Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(GingerBella @ 2013 06 10, 20:11)
KittyKitty,

va feritino dar nesityriau biggrin.gif o jau galvojau, kad viska tyriausi lotuliukas.gif

Bet pas mane hemoglobinas zemokas, tad kol kas pradejau nuo jo sutvarkymo doh.gif

Tai viskas tuo pačiu, feritinas -geležies atsargos, jis senka pirmiausia,kai jau krenta hemoglobinas, tai jau paskutinė anemijos stadija, kai hgb normalus, o feritinas žemas-tai vadinama paslėpta anemija.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 06 10, 22:40)
Tai viskas tuo pačiu, feritinas -geležies atsargos, jis senka pirmiausia,kai jau krenta hemoglobinas, tai jau paskutinė anemijos stadija, kai hgb normalus, o feritinas žemas-tai vadinama paslėpta anemija.
4u.gif

O tikrai taip svarbu feritinas pastojant? Man apie tai niekas nekalbejo, tyrimu nedare... Nors zinau, kad visais laikais man truko gelezies, feritinas vienu metu buvo katastrofiskas...
Atsakyti

Rora,

kai savo gydytojui pasakiau, kad ruosiuosi tirtis vit. D ir hemoglobina, tai pasake, kad cia yra standartiniai tyrimai kuriuos ir taip aisku, kad reikia buti issityrus ir pasirupinus jeigu yra trukumas.

Pvz. man tyre tik 3 hormonus ir dare 1-a IVF'a.

Turbut nera tokio gydytojo, kuris pateiktu visa sarasa butinu ir rekomenduotinu tyrimu, o ypac vitaminu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rora @ 2013 06 10, 23:03)
O tikrai taip svarbu feritinas pastojant? Man apie tai niekas nekalbejo, tyrimu nedare... Nors zinau, kad visais laikais man truko gelezies, feritinas vienu metu buvo katastrofiskas...

Kaip minėjau, Lietuvoj turbūt dar niekam nėra darę tokio tyrimo, kaip ir daugelio kitų, tarkim, VitD, AFS ir t. t. (visus pasidariau, visi buvo nukrypę nuo normos). Savo laiku laaabai daug perskaičiau ta tema, sakau, yra krūva straipsnių rimtuose leidiniuose, netgi laikoma labai rimta nevaisingumo priežastimi, ir , kaip jau rašiau, pakartosiu, JAV klinikose daug kur daroma kartu su pirmaisiais tyrimais (hormonų ir t. t.). JAV formumuose irgi daug skaičiau. Visur rašo, kad pastojimui būtinas bent 50. Kiek visame tame "tikrai", belieka spręsti pačiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 06 10, 23:17)
Kaip minėjau, Lietuvoj turbūt dar niekam nėra darę tokio tyrimo, kaip ir daugelio kitų, tarkim, VitD, AFS ir t. t. (visus pasidariau, visi buvo nukrypę nuo normos). Savo laiku laaabai daug perskaičiau ta tema, sakau, yra krūva straipsnių rimtuose leidiniuose, netgi laikoma labai rimta nevaisingumo priežastimi, ir , kaip jau rašiau, pakartosiu, JAV klinikose daug kur daroma kartu su pirmaisiais tyrimais (hormonų ir t. t.). JAV formumuose irgi daug skaičiau. Visur rašo, kad pastojimui būtinas bent 50. Kiek visame tame "tikrai", belieka spręsti pačiai 4u.gif

Vit D dariau, jo truksta, kaip ir visiems Lietuvos zmonems smile.gif ir siaip siaurineje puseje gyvenantiems. Aisku, tai reikes tuomet ir feritina pakartoti. Nors ir siaip zinau, kad bus labai mazas, man jo visada truksta. O kaip ji pasikelti ? Ar uztenka Tardyferono su B grupes vitaminais gerti, ar dar yra kokiu stebuklingu budu ? smile.gif Na, turbut ir maistas, kur gelezies yra, labai svarbu...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2013 06 10, 20:10)
as norejau pasiteirauti, jei jau tiek daug apsivaisino tai kodel neaugino iki blastukiu  g.gif ar klinika vadovaujasi kita praktika?  4u.gif

Soriukas,bet nelabai suprantu tavo klausimo 4u.gif .Ka reiskia (blastukiu) g.gif ?
Atsakyti
Ipusejau buteli vyno - siandien sirdute jau nebeplaka angel_sadangel.gif
Atsakyti
baissa, labai uzjauciu verysad.gif . Nera zodziu... Ir snaiguciu neturi...

QUOTE(KittyKitty @ 2013 06 10, 22:17)
...JAV klinikose daug kur daroma [feritininas] kartu su pirmaisiais tyrimais (hormonų ir t. t.).

Tai priklauso nuo klinikos. Man netyre. As perziurejau savo klinikos firmini blanka, kuriame po kiekvieno vizito pazymi kokios proceduros/tyrimai buvo atlikti ir kiek reikia moketi, tai jame nei feritininas, nei vitaminas D net nera irasyti kaip galimi tyrimai.
Mano hemoglobinas visada budavo geras, o vit. D niekada nebuvo tirtas. Ir kai dabar tapus nestuke.gif, pas paprasta gine atliko visus privalomus tyrimus, rado, kad mano vit. D truputeli zemiau normos. Bet kas zino ar tai galejo buti nepastojimo priezastis...

Rora, krimsk migdolus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baissa @ 2013 06 11, 04:13)
Ipusejau buteli vyno - siandien sirdute jau nebeplaka  angel_sadangel.gif

console.gif
nu žalia rūta...
Atsakyti
Startuosiu liepos pabaigoje su ilgu protokolu. Rugpjūtis bus karštas smile.gif
Atsakyti
Atsiprasau kad isiterpiu - parduoda 100% Baltijos amerikos klinika, tik jie reikalauja uzsirasyti trumpam vizitui pas ju gydytoja uz 82 Lt, tada gali nusipirkti, kaina iseina apie 17lt uz 1 vnt smile.gif 4u.gif
P.S. cia as apie Crinone....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juvile: 11 birželio 2013 - 09:32
QUOTE(Glamour @ 2013 06 10, 18:48)
lollypopas, kuo mažiau galvoji tuo viskas sklandžiau ir gaunasi. Iš visos širdies linkiu, kad šis kartas būtų sėkmingas.

Pas mus iš 15 liko 7 emrionai 8, 7 ląstelių. Įsodino vieną, užšaldė šešis.

Įdomu kaip editulei sekėsi

GLABOUR kaip tu laikaisi? 4u.gif
Atsakyti