakyti