Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Apklausa: Kiek laiko preėjo nuo Jūsų pilvo plastikos operacijos? (22 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Bajoraite @ 2013 06 28, 19:03)
Naujokes, sveikos prisijungusios  4u.gif  Pelageja, Nelle, Ying, gal dar kuria pamirsau  4u.gif

Mes tipo po atostogu, pavargau kaip suo  doh.gif . Buvau su vaikais pas mama, per pacius karscius prabuvom  doh.gif  Dabar man lafa, +20 oras man kaip tik  thumbup.gif . Uzuojauta, kas su korsetais dabar g.gif .
Vis pasiskaitau , kaip gyvenat, bet niekaip nepasisakau  ax.gif Mentas, kaip gerai, kad jau geriau jautiesi, liux  thumbup.gif  O masina automatas ar mechanine, kad jau pati vairuoji?  As laukiu kol vyras atostogas pasiims, tada varysim Kaunan, aiskinsiuos savo situacija. Jauciu nugriusiu, kai kaina pasakys, kiek as visko noriu  blink.gif

blink.gif jau po atostogu,o musu atostogos dar tik bus po gero menesio doh.gif ir aisku zakon podlasti,mes grisim atsals orai doh.gif .
Bajoraite,o koks skirtumas del masinos?Kadangi manes nebuvo kas priziuri,pavezioja,tai as jau 3 diena po op variau.Juk visas sunkumas buvo ilipt ir islipt is jos,o vairuot bent jau man tai net patogu buvo-juk sedi ar taip ar taip susirietus biggrin.gif Taip kad del to nepergyvenk,tikrai nereiks kad kad i perrisimus lydetu mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
Po kiek laiko jums iseme siulus?Turesiu geras2savaites"poilsiui" lt,tikiuosi,kad spesiu pasigrazint g.gif ir galesiu grizt i darba g.gif ,nes poilsiauti jau nebenoresiu.
Atsakyti
QUOTE(nelle @ 2013 06 28, 20:25)
Laba,
Po kiek laiko jums iseme siulus?Turesiu geras2savaites"poilsiui" lt,tikiuosi,kad spesiu pasigrazint g.gif  ir galesiu grizt i darba g.gif ,nes poilsiauti jau nebenoresiu.

Siulus isima 10 d po op,o as per dvi sav ir susivyniojau-operavo Balandzio 3 d,o 13d jau sedejau lektuve.Labai dekinga esu savo gydytojui,kad per toki trumpa laika sugebejo mane uztikrinti kad viskas bus liuks.Man sonuose dejo tokias kabes,o kitur tirpstancius siulus,nes spaude laikas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolee76: 28 birželio 2013 - 22:54
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 06 28, 22:32)
blink.gif jau po atostogu,o musu atostogos dar tik bus po gero menesio doh.gif ir aisku zakon podlasti,mes grisim atsals orai doh.gif .
Bajoraite,o koks skirtumas del masinos?Kadangi manes nebuvo kas priziuri,pavezioja,tai as jau 3 diena po op variau.Juk visas sunkumas buvo ilipt ir islipt is jos,o vairuot bent jau man tai net patogu buvo-juk sedi ar taip ar taip susirietus  biggrin.gif Taip kad del to nepergyvenk,tikrai nereiks kad kad i perrisimus lydetu mirksiukas.gif

Sveikutės,
aš irgi į darbą grįžau po 2 sav. ir labai normaliai, na laiptais nelaipiojau, nesitąsiau, bet visą kitą, tai OK. Vairuoti pati pradėjau po 1 sav. (gal ir anksčiau būčiau galėjus, bet vyras pavežiojo), bet pats žiauriausias reikalas buvo parkuojant atsigręžti atgal - skaudėjo ir baisu buvo, kad pilvas neplyštų.
Pirmą kartą galvą po operacijos išsiploviau po 3 d. prieš važiuojant pas gyd. - iššūkis buvo, susisukus visa, bet išsiploviau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nelle @ 2013 06 28, 23:25)
Laba,
Po kiek laiko jums iseme siulus?Turesiu geras2savaites"poilsiui" lt,tikiuosi,kad spesiu pasigrazint g.gif  ir galesiu grizt i darba g.gif ,nes poilsiauti jau nebenoresiu.

Man ne siūlus dėjo, o pleistrus klijavo - juos berods po 1,5 sav. nuklijavo. Pasigrąžinti tikrai spėsi. Realiai sunki man buvo tik pirma savaitė smile.gif
Atsakyti
o yra pas M arba K eiles? Ta prasme pries kiek laiko reikia nueiti i konsultacija? Nes veliausiai operacijos noreciau pirmoje kovo puseje, geriausia vasari. Jei eisiu koki spali konsultuotis ne per velu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2013 06 29, 13:10)
o yra pas M arba K eiles? Ta prasme pries kiek laiko reikia nueiti i konsultacija? Nes veliausiai operacijos noreciau pirmoje kovo puseje, geriausia vasari. Jei eisiu koki spali konsultuotis ne per velu?  g.gif

As konsultacijos gal kokias 2 ar 3 savaites laukiau ir paskui apie menesi iki operacijos. Bet rudeni gal eiles didesnes. g.gif
Atsakyti
sveikos...
siandien issiunciau Agnestar nuotraukas kad idetu i albuma blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 06 29, 14:34)
sveikos...
siandien issiunciau Agnestar nuotraukas kad idetu i albuma  blush2.gif  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Oi laukiam
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 06 28, 23:32)
Bajoraite,o koks skirtumas del masinos?Kadangi manes nebuvo kas priziuri,pavezioja,tai as jau 3 diena po op variau.Juk visas sunkumas buvo ilipt ir islipt is jos,o vairuot bent jau man tai net patogu buvo-juk sedi ar taip ar taip susirietus  biggrin.gif Taip kad del to nepergyvenk,tikrai nereiks kad kad i perrisimus lydetu mirksiukas.gif

Na tos atostogos tokios siaip sau... dar vaziuosim i pajuri liepa.
O del masinos, galvojau, kad sunku sankaba minkyt, kai pilvas visas susiutas blush2.gif . Ai pas mane automatas ir su galinio vaizdo kamera, sukinetis nereikes, begiu junginet irgi ne, tai jauciu pavazineciau laisvai thumbup.gif , tik biski aukstokai ilipt reikia, o cia matyt pats sunkiausias dalykas g.gif

Paziurejau ta video operacijos bigsmile.gif . Kaip gerai, kad viska pamaciau kaip ir kas, truputi kitaip isivaizdavau. Dabar daug aiskiau viskas mirksiukas.gif . Tik paciente tokia rieboka ten, idomu butu dar kokia dziusna (kaip as) pamatyt:ax:
Atsakyti
Mentas, foto jau yra 4u.gif
Atsakyti
Kaip noriu foto pamatyt ax.gif ,savo galeciau atsiust,bet tik pries op biggrin.gif ,paskui po op.Nu noris pamatyt pries kaip atrodo rolleyes.gif
Nu pradziuginot mane del keliavimo i darba po op thumbup.gif
Atsakyti
mentas nu liuks vaizdelis thumbup.gif Nemazai tau jauciu nureze odos? Ar sake kiek is viso nueme? Praeis tinimai ir bus super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti