Įkraunama...
Įkraunama...

Nykštukiniai pinčeriai

QUOTE(coccinella @ 2013 11 08, 19:03)
jo dzekas tikrai nelygu elegancija biggrin.gif BET..turbut suns charakteris kuris pilnai tenkina seimininka yra svarbiausia.

o dar kai tai misrunas tik kiek panasus i dzeka lotuliukas.gif bet tikrai, mano margoji jei museika nebutu, sakyciau bemaz tobulai atitinkanti mano poreikius (tikras terjeras butu uzsispyres, o ji tokia ner..tiesa, jei kazko nori, gana atkakli, ta panaudoju sportui)
Mergos nebezaidzia, nes pomegiai skietingi - margoji mieliausiai kamuoliuka nesioja, o blonde aplinkui suka kurtiskus ratus biggrin.gif
QUOTE(coccinella @ 2013 11 08, 19:03)
Tas suo kuri noriu imt is tokios jaunos paneles, ji parsiveze is rumunijos Dok's Pride veislyno, bet jam "galas" negrazus, netinka veist, laiko ji kelis patinus ir nori imt dar du kitus, o sitas kaip ir nebereikalingas jai. Todel atiduoda. Nepirkciau dabar tikrai. Bet va kad atiduoda, dar su dokais, ko gi ne...nu pirma reikia pamatyt ji, nes sako kad gan letas, neazartiskas, meilus pliumpis. Tai man kaip tik, jau 3mete dukra nama baigia nugriaut, dar jei suni toki tai tikrai MB mane is namu istarabanys biggrin.gif
o jei nuplauks man tas suo tada gal LT kokioj prieglaudoj koki nelaimeli rasiu.

Ach stai kokia istorija bigsmile.gif As mazumele buvau "uzsimirsus", kad jus gi ne LT doh.gif
Papildyta:
QUOTE(coccinella @ 2013 11 08, 19:12)
man tie kikoj narvukuos tupintys triusiai jau gailesti kelia, tai tas suniukas isvis toks nabagas atrodo..tikrai gerai kad nenusipirkai biggrin.gif nors dvi sasiskos tokios labai but sauniai drauge atrodziusios biggrin.gif

Joa, dvi rudos sasiskos gerai but ziurejesi..bet tikrai gerai, kad nenupirkau, nes veliau i josios vieta blonde paemiau...o ta galiu pasakyt tikrai is mirties istraukiau, nes jau ji prieglaudoj buvo prabuvus 4 dienas pusbadziu ar visai be maisto, persalus ir su baisuliniu bronchitu...
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 11 08, 18:20)
o dar kai tai misrunas tik kiek panasus i dzeka  lotuliukas.gif bet tikrai, mano margoji jei museika nebutu, sakyciau bemaz tobulai atitinkanti mano poreikius (tikras terjeras butu uzsispyres, o ji tokia ner..tiesa, jei kazko nori, gana atkakli, ta panaudoju sportui)
Mergos nebezaidzia, nes pomegiai skietingi - margoji mieliausiai kamuoliuka nesioja, o blonde aplinkui suka kurtiskus ratus  biggrin.gif 

Ach stai kokia istorija  bigsmile.gif As mazumele buvau "uzsimirsus", kad jus gi ne LT  doh.gif

Kabutes ant dzekas pamirsau uzdet biggrin.gif bet vistiek laabi panasi:D
O manoji tai jei as stoviu tai ir jin stovi, apie kamuoliuka patyliu isvis nezino ka su juo daryt, isvis zaist nemoka, nu tik su sunim..tai ja realiai naudoju vietoj sildytuvo, ypac daar tokiais orais biggrin.gif
agility mano svajone, deja labai toli ir labai nepigu, plius suns tinkamo neturiu schmoll.gif
Jei buciau LT turbut ta stafa dovanojama senai tureciau, cia biski sudetingiau, nes pirma labai greit atsiranda kas pasiima nespeju net prisiskambint kai jau nebeturi, arbaaaaa, dovanoja uz pinigus biggrin.gif nu pasidengt islaidas tipo doh.gif o cia sansas apie kuri svajojau..ir ta neatraso vis man ir neatsiliepia doh.gif jau nervas ima doh.gif
kad jus zinotumet kaip sunku su italais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2013 11 08, 19:25)
[/color] kad jus zinotumet kaip sunku su italais doh.gif [/color]

Zinokit zinau, musu firma is italu gyvunu prekes ima doh.gif kolege juos manjanom vadina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 08 lapkričio 2013 - 18:46
QUOTE(cile @ 2013 11 08, 18:45)
Zinokit zinau, musu firma is italu gyvunu prekes ima  doh.gif kolege juos manjanom vadina  lotuliukas.gif

Oj puikiai suprantu kaip nervina biggrin.gif jei zad rytoj reiksias maziausiai 2 savaites reiks laukt kol prisimins pazada...uztat patys Lietuvoj apsilanke negali atsistebet kaip viskas vyksta is kart, pvz kad banko saskaita iskart gali atsidaryt, o ne laukt menesiais biggrin.gif
MB jau priprates, bet mane tai nervuoja po siai dieai, nepatikimi visai...
Atsakyti
cile tai kad grazios jusu merginos wub.gif Nors ir misruniukes, bet tikrai labai grazios wub.gif Idomi istorija su ta Kikos taksiuke smile.gif Aiskiai nelemta ji jums buvo smile.gif Uztat dabar kokia faina kompanija turit thumbup.gif
coccinella rotveileriai tikrai savotiski wink.gif Mano tik mane ir pripazino, o visi kiti nuo jo kentejo. Ir broliui buvo koja perkandes ir mociutei ranka, jau nekalbu apie svetimus. Galedavai vesti be pavadzio, klausydavo, salia kojos eidavo. Bet jeigu kas tik nores paglostyt tai be sansu unsure.gif Arba ieis i namus, bet nebeiseis. Man jie prigimtim panasus su Kaukazais, tokie laukiniai, reikalauja kantrybes kol suvaldai...
Nors pvz mano brolio kalyte buvo kaip aksomas biggrin.gif Musu katinas jai zandenas kandziodavo, o ta ramiakas biggrin.gif
Ir stafu visokiu yra. Ziurek, jeigu tik asocialai kokie laiko, tai bet koks padaras zveris. O jeigu normalus zmones, tai vistiek ismokintas ir normalus seimos draugas. Tik as gal didesnio suns del mazu vaiku bijociau. Kartais tie sugeba bet ka is kantrybes isvesti, tai uz dideli suni negarantuociau...
Del italu tai jau teip biggrin.gif Mano drauge gyvena Italijoj su italu, tai neisivaizduoju biggrin.gif Zada po Nauju atvaziuoti pas mus, o pavasari mes pas juos. Tai idomu ar jam LT patiks biggrin.gif
coccinella tai kokio tas stafukas amziaus? Ir kaip suprast "galas" nebegrazus??? biggrin.gif doh.gif Keista seimininke jeigu neina su ja susitart blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylim@: 09 lapkričio 2013 - 01:12
As savo vaikams siaip neleidziu lyst prie sunu, kai nera suaugusio salia, mano pincerei neleidziama eit i vaku kambari, reta kart vyresnioji ja pasikviecia, pagulet, bet atsiklausia, o maze isvis sunu nepastebi, nereik jai nei paglostyt nei ka, i metus 2k jeigu uzeina meiles priepuolis, bet tai kai suo man ant akiu ir ta meile trunka 2 sekundes biggrin.gif is pavydo tikriausiai biggrin.gif parsivedus dideli suni turbut metus laiko jiprie saves prisirisus tampyciaus, kol pasitikeciau 5min palikt salia vaiku blush2.gif
Turiu ir as pazystamu lietuvaiciu su italais susituokusiu, tai as sunkiai isivaizduoju toki gyvenima, aisku yra tu italu kurie nu tokie netipiski biggrin.gif neitaliski, tai kita kalba..bet mazuma tikrai
O bendrai italams labai LT patinka, daznas paskui vel ir vel lekia, tik lietuvisku maistu vienetai susizavi, ypac saltibarsciai jiems atrodo kazkas slykstaus biggrin.gif
Tam suniukui dabar jau 8menuo eina, viena koja turi padidejusi raumenu tonusa ir tokia biski issitempus, neauga raumenynas taisyklingai, bet man tai netrukdo smile.gif
bet jauciu kad niekur mes nebevaziuosim..cia kaip is rusisko anekdoto, tai atvaziuok i svecius, tai gi duok adresa, o kam tau adresas tu ir taip atvaziuok doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coccinella: 09 lapkričio 2013 - 09:59
QUOTE(coccinella @ 2013 11 09, 10:57)
Tam suniukui dabar jau 8menuo eina, viena koja turi padidejusi raumenu tonusa ir tokia biski issitempus, neauga raumenynas taisyklingai, bet man tai netrukdo smile.gif
bet jauciu kad niekur mes nebevaziuosim..cia kaip is rusisko anekdoto, tai atvaziuok i svecius, tai gi duok adresa, o kam tau adresas tu ir taip atvaziuok doh.gif  biggrin.gif

Na nezinau...gal susiturekit nuo jo...kad "negrazus" tai dzin, bet kad sveikatos bedu su juo nebutu veliau...kazin kaip ta kojele gyvuos ir kaip sanariukus paveiks...vienos galunes disharmonija gali visa skeleta ir judejimo aparata isbalansuot, o dar tokios aktyvios veisles...arba gal jis ir yra "ramiakas" del diskomforto kojelej...gal geriau nerizikuot uzsikraut sau vargeli, dar kai seimininke tokia keista ir nesuinteresuota...jei yra vidiniu resursu dar apseit be suniaus, gal visgi ka is LT parsigabensit...buna cia tokiu zaviu jaunu bedaliu stafuku...
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2013 11 09, 10:57)
bet jauciu kad niekur mes nebevaziuosim..cia kaip is rusisko anekdoto, tai atvaziuok i svecius, tai gi duok adresa, o kam tau adresas tu ir taip atvaziuok doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai tas stafukas dar jaunas, galima butu imti. Tik vat kaip sak cile kazi kaip jam su sveikatele butu... Jeigu jau seimininke nusprendus atiduoti, tai matyt ne kazi ka... Aisku gali buti visaip, kad pvz jus paimsite, uzsiimsit su juo, daugiau judes (jeigu jam galima) ir issitreniruos ta kojyte.

O del vaiku labai reikia ziureti. Aisku kai vaikai didesni gal jau nieko, bet musu dar tokie mazi tai zinokit doh.gif Stveria sunis, tampo, reikia labai ziuret kai vieni kitu nenuskriaustu. Mazoji Fanta tai jau nepernesa, vos tik vaikai artinasi is karto bega arba puola unsure.gif Drausminu, bet kol kas doh.gif Uztenka kad toks pupsikas isisega ir vaikas verkia, nes dantukai astrus. O su didesniu suniu butu visai ne kas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylim@: 10 lapkričio 2013 - 03:01
Zodziu, ta keistuole taip ir prapuole, gal ir gerai, rimtai, gal tik problemu isvengiau..bus tu sunu... tik nuotaikos ner, jau isivaizdavau, kai cia po miska laigysiu su tais sunekais biggrin.gif doh.gif

Mylima, mano vakai isvis niekad nera net bande skriaust jokio gyvuno, as tai jom isvis draudziu lyst, neatsiklausus, jau nekalbu, kad dukimo jokio nebuna, nebent kieme, bet visi kartu. Be to jos zino, kad jai skriaus suni ir gaus dantu paragaut, pacios kaltos, as jas per diena n kartu ispeju apie tokia galimybe biggrin.gif taip kad ir skustis negales biggrin.gif O tavo vaikai tuoj ugtels ir bus lengviau susitart ir ismokyt graziai su suniukais elgtis biggrin.gif
O kas del Fantos, tai nemeluosiu jei ji sprukdama nuo vaiko gintusi dantim, tai jai migom isbirtu visi pieniniai tie dantukai blush2.gif pas mane tokioj situacijoj vaikas kampe tupetu kam suni uzvijo, o suo narve, kol praeis viskas smile.gif dazniausiai abi puses nubaudus, ismoksta graziai draugaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2013 11 11, 12:30)
O kas del Fantos, tai nemeluosiu jei ji sprukdama nuo vaiko gintusi dantim, tai jai migom isbirtu visi pieniniai tie dantukai blush2.gif  pas mane tokioj situacijoj vaikas kampe tupetu kam suni uzvijo, o suo narve, kol praeis viskas smile.gif dazniausiai abi puses nubaudus, ismoksta graziai draugaut biggrin.gif

Joa, atsimenu kai mane ir musu koli tevai vaikysteje bausdavo doh.gif mane sunys kaip magnetas traukdavo, o musu koliukei tos mano meilei per daug budavo ir nesyk buvo griebus, tiesa niekad iki kraujo bigsmile.gif
Del pieniniu dantu "ismusimo", tai neskubeciau (suprantu, kad mudvi cia daugmaz perkeltine prasme wink.gif), nes kazkaip tada suniukai viska kramto ir nelabai dar supranta...buna sunku atskirt as jie ten jau rimtai, ar is to vaikisko kvailumo...su baudimu visgi palaukciau nuolatiniu dantuku, o pienini kandima rekomenduoja uzkisti zaisliuku bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 11 lapkričio 2013 - 12:04
QUOTE(cile @ 2013 11 11, 12:04)
Del pieniniu dantu "ismusimo", tai neskubeciau (suprantu, kad mudvi cia daugmaz perkeltine prasme wink.gif), nes kazkaip tada suniukai viska kramto ir nelabai dar supranta...

Nu as irgi perkeltine biggrin.gif nors as sunis emiau 3men su biskiu, tai siek tiek kitaip, bet nelaukdavau kad jau visai tuos vaikus uzgrauztu, Bone buvo panasi, kad ja nori paglostyt o ji pirstus nukanda, tai mums padejo suspaust snukuti kada bando pagriebt, is po 3 gal karto baiges visiems laikams kramtymaisi ax.gif
Is vis pas mane namie as viena taip pasinesus ant tu sunu g.gif kitiem faina kad yra, bet nesureiksmina visai.. o va mazoji dukra sako, nu kam tau mama tas suo, taigi turi Bonyte ir uzteks, geriau kaciuka nusipirkim biggrin.gif

Mano pinda streikuoja, siandien jau antra diena kai joks maistas neitinka doh.gif i kiausinius isvis neziuri, mesas irgi patampe atbulais dantim ir paliko.. jau kokias 3 sav taip 2 dienas needa, viena eda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coccinella: 11 lapkričio 2013 - 14:32
QUOTE(coccinella @ 2013 11 11, 15:31)
va mazoji dukra sako, nu kam tau mama tas suo, taigi turi Bonyte ir uzteks, geriau kaciuka nusipirkim  biggrin.gif

Irgi variantas - labai graziai kacai su sunim sutaria...mano mergos turi drauga siama, tai kaip viena chebra...kazkada visus tris ir prie Nemuno vesdavaus...reiks vakare ta tema foto paieskot bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 11 lapkričio 2013 - 15:35