QUOTE(Egluzele25 @ 2013 06 08, 21:40)
gydytoja mano visai nebloga is VK, nepaminejau gal kad susileidus gonal 4 d, ji mane apziurejo, jau tada mate, kad vienas verziasi i prieki, bet dar liepe testi ta pati 2 dienas, o jau po tu dvieju dienu pati apsalo, kad tas buves 12 mm tapo apie 28, is kart liepe daryt hormonus, kas ir parode, kad situacija nebe jos rankose. viena is VK bedu, kad gydytojai dirba tik karta i savaite, tikrai apsunkina vizitus...
Bet matyt nedaznai papuola perauge foliai, kad ne viena neparaset kaip ten su jais buna.. man pilva tai maudzia ypac ta puse kur peraugo, ziuresiu kas bus, nes arteja ir ovuliacijos laikas. Matuoju BT, bus aiskiau
Speciau, kad ne vienas folis, o didzioji foliu dalis (jei ne visi) buvo perauge....del vieno peraugusio folikulo niekas IVF nenutraukia, tai labai iprastas dalykas, kad vienas (ar net ne vienas folis) issiverzia i prieki, manau dazniausiai apie tai net nepasako gydytojai (ir tikrai nera prasmes sakyti, jei yra dar daug kitu, tinkamu apvaisinimui folikulu), juos tiesiog ispunktuoja punkcijos metu, jei dar neovuliave, arba ovuliuoja savaime. Greiciausiai Jusu atveju tiesiog buvo praziopsota ovuliacija, o LH ir parode, kad ji jau ivykusi.