spinsa, užjaučiu dėl galvos skaudančios. O gal tau ją dėl skrandžio skauda, kad tiek ilgai nepraeina? Tai jei angliuko išgertum manau nepakenktų. O tai kai tu tirsiesi HCG, tai ką tau rodys, jei tu hcg papildomai vartoji, ar jau bus išsivaikščioję vaistukai?
Aš jau kraujuką nuo pat ryto nuleidau, bet slaugytoja nauja, tai nežinojo , kada bus rezultati. Tikiuosi šiandien sužinosiu.
QUOTE(Glamour @ 2013 06 20, 13:46)
spinsa, užjaučiu dėl galvos skaudančios. O gal tau ją dėl skrandžio skauda, kad tiek ilgai nepraeina? Tai jei angliuko išgertum manau nepakenktų. O tai kai tu tirsiesi HCG, tai ką tau rodys, jei tu hcg papildomai vartoji, ar jau bus išsivaikščioję vaistukai?
Aš jau kraujuką nuo pat ryto nuleidau, bet slaugytoja nauja, tai nežinojo , kada bus rezultati. Tikiuosi šiandien sužinosiu.
as suprantu kad NT rodys pievas, bet gal kraujas rodys teisybe nepriklausomai ar as leidziuos hcg ar ne

QUOTE(Glamour @ 2013 06 20, 13:46)
Bijau kazko garsiai linketi, todel tyliai meldziuosi, kad atsakymas butu teigiamas

As po susitikimo su ivf gydytoju. Zodziu, problema viena ir vienintele ir turbut visiskai be atsakymu ''kodel''- tai prasti embrionai. Prastai apsivaisina, letai dalijasi, fragmentuoti

Jis patenkintas ir mano organizmo reakcija i vaistus, gerai stimuliuojasi, auga, hormonai gerai, sperma ICSI tinkama ir per kelis metus nepablogejo, endometrioze neisplitusi tiek, kad trukdytu, zodziu... lieka vienas vienintelis ''kodel'' tai prasti embrionai. Sako, atsakyma rasti galima tik bandant su donoro sperma arba kita kiausialaste, tada ir pasimatytu tikroji beda- mano, vyro ar abieju tarpusavyje... Bet cia tik pamastymai, nes donoru tikrai nesinaudosim.
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 06 19, 21:56)
Sveikutes
Glamour,laikysiu stipriau kumstukus rytoj.Labai gaila,kad neturesiu galimybes prieiti prie PC bet labai linkiu ir tikiuosi kad pagaliau pamatysi grazius skaiciukus,kaip butu faina.Sukryziavau jau sivakar visus pirstus
editule1 vaiduokliukas,rimtai? jetus kaip faina,as gyvenime nesu maciusi NT vaiduokliaujancio.
Linkiu kad tik NT vaiduoklis rysketu
Pepiuk,mintim ir jausmais su tavim

Glamour,laikysiu stipriau kumstukus rytoj.Labai gaila,kad neturesiu galimybes prieiti prie PC bet labai linkiu ir tikiuosi kad pagaliau pamatysi grazius skaiciukus,kaip butu faina.Sukryziavau jau sivakar visus pirstus

editule1 vaiduokliukas,rimtai? jetus kaip faina,as gyvenime nesu maciusi NT vaiduokliaujancio.

Pepiuk,mintim ir jausmais su tavim

Tiesa sakant jau ryskeja

Editule1
tyliai sveikinu

Editule, valio kad taip ir toliau.
Ačiū, mergytės už kumštukus ir maldas. Visų jūsų palaikymas labai pravertė ir pravers ateityje, nes mano HCG 10 DPI - 22,8.
Dar truputį šokas
Ačiū, mergytės už kumštukus ir maldas. Visų jūsų palaikymas labai pravertė ir pravers ateityje, nes mano HCG 10 DPI - 22,8.

Dar truputį šokas
QUOTE(editule1 @ 2013 06 20, 16:23)
QUOTE(Glamour @ 2013 06 20, 17:40)
Dar truputį šokas

Dar truputį šokas
Sveikinu mergaites

Priminkite prasau kur daretes, ir kokios problemeles

editule, wow

Editule ir Glamour
Palinkesiu , kad skaiciukai tik augtu, o NT tik rysketu

QUOTE(Glamour @ 2013 06 20, 15:40)
Dar truputį šokas

Dar truputį šokas
Glamour, editule1 sveikinu jus

Editule, Glamour, linkiu geriausio, mergaites

QUOTE(Mika... @ 2013 06 20, 14:14)
Bijau kazko garsiai linketi, todel tyliai meldziuosi, kad atsakymas butu teigiamas
As po susitikimo su ivf gydytoju. Zodziu, problema viena ir vienintele ir turbut visiskai be atsakymu ''kodel''- tai prasti embrionai. Prastai apsivaisina, letai dalijasi, fragmentuoti
Abu bent sutarem,kad jeigu dar bandysiu, tai nebeaugins iki keliu dienu, o sodins kuo greiciau, neuzauga tos blastocistos ir rizika yra didziule, kad liksiu be nieko
Jis patenkintas ir mano organizmo reakcija i vaistus, gerai stimuliuojasi, auga, hormonai gerai, sperma ICSI tinkama ir per kelis metus nepablogejo, endometrioze neisplitusi tiek, kad trukdytu, zodziu... lieka vienas vienintelis ''kodel'' tai prasti embrionai. Sako, atsakyma rasti galima tik bandant su donoro sperma arba kita kiausialaste, tada ir pasimatytu tikroji beda- mano, vyro ar abieju tarpusavyje... Bet cia tik pamastymai, nes donoru tikrai nesinaudosim.

Labas visom, as cia kaip ir naujoke, tik budavo vis pasiskaitydavau.
Turejau viena ISCI, deja - nesekminga, kaip ir tau - prastai dalijasi. Isodintu embrionu lasteliu skaicius - buvo tik 5 ir 6...taikyta ilga schema (bet vis vien dejau daug vilciu, kad si kart tikrai pasiseks). Db daktaras pasiule pakeisti protokola i trumpa ir pora menesiu iki stimuliacijos pagerti Inofolic (ar pades-nezino, bet pabandyti galima).
Taip pat mum uzsimine apie donorus. As sios galimybes neatmetu, jei tarkim nepasisektu 2 kartas.tik nezinau ka vyras apie tai galvoja...

Editule ir Glamour, nuosirdziausi sveikinimai