Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Pilkos akys @ 2013 06 09, 21:58)
Man neliko kur dėtis: gydytojai nenorėjo hcg daryti, o gi NT nenorėjau per anksti rizikuoti. Bet man bjauri hiper, tai jau nebeištvėriau, nuvežė MB šeštadienį pas ginių, padarė ir hcg tada jau, tik atsakymas bus ryt smile.gif Tai kol to atsakymo laukiu, galvoju, reikia ir NT pasidaryti smile.gif
Papildyta:
GingerBella, taip pirmas mums IVFas. O šiaip jau beveik trys metai visokius metodus be mažiausios sėkmės prošvaistės.

Ačiū labai visoms už palaikyma  4u.gif

O aš laikau kumščius už visas, kurių laukia įsidonimas ir tas rezultato laukimas  4u.gif

Pilkos akys, palaikymo komanda laukia graziu skaiciuku wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos! Gal galite pasidalinti info del snaiguciu? Kaip viskas vyksta, kokius vaistus reikia gert,mes nesame dar dare tokios proceduros kiek mazdaug gali kainuoti g.gif Turiu berniuka jau 4 metu po ivf
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 06 10, 11:32)
Egluzele,linkiu sekmes kuo didziausios 4u.gif Gal tavo atveju tikrai i gera iseis ilgasis protokolas,as irgi po keliu IVF turejau ilgaji,bet deja jis man visai netiko.O del Meskauskienes,jei kalba eina apie Vilniu,tai ji tiksliai dirba du kart per savaite; antradieni ir ketvirtadieni 4u.gif
Noriu palinketi,kad neziurint i nieka,jums pateiktu sis ciklas siurpriza thumbup.gif
Mergytes,Glamour ir Edilute1 sekmes jums susitinkant su maziukais ir kad jiems jusu jaukus namelis patiktu ir jie ten pasiliktu ilgam laikui wub.gif

Aciu uz linkejimus smile.gif butu didziausios svajones issipildymas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 06 10, 11:16)
Pilkos akys, palaikymo komanda laukia graziu skaiciuku wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Gelyte kaip tu laikaisi?
as baigiu isprotet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(donata72 @ 2013 06 10, 12:23)
drinks_cheers.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Gelyte kaip tu laikaisi?
as baigiu isprotet doh.gif

as irgi baigiu biggrin.gif nu jau taip sunku si karta islaukt doh.gif
testuko negadinai?
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 06 10, 12:39)
as irgi baigiu biggrin.gif nu jau taip sunku si karta islaukt doh.gif
testuko negadinai?

schmoll.gif
MB isvaziavo I komandirote greztai pasake jokiu testu iki pienktadienio biggrin.gif bet rankos nesti eit I parde nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svente22 @ 2013 06 10, 12:49)
Sveikos! Gal galite pasidalinti info del snaiguciu? Kaip viskas vyksta, kokius vaistus reikia gert,mes nesame dar dare tokios proceduros kiek mazdaug gali kainuoti  g.gif Turiu berniuka jau 4 metu po ivf

Sveikute 4u.gif
Gal daugiau mergaiciu pakomentuos,ypac tos kurios neseniai dare isodinima su snaigutemis.Man ji atliko Latvijoje,pries gal apytiksliai du metukus.Sodino naturaliame cikle,nepamenu tiksliai bet man rodos jau 10c.d. vaziavom apziurai ir taip vaziavom kelis kartus,paskui liepe susileisti Ovitreli ir tada atvykti po 36val.Kai atvykau suzinojau kad is 3 snaiguciu atsilo 2 geros kokybes,kurias ir isodino.O toliau tai viskas kaip ir po IVF paprasto-liepe vartoti crenone ir po 10 dienu darytis HCG. 4u.gif
Gal kas nors dabar pasikeite yra,nes dabar kiek bandem nebeturejom ne kart ko saldyti.Didziausios sekmes Jums. 4u.gif
Gelyte ir Donatele,puikiai isivaizduoju kaip dabar ciuozia stogas,kantrybes jums ir stiprybes.Laikom kumstukus 4u.gif
Atsakyti
Gelyte, Delena ir Donata72 stebiu jus kiekviena diena ir laikau kumstukus uz 2 juosteles ir grazius skaiciukus.... nestuke.gif ,tik gaila,kad mes kraustomes i kita nama ir nebeturesim interneto,tai praziopsosiu visas Jusu naujienas... Tai kai grysiu ant rysio tikiuosi,kad jus jau busit Kovinuku temuteje.... nestuke.gif

Linkiu visom mergytem sekmes... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2013 06 10, 12:55)
Gelyte, Delena ir Donata72 stebiu jus kiekviena diena ir laikau kumstukus uz 2 juosteles ir grazius skaiciukus.... nestuke.gif  ,tik gaila,kad mes kraustomes i kita nama ir nebeturesim interneto,tai praziopsosiu visas Jusu naujienas... Tai kai grysiu ant rysio tikiuosi,kad jus jau busit Kovinuku temuteje....  nestuke.gif

Linkiu visom mergytem sekmes... nestuke.gif

argi kovinuku? g.gif man atrodo kad vasarinuku smile.gif aisku jokio skirtumo, bet aciu ,Uogiuke, uz grazius palinkejimus mirksiukas.gif
sekmingo kraustymosi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(donata72 @ 2013 06 10, 12:51)
schmoll.gif
MB isvaziavo I komandirote greztai pasake jokiu testu iki pienktadienio biggrin.gif bet rankos nesti eit I parde nusipirkt biggrin.gif

saunuolis tavo MB 4u.gif geriau nedaryk dar ax.gif nebent namie lupa turi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 06 10, 13:02)
argi kovinuku? g.gif  man atrodo kad vasarinuku  smile.gif  aisku jokio skirtumo, bet aciu ,Uogiuke, uz grazius palinkejimus  mirksiukas.gif
sekmingo kraustymosi 4u.gif
Papildyta:
saunuolis tavo MB 4u.gif  geriau nedaryk dar ax.gif  nebent namie lupa turi biggrin.gif

Delena, kaip jautiesi? console.gif ar nekartojai HCG?

Afrodite69, 4u.gif
Atsakyti
uogiukie aciu tau uz palikiejimo 4u.gif
Afrodite wub.gif wub.gif
Delena gal kartojai HCG?
Atsakyti
4u.gif
Vakar betvarkydama vaistinėlę radau užsilikusų 1vnt. crinone, galioja iki 2014m. Gal kam reikia? Mielai padovanosiu. Veiksmas Šiauliuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 06 10, 13:52)
Sveikute 4u.gif
Gal daugiau mergaiciu pakomentuos,ypac tos kurios neseniai dare isodinima su snaigutemis.Man ji atliko Latvijoje,pries gal apytiksliai du metukus.Sodino naturaliame cikle,nepamenu tiksliai bet man rodos jau 10c.d. vaziavom apziurai ir taip vaziavom kelis kartus,paskui liepe susileisti Ovitreli ir tada atvykti po 36val.Kai atvykau suzinojau kad is 3 snaiguciu atsilo 2 geros kokybes,kurias ir isodino.O toliau tai viskas kaip ir po IVF paprasto-liepe vartoti crenone ir po 10 dienu darytis HCG. 4u.gif

As bandysiu su saldytais uz menesio, labai laukiu, tikiuosi, sis kartas pasiseks..
Detaliu nezinau, bet kaip supratau tai bus atliekama naturaliame cikle, vel reikes eiti i apziuras nuo kazkelintos ciklo dienos, o kai priartes ovuliacija, reikes leistis Pregnyl (LT - Ovitrel), pats isodinimas vyksta 3 dienos po ovuliacijos, ar bus ka sodinti ir kiek, suzinoma sodinimo diena, kai embrionus atsildo, kartais pasitaiko, kad ju kokybe netinkama isodinimui... Priklauso, kiek buvo uzsaldyta. Siaip jie saldomi poromis, tai jei buvo tarkim 4 uzsaldyti, tai pirma atidaro dezute su 2, is ju ziuri, ar tinkami. Jei abu tinka - gali isodinti du, jei vienas geras - tik ji, o jei netinkama, atidaro kita dezute. Cia as taip supaprastintai parasiau bigsmile.gif
Atsakyti