Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Linkiu ir jums merginos sulaukti savo stebuklelio mazo ir laikau špygas uz jus visas, man jau padovanojo,maza išdykusi vyruka. soske.gif Aciu.
Atsakyti
[quote=Gėlytė.lt,2013 06 10, 13:04]
argi kovinuku? g.gif man atrodo kad vasarinuku smile.gif aisku jokio skirtumo, bet aciu ,Uogiuke, uz grazius palinkejimus mirksiukas.gif
sekmingo kraustymosi 4u.gif

Hmmm,nu gal ir vasarinuku... blush2.gif Jums geriau zinot... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Mergaites, ar visos pries IVF esat dariusios ta spermos fragmentacijos tyrima? Gal kas galit parasyt kokios ten normos yra? Busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
labas mergytes 4u.gif

ir vel uzsuku cia,nes sis ciklas - musu ciklas wub.gif pagaliau pasiimsim snaigutes smile.gif procedura naturaliame cikle, des 2 geriausias is 4-riu saldytu 4u.gif siandien esu is po scano - viskas auga palengva, penktadieni pakartotinas scanas, ciklai mano tapo labai leti ir gana ilgi (36-38d doh.gif ) is po visu tu stimuliaciju,IUI, IVF ir pan unsure.gif tai zodziu manau viskas uzsites g.gif

Uogiuke kaip tu? kaip pilvinukas auga? 4u.gif

seniai cia beuzsukau, nes dabar labai uzimta su naujuoju namo gyventoju - suniuku wub.gif

visoms mergytems sekmes, graziu skaiciuku toms kas laukia rezultatu, visoms PUPO - didziausias balioncikas 4u.gif

Tikejimo pas mane si karta labai mazai, tikriausiai realiste patapau....gal taip ir geriau is tikruju, nes prisisvajoju paskui ir nieko vistiek nebuna schmoll.gif

Atsakyti
lollypopas, kuo mažiau galvoji tuo viskas sklandžiau ir gaunasi. Iš visos širdies linkiu, kad šis kartas būtų sėkmingas.

Pas mus iš 15 liko 7 emrionai 8, 7 ląstelių. Įsodino vieną, užšaldė šešis.

Įdomu kaip editulei sekėsi
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 06 10, 18:48)
lollypopas, kuo mažiau galvoji tuo viskas sklandžiau ir gaunasi. Iš visos širdies linkiu, kad šis kartas būtų sėkmingas.

Įdomu kaip editulei sekėsi

Laba laba.Gerai man sekesi?jau guliu namie,ilsiuosi smile.gif .Kaip tau? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(editule1 @ 2013 06 10, 19:47)
Laba laba.Gerai man sekesi?jau guliu namie,ilsiuosi smile.gif .Kaip tau? 4u.gif

Ir dar.Pas mus buvo 17,is ju 12 apsivaisino thumbup.gif .Viena isodino ir 9 uzsalde rolleyes.gif .
Atsakyti
as norejau pasiteirauti, jei jau tiek daug apsivaisino tai kodel neaugino iki blastukiu g.gif ar klinika vadovaujasi kita praktika? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svente22 @ 2013 06 10, 12:49)
Sveikos! Gal galite pasidalinti info del snaiguciu? Kaip viskas vyksta, kokius vaistus reikia gert,mes nesame dar dare tokios proceduros kiek mazdaug gali kainuoti  g.gif Turiu berniuka jau 4 metu po ivf

Su snaigutemis bent pagal musu protokola yra paprastai. Sulauki 10 c.d. eini echoskopui, pradedi tikrinti O, kai jau rodo, kad vyksta, tada skambini i klinika ir kazkur 5-7 diena po O sodina (blastutes). Taciau LT ir LV daro daug protingiau, paskiria susileisti Ovitreli, kad tiksliai zinotu O laika ir tada paskiria isodinimo diena tikriausiai po 3 dienu arba veliau, jeigu blastutes.

Vaistai vartojami tik progesteronas, jeigu nera kitu problemeliu (pvz. su gleivine ar kraujo kresejimais ir t.t.)

QUOTE(burbuliacija @ 2013 06 10, 15:48)
Sveikutes 4u.gif

Mergaites, ar visos pries IVF esat dariusios ta spermos fragmentacijos tyrima?  Gal kas galit parasyt kokios ten normos yra? Busiu dekinga  4u.gif

Burbuliacija,

normos labai paprastos. Jei fragmentacija yra iki 15%,m tai laikoma, kad viskas gerai. Jeigu nuo 15% iki 25%, laikoma patenkinama, jeigu 25%-50% nepatenkinama, Virs 50% - labai blogai.

Nors mane gydytoja sbande paguosti, pateikdamas pavyzdi, kaip jo praktikoje pastojo su 55% fragmentacija.

Is esmes sis tyrimas nelabai ka keicia, tik parodo ar jau visai visai prastai ar dar sansu yra. Pradejo gerti be pertrauku antioksidantus, riboti karsti, kompiuterio laikyma ir t.t.

Jo neskiria gydytojai is pradziu. As issiprasiau sio tyrimo.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 06 10, 12:05)
Matai kaip g.gif Mano hemoglobinas irgi normos ribose.Tai gal bandyk keisti i kita gelezies preparata g.gif As tai labai sumazinau kavos gerima dar.Ir visad su gelezim papildomai geriu vitamina C.Net nebezinau ka ir patarti tau g.gif Gal pabandyk pas hematologus papult 4u.gif

ačiū, pupa, bandysiu daugiau greti kol kas, į hematologus daug vilčių nededu.. Feritino norma nuo 10, kam aš įrodysiu, kad man 32 mažai...kiek teko susidurti, niekas nesupranta, ko darau problemą, nesvarbu, kad yra begalės straipsnių, kad norint pastoti, reikia bent 50, kad net radau terminą "feritine infertility", kad dažnai užsienio klinikose tai yra pirmas tyrimas, būna, kad užtenka pakelt feritiną ir pastoja, jei kitų problemų nėra. Niekam tai neįdomu, nes niekas nesidomi, kiek reikia pastojimui ir t. t., į normas telpi- tai ko zyzi..

QUOTE(lollypopas @ 2013 06 10, 15:52)
ir vel uzsuku cia,nes sis ciklas - musu ciklas wub.gif pagaliau pasiimsim snaigutes

laikysiu kumštukus 4u.gif

QUOTE(Glamour @ 2013 06 10, 17:48)

sveikinu, puikūs rezultatai, tai nusprendėt neaugint iki blasto?

QUOTE(editule1 @ 2013 06 10, 18:49)

Ir dar.Pas mus buvo 17,is ju 12 apsivaisino thumbup.gif .Viena isodino ir 9 uzsalde rolleyes.gif .

nu kokios jūs šaunuolės, mergaitės,puikus derlius abiejų thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
KittyKitty,

va feritino dar nesityriau biggrin.gif o jau galvojau, kad viska tyriausi lotuliukas.gif

Bet pas mane hemoglobinas zemokas, tad kol kas pradejau nuo jo sutvarkymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(donata72 @ 2013 06 10, 14:14)

Delena gal kartojai HCG?

Nekartojau, nezinau ar verta jei buvo <1... verysad.gif . Seip tai man rytoj buvo numatyta HCG diena...paziuresiu, gal pakartosiu, net nezinau, jei mm neateis, nes vakar vakare rudu isskyru lasiuka pamaciau ir siandien truputi is ryto, o kol kas svaru, pilva per pietus tempe kaip prie mm....o dabar ramiau, neaisku kaip bus rytoj...Bet sonus skauda, jauciu kiausydes...pilva raizo, gal reciau, bet vis dar yra...Pavargau per sias dienas, kentejau svajodama kad nestuke.gif , o dabar gavus <1 tai ir kantrybe baigiasi, nes prastai jauciuosi vis dar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2013 06 10, 19:52)
Nekartojau, nezinau ar verta jei buvo <1... verysad.gif . Seip tai man rytoj buvo numatyta HCG diena...paziuresiu, gal pakartosiu, net nezinau, jei mm neateis, nes vakar vakare rudu isskyru lasiuka pamaciau ir siandien truputi is ryto, o kol kas svaru, pilva per pietus tempe kaip prie mm....o dabar ramiau, neaisku kaip bus rytoj...Bet sonus skauda, jauciu kiausydes...pilva raizo, gal reciau, bet vis dar yra...Pavargau per sias dienas, kentejau svajodama kad  nestuke.gif , o dabar gavus <1 tai ir kantrybe baigiasi, nes prastai jauciuosi vis dar  verysad.gif

Delena, o gal pasidaryt del sventos ramybes g.gif kada tau iprastai po ivf mm ateina?
Papildyta:
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 06 10, 21:10)
Delena, o gal pasidaryt del sventos ramybes g.gif  kada tau iprastai po ivf mm ateina?

Glamour, Editule 4u.gif su PUPO statusu 4u.gif
pas abi pasakiskas derlius 4u.gif kodel iki blastukiu neauginot g.gif
Atsakyti