Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Pilkos akys @ 2013 06 09, 14:06)
Is mano puses tylios geros naujienos. Siandien, 13 dpi, NT teigiamas smile.gif

Jėzau, kaip gerai smile.gif Džiaugiuosi už jus. Ar dar eisite hcg tyrimo?
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2013 06 09, 13:06)
Gelyte.lt, nedaug jau laukti wink.gif Eini i darba? Nes man tai labai padejo smile.gif

Pilkos akys, nuostabios zinios nestuke.gif clap.gif tyliai sveikinu wub.gif wub.gif
Bet ka net 13dpi jau bigsmile.gif Nu ir kantrybe bigsmile.gif
as tai i darba vaikstau, bet vis tiek neislaukciau:geda2:

Donata72, ramiakas mirksiukas.gif mes dar minimum pora dienu nestuke.gif nestuke.gif
man pozymiai tokie kaip visuomet. ryskiausias - STOGO vaziavimas ir vyro terorizavimas biggrin.gif
Atsakyti
pilkos akys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olesia @ 2013 06 07, 08:52)
Stimuliavo prieš folikulu punkcija. Išpunktavus folikulus Hiperstimuliacija padidėjo. Ir tik tada po keleta dienų užšaldė.Pragulėjau lovoje savaitė:(Bet pas Jūs atrodo dar baisiau būvo.Tai folikulu punkcijos ne darė?Laikikites,ir tikrai viskas būs gerai.Aš visada kada būnų bažničioj tai už visus mūs statau žvakutės ir meldžiosiu:)

Ispunktavo folikulus ir isodinimo diena juos uzsalde, nes mane turejo gaivint. Buvo baisiai bloga, net sunku ir prisimint, nors praejo laiko mazai, bet baime vis dar persekioja mane, dar iki galo nepasveikau. Dabar bandau prisiminti kaip viskas vyksta kai nori isodint snaigutes, nes pernai darem LT, bet po tiek narkoziu jau neprisimenu...
Atsakyti
Kocik, siaubas.....
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2013 06 09, 14:06)

pilkos akys wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos.Labai dziaugiosi del visu mamyciu kurioms viskas gerai einasi.Ir be galo uzjauciu kurioms nepasiseke.Atvirai as pati labai del saves pergyvenu ax.gif .Nes rytoj man apvaisinimas.,labai tikiu kad viskas bus gerai, nestuke.gif ,bet nepalieka ir blogiausia mintis. unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(editule1 @ 2013 06 09, 20:19)
Sveikos.Labai dziaugiosi del visu mamyciu kurioms viskas gerai einasi.Ir be galo uzjauciu kurioms nepasiseke.Atvirai as pati labai del saves pergyvenu ax.gif .Nes rytoj man apvaisinimas.,labai tikiu kad viskas bus gerai, nestuke.gif ,bet nepalieka ir blogiausia mintis. unsure.gif .

Sveika prisijungusi 4u.gif linkiu dideles sekmes rytoj ir kad rezultatas butu tik nestuke.gif 4u.gif ar jum rytoj isodinimas ar dar punkcija?
Atsakyti
Isodinimas smile.gif
Atsakyti
KittyKitty,

tavo PRG superinis. Mano buvo 35, tad tavo tikrai, kad labai grazus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pilkos akys,

labai labai sveikinu wub.gif

Cia tavo 1-as IVF?

Editule,

didziausios sekmes 4u.gif

Delena,

dar butinai darykis hcg 4u.gif Mano klinika liepia darytis 14 dpi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 09 birželio 2013 - 20:42
Delena, aš irgi manau, kad dar vilties yra.
Pilkos akys, aš tikrai nuoširdžiai tau rekomenduoju dėl savo darbo specifikos pasiimti biuletenį.
Editule1, man irgi rytoj įsodinimas, aš irgi bijau. Dviese bijoti lengviau.
Gėlytė, Donata72, vis dar spaudžiu kumščius už jus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 09 birželio 2013 - 21:13
QUOTE(Glamour @ 2013 06 09, 21:11)
Delena, aš irgi manau, kad dar vilties yra.
Pilkos akys, aš tikrai nuoširdžiai tau rekomenduoju dėl savo darbo specifikos pasiimti biuletenį.
Editule1, man irgi rytoj įsodinimas, aš irgi bijau. Dviese bijoti lengviau.
Gėlytė, Donata72, vis dar spaudžiu kumščius už jus.

Glamour, sekmes rytoj 4u.gif
Atsakyti