Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(KittyKitty @ 2013 06 09, 11:24)
Sveikos,

Pasidariau keletą tyrimų. Nuliūdino feritinas. 32,9. Nu taip tikėjausi, kad bus virš 50, geriu geležį, tiesa, po nedaug. Teks didinti.

Pakomentuokit prg, plyz. 7dpo 71.07, norma 5,3-86. Gerai?
Parašykit dar apie VK, kas darėtės, dėl to karto per savaitę unsure.gif

Gėlyte, kaip tu? 4u.gif

Sveikutes 4u.gif
Egluzele,tokia situacija kaip tavo tikrai girdziu pirma kart g.gif exDaiva labai logiskai pakomentavo,o as nieko negaliu pakomentuoti tik tai kad keista jog VK gydytojai dirba tik karta per savaite.Nes as kai lankiausi pries metus pas gydytoja U tai ji tikrai dirbo du kartus per savaite,o kai reikejo tai ir atvaziavo ne savo darbo metu.Kelios mergaites is mano miestuko lankesi pas Meskauskiene ir Visockiene,tai irgi sake kad du kartus per savaite dirbdavo,o kai kada joms liepdavo atvaziuoti ir net ne ju darbo dienom,todel keista-bet gal ten kruviai gydytojams kitaip suskirstytas ax.gif Bet kuriuo atveju stiprybes Jums 4u.gif
KittyKitty,mano feritinas buvo mazesnis net nei taco geriant irgi gelezies tabletukes.O geriau Tardyferon ir FerumLek.Veliau man kazkas is SM parekomedavo gerti FerFelgama.Pasitariau su gydytoja ir dabar geriu ferofelgama 3tabl.plius vitamino C ir siuo metu kai tyriausi feritina jau buvo truputi virs 50.
O kas liecia tavo tyrima tai man atrodo kad viskas ok thumbup.gif
Papildyta:
Sophia,sekmes Jusu seimai kad uztektu to vieno IVF ir ateitum BUTINAI mums pavyrusuoti mirksiukas.gif
Gelyte.lt ir Donata72 labai spaudziam kumstukus ir su viltim laukiam kad tik zinios butu sauletos ir grazios 4u.gif
Pepiuk,kaip tu laikais?kaip nuotaikeles?
Pilkos akys,kaip dziugu clap.gif clap.gif -siandien tik perskaiciau ilindusi i SM ir taip faina,dabar tyliai tyliai sveikinu ir linkiu sklandaus 9 menesiuku laikotarpio wub.gif clap.gif clap.gif
Papildyta:
QUOTE(GingerBella @ 2013 06 06, 22:21)
KittyKitty,

labai teisingi zodziai thumbup.gif  thumbup.gif
thumbup.gif

As dar tik pridesiu, kad visi gyvename savo gyvenimus, vienos dienos laisvesnes, kitos uzimtos iki beprotybes, kartais yra jegu, laiko ir nuotaikos parasyti, kita kartai nera ju ne tik forumui, bet ir dar kam nors. O ypac po keliu patirtu nesekmiu. Dar priklauso nuo etapu, kuri cia ir kiek esame. Pacioje pradzioje buvau labai dekinga padejusioms merginoms, kurios man visiskai zaliai viska nuosirdziai paaiskindavo. Tada visus 8 menesius pati jauciau pareiga atsilyginti patarimais ir informacija naujoms sio skyrelio dalyvems. Jauciausi tikraja to zodzio prasme, nuosirdziai skolinga. Taciau dabar pertraukos poreikis. Laikas kitu mergaiciu kitoms diskusijoms. Manau, kad taip ir sukasi ratas.

Ir kaip kazkas parase, visi esame skirtingi zmones, asmenybes ir nereikia tiketis, kad visi tiks ir patiks.

Sekmes visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

As irgi pritariu Kitty ir Gingeriuko zodziams drinks_cheers.gif Anksciau tiesiog nesitraukdavau nuo SM,beveik vsa savo laisva laika praleisdavau cia ir budavo kad net naktimis sapnuodavau forumietes biggrin.gif Taciau kai uzsisedi cia labai ilgai,tikrai kartais jau norisi poilsio,o ir einant laikui vis labiau stengiesi atitrukti nuo SM ir praleisti laisvalaiki ,kurio ir taip labai mazai,su seima,artimaisiais,pasirupinti namu buitim ir pan.
Taciau kiek cia esu,tikrai atrodo visada palaikom tas mergaites kurioms nepasiseka,bijo,nerimauja ir pan.Aisku,gal i kai kurios klausimus ir negalim atsakyti nes nesam susidurusios su tokia situacija ir nezinom ka parasyt,bet siaip ka galim patarti is patirties-visada draugiskai pasidalinam. 4u.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(editule1 @ 2013 06 09, 23:37)
Man ta pati sake daktare kad guleti nerekomenduojama.Bet as pernelyg bijau kad embrionas gali neisitvirtinti,todel ir nusprendziau kad reikia iskeltom kojom guleti g.gif ,.Net bileteni pasiimiau savaite neisiu i darba,gal net dvi ax.gif .Bet jei taip sakai ir tu tai gal pernelyg nereikia dabotis. doh.gif .Tiesiog viskas ivyks rytoj,ir man jau dabar stogas vaziuoja doh.gif .Labai noriu kad viskas pasisektu. nestuke.gif

Editule1,manau biuletenis nebloga mintis,minusas tik tas kad kai eini i darba taip stipriai tos beprotiskos mintys ir baime i galva nelenda blush2.gif Man po visu IVF sakydavo kad nekelti ranku,sunkiai nekiloti,jokio intymumo,vonios,karsto duso,soliariumo aisku ir streso.Del pakeltu koju nezinau,bet gyd.O.K. sake kad kelias dienas butu neblogai paguleti dubeni pakelus,sako pagalve kokia pasidek po sedyne,miegoti tai labai nepatogu.Ai,jei viduriai uzkieteje sake nestenet ...nors neaisku kas padeda tam maziukui implantuotis,nes atrodo viska darai kaip liepia o implantacijos nera,o yra tokiu mergaiciu kurios ejo i darba,gyveno normalu gyvenima,viena mano pazystama ir darzus ravejo ir viskas ok.Bet kuriuo atveju linkiu kad pasisektu,tik stenkis nesijaudint ir neleisk persekioti taves blogom mintim-tai juk irgi ne i gera.Sekmes tau 4u.gif
Kocik,sveikatos tau ir stiprybes 4u.gif
Olesia ir Allivo,labai uzjauciu jus.Labai gaila,kad taip nutiko verysad.gif As daznai pagalvoju,kad nesuvokiu kam visai yra sukurti tokie dalykai kaip ligos,nevaisingumas,persileidimai ir t.t.nes zmonems ir taip tas gyvenimo tempas toks itemptas,nelengvas.Juk galetu nevaisingumo problema tureti tas kas visai nenori vaiku-bet yra kaip yra-logiskumo siame gyvenime daznai nerandu ir jau stengiuosi nebe ieskoti. doh.gif Stiprybes jums ir sekmes kad svajones pildytusi ir issipildytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokeriukė @ 2013 06 10, 09:47)
O gal kuri iki trečiadienio važiuos į Embrions kliniką? Man būtinai reikia Crinone. O Lietuvos vaisingumo klinikos, kiek skambinau, neparduoda, jeigu nesilankai pas juos  verysad.gif

Maciau Žoana parduoda. Uzklausk, gal dar turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokeriukė @ 2013 06 10, 09:47)
O gal kuri iki trečiadienio važiuos į Embrions kliniką? Man būtinai reikia Crinone. O Lietuvos vaisingumo klinikos, kiek skambinau, neparduoda, jeigu nesilankai pas juos  verysad.gif

Pabandyk parasyti mergaitems i Embrions klinika gal ten kas vaziuos 4u.gif Labai tikiuosi kad gausi crenone 4u.gif O gal kas is nestukiu dar tures uzsilikusiu crenone g.gif
Papildyta:
DELENA, mergyt gal bandyk kartoti dar HCG-dar turiu vilti ir laikau kumstukus uz tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 06 10, 10:28)
Maciau Žoana parduoda. Uzklausk, gal dar turi  4u.gif

Rašiau jai, bet jau viena mergina rezervavo ir ko gero jau nupirko.

QUOTE(Afrodite69 @ 2013 06 10, 10:30)
Pabandyk parasyti mergaitems i Embrions klinika gal ten kas vaziuos 4u.gif Labai tikiuosi kad gausi crenone 4u.gif O gal kas is nestukiu dar tures uzsilikusiu crenone g.gif

Jau parašius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kokeriukė: 10 birželio 2013 - 09:35
QUOTE(exDaiva @ 2013 06 10, 08:48)
Speciau, kad ne vienas folis, o didzioji foliu dalis (jei ne visi) buvo perauge....del vieno peraugusio folikulo niekas IVF nenutraukia, tai labai iprastas dalykas, kad vienas (ar net ne vienas folis) issiverzia i prieki, manau dazniausiai apie tai net nepasako gydytojai (ir tikrai nera prasmes sakyti, jei yra dar daug kitu, tinkamu apvaisinimui folikulu), juos tiesiog ispunktuoja punkcijos metu, jei dar neovuliave, arba ovuliuoja savaime. Greiciausiai Jusu atveju tiesiog buvo praziopsota ovuliacija, o LH ir parode, kad ji jau ivykusi.

Aciu uz nuomone, man kai pirmoji IVF, tai nors ir daug zinojau apie nevaisingumus, hormonus ir tt, bet vat ir pritrukau nuovokos. Is ties gali buti ir taip kaip sakai, nors kiti foliai visi buvo apyligiai. Tas didysis 9 c.d. buvo jau 28 mm, o mazieji apie 12 mm. Kartu konsultacijoj buvo ir Meskauskiene, jos nutare sprendima priimti po LH tyrimo. Lh jau buvo per aukstas "proceso suvaldymui" o Progesteronas per zemas, kad rodytu ovuliacija., o ir temperatura vis laikesi zema... Man vis tiek pasake daryti ND nustatytu laiku. Vakar labai maude ta peraugusi sona, o siryt pakilo temperatura ir nurimo pilvas. Nu gal dar kas ir ivyko g.gif
Aisku gaila buvo kai viska nutrauke, juk ir vaistai brangus ir sveikata brangi, nu bet visa laika tikejausi, kad jei daugiau toj mano praeinamoj pusej kas nors uzaugtu, tai gal ir naturaliai pavyktu (del endometriozes, ta puse buvo labai apoperuota, sunkiai vyko ovuliacija, o kita is vis nepraeinama)
Na bet ranku nenuleisim cia ne veina smile.gif manau ir nuo kito ciklo bandysim ilga protokola.

VK mano gydytoja, kaip ir Meskauskiene dirba tik karta i savaite, bet priimdavo mane kartais ten, kur budedavo. U tikiu, kad dirba dazniau, juk ten jos klinika smile.gif O siaip mane nuraminot del ju darbo laiko. Tikiuos, kad kai man ispuls koks reikalas savaitgali nebus problemu, nes kazkur senoj temoj skaiciau, kad savaitgaliais jie nedirbdavo ir neprisisauksi g.gif bet turbut cia pasenusios zinios, manau, kad per daug atsakingu reikalu uzsiima, kad nedirbtu kada reikia smile.gif

Geros savaites visoms merginoms, daug geru ziniu ir lengvo laukimo laukiancioms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.Isauso nuostabus rytas.Po pietu ruosiuos i ligonine,isodinimui thumbup.gif .Ir linkiu kad viskas butu gerai Glamour. 4u.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Kokeriukė @ 2013 06 10, 09:35)
Rašiau jai, bet jau viena mergina rezervavo ir ko gero jau nupirko.
Jau parašius  4u.gif

Sveika, ar tu is Vln? galeciau nupirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 06 10, 11:06)
Sveika, ar tu is Vln? galeciau nupirkti mirksiukas.gif

Nea, ne iš Vilniaus. Bet galiu atvažiuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzele25 @ 2013 06 10, 10:56)
Aciu uz nuomone, man kai pirmoji IVF, tai nors ir daug zinojau apie nevaisingumus, hormonus ir tt, bet vat ir pritrukau nuovokos. Is ties gali buti ir taip kaip sakai, nors kiti foliai visi buvo apyligiai. Tas didysis 9 c.d. buvo jau 28 mm, o mazieji apie 12 mm. Kartu konsultacijoj buvo ir Meskauskiene, jos nutare sprendima priimti po LH tyrimo. Lh jau buvo per aukstas "proceso suvaldymui" o Progesteronas per zemas, kad rodytu ovuliacija., o ir temperatura vis laikesi zema...  Man vis tiek pasake daryti ND nustatytu laiku. Vakar labai maude ta peraugusi sona, o siryt pakilo temperatura ir nurimo pilvas. Nu gal dar kas ir ivyko  g.gif 
Aisku gaila buvo kai viska nutrauke, juk ir vaistai brangus ir sveikata brangi, nu bet visa laika tikejausi, kad jei daugiau toj mano praeinamoj pusej kas nors uzaugtu, tai gal ir naturaliai pavyktu (del endometriozes, ta puse buvo labai apoperuota, sunkiai vyko ovuliacija, o kita is vis nepraeinama)
Na bet ranku nenuleisim cia ne veina  smile.gif manau ir nuo kito ciklo bandysim ilga protokola.

VK mano gydytoja, kaip ir Meskauskiene dirba tik karta i savaite, bet priimdavo mane kartais ten, kur budedavo. U tikiu, kad dirba dazniau, juk ten jos klinika smile.gif O siaip mane nuraminot del ju darbo laiko. Tikiuos, kad kai man ispuls koks reikalas savaitgali nebus problemu, nes kazkur senoj temoj skaiciau, kad savaitgaliais jie nedirbdavo ir neprisisauksi  g.gif bet turbut cia pasenusios zinios, manau, kad per daug atsakingu reikalu uzsiima, kad nedirbtu kada reikia  smile.gif

Geros savaites visoms merginoms, daug geru ziniu ir lengvo laukimo laukiancioms  4u.gif

Egluzele,linkiu sekmes kuo didziausios 4u.gif Gal tavo atveju tikrai i gera iseis ilgasis protokolas,as irgi po keliu IVF turejau ilgaji,bet deja jis man visai netiko.O del Meskauskienes,jei kalba eina apie Vilniu,tai ji tiksliai dirba du kart per savaite; antradieni ir ketvirtadieni 4u.gif
Noriu palinketi,kad neziurint i nieka,jums pateiktu sis ciklas siurpriza thumbup.gif
Mergytes,Glamour ir Edilute1 sekmes jums susitinkant su maziukais ir kad jiems jusu jaukus namelis patiktu ir jie ten pasiliktu ilgam laikui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokeriukė @ 2013 06 10, 10:17)
Nea, ne iš Vilniaus. Bet galiu atvažiuoti  ax.gif

parasiau i a.z. 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, butent ferrofolgama as ir geriu 4u.gif pernai gi buvo 8, tada pradejau gert, jau metus geriu su pertraukom, bet auksciau 35 nebuvau pakelus. O hemoglobinas geras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 06 10, 11:36)
Afrodite, butent ferrofolgama as ir geriu 4u.gif pernai gi buvo 8, tada pradejau gert, jau metus geriu su pertraukom, bet auksciau 35 nebuvau pakelus. O hemoglobinas geras doh.gif

Matai kaip g.gif Mano hemoglobinas irgi normos ribose.Tai gal bandyk keisti i kita gelezies preparata g.gif As tai labai sumazinau kavos gerima dar.Ir visad su gelezim papildomai geriu vitamina C.Net nebezinau ka ir patarti tau g.gif Gal pabandyk pas hematologus papult 4u.gif
Atsakyti