[quote=Gėlytė.lt,2013 06 10, 13:04]
argi kovinuku?
man atrodo kad vasarinuku
aisku jokio skirtumo, bet aciu ,Uogiuke, uz grazius palinkejimus
sekmingo kraustymosi
Hmmm,nu gal ir vasarinuku...
Jums geriau zinot...
argi kovinuku?

sekmingo kraustymosi

Hmmm,nu gal ir vasarinuku...

Sveikutes
Mergaites, ar visos pries IVF esat dariusios ta spermos fragmentacijos tyrima? Gal kas galit parasyt kokios ten normos yra? Busiu dekinga

Mergaites, ar visos pries IVF esat dariusios ta spermos fragmentacijos tyrima? Gal kas galit parasyt kokios ten normos yra? Busiu dekinga

labas mergytes
ir vel uzsuku cia,nes sis ciklas - musu ciklas
pagaliau pasiimsim snaigutes
procedura naturaliame cikle, des 2 geriausias is 4-riu saldytu
siandien esu is po scano - viskas auga palengva, penktadieni pakartotinas scanas, ciklai mano tapo labai leti ir gana ilgi (36-38d
) is po visu tu stimuliaciju,IUI, IVF ir pan
tai zodziu manau viskas uzsites
Uogiuke kaip tu? kaip pilvinukas auga?
seniai cia beuzsukau, nes dabar labai uzimta su naujuoju namo gyventoju - suniuku
visoms mergytems sekmes, graziu skaiciuku toms kas laukia rezultatu, visoms PUPO - didziausias balioncikas
Tikejimo pas mane si karta labai mazai, tikriausiai realiste patapau....gal taip ir geriau is tikruju, nes prisisvajoju paskui ir nieko vistiek nebuna

ir vel uzsuku cia,nes sis ciklas - musu ciklas

Uogiuke kaip tu? kaip pilvinukas auga?

seniai cia beuzsukau, nes dabar labai uzimta su naujuoju namo gyventoju - suniuku

visoms mergytems sekmes, graziu skaiciuku toms kas laukia rezultatu, visoms PUPO - didziausias balioncikas

Tikejimo pas mane si karta labai mazai, tikriausiai realiste patapau....gal taip ir geriau is tikruju, nes prisisvajoju paskui ir nieko vistiek nebuna

lollypopas, kuo mažiau galvoji tuo viskas sklandžiau ir gaunasi. Iš visos širdies linkiu, kad šis kartas būtų sėkmingas.
Pas mus iš 15 liko 7 emrionai 8, 7 ląstelių. Įsodino vieną, užšaldė šešis.
Įdomu kaip editulei sekėsi
QUOTE(Glamour @ 2013 06 10, 18:48)
lollypopas, kuo mažiau galvoji tuo viskas sklandžiau ir gaunasi. Iš visos širdies linkiu, kad šis kartas būtų sėkmingas.
Laba laba.Gerai man sekesi?jau guliu namie,ilsiuosi

Papildyta:
QUOTE(editule1 @ 2013 06 10, 19:47)
Ir dar.Pas mus buvo 17,is ju 12 apsivaisino

as norejau pasiteirauti, jei jau tiek daug apsivaisino tai kodel neaugino iki blastukiu
ar klinika vadovaujasi kita praktika?

QUOTE(svente22 @ 2013 06 10, 12:49)
Sveikos! Gal galite pasidalinti info del snaiguciu? Kaip viskas vyksta, kokius vaistus reikia gert,mes nesame dar dare tokios proceduros kiek mazdaug gali kainuoti
Turiu berniuka jau 4 metu po ivf

Su snaigutemis bent pagal musu protokola yra paprastai. Sulauki 10 c.d. eini echoskopui, pradedi tikrinti O, kai jau rodo, kad vyksta, tada skambini i klinika ir kazkur 5-7 diena po O sodina (blastutes). Taciau LT ir LV daro daug protingiau, paskiria susileisti Ovitreli, kad tiksliai zinotu O laika ir tada paskiria isodinimo diena tikriausiai po 3 dienu arba veliau, jeigu blastutes.
Vaistai vartojami tik progesteronas, jeigu nera kitu problemeliu (pvz. su gleivine ar kraujo kresejimais ir t.t.)
QUOTE(burbuliacija @ 2013 06 10, 15:48)
Sveikutes

Burbuliacija,
normos labai paprastos. Jei fragmentacija yra iki 15%,m tai laikoma, kad viskas gerai. Jeigu nuo 15% iki 25%, laikoma patenkinama, jeigu 25%-50% nepatenkinama, Virs 50% - labai blogai.
Nors mane gydytoja sbande paguosti, pateikdamas pavyzdi, kaip jo praktikoje pastojo su 55% fragmentacija.
Is esmes sis tyrimas nelabai ka keicia, tik parodo ar jau visai visai prastai ar dar sansu yra. Pradejo gerti be pertrauku antioksidantus, riboti karsti, kompiuterio laikyma ir t.t.
Jo neskiria gydytojai is pradziu. As issiprasiau sio tyrimo.
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 06 10, 12:05)
Matai kaip
Mano hemoglobinas irgi normos ribose.Tai gal bandyk keisti i kita gelezies preparata
As tai labai sumazinau kavos gerima dar.Ir visad su gelezim papildomai geriu vitamina C.Net nebezinau ka ir patarti tau
Gal pabandyk pas hematologus papult 

ačiū, pupa, bandysiu daugiau greti kol kas, į hematologus daug vilčių nededu.. Feritino norma nuo 10, kam aš įrodysiu, kad man 32 mažai...kiek teko susidurti, niekas nesupranta, ko darau problemą, nesvarbu, kad yra begalės straipsnių, kad norint pastoti, reikia bent 50, kad net radau terminą "feritine infertility", kad dažnai užsienio klinikose tai yra pirmas tyrimas, būna, kad užtenka pakelt feritiną ir pastoja, jei kitų problemų nėra. Niekam tai neįdomu, nes niekas nesidomi, kiek reikia pastojimui ir t. t., į normas telpi- tai ko zyzi..
QUOTE(lollypopas @ 2013 06 10, 15:52)
laikysiu kumštukus

QUOTE(Glamour @ 2013 06 10, 17:48)
sveikinu, puikūs rezultatai, tai nusprendėt neaugint iki blasto?
QUOTE(editule1 @ 2013 06 10, 18:49)
nu kokios jūs šaunuolės, mergaitės,puikus derlius abiejų

KittyKitty,
va feritino dar nesityriau
o jau galvojau, kad viska tyriausi
Bet pas mane hemoglobinas zemokas, tad kol kas pradejau nuo jo sutvarkymo
va feritino dar nesityriau

Bet pas mane hemoglobinas zemokas, tad kol kas pradejau nuo jo sutvarkymo

QUOTE(donata72 @ 2013 06 10, 14:14)
Delena gal kartojai HCG?
Nekartojau, nezinau ar verta jei buvo <1...

QUOTE(Delena @ 2013 06 10, 19:52)
Nekartojau, nezinau ar verta jei buvo <1...
. Seip tai man rytoj buvo numatyta HCG diena...paziuresiu, gal pakartosiu, net nezinau, jei mm neateis, nes vakar vakare rudu isskyru lasiuka pamaciau ir siandien truputi is ryto, o kol kas svaru, pilva per pietus tempe kaip prie mm....o dabar ramiau, neaisku kaip bus rytoj...Bet sonus skauda, jauciu kiausydes...pilva raizo, gal reciau, bet vis dar yra...Pavargau per sias dienas, kentejau svajodama kad
, o dabar gavus <1 tai ir kantrybe baigiasi, nes prastai jauciuosi vis dar 

Delena, o gal pasidaryt del sventos ramybes

Papildyta:
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 06 10, 21:10)
Glamour, Editule

pas abi pasakiskas derlius