Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

QUOTE(Dalelė @ 2014 06 03, 16:37)
Manieji...

labai labai wub.gif ...
koks vardas sio rododendro:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 06 03, 23:50)
labai labai  wub.gif ...
koks vardas sio rododendro:

user posted image

Pimame plane "Roseum Elegans", už jo, kas kitas šiuo momentu negaliu pasakyti (eisiu paieškosiu pavadinimo). Antroje nuotraukoje ružava "Kalinka", o viršutinėje pirmas "Catawbiense Grandiflorum".
Atsakyti
Na ir grožiai thumbup.gif , nerealu wub.gif

Maniškis jau nužydėjo, o tie violetiniai gal ilgiau žydi, taip norisi ilgiau džiaugtis g.gif

O va pas kaimynę užmačiau geltoną wub.gif , O jau vaizdelis - fantastinis thumbup.gif
Atsakyti
pernai nusipirkau tokį padvasusį plenciuką,
kad maniau šiemet nieko gero iš jo nebus,
tačiau augalėlis susigavo ir pradžiugino puikiais žiedais
Atsakyti
Gal kas galėtų patirtimi pasidalinti - kokie augalai draugautų su rododendrais? Norėčiau keletą rododendrų pasisodinti gėlyne, bet nesinori palikti plikų jų apačių. Kas, išskyrus viržius, dar mėgsta rūgštų dirvožemi ir nėra dideli?
Atsakyti
Pagelbėkit help.gif
Mano gražuolį rododendrą užpuolė va kokie padarai. Čia turbūt baltasparniai? Vakar purškiau Nimazaliu, nežinau ar padės. Girdėjau tokį patarimą, kad nuo kenkėjų gerai padeda Coca cola. Bet bijau bandyti.

user posted image

user posted image

O koks gražus buvo pavasarį

http://i017.radikal....dc52d05f641.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 08 birželio 2014 - 15:53
Dalele, aciu uz info. Kokie grazus tavo rododendrai wub.gif
Pas mane dar kai zydejo tai patys ziedukai labai mazi buvo, turbut, kad kazko jiems truko.
Planuoju kitamet pavasari persodinti is viso juos i kita vieta, kur daugiau pavesio, gal tada pageres.
Atsakyti
Sveikos,

reikalinga nuomonė.. Noriu perkelti savo rododendrus į kitą vietą, ar labai jiems pakenktų, jei tai padaryčiau dabar, o ne rudenį? g.gif
Atsakyti
mano rodedendro lapai kazko nurudo doh.gif gal kas zino nuo ko?????dregmes pakako.tresta seniai,bet pakankamai,net nz kas nutiko-gal suo nupurškė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2014 06 08, 17:26)
Girdėjau tokį patarimą, kad nuo kenkėjų gerai padeda Coca cola. Bet bijau bandyti.

Drąsiai 4u.gif Tikrai nepakenks, neseniai purškiau amarus nuo vyšnių. O užtikrinčiau tai purščiau chemija, nes Cola trumpam. Jei nenorit pvz. Decio tada galima plaut žaliu muilu.

QUOTE(Adatėlė @ 2014 06 27, 22:12)
mano rodedendro lapai kazko nurudo doh.gif gal kas zino nuo ko?????dregmes pakako.tresta seniai,bet pakankamai,net nz kas nutiko-gal suo nupurškė doh.gif

Jei atrodo lyg nudeginti, tai greičiausiai, kad šunėkas bus patręšęs, man kaimynų šuo šitaip nudegino jauną krūmelį, deja pavasarį nebeatsprogo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2014 06 18, 13:27)
Sveikos,

reikalinga nuomonė.. Noriu perkelti savo rododendrus į kitą vietą, ar labai jiems pakenktų, jei tai padaryčiau dabar, o ne rudenį? g.gif

As savo perkeliau pries pora dienu...belieka laukti kaip bus ax.gif smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti - kai nužydi rododendras ar blogai jei nuskynė žiedynus g.gif .
Tik nepaziūrėk doh.gif
Atsakyti