aš tai Embrions klinikoj dariausi, man endometriozė II stadija ir padidėjęs PRL, o MB su kokybe prastokai. Lyg šiol išbandytos stimuliacija,3 IUI, penki metai bandymų, operacijų, jokio kibimo nebūta. Prieš IVF apie metus gydžiausi homeopatiškai,bandėme laikytis organizmą valančios dietos tris mėnesius, šiek tiek lankiau fizioterapijos procedūrų, o po to nieko nebedariau keletą mėnesių.Kai vėl išsireguliavo PRL, padidinau vaistų normą ir pasiryžom IVF. Įsodino vieną 8 ląstelių embrioniuką.
Noriu dar kartą padėkoti už kumštukus ir maldas ir palinkėti sėkmės visoms IVF mergaitėms, ypač toms, kurios dabar mina IVF kelią. Išvykstame ilgajam savaitgaliui. Dalyvausime krikštynose, pasimelsime už jus, padėkosime už mūsų stebuklą.
QUOTE(Glamour @ 2013 06 21, 11:24)
Noriu dar kartą padėkoti už kumštukus ir maldas ir palinkėti sėkmės visoms IVF mergaitėms, ypač toms, kurios dabar mina IVF kelią. Išvykstame ilgajam savaitgaliui. Dalyvausime krikštynose, pasimelsime už jus, padėkosime už mūsų stebuklą.
Ir as noriu padekoti visom visom uz palaikyma

QUOTE(Glamour @ 2013 06 21, 11:24)
labai nuosirdziai dziaugiuosi uz tave Glamour

Sveikos mano bendražygės
Labai seniai Jums berašiau, bet žadėjau informuoti apie džiaugsmingiausius savo gyvenimo pokyčius. Mes jau esame oficialūs dviejų vaikučių
tėveliai
Akimirkų, jausmų žodžiais neaprašysiu. Tik galiu pasakyti viena - jausmas suteikti 2 neišpasakyto grožio vaikučiams šeimą, namus yra pasakiškas. Ta tuštuma, kurią atvėrė nepastojimas 5 metus, veriasi kaip žaizda labai greitai, nebėra laiko dejuoti, verkti pamačius mažus vaikus, vengti bandrauti su šeimomis,turinčiomis vaikų, planuoti dar vieną IVF, gerti visokius papildus ir t.t. Dabar viskas sukasi apie tuos du stebuklus, kurie mus džiugina kiekvieną dieną. Nesakau, kad niekada nepabandysiu dar vieno IVF. Gal kai vaikai praaugs ir prašys brolio ar sesės
Žodžiu, esu pati laimingiausia mama, kuri turi sūnelį ir dukrelę
Labai džiaugiuosi, kad mano bendražygės mato ryškėjančius II. Sėkmės visoms. Aš už Jus visuomet sergu

Labai džiaugiuosi, kad mano bendražygės mato ryškėjančius II. Sėkmės visoms. Aš už Jus visuomet sergu

QUOTE(Beila @ 2013 06 21, 00:53)
Sveikos mano bendražygės
Labai seniai Jums berašiau, bet žadėjau informuoti apie džiaugsmingiausius savo gyvenimo pokyčius. Mes jau esame oficialūs dviejų vaikučių
tėveliai

Beila! Jus esat saunuoliu saunuoliai

QUOTE(Beila @ 2013 06 21, 12:53)
Sveikos mano bendražygės
tėveliai

Žemai lenkiuosi prieš Jus

Kiek mažiukams laiko

QUOTE(Beila @ 2013 06 21, 13:53)
Sveikos mano bendražygės
tėveliai
Akimirkų, jausmų žodžiais neaprašysiu. Tik galiu pasakyti viena - jausmas suteikti 2 neišpasakyto grožio vaikučiams šeimą, namus yra pasakiškas. Ta tuštuma, kurią atvėrė nepastojimas 5 metus, veriasi kaip žaizda labai greitai, nebėra laiko dejuoti, verkti pamačius mažus vaikus, vengti bandrauti su šeimomis,turinčiomis vaikų, planuoti dar vieną IVF, gerti visokius papildus ir t.t. Dabar viskas sukasi apie tuos du stebuklus, kurie mus džiugina kiekvieną dieną. Nesakau, kad niekada nepabandysiu dar vieno IVF. Gal kai vaikai praaugs ir prašys brolio ar sesės

Beila

BEILA jus nuostabus

Beila

šįkart sėkmė buvo ne mano pusėje
giliai giliai taip ir galvojau kad bus...

giliai giliai taip ir galvojau kad bus...
Sveikinu mergaites, kurioms pavyko
kokios nuostabios naujienos
As negaliu atsistebeti, kokie jus saunuoliai
labai gaila
P.S mergaites, pas mane liko 4 dezutes leidziamo progesterono
gal kam reikia....pirkausi sau, bet as jo taip ir neisdrisau leistis
galioja iki 2017m.

QUOTE(Beila @ 2013 06 21, 12:53)
Sveikos mano bendražygės
tėveliai

kokios nuostabios naujienos

QUOTE(spinsa @ 2013 06 21, 17:08)
labai gaila

P.S mergaites, pas mane liko 4 dezutes leidziamo progesterono