Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti (dėl kitų)

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 06 06, 06:05)
ji SIUO metu sveria 76kg, o siaube, taigi netelpa i KMI, ji turi nutukima bigsmile.gif

idomu kaip Jus ta KMI apskaiciavot, zinodama tik zmogaus svori bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 06 06, 11:24)
Vietoje 5 cepelinu dabar suvalgo 3. biggrin.gif
As savo mamos su 76 kg tikrai nutukusios nelaikau, ji man grazi. biggrin.gif

Nu jei as suvalgyciau 3 cepelinus, matyt, susprogtu skrandis unsure.gif O jau apie 5 net nekalbu. 1-norma, o du-jau persivalgymas. ax.gif
Na va, jums mama grazi su 76kg, man vyras sako, kad as grazi su 82kg ax.gif O stai cia rekia visi, kad nutukusi, kad negaliu buti laiminga, kad seksu uzsiimti galiu tik po kaldra, nes vyras bijo ir paziureti biggrin.gif

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 06 06, 11:28)
idomu kaip Jus ta KMI apskaiciavot, zinodama tik zmogaus svori  bigsmile.gif

Labai paprastai, emiau ugio vidurki-165. Ten vienas cm i viena puse, ar kita puse esmes nesudaro irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 06 06, 11:40)
Labai paprastai, emiau ugio vidurki-165. Ten vienas cm i viena puse, ar kita puse esmes nesudaro irnesakyk.gif

biggrin.gif O jei moteris 175 cm?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 06, 11:43)
biggrin.gif  O jei moteris 175 cm?

As bandziau ijungti logika: musu kartos mamos labai reta, kuri perzengdavo 170cm ugio riba. Pamenu, kaip meldziausi paauglysteje, kad tik nebuciau aukstesne nei mama, nu kas mane ims i zmonas, jei busiu 170 lotuliukas.gif O klaseje buvo mergina, auksciausia is visu, jog ugis, o siaube musu to meto suvokimu, buvo 172cm lotuliukas.gif
O mociutes is viso: auksta budavo laikoma ta, kurios ugis siekdavo 160. drinks_cheers.gif
Atsakyti
O stai cia rekia visi, kad nutukusi, kad negaliu buti laiminga, kad seksu uzsiimti galiu tik po kaldra, nes vyras bijo ir paziureti biggrin.gif

Cia buvo jumoras , jeigu ka biggrin.gif Apie aklina tamsa ir seksa tik po kaldra smile.gif
Papildyta:

tame ir reikalas, kad JUS emet vidurki. Kazkuri cia sake, kad visos, kuriu svoris +- 80 kg yra ivardinamos kaip moretys su virssvoriu. As kiek pamenu kalba ejo apie moteri, kuri sveria 80, o jos ugis 164 cm. mirksiukas.gif

As kazkada minejau, kad storais laikau zmones, kuriu svoris yra +- 20 kg. nuo maximalios KMI ribos.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 06 06, 08:19)

Žmogus yra visko visuma, sudėjimas tik toms turi reikšmės, įsikibimas, kurios apart tos figūros puoselėjimo daugiau nieko neturi, nei šarmo, nei vidinės charizmos, ugnies, seksualumo, moteriškumo. Taip, pasitaiko išimčių, kur graži siela ir graži visa, protelio daugiau.

paprastai taip šneka negražūs kompleksų pilni žmonės. Kai neturi išorinio grožio ir apsimeti, kad tai nesvarbu, tuščia, etc
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 06 06, 11:48)
As bandziau ijungti logika: musu kartos mamos labai reta, kuri perzengdavo 170cm ugio riba. Pamenu, kaip meldziausi paauglysteje, kad tik nebuciau aukstesne nei mama, nu kas mane ims i zmonas, jei busiu 170 lotuliukas.gif O klaseje buvo mergina, auksciausia is visu, jog ugis, o siaube musu to meto suvokimu, buvo 172cm lotuliukas.gif
O mociutes is viso: auksta budavo laikoma ta, kurios ugis siekdavo 160. drinks_cheers.gif

Eilinis atvejis, kai apie kitus sprendžiat pagal save?

Aš 173 cm, nors giminėj dauguma tikrai žemesnio ūgio, o klasėj aukščiausia buvo 184, siaubas, ane? biggrin.gif Tai tie 76 kg jai atrodė pats tas, panašiai ir svėrė.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 06, 08:57)
Nors tema ir diskusijos apie sveiką svorį, tai prieš ko čia tos pudros? smile.gif

aš tai čia matau gryną pavydą
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 06 06, 12:01)
paprastai taip šneka negražūs kompleksų pilni žmonės. Kai neturi išorinio grožio ir apsimeti, kad tai nesvarbu, tuščia, etc

QUOTE(devuška @ 2013 06 06, 12:04)
aš tai čia matau gryną pavydą

aš tai matau, kad tema apie sveiką kūno svorį tai prie ko čia nudrengti chalatai?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 06 06, 10:40)
Nu jei as suvalgyciau 3 cepelinus, matyt, susprogtu skrandis unsure.gif O jau apie 5 net nekalbu. 1-norma, o du-jau persivalgymas. ax.gif
Na va, jums mama grazi su 76kg, man vyras sako, kad as grazi su 82kg ax.gif O stai cia rekia visi, kad nutukusi, kad negaliu buti laiminga, kad seksu uzsiimti galiu tik po kaldra, nes vyras bijo ir paziureti biggrin.gif

Mama 171 cm - 76 kg. Nutukusia jos tikrai nelaikau, gal kazkiek apvalaina.
Naturalu, moteris beveik 60 metu ir pagimdziusi 2 vaikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 06 birželio 2013 - 11:14
Mano močiutė irgi kūdinasi, 86-šešrių biggrin.gif Kažkaip buvo priaugusi svorio kai metė rūkyt, stora nebuvo, bet kažkaip nusprendė susiimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 06 06, 11:58)
Cia buvo jumoras , jeigu ka  biggrin.gif  Apie aklina tamsa ir seksa tik po kaldra  smile.gif

As kazkada minejau, kad storais laikau zmones, kuriu svoris yra +- 20 kg. nuo maximalios KMI ribos.

Tai apie seksa po kaldra ir supratau, kaip jumora, nepriemiau to rimtai drinks_cheers.gif biggrin.gif
Nemanau, kad cia diskutuoja moterys, sveriancios 100+ ax.gif Visos storules cia tokios kaip as-virs 80 biggrin.gif Ir tas KMI toks salyginis, pagal viena(kur ugis ir svoris) as virsiju 20kg, pagal kita KMI(kur ugis, svoris ir amzius)-virsiju 5kg. Kuri rinktis? biggrin.gif
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 06, 12:01)
Eilinis atvejis, kai apie kitus sprendžiat pagal save?

Aš 173 cm, nors giminėj dauguma tikrai žemesnio ūgio, o klasėj aukščiausia buvo 184, siaubas, ane? biggrin.gif  Tai tie 76 kg jai atrodė pats tas, panašiai ir svėrė.

Ne pagal save, ne pagal save, remiausi statistika, galit i google isivesti "moteru ugio pokyciai Lietuvoj" 4u.gif

QUOTE(lauryna @ 2013 06 06, 12:10)
Mama 171 cm - 76 kg. Nutukusia jos tikrai nelaikau, gal kazkiek apvalaina.
Naturalu, moteris beveik 60 metu ir pagimdziusi 2 vaikus.

As pagimdziusi tris vaikus, ir ka? ax.gif Ir skydliaukes problemas turiu, tai ka? Vis tiek visi sako, kad as storule, apsileidele, neturinti valios, nesportuojanti, nemylinti saves, gulinti ant sofos pries tv su torto gabalu, tinginti pakelti riebia subine ir pan. biggrin.gif Cia siaip humoras, jei ka, kad nepriimtu niekas to uz rimta piniga biggrin.gif
Nu kadangi mano svajoniu svoris 76-78kg, tai mano akimis, jusu mama tikrai grazi moteris 4u.gif
Atsakyti