QUOTE(KittyKitty @ 2013 06 09, 11:24)
Sveikos,
Pasidariau keletą tyrimų. Nuliūdino feritinas. 32,9. Nu taip tikėjausi, kad bus virš 50, geriu geležį, tiesa, po nedaug. Teks didinti.
Pakomentuokit prg, plyz. 7dpo 71.07, norma 5,3-86. Gerai?
Parašykit dar apie VK, kas darėtės, dėl to karto per savaitę
Gėlyte, kaip tu?
Pasidariau keletą tyrimų. Nuliūdino feritinas. 32,9. Nu taip tikėjausi, kad bus virš 50, geriu geležį, tiesa, po nedaug. Teks didinti.
Pakomentuokit prg, plyz. 7dpo 71.07, norma 5,3-86. Gerai?
Parašykit dar apie VK, kas darėtės, dėl to karto per savaitę

Gėlyte, kaip tu?

Sveikutes

Egluzele,tokia situacija kaip tavo tikrai girdziu pirma kart

KittyKitty,mano feritinas buvo mazesnis net nei taco geriant irgi gelezies tabletukes.O geriau Tardyferon ir FerumLek.Veliau man kazkas is SM parekomedavo gerti FerFelgama.Pasitariau su gydytoja ir dabar geriu ferofelgama 3tabl.plius vitamino C ir siuo metu kai tyriausi feritina jau buvo truputi virs 50.
O kas liecia tavo tyrima tai man atrodo kad viskas ok

Papildyta:
Sophia,sekmes Jusu seimai kad uztektu to vieno IVF ir ateitum BUTINAI mums pavyrusuoti

Gelyte.lt ir Donata72 labai spaudziam kumstukus ir su viltim laukiam kad tik zinios butu sauletos ir grazios

Pepiuk,kaip tu laikais?kaip nuotaikeles?
Pilkos akys,kaip dziugu

Papildyta:
QUOTE(GingerBella @ 2013 06 06, 22:21)
KittyKitty,
labai teisingi zodziai
As dar tik pridesiu, kad visi gyvename savo gyvenimus, vienos dienos laisvesnes, kitos uzimtos iki beprotybes, kartais yra jegu, laiko ir nuotaikos parasyti, kita kartai nera ju ne tik forumui, bet ir dar kam nors. O ypac po keliu patirtu nesekmiu. Dar priklauso nuo etapu, kuri cia ir kiek esame. Pacioje pradzioje buvau labai dekinga padejusioms merginoms, kurios man visiskai zaliai viska nuosirdziai paaiskindavo. Tada visus 8 menesius pati jauciau pareiga atsilyginti patarimais ir informacija naujoms sio skyrelio dalyvems. Jauciausi tikraja to zodzio prasme, nuosirdziai skolinga. Taciau dabar pertraukos poreikis. Laikas kitu mergaiciu kitoms diskusijoms. Manau, kad taip ir sukasi ratas.
Ir kaip kazkas parase, visi esame skirtingi zmones, asmenybes ir nereikia tiketis, kad visi tiks ir patiks.
Sekmes visoms

labai teisingi zodziai

As dar tik pridesiu, kad visi gyvename savo gyvenimus, vienos dienos laisvesnes, kitos uzimtos iki beprotybes, kartais yra jegu, laiko ir nuotaikos parasyti, kita kartai nera ju ne tik forumui, bet ir dar kam nors. O ypac po keliu patirtu nesekmiu. Dar priklauso nuo etapu, kuri cia ir kiek esame. Pacioje pradzioje buvau labai dekinga padejusioms merginoms, kurios man visiskai zaliai viska nuosirdziai paaiskindavo. Tada visus 8 menesius pati jauciau pareiga atsilyginti patarimais ir informacija naujoms sio skyrelio dalyvems. Jauciausi tikraja to zodzio prasme, nuosirdziai skolinga. Taciau dabar pertraukos poreikis. Laikas kitu mergaiciu kitoms diskusijoms. Manau, kad taip ir sukasi ratas.
Ir kaip kazkas parase, visi esame skirtingi zmones, asmenybes ir nereikia tiketis, kad visi tiks ir patiks.
Sekmes visoms

As irgi pritariu Kitty ir Gingeriuko zodziams

Taciau kiek cia esu,tikrai atrodo visada palaikom tas mergaites kurioms nepasiseka,bijo,nerimauja ir pan.Aisku,gal i kai kurios klausimus ir negalim atsakyti nes nesam susidurusios su tokia situacija ir nezinom ka parasyt,bet siaip ka galim patarti is patirties-visada draugiskai pasidalinam.

Sekmes visoms

Papildyta:
QUOTE(editule1 @ 2013 06 09, 23:37)
Man ta pati sake daktare kad guleti nerekomenduojama.Bet as pernelyg bijau kad embrionas gali neisitvirtinti,todel ir nusprendziau kad reikia iskeltom kojom guleti
,.Net bileteni pasiimiau savaite neisiu i darba,gal net dvi
.Bet jei taip sakai ir tu tai gal pernelyg nereikia dabotis.
.Tiesiog viskas ivyks rytoj,ir man jau dabar stogas vaziuoja
.Labai noriu kad viskas pasisektu. 

Editule1,manau biuletenis nebloga mintis,minusas tik tas kad kai eini i darba taip stipriai tos beprotiskos mintys ir baime i galva nelenda

Kocik,sveikatos tau ir stiprybes

Olesia ir Allivo,labai uzjauciu jus.Labai gaila,kad taip nutiko