Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

aš tai Embrions klinikoj dariausi, man endometriozė II stadija ir padidėjęs PRL, o MB su kokybe prastokai. Lyg šiol išbandytos stimuliacija,3 IUI, penki metai bandymų, operacijų, jokio kibimo nebūta. Prieš IVF apie metus gydžiausi homeopatiškai,bandėme laikytis organizmą valančios dietos tris mėnesius, šiek tiek lankiau fizioterapijos procedūrų, o po to nieko nebedariau keletą mėnesių.Kai vėl išsireguliavo PRL, padidinau vaistų normą ir pasiryžom IVF. Įsodino vieną 8 ląstelių embrioniuką.
Atsakyti
Noriu dar kartą padėkoti už kumštukus ir maldas ir palinkėti sėkmės visoms IVF mergaitėms, ypač toms, kurios dabar mina IVF kelią. Išvykstame ilgajam savaitgaliui. Dalyvausime krikštynose, pasimelsime už jus, padėkosime už mūsų stebuklą.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 06 21, 11:24)
Noriu dar kartą padėkoti už kumštukus ir maldas ir palinkėti sėkmės visoms IVF mergaitėms, ypač toms, kurios dabar mina IVF kelią. Išvykstame ilgajam savaitgaliui. Dalyvausime krikštynose, pasimelsime už jus, padėkosime už mūsų stebuklą.

Ir as noriu padekoti visom visom uz palaikyma drinks_cheers.gif .Ir tos merginos kurios viska tik pradedat,zinokit kad reikia gyliai tiketi,garsiai noreti ir viskas tikrai bus gerai 4u.gif . nestuke.gif .Glamour,gero savaitgalio ir nepervark ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 06 21, 11:24)

labai nuosirdziai dziaugiuosi uz tave Glamour wub.gif 4u.gif pamenu kiek karciu asaru teko nuryti psichologiniu problemu skyrelyje, kiek daug palaikymo gavom is taves, skausmu dalinomes ir patarimais 4u.gif labai meldziu visu svenciausiuju kad tik tas stebuklas augtu wub.gif kad pagaliau baigtusi tavo kancios 4u.gif mes taip pat jau 5 metukai minam ta kelia ir tikiuosi kad su snaigutem pavyks si karta wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mano bendražygės 4u.gif Labai seniai Jums berašiau, bet žadėjau informuoti apie džiaugsmingiausius savo gyvenimo pokyčius. Mes jau esame oficialūs dviejų vaikučių wub.gif wub.gif tėveliai yahoo.gif Akimirkų, jausmų žodžiais neaprašysiu. Tik galiu pasakyti viena - jausmas suteikti 2 neišpasakyto grožio vaikučiams šeimą, namus yra pasakiškas. Ta tuštuma, kurią atvėrė nepastojimas 5 metus, veriasi kaip žaizda labai greitai, nebėra laiko dejuoti, verkti pamačius mažus vaikus, vengti bandrauti su šeimomis,turinčiomis vaikų, planuoti dar vieną IVF, gerti visokius papildus ir t.t. Dabar viskas sukasi apie tuos du stebuklus, kurie mus džiugina kiekvieną dieną. Nesakau, kad niekada nepabandysiu dar vieno IVF. Gal kai vaikai praaugs ir prašys brolio ar sesės doh.gif rolleyes.gif Žodžiu, esu pati laimingiausia mama, kuri turi sūnelį ir dukrelę wub.gif wub.gif

Labai džiaugiuosi, kad mano bendražygės mato ryškėjančius II. Sėkmės visoms. Aš už Jus visuomet sergu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 06 21, 00:53)
Sveikos mano bendražygės 4u.gif Labai seniai Jums berašiau, bet žadėjau informuoti apie džiaugsmingiausius savo gyvenimo pokyčius. Mes jau esame oficialūs dviejų vaikučių wub.gif  wub.gif  tėveliai  yahoo.gif

Beila! Jus esat saunuoliu saunuoliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinu sulaukus savo vaiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 06 21, 12:53)
Sveikos mano bendražygės 4u.gif Labai seniai Jums berašiau, bet žadėjau informuoti apie džiaugsmingiausius savo gyvenimo pokyčius. Mes jau esame oficialūs dviejų vaikučių wub.gif  wub.gif  tėveliai  yahoo.gif

Žemai lenkiuosi prieš Jus notworthy.gif
Kiek mažiukams laiko wub.gif kelios dienos jau kartu? kaip jie patys jaučiasi?
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 06 21, 13:53)
Sveikos mano bendražygės 4u.gif Labai seniai Jums berašiau, bet žadėjau informuoti apie džiaugsmingiausius savo gyvenimo pokyčius. Mes jau esame oficialūs dviejų vaikučių wub.gif  wub.gif  tėveliai  yahoo.gif Akimirkų, jausmų žodžiais neaprašysiu. Tik galiu pasakyti viena - jausmas suteikti 2 neišpasakyto grožio vaikučiams šeimą, namus yra pasakiškas. Ta tuštuma, kurią atvėrė nepastojimas 5 metus, veriasi kaip žaizda labai greitai, nebėra laiko dejuoti, verkti pamačius mažus vaikus, vengti bandrauti su šeimomis,turinčiomis vaikų, planuoti dar vieną IVF, gerti visokius papildus ir t.t. Dabar viskas sukasi apie tuos du stebuklus, kurie mus džiugina kiekvieną dieną. Nesakau, kad niekada nepabandysiu  dar vieno IVF. Gal kai vaikai praaugs ir prašys brolio ar sesės  doh.gif  rolleyes.gif Žodžiu, esu pati laimingiausia mama, kuri turi sūnelį ir dukrelę  wub.gif  wub.gif
Labai džiaugiuosi, kad mano bendražygės mato ryškėjančius II. Sėkmės visoms. Aš už Jus visuomet sergu  wub.gif

Beila wub.gif
Atsakyti
BEILA jus nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Beila wub.gif wub.gif
Atsakyti
šįkart sėkmė buvo ne mano pusėje verysad.gif
giliai giliai taip ir galvojau kad bus...
Atsakyti
Sveikinu mergaites, kurioms pavyko wub.gif

QUOTE(Beila @ 2013 06 21, 12:53)
Sveikos mano bendražygės 4u.gif Labai seniai Jums berašiau, bet žadėjau informuoti apie džiaugsmingiausius savo gyvenimo pokyčius. Mes jau esame oficialūs dviejų vaikučių wub.gif  wub.gif  tėveliai  yahoo.gif Akimirkų, jausmų žodžiais neaprašysiu. Tik galiu pasakyti viena - jausmas suteikti 2 neišpasakyto grožio vaikučiams šeimą, namus yra pasakiškas. Ta tuštuma, kurią atvėrė nepastojimas 5 metus, veriasi kaip žaizda labai greitai, nebėra laiko dejuoti, verkti pamačius mažus vaikus, vengti bandrauti su šeimomis,turinčiomis vaikų, planuoti dar vieną IVF, gerti visokius papildus ir t.t. Dabar viskas sukasi apie tuos du stebuklus, kurie mus džiugina kiekvieną dieną. Nesakau, kad niekada nepabandysiu  dar vieno IVF. Gal kai vaikai praaugs ir prašys brolio ar sesės  doh.gif  rolleyes.gif Žodžiu, esu pati laimingiausia mama, kuri turi sūnelį ir dukrelę  wub.gif  wub.gif
Labai džiaugiuosi, kad mano bendražygės mato ryškėjančius II. Sėkmės visoms. Aš už Jus visuomet sergu  wub.gif

kokios nuostabios naujienos wub.gif As negaliu atsistebeti, kokie jus saunuoliai thumbup.gif

QUOTE(spinsa @ 2013 06 21, 17:08)
šįkart sėkmė buvo ne mano pusėje    verysad.gif
giliai giliai taip ir galvojau kad bus...

labai gaila verysad.gif

P.S mergaites, pas mane liko 4 dezutes leidziamo progesterono ax.gif gal kam reikia....pirkausi sau, bet as jo taip ir neisdrisau leistis blush2.gif galioja iki 2017m.
Atsakyti