Alyvuogės... Kaip kažkas rašė, aš dar tikriausiai nepakankamai suaugus:] Niu, nors duok į akį - nesuprantu, kaip tokis taukuotas beskonis daiktas gali būt valgomas su malonumu. Bandžiau ir juodų, ir žalių, ir salotose, ir užsigert su kuom nors alkoholišku :] Veee...
man tai skaniausios juodos, perkuosi be kauliuku ir valgau vienas

QUOTE(little_cow_ @ 2005 09 30, 16:27)
Alyvuogės... Kaip kažkas rašė, aš dar tikriausiai nepakankamai suaugus:] Niu, nors duok į akį - nesuprantu, kaip tokis taukuotas beskonis daiktas gali būt valgomas su malonumu. Bandžiau ir juodų, ir žalių, ir salotose, ir užsigert su kuom nors alkoholišku :] Veee...
Norėjau pasitikslinti, kokia kulinarinė idėja siūloma? Lyg ir toks skyrelio pavadinimas

QUOTE(ausrytuke @ 2005 10 01, 14:33)
man tai skaniausios Ispanijoj, su kauliukais, be kauliukų, juodos, žalios, vienos, dvi, trys

Nesenai ir as pradejau megt alyvuoges, laaaaaabai jau jos man patinka ir vienos, ir zalios, ir juodos, ir idarytos...Megstamiausios salotos:
Virti makaronai
Svogunas
Tunas
Alyvuoges
Majonezas
O uzkandziam i didele lekste, suskirstyta skyreliais dedam ivairias alyvuoges, kumpio, desrytes, surio...
Virti makaronai
Svogunas
Tunas
Alyvuoges
Majonezas

O uzkandziam i didele lekste, suskirstyta skyreliais dedam ivairias alyvuoges, kumpio, desrytes, surio...

ir man alyvuoges
, bet tik juodos, zalios kazkaip nelabai gal reiktu pabandyt idarytas su kuo nors
O as jas ir vienas valgau ir i tuno salotas dedu, ir siaip kaip garnyra prie mesytes
O alyvuoges dar labai megsta mano katinas, tik uzuodzia ju kvapa tai tokios serenados buna

O alyvuoges dar labai megsta mano katinas, tik uzuodzia ju kvapa tai tokios serenados buna

Labai mėgstam alyvuoges, tai vakar norėjom lengvos vakarienės
tai šaldytuve radau rūkyto sūrio, žalių alyvuogių įdarytu paprika, sūrį supjausčiau šiaudeliai ir į lėkštę, per vidurį subėriau alyvuoges ir skanaus
Valgėm pasismeigdami dantų krapštukais
Buvo labai skanu

Mano vyrui labai skanu zalios alyvuoges prie alaus.dazniausiai perkam idarytas paprika arba astrias-cia jau man

noriu paklaust alyvuogių megėjų, koks sūris labiausiai tinka
skaičiau kad ir rūkytas ir Gouda skanu. Kokius dar naudojat?

skaičiau kad ir rūkytas ir Gouda skanu. Kokius dar naudojat?
Dievinu žalias alyvuoges!! Ypač įdarytas ančiuviais - jos tokio stipraus pikantiško skonio
Vynas, alyvuogės ir mėlynas pelėsinis sūris ar President ožkos pienos sūris su baltu pelėsiu... mhhmmm....

Man tai irgi labai skanu žalios alyvuogės (gali būti įdarytos,bandžiau su agurkėliais, lašiša, citrina, sūriu) kepta duona su sūrio česnako padažiuku, pelėsinis sūris......ir gali būti alutis.
Labai skanu.Siūlau pabandyt, vakarienės nebereikės.