QUOTE(Fay @ 2013 06 27, 17:07)
su netirpstanciais siulais siuna tik tada kai juos reik istraukt. Viduje siuna tirpstanciais.
Klausimas kas operavotes pas M arba K. Kodel butent rinkotes M arba K? Gaila albumelis pratustejes. Ten tiek buvo pvz. palyginimui... Kiek pamenu tai skirtumo nelabai yra.... Gal tik kad K pjuvio forma kiek skiriasi nuo M. Dar mb parodziau siules kaip atrodo ka tik po op, tai jam graziau susiuta pasirode M - maziau klosciu. Bet gal tam itakos turi kaip buvo daromas pjuvis
Zodziu laukiu jusu pasisakymu - iki spalio turiu apsisprest 
Klausimas kas operavotes pas M arba K. Kodel butent rinkotes M arba K? Gaila albumelis pratustejes. Ten tiek buvo pvz. palyginimui... Kiek pamenu tai skirtumo nelabai yra.... Gal tik kad K pjuvio forma kiek skiriasi nuo M. Dar mb parodziau siules kaip atrodo ka tik po op, tai jam graziau susiuta pasirode M - maziau klosciu. Bet gal tam itakos turi kaip buvo daromas pjuvis

as M rinkausi, nes man atrode, kad jo pjuviai zemesni, svaresni. ziurejau butent i pjuvius iskarto po op, nes veliau tai jie visaip gali issikraipyti, jau nuo organizmo priklauso, bet zemumas man m labiau patiko. nors man tai jie panasus, nelabai yra skirtumas kuri rinktis.