Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Gal galetumet patarti kaip issaugoti ta vaikeli pirmas 2 savaites? verysad.gif .,Manau guleti kojom iskeltom neblogas variantas biggrin.gif ,bet gal dar kuri ka zinote.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 06 09, 21:11)

Editule1, man irgi rytoj įsodinimas, aš irgi bijau. Dviese bijoti lengviau.
Gėlytė, Donata72, vis dar spaudžiu kumščius už jus.

Glamour, Editule1 sekmes jum rytoj 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Editule, Glamour 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Editule ,gulėti ilgai nerekomenduojama, dubens kraujotaka silpsta, tiesiog negyventi labai aktyviai, vengti kavos, rūgšties, nesimaudyti karštoje vonioje, būtų gerai nestresuoti..būtų..

Gingerbella, ačiū 4u.gif o kaip manot, ar gali per ivf man trūkti prg,jei natūraliam cikle jis geras? Išsiurbia geltonkūnį, deda crinoną, jeigu jį blogai įsisavina,gal ir gali g.gif aš vis galvoju dėl tų anksčiau ateinančių mmm per ivf. Natūr cikle jos kaip laikrodis-lygiai po 2 sav, o per ivf anksčiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 09 birželio 2013 - 21:47
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 06 09, 15:33)
Pilkos akys, nuostabios zinios  nestuke.gif clap.gif tyliai sveikinu wub.gif  wub.gif
Bet ka net 13dpi jau bigsmile.gif Nu ir kantrybe bigsmile.gif 
as tai i darba vaikstau, bet vis tiek neislaukciau:geda2: 

Man neliko kur dėtis: gydytojai nenorėjo hcg daryti, o gi NT nenorėjau per anksti rizikuoti. Bet man bjauri hiper, tai jau nebeištvėriau, nuvežė MB šeštadienį pas ginių, padarė ir hcg tada jau, tik atsakymas bus ryt smile.gif Tai kol to atsakymo laukiu, galvoju, reikia ir NT pasidaryti smile.gif
Papildyta:
GingerBella, taip pirmas mums IVFas. O šiaip jau beveik trys metai visokius metodus be mažiausios sėkmės prošvaistės.

Ačiū labai visoms už palaikyma 4u.gif

O aš laikau kumščius už visas, kurių laukia įsidonimas ir tas rezultato laukimas 4u.gif
Atsakyti
Pilkos akys wub.gif tyliai, tyliai sveikinu...Geros naujienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 06 09, 23:44)
Editule, Glamour 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Editule ,gulėti ilgai nerekomenduojama, dubens kraujotaka silpsta, tiesiog negyventi labai aktyviai,  vengti kavos, rūgšties, nesimaudyti karštoje vonioje, būtų gerai nestresuoti..būtų..

Gingerbella, ačiū 4u.gif  o kaip manot, ar gali per ivf man trūkti prg,jei natūraliam cikle jis geras? Išsiurbia geltonkūnį, deda crinoną, jeigu jį blogai įsisavina,gal ir gali  g.gif aš vis galvoju dėl tų anksčiau ateinančių mmm per ivf. Natūr cikle jos kaip laikrodis-lygiai po 2 sav, o per ivf anksčiau g.gif

Man ta pati sake daktare kad guleti nerekomenduojama.Bet as pernelyg bijau kad embrionas gali neisitvirtinti,todel ir nusprendziau kad reikia iskeltom kojom guleti g.gif ,.Net bileteni pasiimiau savaite neisiu i darba,gal net dvi ax.gif .Bet jei taip sakai ir tu tai gal pernelyg nereikia dabotis. doh.gif .Tiesiog viskas ivyks rytoj,ir man jau dabar stogas vaziuoja doh.gif .Labai noriu kad viskas pasisektu. nestuke.gif
Atsakyti
suprantu, editule1, kodėl tu taip įsitempusi, bet gal bandyk mažiau galvoti ir stresuoti. Nebloga mintis savaitei biuletenis.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 06 10, 01:12)
suprantu, editule1, kodėl tu taip įsitempusi, bet gal bandyk mažiau galvoti ir stresuoti. Nebloga mintis savaitei biuletenis.

Taip,pailseti reikia.I darba visada suspesi vacation4.gif vacation4.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(editule1 @ 2013 06 09, 23:19)
Taip,pailseti reikia.I darba visada suspesi vacation4.gif  vacation4.gif  vacation4.gif

Sveikos! Gal galite pasidalinti info del snaiguciu? Kaip viskas vyksta, kokius vaistus reikia gert?Man dare jau sia procedura pernai, bet atmintis dingo, nieko ne prisimenu g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Ieškau Crinone. Jeigu kuri turite atliekamo, sakykite. Nupirkčiau.
Ir dar būtų klausimas? Ar įmanoma jo nusipirkti Lietuvos vaisingumo klinikose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzele25 @ 2013 06 08, 21:40)
gydytoja mano visai nebloga is VK, nepaminejau gal kad susileidus gonal 4 d, ji mane apziurejo, jau tada mate, kad vienas verziasi i prieki, bet dar liepe testi ta pati 2 dienas, o jau po tu dvieju dienu pati apsalo, kad tas buves 12 mm tapo apie 28, is kart liepe daryt hormonus, kas ir parode, kad situacija nebe jos rankose.  viena is VK bedu, kad gydytojai dirba tik karta i savaite, tikrai apsunkina vizitus...
Bet matyt nedaznai papuola perauge foliai, kad ne viena neparaset kaip ten su jais buna..  man pilva tai maudzia ypac ta puse kur peraugo, ziuresiu kas bus, nes arteja ir ovuliacijos laikas. Matuoju BT, bus aiskiau smile.gif

Speciau, kad ne vienas folis, o didzioji foliu dalis (jei ne visi) buvo perauge....del vieno peraugusio folikulo niekas IVF nenutraukia, tai labai iprastas dalykas, kad vienas (ar net ne vienas folis) issiverzia i prieki, manau dazniausiai apie tai net nepasako gydytojai (ir tikrai nera prasmes sakyti, jei yra dar daug kitu, tinkamu apvaisinimui folikulu), juos tiesiog ispunktuoja punkcijos metu, jei dar neovuliave, arba ovuliuoja savaime. Greiciausiai Jusu atveju tiesiog buvo praziopsota ovuliacija, o LH ir parode, kad ji jau ivykusi.
Atsakyti
O gal kuri iki trečiadienio važiuos į Embrions kliniką? Man būtinai reikia Crinone. O Lietuvos vaisingumo klinikos, kiek skambinau, neparduoda, jeigu nesilankai pas juos verysad.gif
Atsakyti