QUOTE(Subjektyvi @ 2013 06 04, 23:29)
Bet kodėl viskas susiveda (vėl) į asmens higienos stoką ir purvinus chalatus?

Ar tai neatsiejamas dalykas?
Nea, neatsiejamas

Čia jau konstanta, kad jei yra viršsvorio tai jau vsio, p..c, riebaluoti plaukai, 0 manikiūro, 0 ledo

Nutįsę treningai, nuvalkiota pižama, seksas po kaldra tamsoj, bigudukai savaitę neskalbtoj galvoj, totalus apsileidimas ir tiek.
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 04, 23:46)
vadinasi turi būt stipri motyvacija, o stipriausia ji, kai tu tiesiog nori, dėl savęs (nors tai nereiškia, kad negali daryti kažko dėl savęs IR dėl pvz. savo vyro). O ką stipriai motyvuoja tik kitų norai ir pretenzijos, tai tų man negaila, linkiu tik, kad niekas nepalieptų šokti nuo stogo.
Tada motyvacija atsiranda, nes ir įdomu, ir kartu darai, ir užkrečia, ir žmogus šalia patenkintas.
Būtent, motyvacija savo. Jei motyvacijos jokios nėra, vadinasi viršsvoris netrukdo. Kai pradeda trukdyti, problema pradedama spręsti.
QUOTE(liomi @ 2013 06 05, 00:12)
toji ikelta juodaode ...ne milionieriaus

kaip viska jus zinot,o is kur ?
Nu paskaityk ir sužinosi iš kur žinom

Šiaip tai
idealus smėlio laikrodžio figūros pavyzdys FB "Laimos" žurnalo paskyroje
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 05, 01:18)
Pasirenka gyvenimo būdą tukt? O paskui verkt, kad paliko vyras, sijonai jokie netinka, sunku užlipt į 3čią aukštą ir nėra valios laiku uždaryt šaldytuvą?
Nesuprantu, kame čia gyvenimo būdas?
Aišku, kad niekas nieko neprivalo, bet jau anoj temoj užteko tokių ''labai'' patenkintų savo gyvenimo būdu, nors niekas jų nieko nevertė.
O gal geriau paaiškinkit kai kuriems mano giminaičiams, kad aš nenoriu penkto cepelino ir kad sverdama 64 kg tikrai nesu anoreksikė, ir kad sportuoju dėl malonumo ir geros savijautos, o ne todėl, kad matau veidrodyje dramblį.

Kažką apsėdęs kūno kultas, visi nori kūūūūdintis, o kažkam maisto kultas, nori dar ir kitus nušert, kad galėtų solidariai skųstis antsvorio problemom.
O kodėl verkt? Ir kodėl vyras paliko? Kaip buvo diskutuojama, kad yra žmonių su viršsvoriu, kuris visiškai netrukdo gyvent, nei lipt į 6 aukštą, nei problemų su vyru yra ir drabužius savo atranda. Bet gi ne, pasirodo jei storas, tai tiesiog privalo verkt. Nes storų laimingų nebūna.
O giminaičiams gali paaiškinti pati, kad juos užvaldęs maisto kultas ir prašom nenušerinėt aplinkinių. O jei nenorit būti apsileidę, eikit sportuot ir sveikai maitinkitės, tada nereikės visai šeimai solidariai skųstis svorio problemom
QUOTE(Aimeja @ 2013 06 05, 08:37)
Kodėl tu SAVO suvokimą bruki visiems?

Jau n kartų kartota, toks jausmas skaityt nemoka žmonės, kad +/-5 kg, na gerai +8 ar 10 kg., tai čia nėra STORA. Na apkūni, su trupučiu viršsvorio, bet tu įvedinėji savo teorijas, kad stora.
O kodėl pav. matai riebalus ant plaukų, bet nematai jų ant kūno, ar todėl, kad jie po oda????
Nu Vaiva atviru tekstu pasakė, kad aš esu, o siaube!, stora stora su savo 14 kg viršsvoriu

Tai aš dabar beviltiška nutukėlė ar tiesiog apkūni?
Riebalai po oda ir nežinai kokiu būdu ir dėl ko jie atsirado.
Kūną pamiršta tie, kuriems jis netrukdo. Daug foto iš UK ar USA, kur mergina jau su geru nutukimu keliauja apsitempusi vos ne skiniais- stringais- šleikom ir visai dėl to nekompleksuoja ir nesislepia. Tai gal tai nėra esminis dalykas jai- ji jaučiasi patogiai, gražiai ir tiek.