Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Apklausa: Kiek laiko preėjo nuo Jūsų pilvo plastikos operacijos? (22 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fay @ 2013 06 27, 17:07)
su netirpstanciais siulais siuna tik tada kai juos reik istraukt. Viduje siuna tirpstanciais.

Klausimas kas operavotes pas M arba K. Kodel butent rinkotes M arba K? Gaila albumelis pratustejes. Ten tiek buvo pvz. palyginimui... Kiek pamenu tai skirtumo nelabai yra.... Gal tik kad K pjuvio forma kiek skiriasi nuo M. Dar mb parodziau siules kaip atrodo ka tik po op, tai jam graziau susiuta pasirode M - maziau klosciu. Bet gal tam itakos turi kaip buvo daromas pjuvis g.gif Zodziu laukiu jusu pasisakymu - iki spalio turiu apsisprest ax.gif

as M rinkausi, nes man atrode, kad jo pjuviai zemesni, svaresni. ziurejau butent i pjuvius iskarto po op, nes veliau tai jie visaip gali issikraipyti, jau nuo organizmo priklauso, bet zemumas man m labiau patiko. nors man tai jie panasus, nelabai yra skirtumas kuri rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2013 06 27, 17:07)
su netirpstanciais siulais siuna tik tada kai juos reik istraukt. Viduje siuna tirpstanciais.

Klausimas kas operavotes pas M arba K. Kodel butent rinkotes M arba K? Gaila albumelis pratustejes. Ten tiek buvo pvz. palyginimui... Kiek pamenu tai skirtumo nelabai yra.... Gal tik kad K pjuvio forma kiek skiriasi nuo M. Dar mb parodziau siules kaip atrodo ka tik po op, tai jam graziau susiuta pasirode M - maziau klosciu. Bet gal tam itakos turi kaip buvo daromas pjuvis g.gif Zodziu laukiu jusu pasisakymu - iki spalio turiu apsisprest ax.gif

Panasus ju darbai, bet man pasirode K graziau, o dar kai pamaciau Extraa ir Agnestar pilvus tai visai susilydziau biggrin.gif Nezinau kaip M bet man K kaip gydytojas ir zmogus labai gera ispudi paliko. Be jokio streso vaziavau operuotis.
O ir rezultatu esu patenkinta, randas tikrai zemai jau ties kirksnim neber kur zemiau, gal sonuose kiek auksciau.

Tai va abu jie man irgi atrodo vienodai geri, rinkites kuris simpatiskesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 06 27, 08:23)
Labukas,o kas nutiko kodel nukelet???Vaje kaip nefaina ir toliau gyvent laukimu!!!Nors tada pasidziauk saulyte ir vandenuku Nelle... mirksiukas.gif

Is nusiustu foto galvojo,kad uzteks tik dalines pilvo plastikos,bet kai pamate realiai,tai tik pilna op.Nes as numeciau truputi kg,tai nekoks vaizdas paliko:),o vasara -atostogu metas visiems,nutarem atideti.Kito pasirinkimo neturiu,teks laukti.

QUOTE(campa @ 2013 06 27, 10:50)
merginos kurios vasara operuosites-nebijot karsciu? sako su korsetu sunku.... g.gif  as apie vasaros gala mastau, nes bijau kad nepakelsiu skausmo, karscio ir dar saunos efekto su korsetu  schmoll.gif

o del sporto tai ir man idomu kada galima sportuot, nes dabar net motyvacijos ner, sportuociau (ir sportavau) del pilvo, bet kad to pilvo neveikia visai, tai nusprendziau po visko imsiuos sporto. Dar kazi gal kas zino ar raumenukus susiuva su netirpstanciais? Kazkaip nesmagus jausmas apima kai isivaizduoju sukabintus raumenis ir pvz atsilenkimus, brr unsure.gif

Tik vasara galiu operuotis,teks iskest visus karscius,ko del grozio nepadarom smile.gif
Atsakyti
[quote=nelle,2013 06 27, 20:38]
Is nusiustu foto galvojo,kad uzteks tik dalines pilvo plastikos,bet kai pamate realiai,tai tik pilna op.Nes as numeciau truputi kg,tai nekoks vaizdas paliko:),o vasara -atostogu metas visiems,nutarem atideti.Kito pasirinkimo neturiu,teks laukti.
***Kas cia tiems Siaulieciams lotuliukas.gif ,mano panasi situacija buvo-tik pagal fotke apziurejo kad daugiau bus darbelio,o jau operacijos metu viskas kardinaliai pasikeite bigsmile.gif Bet mes buvom sutare,kad butent ta diena ir ta diena patvarke mirksiukas.gif .Laabai jau sunkus tas laukimas doh.gif ,bet nieko kuo ilgiau lauksi,tuo thumbup.gif rezultatas bus!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolee76: 27 birželio 2013 - 23:16
QUOTE(campa @ 2013 06 27, 18:14)
tas tai jo, logiska  smile.gif  bet susiuti raumenys juk nesuauga, ar as klystu?  g.gif  juos susiuna ir siulu deka jie laikosi neprasiskyre?

jei nesuaugtu, tai ir nesiutu. O kaip kiti susiuti organai laikosi? Kaip gimda po cp suauga ir laikosi? Kitas klausimas kaip ten viskas suaugineja (plevem ar dar kazkaip), bet faktas kad tikrai suauga mirksiukas.gif
Atsakyti
youtube isijungiau ka daro mum per operacijas... tai aisku ko paskui noret kad neskaudetu ar nebutu tempimo biggrin.gif

as jau buvau ziurejus per telika eiga operacijos bet cia radau pilna operacijos eiga biggrin.gif

Silpnu nervu ir besiruosianciom neziuret lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=0o_424ckxW0

nors man kaip tik buvo ramiau kai zinojau ka darys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 06 28, 11:59)
youtube isijungiau ka daro mum per operacijas... tai aisku ko paskui noret kad neskaudetu ar nebutu tempimo  biggrin.gif

as jau buvau ziurejus per telika eiga operacijos bet cia radau pilna operacijos eiga biggrin.gif

Silpnu nervu ir besiruosianciom neziuret  lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=0o_424ckxW0

nors man kaip tik buvo ramiau kai zinojau ka darys cool.gif

man tai bjauru tokie dalykai. pamenu kai pirmo vaiko laukiausi, tai per nesciuju pamokeles gimdyma rode smile.gif vyras mano atsiputes sedi, ziuri, o as ziaugcioju salia. net akusere juokesi, sako vistiek nematysi smile.gif 2 vaikus pati pagimdziau, bet ir po visko man tas vaizdas stovi akyse. po pirmo vaiko, vyras sake, kad kraujo klanai aplink visa stala buvo, o po antro kai kate, viens du ir viskas smile.gif
man ziauru net kai vaikas vemia, vyras jau zino ta reikala, pats viska valo, as an tiek ziaugcioju, kad irgi apsivemiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 06 28, 12:08)
man tai bjauru tokie dalykai. pamenu kai pirmo vaiko laukiausi, tai per nesciuju pamokeles gimdyma rode smile.gif vyras mano atsiputes sedi, ziuri, o as ziaugcioju salia. net akusere juokesi, sako vistiek nematysi smile.gif 2 vaikus pati pagimdziau, bet ir po visko man tas vaizdas stovi akyse. po pirmo vaiko, vyras sake, kad kraujo klanai aplink visa stala buvo, o po antro kai kate, viens du ir viskas smile.gif
man ziauru net kai vaikas vemia, vyras jau zino ta reikala, pats viska valo, as an tiek ziaugcioju, kad irgi apsivemiu smile.gif

Man tai vaizdai dzin kad tik nesmirdetu, bet yra kas kraupsta vien nuo vaizdo. Kaip MB net paziuret negali i mano pjuvi biggrin.gif Jam jau baisu vien nuo kalbu ka jau apie vaizdus kalbet biggrin.gif

Cia tiek tam paziurejau kaip tas raumenu susiuvimas vyksta. Tik va viena dalyka ne visai supratau, bet cia tam video kai raumenis siuna palieka kazkoki vamzdeli siuleje kaip suprantu ar tai nuskausminima per ji leidzia.. nelabai supratau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 06 28, 12:23)
Man tai vaizdai dzin kad tik nesmirdetu, bet yra kas kraupsta vien nuo vaizdo. Kaip MB net paziuret negali i mano pjuvi  biggrin.gif Jam jau baisu vien nuo kalbu ka jau apie vaizdus kalbet biggrin.gif

Cia tiek tam paziurejau kaip tas raumenu susiuvimas vyksta. Tik va viena dalyka ne visai supratau, bet cia tam video kai raumenis siuna palieka kazkoki vamzdeli siuleje kaip suprantu ar tai nuskausminima per ji leidzia.. nelabai supratau. g.gif

o mano vyrui mano pjuvis visai netrugdo, jis jo net nemato. dar bandau demesi atkreipti, sakau paplatejo sonai, tas ai nu nekreipk demesio, vistiek nesimato po kelnaitem. buna paliecia, sako tu kaip diedas veteranas su randais, o diedus randai puosia. jam kazmaip netgi sexovai atrodo. smile.gif kartais nejuciom jauciu, perbraukia pirstais randa, kazkoks fetisistas smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Aš čia nauja, skaitau Jūsų pašnekesius vos ne nuo pirmos temos 4u.gif Galvojau nelįsiu į tas SM ir nekvaršinsiu sau galvos, bet čia tiek informacijos, kad kitaip ir negaliu... Esu užsirašiusi pilvuko korekcijai (prasiskyrę raumenys, bambos išvarža, kengūros sterblė) ir tuo pačiu padailinsiu (.)(.), kurie po trijų vaikučių betinkami į rutuliukus vinioti ir sudėti į papinuką doh.gif Per daug nesidomėjusi, SM nelandžiojusi kažkaip automaktiškai pasirinkau Klaipėdos kliniką ir dr. Bagdoną, o čia pasiskaičiusi supratau, kad klaidos nepadariau. Dabar su nekantrumu laukiu operacijos, kuri numatyta rugpjūčio viduryje.
Galvojau išlikti nematoma skaitytoja, bet kartais kyla daugiau klausimų, kuriuos labai noriu užduoti Jums, jau patyrusioms operacijas 4u.gif Pirmiausiai noriu paklausti apie Klaipėdos klinikų palatas. Kokios ten sąlygos, ar nieko netrūksta, koks personalas, ką reikėtų turėti su savimi?
Aišku, labai norėtųsi pamatyti Jūsų pilvukus, bet pabūsiu kantri arba susiveiksiu savo pačios nuotrauką, kad patikėtumėte mano realumu, bei nuoširdumu blush2.gif
Beje, pati esu po trijų CP, bet tas CP randas yra vienas ir tas pats. Gydytojas minėjo, kad taip žemai man pjūvio padaryti nesugebės. Tai, kaip suprantu, turėsiu CP randą ir pilvo plastikos randą?
Tikiuosi, kad priimsite mane, nes kažkaip labai svarbus bendraminčių palaikymas... blush2.gif
Papildyta:
Dar norėjau paklausti tų, kurios buvo prasivėrusios bambą. Ką darė su šia skyle?
Be to, man labai įdomu, kokia priežiūra ligoninėje, nes su manimi, deja, niekas po operacijos būti negalės... Kaip su tualeto reikalais po operacijos? Kada pirmą kartą įmanoma išsiplauti galvą (esu pedantiška tuo klausimu - plaunu kiekvieną dieną). Noriu būti viskam pasiruošusi...
Atsakyti
Ying sveika prijungus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Greit tas laikas iki operacijos praeis ir busi visa pagrazinta 4u.gif

Tik po albumelio dingimo Bagdono darbu kol kas niekas neidejo nei is buvusiu nei kol kas nauju neturim sad.gif As ir pati pas B planavau vaziuot, bet kazkaip paskui Kauna pasirinkau. Bet kiek maciau darbu tai irgi puikiai viskas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ying @ 2013 06 28, 14:37)
Papildyta:
Dar norėjau paklausti tų, kurios buvo prasivėrusios bambą. Ką darė su šia skyle?
Be to, man labai įdomu, kokia priežiūra ligoninėje, nes su manimi, deja, niekas po operacijos būti negalės... Kaip su tualeto reikalais po operacijos? Kada pirmą kartą įmanoma išsiplauti galvą (esu pedantiška tuo klausimu - plaunu kiekvieną dieną). Noriu būti viskam pasiruošusi...

Kiek zinau Klaipedoje ten irgi viskas pacientu patogumai, priziuri. As kaune irgi viena buvau tai sesutes lakste vis klausinejo ar nieko nereikia. Bet kokiu atveju privaciai visai kitaip nei paprastai ligoninese. Su tualetu tai man diena operavo tai kita ryta tik drenas iseme ir jau ryte masazistas is lovos iskele pavaiksciot. Apie galvos plovima patikekit negalvosit. Dziaugiesi iki tualeto nuejus biggrin.gif Ir po operacijos ligoninej laiko dvi naktis.
Atsakyti
Montera, ačiū už atsakymus ir priėmimą 4u.gif
O kaip su šlapimo kateteriu? Juk jį irgi įveda prieš operaciją? Aš po CP to kateterio įvedimą prisimenu su siaubu doh.gif
O dėl galvos plovimo, tai aš po CP jau kitą dieną pati ją ploviau visa susirietusi, bet bile plaukai nebūtų riebalais apsitraukę lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ying: 28 birželio 2013 - 14:36