Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

spinsa, užjaučiu dėl galvos skaudančios. O gal tau ją dėl skrandžio skauda, kad tiek ilgai nepraeina? Tai jei angliuko išgertum manau nepakenktų. O tai kai tu tirsiesi HCG, tai ką tau rodys, jei tu hcg papildomai vartoji, ar jau bus išsivaikščioję vaistukai?

Aš jau kraujuką nuo pat ryto nuleidau, bet slaugytoja nauja, tai nežinojo , kada bus rezultati. Tikiuosi šiandien sužinosiu.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 06 20, 13:46)
spinsa, užjaučiu dėl galvos skaudančios. O gal tau ją dėl skrandžio skauda, kad tiek ilgai nepraeina? Tai jei angliuko išgertum manau nepakenktų. O tai kai tu tirsiesi HCG, tai ką tau rodys, jei tu hcg papildomai vartoji, ar jau bus išsivaikščioję vaistukai?

Aš jau kraujuką nuo pat ryto nuleidau, bet slaugytoja nauja, tai nežinojo , kada bus rezultati. Tikiuosi šiandien sužinosiu.

as suprantu kad NT rodys pievas, bet gal kraujas rodys teisybe nepriklausomai ar as leidziuos hcg ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 06 20, 13:46)

Bijau kazko garsiai linketi, todel tyliai meldziuosi, kad atsakymas butu teigiamas 4u.gif

As po susitikimo su ivf gydytoju. Zodziu, problema viena ir vienintele ir turbut visiskai be atsakymu ''kodel''- tai prasti embrionai. Prastai apsivaisina, letai dalijasi, fragmentuoti sad.gif Abu bent sutarem,kad jeigu dar bandysiu, tai nebeaugins iki keliu dienu, o sodins kuo greiciau, neuzauga tos blastocistos ir rizika yra didziule, kad liksiu be nieko sad.gif
Jis patenkintas ir mano organizmo reakcija i vaistus, gerai stimuliuojasi, auga, hormonai gerai, sperma ICSI tinkama ir per kelis metus nepablogejo, endometrioze neisplitusi tiek, kad trukdytu, zodziu... lieka vienas vienintelis ''kodel'' tai prasti embrionai. Sako, atsakyma rasti galima tik bandant su donoro sperma arba kita kiausialaste, tada ir pasimatytu tikroji beda- mano, vyro ar abieju tarpusavyje... Bet cia tik pamastymai, nes donoru tikrai nesinaudosim.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 06 19, 21:56)
Sveikutes 4u.gif 
Glamour,laikysiu stipriau kumstukus rytoj.Labai gaila,kad neturesiu galimybes prieiti prie PC bet labai linkiu ir tikiuosi kad pagaliau pamatysi grazius skaiciukus,kaip butu faina.Sukryziavau jau sivakar visus pirstus mirksiukas.gif
editule1 vaiduokliukas,rimtai? jetus kaip faina,as gyvenime nesu maciusi NT vaiduokliaujancio. wub.gif Linkiu kad tik NT vaiduoklis rysketu thumbup.gif
Pepiuk,mintim ir jausmais su tavim wub.gif

Tiesa sakant jau ryskeja thumbup.gif .
Atsakyti
Editule1 bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tyliai sveikinu wub.gif
Atsakyti
Editule, valio kad taip ir toliau.

Ačiū, mergytės už kumštukus ir maldas. Visų jūsų palaikymas labai pravertė ir pravers ateityje, nes mano HCG 10 DPI - 22,8. yahoo.gif

Dar truputį šokas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 20 birželio 2013 - 15:41
QUOTE(editule1 @ 2013 06 20, 16:23)
Tiesa sakant jau ryskeja thumbup.gif .

QUOTE(Glamour @ 2013 06 20, 17:40)

Ačiū, mergytės už kumštukus ir maldas. Visų jūsų palaikymas labai pravertė ir pravers ateityje, nes mano HCG 10 DPI - 22,8.  yahoo.gif

Dar truputį šokas

Sveikinu mergaites wub.gif thumbup.gif

Priminkite prasau kur daretes, ir kokios problemeles smile.gif
Atsakyti
editule, wow thumbup.gif
Atsakyti
Editule ir Glamour wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Palinkesiu , kad skaiciukai tik augtu, o NT tik rysketu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 20 birželio 2013 - 16:41
QUOTE(Glamour @ 2013 06 20, 15:40)

Ačiū, mergytės už kumštukus ir maldas. Visų jūsų palaikymas labai pravertė ir pravers ateityje, nes mano HCG 10 DPI - 22,8.  yahoo.gif

Dar truputį šokas

Glamour, editule1 sveikinu jus nestuke.gif nestuke.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Editule, Glamour, linkiu geriausio, mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2013 06 20, 14:14)
Bijau kazko garsiai linketi, todel tyliai meldziuosi, kad atsakymas butu teigiamas  4u.gif

As po susitikimo su ivf gydytoju. Zodziu, problema viena ir vienintele ir turbut visiskai be atsakymu ''kodel''- tai prasti embrionai. Prastai apsivaisina, letai dalijasi, fragmentuoti sad.gif Abu bent sutarem,kad jeigu dar bandysiu, tai nebeaugins iki keliu dienu, o sodins kuo greiciau, neuzauga tos blastocistos ir rizika yra didziule, kad liksiu be nieko sad.gif
Jis patenkintas ir mano organizmo reakcija i vaistus, gerai stimuliuojasi, auga, hormonai gerai, sperma ICSI tinkama ir per kelis metus nepablogejo, endometrioze neisplitusi tiek, kad trukdytu, zodziu... lieka vienas vienintelis ''kodel'' tai prasti embrionai. Sako, atsakyma rasti galima tik bandant su donoro sperma arba kita kiausialaste, tada ir pasimatytu tikroji beda- mano, vyro ar abieju tarpusavyje... Bet cia tik pamastymai, nes donoru tikrai nesinaudosim.

Labas visom, as cia kaip ir naujoke, tik budavo vis pasiskaitydavau.
Turejau viena ISCI, deja - nesekminga, kaip ir tau - prastai dalijasi. Isodintu embrionu lasteliu skaicius - buvo tik 5 ir 6...taikyta ilga schema (bet vis vien dejau daug vilciu, kad si kart tikrai pasiseks). Db daktaras pasiule pakeisti protokola i trumpa ir pora menesiu iki stimuliacijos pagerti Inofolic (ar pades-nezino, bet pabandyti galima).
Taip pat mum uzsimine apie donorus. As sios galimybes neatmetu, jei tarkim nepasisektu 2 kartas.tik nezinau ka vyras apie tai galvoja... blush2.gif

Editule ir Glamour, nuosirdziausi sveikinimai

clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti