QUOTE(martyna_mx @ 2006 10 18, 10:44)
be alyvuogių gyventi negaliu. pas mane šaldytuve visada, visokių, kokių tik nori. Skaniausios aišku žaliosios įdarytos su ančiuviais ir pelėsinu sūriu
, bet jau pastarosios brangios -
na su citrina man tirkai neskanu
aš net galvoju, kad su alyvuogėm ką nors gaminti neverta - jas tiesiog vienas valgyti ar prikąsti prie ko nors. Kam slopinti jų skonį užgožiant kitais produktais.nesenai nuvariau į tokią bjaurią parduotuvę šalia namų ) einu kai jau nėra kitos išieties - ir ką jūs visa lentyna pririkiuota įdarytų alyvuogių - su kuo tik nori : su krevetėm, lašiša, tunu suskaičiavau gal 14 rūšių

aš net galvoju, kad su alyvuogėm ką nors gaminti neverta - jas tiesiog vienas valgyti ar prikąsti prie ko nors. Kam slopinti jų skonį užgožiant kitais produktais.nesenai nuvariau į tokią bjaurią parduotuvę šalia namų ) einu kai jau nėra kitos išieties - ir ką jūs visa lentyna pririkiuota įdarytų alyvuogių - su kuo tik nori : su krevetėm, lašiša, tunu suskaičiavau gal 14 rūšių

Zinoma jei alyvuoges brangios tai gal neapsimoka ka is ju gaminti, bet patikek ateis laikas kai noresi kazko skirtingo, kaip salotu ,pyragu su alyvuogem ar karsto patiekalo su jom.