QUOTE(coccinella @ 2013 11 08, 19:03)
jo dzekas tikrai nelygu elegancija
BET..turbut suns charakteris kuris pilnai tenkina seimininka yra svarbiausia.

o dar kai tai misrunas tik kiek panasus i dzeka

Mergos nebezaidzia, nes pomegiai skietingi - margoji mieliausiai kamuoliuka nesioja, o blonde aplinkui suka kurtiskus ratus

QUOTE(coccinella @ 2013 11 08, 19:03)
Tas suo kuri noriu imt is tokios jaunos paneles, ji parsiveze is rumunijos Dok's Pride veislyno, bet jam "galas" negrazus, netinka veist, laiko ji kelis patinus ir nori imt dar du kitus, o sitas kaip ir nebereikalingas jai. Todel atiduoda. Nepirkciau dabar tikrai. Bet va kad atiduoda, dar su dokais, ko gi ne...nu pirma reikia pamatyt ji, nes sako kad gan letas, neazartiskas, meilus pliumpis. Tai man kaip tik, jau 3mete dukra nama baigia nugriaut, dar jei suni toki tai tikrai MB mane is namu istarabanys
o jei nuplauks man tas suo tada gal LT kokioj prieglaudoj koki nelaimeli rasiu.

o jei nuplauks man tas suo tada gal LT kokioj prieglaudoj koki nelaimeli rasiu.
Ach stai kokia istorija

Papildyta:
QUOTE(coccinella @ 2013 11 08, 19:12)
man tie kikoj narvukuos tupintys triusiai jau gailesti kelia, tai tas suniukas isvis toks nabagas atrodo..tikrai gerai kad nenusipirkai
nors dvi sasiskos tokios labai but sauniai drauge atrodziusios 

Joa, dvi rudos sasiskos gerai but ziurejesi..bet tikrai gerai, kad nenupirkau, nes veliau i josios vieta blonde paemiau...o ta galiu pasakyt tikrai is mirties istraukiau, nes jau ji prieglaudoj buvo prabuvus 4 dienas pusbadziu ar visai be maisto, persalus ir su baisuliniu bronchitu...