Įkraunama...
Įkraunama...

Nykštukiniai pinčeriai

QUOTE(cile @ 2013 10 31, 14:59)
Labai daili laibakoje mergyte  wub.gif Kokio ji cia amziaus?

Lapkričio 15d. bus 6 mėnesiai 4u.gif

QUOTE(coccinella @ 2013 10 31, 17:25)
juliusjove, fainuole jusiske, stirnyte. Ti ausys!!!!! paluze jau, dabar as jas nebent klijuociau kad graziai guletu, nes taip ir liks nulinkusios i sonus 4u.gif

Na jei liks, tai tegul ir lieka irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2013 10 31, 17:25)
fainuole jusiske, stirnyte. Tik ausys!!!!! paluze jau, dabar as jas nebent klijuociau kad graziai guletu, nes taip ir liks nulinkusios i sonus 4u.gif

Nieko, mergyte uztai labai dailu uodegiuka turi thumbup.gif Pas drauges pinciuke labai dailios mazos stacios ausytes, nu bet uodegyte kaip parsiuko doh.gif
Atsakyti
juliusjowe kokia grazi panele wub.gif Aha tie apgamai visi su plaukais tokaiis nemazais styranciais doh.gif biggrin.gif
Man su antra pinceriuka buvo tas "cia ir dabar" doh.gif
coccinella buna "juodu" dienu doh.gif Ne ne tikria neisizeisiu biggrin.gif Mazesne ji turejo tokia kaip juoda nugaryte, tamsesne dar buvo. O dabar tokia grynai ryskiai ryza pasidare biggrin.gif
Aha del to ir kupiravom, kad uodegyte kaip pas parsiuka raitesi ir viena ausis dar ale stacia buvo o kita visai nulinkusi i sona doh.gif
Man is svyranciu surfinijos patinka arba tieisog grazus vijokliai, visokie zydyntys buna smile.gif Siaip ir pelargonijos grazu, nes ryskios, super laikosi, bet kad smirda biggrin.gif Kai lauke gal ir nieko...
cile ir jus pasirodykit savo sunelius kuriuos turite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2013 10 31, 17:57)
ir jus pasirodykit savo sunelius kuriuos turite 4u.gif

su malonumu, grizus namie ko nors paieskosiu...gal net kokia bendra su drauges pinciuke rasiu, kad nebutu visai ne i tema bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juliusjowe @ 2013 10 31, 16:46)
Lapkričio 15d. bus 6 mėnesiai 
Na jei liks, tai tegul ir lieka

Tuoj pusmetuka svest reiks biggrin.gif
Nu kam jau nestovi ta ir nepastatysi biggrin.gif baika cia 4u.gif
svarbu seika, grazi ir guvi, ir kad nemu negrauztu smile.gif

QUOTE(Mylim@ @ 2013 10 31, 16:57)
coccinella buna "juodu" dienu
Aha del to ir kupiravom, kad uodegyte kaip pas parsiuka raitesi ir viena ausis dar ale stacia buvo o kita visai nulinkusi i sona
Man is svyranciu surfinijos patinka arba tieisog grazus vijokliai, visokie zydyntys buna Siaip ir pelargonijos grazu, nes ryskios, super laikosi, bet kad smirda

Tu juodu dienu kiekis per mensi kazkaip labai padidejos, nesuprantu senatve prasidejo ar skleroze puola doh.gif
Bent nuotraukose tai tokia grazute atrodo, tik ta uodega kliuva:D Imesk dabar mazosios daugiau parodyt, gi kleckai toki baisia grazus
As siemet buvau prisiauginus plantacijom surfiniju, laai grazios buvo, pirma kart pavyko, nes paprastai man nesiseka ju augint, nuskurdusios buna, dar ir dabar zydi, bet jau grozio pas jas nebelabai beike.
Jo pelargonijos grazios, bet man jas biski nervina augint, niekaip man neprazysta visas ziedynas, vienas po kito skleidzias ziedeliai tai realiai gaunasi kad tik puse tezydi vienu metu.. nu ir jo prisilieti ir uzsmirsta.
o visu geriausia rozes kurios visa sezona silta zydi, prieziuros isvis minimaliai, daug ziedu, o jei da viena salia kitos susodintos tai tokios fainos lysves zydincios gaunasi.
QUOTE(cile @ 2013 10 31, 17:10)
su malonumu, grizus namie ko nors paieskosiu...gal net kokia bendra su drauges pinciuke rasiu, kad nebutu visai ne i tema 

Butinai parodykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2013 10 31, 21:44)
Dar pora video

Oi pralinksmino thumbup.gif
O as bandau foto kelt...mano takse Bese ir mixe Aira
http://imageshack.co...2/6492/ekz4.jpg

Pinceriuke Chile su savo sugyventiniais ir mano dvi - Aira ir margoji museika Trikse
http://imageshack.co...2/5641/x1gx.jpg

Musu trijule po agility varzybu bigsmile.gif
http://imageshack.co...9/img0220yl.jpg

Chiliukas apie 5men amziaus, savaite kaip naujuose namuose, na ir mano blondine
http://imageshack.co...2/7357/sbsd.jpg
Atsakyti
Vaje cile kas per grooooziai wub.gif wub.gif wub.gif
Man Aira kooookia grazi!!! O pincriukei Chilei kaip graziai ausytes stovi bigsmile.gif Aciu uz grazias foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2013 11 01, 19:47)
Vaje cile kas per grooooziai wub.gif  wub.gif  wub.gif
Man Aira kooookia grazi!!! O pincriukei Chilei kaip graziai ausytes stovi bigsmile.gif Aciu uz grazias foto thumbup.gif

Dekui dekui rolleyes.gif
Vat ir sakau, kad sitai pinciukei Dievas dave uodegyte nevykusia, bet labai dailutes ausytes.
O baltoji yra is prieglaudos, paemiau apie 6-7men, dar iltys buvo neiskritusios. Na ir ja turedama emiau dairytis i pincerius, bei vipetus, nes turi siokiu tokiu panasumu (turiu omeny ta suns tipaza toki) Siaip ji gal labiau kurtiska, bent jau charakteris, judesiai...nu bet kadangi be uodegos (kas labai gaila), tai speju buvo bandoma ja "prastumt" butent kaip pinceriu tipo suneli . Kaip matot pagal pinceriuka ji kiek didesne, jaunystej svere 7.5, dabar jau visus 10kg doh.gif
Atsakyti
cile tai vat galvoju, kad ji man labiau panasi i vipeta nei i pinceriuke... Nes matosi kad ir ugiu didesne ir spalvos ir visas profilis grynai vipeto. O kai emete is prieglaudos nezinojo kokios veisles misruniuke? Tikrai be reikalo uodegyte kirpta...
Pas jus trys kalytes, norejau paklaust ar sugyvena visos? bigsmile.gif Nesimusa? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2013 11 01, 21:19)
cile tai vat galvoju, kad ji man labiau panasi i vipeta nei i pinceriuke... Nes matosi kad ir ugiu didesne ir spalvos ir visas profilis grynai vipeto. O kai emete is prieglaudos nezinojo kokios veisles misruniuke? Tikrai be reikalo uodegyte kirpta...
Pas jus trys kalytes, norejau paklaust ar sugyvena visos? bigsmile.gif Nesimusa? biggrin.gif

As ja paemiau is Aleksoto prieglaudos, baisiai sulysusia, su bronchitu ir neistrauktais siulais po kojos luzio...jokios info apie ja negavau.
Del sutarimo, tai takse ir blonde sutaria puikiai, tiesa, pradzioj buvo konfliktu - taksei buvo 8 metai ir naujokes vengdavo, o ta kaip tycia labai lipsni buvo...gal po metu kokiu takse ir draugiskesne patapo...dabar senolei 16 metu ir ji pati prie blondes glaudziasi doh.gif
O mazoji museika, nors pati jauniausia duoda abiem i galva, todel kai iseinu ja izoliuoju nuo anu dvieju...siaip jos sutaria gerai, bet jei del ko susipyktu man nesant, neberizikuoju palikt kartu.
Atsakyti
Oj kiek nuotrauku kaip faina thumbup.gif
Mylim@, mazosios grazumas, toks linksmas kleckas biggrin.gif su duryte abi vienodo protelio dabar biggrin.gif
kazkur turejau foto kaip pirmasis pinciukas soske buvo gaves dovanu..kada nors atrasiu

Cile, takse nereali, tokia ori ponicka, kike jai jau meteliu?
O ta baltoji man kai tik i pinceri nesa, tik kad didesne ir balta, nu dar kailiukas ciut ilgesnis g.gif

o ta pinceriuke kokia grazi, ausytes tai tikrai nerealios, gaila bet retenybe kad naturalios va taip vat stovetu. net pavydu tos ausu karunos blush2.gif

As cia tu pupsiu prisiziuriu, tai jau net bloga daros, arteja ta akimirka "cia ir dabar" ir pagriebsiu beleka jau turbut:D kaip nuobodu su vienu suniu, ne tas zodis.. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2013 11 02, 00:10)
takse nereali, tokia ori ponicka, kike jai jau meteliu?
O ta baltoji man kai tik i pinceri nesa, tik kad didesne ir balta, nu dar kailiukas ciut ilgesnis g.gif

o ta pinceriuke kokia grazi, ausytes tai tikrai nerealios, gaila bet retenybe kad naturalios va taip vat stovetu. net pavydu tos ausu karunos blush2.gif

As cia tu pupsiu prisiziuriu, tai jau net bloga daros, arteja ta akimirka "cia ir dabar" ir pagriebsiu beleka jau turbut:D kaip nuobodu su vienu suniu, ne tas zodis.. biggrin.gif  doh.gif

Dekui, takse tikrai miela ir ori damute buvo..tiesa, cia pries 5 metus fotografuota...gruodi jai 16, bet jau negirdi, kates akis iskabino, na ir sulysus, augliu pora turi...jau ko gero paskutinius menesiukus gyvena (jau pernai bijojau, kad pavasario nebesulauks)
Su ta baltaja tai daug kam misle...kai stovi salia vipeto, tai toli grazu, o ir mazesne gerokai...pradzioj maniau gal levretes mixas, bet ju baltu nebuna visai...nera isreiksti kazkokios veisles bruozai, toks gana harmoningas neaisku kieno mixiukas gavos...nu o zmonem gatvej, tai ji "kauke" doh.gif nors butent margoji yra gana tipisko dzeko raselo charekterio.
O du sunys yra geris, pritariu 200% drinks_cheers.gif thumbup.gif (aisku, jei tai nera du pesipesantys terjerai, bet jums tai neaktualu)
Atsakyti