Įkraunama...
Įkraunama...

Nykštukiniai pinčeriai

QUOTE(Mylim@ @ 2013 11 06, 16:20)
Nu va, tai sugundysim jus antram suniukui thumbup.gif As is karto, kai isigijom pirmaja, pasigailejau, kad nepaemem dvieju sesyciu doh.gif Todel pagaliau pribrendau ir pagaliau antra atsirado.

Taaip, du suneliai yra geris, cia tai faktas. O jus kad sesyciu nepaemet ir gerai - del dvieju priezasciu - pirmiausia tai sunkoka auklet dvi padauzas, be to tie bendraamziai sunyciai buna labiau orientuoti viens i kita, o ne i seimininka, o uzvis liudniausia, kad jei viskas daugmaz gerai, jie sykiu pasensta o ir palikti mus gali panasiu metu...aisku, Dievo keliai nezinomi del tos gyvenimo trukmes, bet potencialiai gi yra taip...Dabar pas mane jos kaip trys, skirtingo amziaus, tai del taksiuko as jau nori nenori pratinuos prie minties, kad nebeilgai ji su manim, vidurine yra ramiake, na ir jaunikle siautulys...jos visos labai puikiai papildo viena kita.

taksiuke kokia saunuole! Tieeek metuuu! Ir beje, kad ir anksciau fotografuota, bet atrodo labai grazi wub.gif Duok D jai lengvos senatves ir dar daug graziu dieneliu 4u.gif

Dekui, tikrai saunus sunelis buvo, dabar jau vieni kauleliai oda aptraukti, akytes isvarvejusios..belikes isdidus taksiskas stotas.

Del baltosios tai zinokit man ji tikrai arba i vipeta arba gal net labiau i levrete. Irgi ziurejau ziurejau tai gal net labiau levrete. Nes pagal ugi lyginant tikrai ne pinceriukas.

Na, del ugio tai ir uz levrete ji didesne..gerokai, ir ypac kaip minejau anos baltos nebuna...tik vat strenos nuleistos kaip pas kurta, judesiai kurtiski ir jau jokiu budu ne pinciaus charakteris biggrin.gif

Tai ir pas jus merginos pasipesa... Reiskias, kad jeigu nesutaria tai nelabai ir sutars. Nors ziuriu jau abi ir miega vienam guolyje ir bando draugauti. Mazosios protelis keiciasi, tai jau kiek geriau. Bet vistiek kol kas namuose karine padetis doh.gif

Matot, pas mane jos kitaip pesasi - terjeriskoo budo margoji yra baisi museika, o naivi blondine visai nesuprantu sunisko bendravimo - jei kas ant jos urzgia, grasina, ji isvadu nedaro, raunasi ir ant triju raidziu siuncia bet ka...mazoji skriaudzia sunis tik iki kokiu 25 kg, dar didesniems voliojasi po kojom.
Su jusu pinciais tikrai bus kita situacija - reik tiketis, kad mazgei uzaugus jos issiaiskins savo hierarchija, nusistatys lyderi ir gyvens taikiai...siaip pinciai ziauriai "nagli" suniai, ta drauge vis papasakoja, ta sake ir Ugninio agato veiseja - ji kuri laika turejo maza pinciuka, bet tas nemazai chaoso inese... vidutiniai pinceriai zymiai ramesni.

Imesiu dar video veliau.
Linkejimai visoms 4u.gif

Labai grazios nuotraukeles wub.gif
Na, ir lauksim video isdykeliu.
Atsakyti
Sveikos sveikos smile.gif
pas mus namie karo stovis..as noriu antro sunio, mb neapsisprendzia( jis svarstykle) ir nervina mane viena diena visom keturiom uz, kita diena isterijon puola kad jokiu cia sunu nebereikia..atrodo kad as cia arklio dydzio suns uzsimaniau doh.gif sekmadieni turejom pasiimt vaziuot, bet susirgo seiminin ke ir atsauke susitikima, dabar galim jau pasiimt, bet MB nebenori.. tas pats buvo kai pasiemiau Bone, reke kad 2 vaikai ir 2 sunys bute netilps, negalima, nepriimtina, kankyne..ale tilpo ir dar vietos liko biggrin.gif o dabar kaime, nuosavam, su kiemu su misku ir blin nebetelpa doh.gif

O du sunys tikrai smagumas, zaidzia jie, jau tas stebejimas ju kiek man faina, ir pasivaksciojimai kitoki...o dabar ta mano nabage po 20 val i para pramiega, kitas 2 pasivaikstom, dar kitas 2 sekioja man is paskos kol namie krapstaus...

Mylima, man vel nerodo vienos foto doh.gif kaip faina ten kur abi, tik Fiesta i ta guoliuka nebetelpa biggrin.gif reik dviviecio!!! Jei asisprendus kirpt ausytes, tai ga nelauk, nors pvz maniske kada guli daznai viena atsistojaausis, arba jei konors labai nori tai ir abi pastato biggrin.gif

Savaitgali turejau drauge sveciuos, su savo vyru buvo, o jis dirba gelbetoju kinologu ir asiveze savo darbini suni, borderkoli, tai kaip faina visokiu triuku ir ieskot moka, bet nemoka seimoj gyvent, tai po darboi narve tupi, nes namie kavalas suo tampa biggrin.gif ir mes su MB supratom, kad pas mus namie niekada jokio ilgaplaukio, ar pusiauilgaplaukio suns nebus schmoll.gif dukra su juo zaide ir sutemus i kambary parsivede, tai pabuvo 2min tik o tais savo pukais visus apvele, pakampiuos primete, aisku dar ir serias dabar belekaip...bet tikrai simta kart geriau tos "blakstienytes" nei kailiniai skraidantys doh.gif ]http://img856.imageshack.us/img856/2845/oyvb.jpg

Bone eilini kart liko ant ledo, nes keturkoje drauge buvo visai nedraugiska, tai pradzioj paskraide is paskos ir parejo pas mus i namus biggrin.gif nesuprantu, kaip cia taip neatsiranda nei vienas suo kad noretu su ja zaist, ji neikyri neagresyvi, bet va visi sunys ja veja salin arba isvis ignoruoja g.gif
http://img834.images...4/1787/lz8x.jpg
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2013 11 07, 10:28)
kai pasiemiau Bone, reke kad 2 vaikai ir 2 sunys bute netilps, negalima, nepriimtina, kankyne..ale tilpo ir dar vietos liko biggrin.gif o dabar kaime, nuosavam, su kiemu su misku ir blin nebetelpa doh.gif

Joa, o dar kai sunys tokie "milzinai" biggrin.gif

O du sunys tikrai smagumas, zaidzia jie, jau tas stebejimas ju kiek man faina, ir pasivaksciojimai kitoki...

Taip, mano mergoms ir draugu nebelabai ir reikia...tiesa, is pradziu buvo beda, kad jos labai zaisdavo ir mazoji i mane kreipe demesi maziau nei i blonde...tada teko nemazai padirbet, kad nukonkuruociau blonde, o dabar gavos taip, kad mazoji su manim ir tezaidzia, jei daugiau neiko nereik...nu bet visvien matosi kad jos abi "chebra" ir kai vaiksto sykiu, jauciasi geriau nei po viena....nors maniskiu charakteriai totaliai skiriasi...

ir mes su MB supratom, kad pas mus namie niekada jokio ilgaplaukio, ar pusiauilgaplaukio suns nebus schmoll.gif dukra su juo zaide ir sutemus i kambary parsivede, tai pabuvo 2min tik o tais savo pukais visus apvele, pakampiuos primete, aisku dar ir serias dabar belekaip...bet tikrai simta kart geriau tos "blakstienytes" nei kailiniai skraidantys doh.gif

Dauguma labai nekencia "blakstienyciu" ir sako neva geriau tie ilgi ir pusilgiai pukai, nes geriau surinkt...nu as dabar kai turiu ta margaja su tokiu pusilgiu plaukeliu ir povilne, tai man tikrai kur kas "mielesnes" takses ir blondes "blakstienytes". Tiesa, blakstienytes yra ziauru kai eina kalba apie kokia kilimine danga..tada tikrai pukus lengviau nurinkt.

Bone eilini kart liko ant ledo, nes keturkoje drauge buvo visai nedraugiska, tai pradzioj paskraide is paskos ir parejo pas mus i namus biggrin.gif  nesuprantu, kaip cia taip neatsiranda nei vienas suo kad noretu su ja zaist, ji neikyri neagresyvi, bet va visi sunys ja veja salin arba isvis ignoruoja g.gif

"Jamkit" jus ta drauge pagaliau bigsmile.gif
Na ir labai grazi parbegancios mergytes fotov wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 07 lapkričio 2013 - 11:27
QUOTE(cile @ 2013 11 07, 11:25)
Joa, o dar kai sunys tokie "milzinai" 

Dauguma labai nekencia "blakstienyciu" ir sako neva geriau tie ilgi ir pusilgiai pukai, nes geriau surinkt...nu as dabar kai turiu ta margaja su tokiu pusilgiu plaukeliu ir povilne, tai man tikrai kur kas "mielesnes" takses ir blondes "blakstienytes". Tiesa, blakstienytes yra ziauru kai eina kalba apie kokia kilimine danga..tada tikrai pukus lengviau nurinkt.
"Jamkit" jus ta drauge pagaliau 
Na ir labai grazi parbegancios mergytes foto

tai as jau nebe pincerio noriu, biski stambesnio padaro blush2.gif reikia kad bent kazkas rimta balsa turetu sitam kaime ax.gif
Nezinau, tas borderis taip apvele ir rubus, ir baldus, kad tegu biesai tokius kailinius..namie turim pora kilimeliu maskuojancios spalvos, nu ten to Bones kailio sociai prismige prasiurbi kiek eina, o kitus pavasari kai plaunu tai su sepetuku ir issukuoju, tada pasimato kiek kailio pamete biggrin.gif
Rekia tos drauges mirtinai, vargsas ciucis, viena liudi ir liudi biggrin.gif
Aciu 4u.gif gaila daugumoj gaunasi issilieje foto begancio suns, reik baisiai treniruotis, zinot kaip ka kur nustatyt tam fotike...arba geresnio, gudresnio fotiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coccinella: 07 lapkričio 2013 - 16:34
QUOTE(coccinella @ 2013 11 07, 17:33)
tai as jau nebe pincerio noriu, biski stambesnio padaro blush2.gif

Ach sit kaip...ir i ka dairotes smile.gif? Savotiskai gerai - Bone naujokui vadovaus, cia tai faktas biggrin.gif Kur buvau drauges Chiliukes foto idejus, tai ji nors jauniausia, bet bando vadovaut malinukui ir vokietei, nors ir gauna nuo ju solidziai..vokiete net antaki gerai prarezus buvo...karingi sitie maziai biggrin.gif
Atsakyti
Na ir kaip gyvenat?
Aciu u kompl mano mergoms 4u.gif Tikrai jau netelpa abi guoliuose, nes du tokius vienviecius turim. Bet dabar jau pradejo abi vienam gulet biggrin.gif Reikes dvivieti itaisyti biggrin.gif
cile del charakterio tai as irgi manau, kad kai Fanta uzaugs, abi issiaiskins ir viskas bus ok mirksiukas.gif
coccinella tai kokios veisles mazyli norit jamti?
MB antro labai norejo Dzeko Raselo biggrin.gif O as dairiausi didesnio suns, labai norejau Rodezijos Ridzbeko wub.gif Man jie visiskas suns etalonas wub.gif Kaip tik Savanos Deimantas turejo vada, tai rimtai svarsciau. Bet visgi si nora pasilikau ateiciai (kai kita nama pastatysim) smile.gif
Labai grazi ir linksma jusu Bone wub.gif thumbup.gif
O Fantos ausis viena visad stovi ir labai gerai, o su kita nieko nebus unsure.gif Jau nedelsim ir vesim tvarkyti.
Gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylim@: 08 lapkričio 2013 - 16:36
Sveikos,
nu ne nezinau ar sakyt reakcija buna" o jeeeezus durne visai"... doh.gif zodziu noriu stafo, bet su dokumentais ir paauginto ax.gif visad labai norejau, noriu ir zaviuosiu cane corsais, bet tenka pripazint ne mano jegoms toks teliukas, o noris suni kaip reik issiauklet..plius is po ligos patinuko, atsitikus ligai nelaimei tokio suns net pakelt nesugebeciau..tai emem dairytis i kazka per pus mazesnio. Plius is pazystamu nemazai laiko pitbulius, mieste daznai pazaist sunui tenkla irgi visais tais ale blogieciasi, ir jie nei kart nepasirode is tos savo blogis puses, kaip tik atvirksciai.
Mb irgi irgi norejo dzeko raselo, bet as buva pries, man tos ju trumpos kojos doh.gif man reik eleganzijos pas suni.
Dar kai diena praleidau su argentinos dogu, visai pasinesiau ant tokiu sunu, deja sitie irgi man per dideli..
tai va MB jau ikalbetas, bet dabar ta seimininke mano nervais groja, neatsiliepia, pasake, kad bet kada gali atvaziuot ir nebeatraso..man tai jau visai neramu...bijau mb vel apsigalvos:) dar vakar sako isitaisysim toki dideli gi visus namus sues ir zinai kiek kaulu pripirkt reiks kad baldu neestu biggrin.gif zodziu nusiteike blogiausiam suniui pasauly, o paskui matysim kaip bus blush2.gif
Teks Fatutei ausis kirpt, nes bus kai mano patinui, viena stovejo kita gulejo doh.gif
Cile, Bone tikrai niekada nebus jokio suns vadove, per daug lepse:D uztat kaip pasekeja tai ideali biggrin.gif netgi mamos taksas siaip kas liecia sunu saikas, tai jis irgi ne is vadovaujanciu, bet va kai jie du, tai jau jis veda, ir ka skanesnio nuo jos atima, Tiesa patinukas tai labai dominuojantis buvo, gaudavo tas taksas skuron, bijodavo paziuret kreivai, net mamos misruna dideli toki apkuldavo ir is patogios vietos isvarydavo, kol viena kart negavo lenciugu per savo kojytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(coccinella @ 2013 11 08, 18:13)
Sveikos,
nu ne nezinau ar sakyt reakcija buna" o jeeeezus durne visai"... doh.gif  zodziu noriu stafo, bet su dokumentais ir paauginto ax.gif visad labai norejau, noriu ir zaviuosiu cane corsais, bet tenka pripazint ne mano jegoms toks teliukas, o noris suni kaip reik issiauklet..plius is po ligos patinuko, atsitikus ligai nelaimei tokio suns net pakelt nesugebeciau..tai emem dairytis i kazka per pus mazesnio. Plius is pazystamu nemazai laiko pitbulius, mieste daznai pazaist sunui tenkla irgi visais tais ale blogieciasi, ir jie nei kart nepasirode is tos savo blogis puses, kaip tik atvirksciai.
Mb irgi irgi norejo dzeko raselo, bet as buva pries, man tos ju trumpos kojos doh.gif man reik eleganzijos pas suni.

Tik is durniu tokia reakcija ir gali gut...labai zavus tie stafukai, tik musuose baisiai gandais ir legendom apipinti, o ju savininkai personom non grata patape. Tai va jei visuomenes nuomone jusu per daug nejaudina, veisle labai puiki.
Del elegancijos ir dzeko...nu as ir blondei i kompanija dairiausi vipeto, pinciaus, nu is bedos fokso ar parsono...galiausiai isitaisiau dzekiska dvarniu...bet tas suzavejo charakteriu ir energija...nors dauguma biciuliu buvo nustebo, kad toki neelegantiska daikta isigijau lotuliukas.gif
Beje, o tie vidutiniai vokieciu pinceriai jusu nekabina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 08 lapkričio 2013 - 17:27
QUOTE(Mylim@ @ 2013 11 08, 18:28)
coccinela man irgi patinka stafai smile.gif Tokie grazus, gerai sudeti ir ne per dideli. Apie pirbulius ir stafus yra ivairiu nuomoniu. Neva i europa patenka ju visokie misrunai ir negero charakterio. Bet as nezinau. Gal tieisog LT juos taip augina, kad agresyvus patampa. Juk paziurejus LT ir zmones kokie...
Buvau amerikoje ir kiek maciau, ten sie sunys tikrai labai svelnus ir neapsakomo meilumo.
Imetu dar viena video kaip mergos laksto biggrin.gif

Ale fainai mergos duodas, net pavydu...mano jau nebezaidzia tarpusavy...
Yra ir LT geru stafu veislynu, man rodos "Dueto" labai gerai vertinamas.
Coccinela, o jus is kokio veislyno sunyti nusiziurejus?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 11 08, 17:26)
labai zavus tie stafukai, tik musuose baisiai gandais ir legendom apipinti, o ju savininkai personom non grata patape.
Del elegancijos ir dzeko... isitaisiau dzekiska dvarniu...bet tas suzavejo charakteriu ir energija...nors dauguma biciuliu buvo nustebo, kad toki neelegantiska daikta isigijau
Beje, o tie vidutiniai vokieciu pinceriai jusu nekabina?

as ta suniuka kur noriu paimt tiesiog isimylejau ir naktim sapnuoju, kaip po kalnus lastom biggrin.gif cia kiek maciau jie tokie lipnus, tik glostyk ir netingek. aisku ir cia ta nuomone neisgeruju, del to jau tikrai neimsiu belekokio, ar jei bent sekunde sudvejosiu..zodziu jei pasiseks daug dirbsiu su tuo suniu, plius vaikai mano irgi dresura praeje, sunu netampo, nejoja, i akis nelenda jiem.
jo dzekas tikrai nelygu elegancija biggrin.gif BET..turbut suns charakteris kuris pilnai tenkina seimininka yra svarbiausia, jau ko ko bet kad suo mane nervintu tai nebenoreciau smile.gif
Nezinau, kazkaip man jie perauge pinceriai atrodo, tikiu kad puiki veisle, bet nekabina akies visai.

QUOTE(Mylim@ @ 2013 11 08, 17:28)
coccinela man irgi patinka stafai Gal tieisog LT juos taip augina, kad agresyvus patampa. Juk paziurejus LT ir zmones kokie...
kazkada rotveileri auginau
Del didesnio suns tikrai vertetu pagalvoti, nes su juo sudetingiau ir keliauti ir pan. Vien islaikymas kiek kainuoja
O siaip man taaaip grazu kai vedzioja kelis vienodos veisles pupsikus

Bendraminte 4u.gif net nezinau nuo ko istikro priklauso, gal kaip zmogus sugeba pries suni lyderiu but, nesukelt jam streso, manyciau tu agresiju ir uzpuolimu buna kad semininkas neismoke suns valdytis,nemoka nuramint, arba ir pats vaikstantis nervu kamuolys. As pinceriu deka, ismokau nusiraminti ir nelyst prie suns, kai suirzus ar pikta, nes su pirmu pinceriu daugumoj pati kalta budavau kad jis toks durnas suo uzaugo, isiplieksdavau pati ir suo jau trigubai reaguodavo.Su Bone darom viska ramiai, kai jau reikia tai nevengiu ir i ora pakelt, bet be pykcio.
Rotveilerio M noretu, bet sitie irgi dideli stambus, o plius as jiems baime jauciu, negaleciau laikyt tokio suns, ir VA man baime kelia, net nezinau kodel..
Tai va butent priezastis dar viena stafui, nes dar pakankamai kompaktiskai ir puse bagazines neuzims su savo narvu biggrin.gif is bedos galetu keliaut tarp sedyniu, ar ant sedynes biggrin.gif
pritariu visiskai, du vienodos veisles atstovai ziauriai gerai ziurisi, kai du turejau daznai labai zmones stabdydavo pasidziaugt, kai su vienu iseini tokios reakcijos jau nebebuna smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cile @ 2013 11 08, 17:48)
Ale fainai mergos duodas, net pavydu...mano jau nebezaidzia tarpusavy...
Yra ir LT geru stafu veislynu, man rodos "Dueto" labai gerai vertinamas.
Coccinela, o jus is kokio veislyno sunyti nusiziurejus?

Dueto suniukai visad nerealus, visai uzsidepresuot galima seile i juos bevarvinant biggrin.gif
O tai ko nebezaidzia?
Tas suo kuri noriu imt is tokios jaunos paneles, ji parsiveze is rumunijos Dok's Pride veislyno, bet jam "galas" negrazus, netinka veist, laiko ji kelis patinus ir nori imt dar du kitus, o sitas kaip ir nebereikalingas jai. Todel atiduoda. Nepirkciau dabar tikrai. Bet va kad atiduoda, dar su dokais, ko gi ne...nu pirma reikia pamatyt ji, nes sako kad gan letas, neazartiskas, meilus pliumpis. Tai man kaip tik, jau 3mete dukra nama baigia nugriaut, dar jei suni toki tai tikrai MB mane is namu istarabanys biggrin.gif
o jei nuplauks man tas suo tada gal LT kokioj prieglaudoj koki nelaimeli rasiu.
Papildyta:
Mylima, kaip fainai mazges siaucia biggrin.gif bigsmile.gif ech nostalgija...
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2013 11 08, 18:28)
O siaip man taaaip grazu kai vedzioja kelis vienodos veisles pupsikus wub.gif Zodziu visi argumentai buvo isigyti antra tokia pat pinciuke rolleyes.gif

Taip, laaabai grazu du vienodi sunyciai...kazkada kai dar labai tais dokumentais nesidomejau vos nenusipirkau is kikos antros rudos takses...tam paciam prekybcentry kur dirbau ta takse buvo pardavienejma ir tokia jau uzsibuvus....bet kai po darbo ejau su pinigais, jau josios nebebuvo, nupirko pagaliau...visgi veliau nusprendziau "risti" su taksais.
O zinot, neziurint grozio faktoriaus as visai patenkinta savo abiem mergom - jos tokios skirtingos ir labai puikiai papildo viena kita.
Nu bet jusu porele enerdzaizeriu superine - ir pasiutusios ir elegantiskos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 11 08, 18:08)
Taip, laaabai grazu du vienodi sunyciai...kazkada kai dar labai tais dokumentais nesidomejau vos nenusipirkau is kikos antros rudos takses...tam paciam prekybcentry kur dirbau ta takse buvo pardavienejma ir tokia jau uzsibuvus....bet kai po darbo ejau su pinigais, jau josios nebebuvo, nupirko pagaliau...visgi veliau nusprendziau "risti" su taksais.
O zinot, neziurint grozio faktoriaus as visai patenkinta savo abiem mergom - jos tokios skirtingos ir labai puikiai papildo viena kita.
Nu bet jusu porele enerdzaizeriu superine - ir pasiutusios ir elegantiskos  wub.gif

man tie kikoj narvukuos tupintys triusiai jau gailesti kelia, tai tas suniukas isvis toks nabagas atrodo..tikrai gerai kad nenusipirkai biggrin.gif nors dvi sasiskos tokios labai but sauniai drauge atrodziusios biggrin.gif
Atsakyti