Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Apklausa: Kiek laiko preėjo nuo Jūsų pilvo plastikos operacijos? (22 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Adrinėja @ 2013 07 02, 15:10)
Dekui merginos, ne, nieko nekaba, raumenys ciki, tik vat yra kiek daugiau riebaliuku ant liemens, perskaiciau kad pagelbetu riebalu nusiurbimas toje vietoje ir automatiskai plonesnis liemuo gaunasi.
Maciau, kad temoje daugiau apie viso pilvuko plastika kalbat, bet kaip ir atskirai temos neuzmaciau.  blush2.gif
tik nezinau kur nueiti kad graziai padarytu, Kaunas kiek toloka, o VLN hm  g.gif
kiek esu girdetus, nezinau, ar tiesa, tai jau riebaliukai po tokios proceduros dideja proporcingai, t.y. visame kune vienodai. Nes dabar jei po kokios keliones tik ant liemens matosi, o kojos kaip visad plonos lieka  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O aš patarčiau daugiau į sporto klubą tokiu atveju vaikščioti, nes, mano nuomone, plastinė operacija reikaliga jau tuomet, kai kitais būdais nebeįmanoma pakoreguoti savo kūno. Štai iki trečio nėštumo turėjau tobulą liemenį su išryškintais raumenukais, kokio net kai kurios šešiolikmentės pavydėtų, bet paskutinis nėštumas su puspenkto kg besverenčiu vaiku. savo padarė...
Atsakyti
QUOTE(Ying @ 2013 07 02, 18:12)
O aš patarčiau daugiau į sporto klubą tokiu atveju vaikščioti, nes, mano nuomone, plastinė operacija reikaliga jau tuomet,  kai kitais būdais nebeįmanoma pakoreguoti savo kūno. Štai iki trečio nėštumo turėjau tobulą liemenį su išryškintais raumenukais, kokio net kai kurios šešiolikmentės pavydėtų, bet paskutinis nėštumas su puspenkto kg besverenčiu vaiku. savo padarė...

tai as irgi turejau, kuo daugiau vaiku , tuo liemuo prasteja, nors neturejau smelio laikrodzio bet sioks toks buvo, bet deja, hormonai daro savo "bobeja" figura.
sportas gerai, labai fainai, bet deja kaip bebutu jam laiko reikia. As dirbu siuo metu ir ryte ir vakare. Kad suformuoti figura ( nes ja reikia nepalaikyti, o butent formuoti ) reikia ne vieno treneruoklio, o tikrai kompleksiskai, tad reikia i kluba pavaikscioti, arba tureti nuosava, o kad pavaikscioti reikia tam skirti laika, kurio neturiu visai. Darbas sedimas prie PC ir kartai einu miegoti 3 nakties, o atsikeliu 6, tokia darbo specifika.
Svorio mesti man nereikia, pagal KMI jis tikrai labai geras, taciau kaip ir visos pasvajoju apie liauna liemeni ir toliau dienom ir naktim dirbu smile.gif

Beje, lengviausiai patarti sportuoti, kai nezinai visos situacijos sudetingumo. Taip, ieskau greitesnio budo, bet jau tokia zmogaus prigimtis smile.gif)

Masazai nepadeda sad.gif
mentas
tai visgi nieko gero sad.gif blin, kaip cia su gamta pakovoti doh.gif lotuliukas.gif
P.S. suprantu, kad yra didesniu problemu smile.gif bet labai jau norisi issvajotos figuros wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2013 07 02, 17:48)
Beje, lengviausiai patarti sportuoti, kai nezinai visos situacijos sudetingumo. Taip, ieskau greitesnio budo, bet jau tokia zmogaus prigimtis smile.gif)

Masazai nepadeda sad.gif
mentas
tai visgi nieko gero sad.gif blin, kaip cia su gamta pakovoti  doh.gif  lotuliukas.gif
P.S. suprantu, kad yra didesniu problemu smile.gif bet labai jau norisi issvajotos figuros  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kiekvienai savo situacija ypatingiausia, kas be ko ax.gif Idomu, kas ten per pilvukas tavo. Jei kmi geras, gal ir nelabai bus ka siurbt? Sunku pasakyti nemacius. Man, pvz, suverze raumenis, bet liemuo netapo toks koks buvo iki nestumo (buvo 62, po vaiku 78, dabar 69). Nezinau nuo ko priklauso blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Norėčiau prisijungti prie jūsų ax.gif Kažkada truputį bendravau,bet tada tik planavau,dabar jau turiu data- rugsėjo 24, 10:00 biggrin.gif ,pas gyd. Maslauską.

Man parūpo- kaip atrodo tie jūsų pooperaciniai korsetai? Aš dabar vaikštau su ortopediniu,kur dvi plačios lipuškės,tai nuspaudžia visus galus... O jei po operacijos su tokiu ir dieną,ir naktį doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ladina: 02 liepos 2013 - 20:44
QUOTE(Ladina @ 2013 07 02, 18:42)
Sveikos mergaitės 4u.gif

Norėčiau prisijungti prie jūsų ax.gif  Kažkada truputį bendravau,bet tada tik planavau,dabar jau turiu data- rugsėjo 24, 10:00 biggrin.gif ,pas gyd. Maslauską.

Man parūpo- kaip atrodo tie jūsų pooperaciniai korsetai? Aš dabar vaikštau su ortopediniu,kur dvi plačios lipuškės,tai nuspaudžia visus galus... O jei po operacijos su tokiu ir dieną,ir naktį doh.gif

***Na bent jau man jis nesioti buvo laaaabai patogus,o atrodo jis butent sitaip http://www.makemehea...ge/FBA2-big.jpg
Papildyta:
QUOTE(mentas @ 2013 07 02, 14:23)
andreja viskas atauga,ir melas del proporcingumo,jei oraniznas kaupia ant lemens,ten kaups ir toliau,jei kaupia ant slaunu ten ir kaups,man pries op gyd pasake na cia ta pasiurbsiu dar biski,bet vistiek privalgysi  blush2.gif man nesigavo net pasiurbt  blush2.gif

***O va as kiek domejausi ir klausiau savo mesininko apie ta riebaliuku siurbima-ten kur nusiurbe,ju nebebus,nes suardo ten kazkokias lasteles ar ka ten,bet jei nederinsi maisto,aktyvumo-jie persimes i kita vieta.Taip kad as manau niekas cia nieko dorai negali pasakyti,tereik paciom isvadas pasidaryt,ar verta sitiek paaukojus del grozio,toliau gulet sofoj ir lasiakus kramtyt mirksiukas.gif Va kaip as cia pavariau ax.gif
Atsakyti
Nijole na ne vien gulejimas ir lasiaku kramtymas virsta riebalais.... stresines situacijos visada yra lydimos insulino ismetimo i krauja,esant stresui insulinas virsta i riebala....tad....
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 07 02, 20:39)
Nijole na ne vien gulejimas ir lasiaku kramtymas virsta riebalais.... stresines situacijos visada yra lydimos insulino ismetimo i krauja,esant stresui insulinas virsta i riebala....tad....

***As nesiginciju jokiais budais del to,cia irgi visiems skirtingai-as pvz susidurus su rimtom bedelem netenku svorio,nors visi is mano puses giminaiciai yra dideli ir stambus...Bet tik tiek norejau pasisakyt kad mane sazine uzgrauztu,jei po to ka iskentejau jei taip galima pasakyt,tinginiaudama sugadinciau viska mirksiukas.gif Bet kokiu atveju,ar stresas ar ne juk kazkaip turim "stumdyt"tuos riebaliukus.Mes juk dabar laabbbai grazios mamytes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 07 02, 20:39)
Kiekvienai savo situacija ypatingiausia, kas be ko ax.gif Idomu, kas ten per pilvukas tavo. Jei kmi geras, gal ir nelabai bus ka siurbt? Sunku pasakyti nemacius. Man, pvz, suverze raumenis, bet liemuo netapo toks koks buvo iki nestumo (buvo 62, po vaiku 78, dabar 69). Nezinau nuo ko priklauso blush2.gif

tai taip smile.gif
tik vat matau musu seimos genetika, mama kaime labai sunkiai dirba nuo ryto iki nakties, mociute taip pat. Teta ir tokia pat figura turi.
tai vat ir ziuriu pas visas plonos kojos, siauri klubai ir nera jokio ryskaus liemens, nors visas lieknom tikrai pavadinsi.
jei taip paziureti pagal proporcijas, tai mano krutines/liemens/klubu - 95/72/92
nu tas ties liemeniu - 10 cm butu laimes virsune biggrin.gif

o maistas mano labai jau normalus, lasiaku nevartoju visai, labai retai riebu valgau ( t.y. tik per sventes) mesa valgau su darzovem (esu taip pripratus) saldesiai, hm, karts nuo karto, pvz 1 kartas per savaite jei isvaziuoju su vaikais, tai negaliu pasakyti, kad daug.
Zodziu nemanau, kad maistas kaltas, matyt polinkis kaupti tik sioje kuno vietoje smile.gif
beje, po pirmos mergytes buvau netekus daug svorio, kai sveriau 48 kg, tai kunas atrode distrofiskai, kojos kaip degtukai, rankos irgi, bet visvien storiausia vieta liko liemuo lotuliukas.gif va tau ir prasau ax.gif

tik vat klausimas, ar nebus taip, kad jei mano svoris visa laika toks pat, ar apsimoketu riebaliukus nusiurbti butent ties liemeniu, ar visgi genetika savo su laiku padarys g.gif g.gif g.gif

zodziu, eisiu pasikonsultuoti pas ka nors, tada geriau gal zinosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 02 liepos 2013 - 23:50
Nijoliuks 1oo% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2013 07 03, 00:46)

jei taip paziureti pagal proporcijas, tai mano krutines/liemens/klubu - 95/72/92
nu tas ties liemeniu - 10 cm butu laimes virsune biggrin.gif

Jus turbut juokaujat???? biggrin.gif
mano vos ne tokie pat ismatavimai tiek kad klubai platesni. 95/72/100
ir as galvoju kad dabar mano liemuo puikus neturiu jokiu pretenziju kai po nestumo buvo 83 patapes nuo issiskyrusiu raumenu. Sonu esu visiskai plokscia. As tai tik noreciau krutines mazesnes, nes kai liemuo suplonejo dar labiau krutine isryskejo.

Nu as turint tokius ismatavimus jau su operacija neprasideciau. Nes tas riebalu siurbimas vistiek yra rizika.

Bet aisku kiekvienam kitaip gal atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 07 02, 22:22)

***O va as kiek domejausi ir klausiau savo mesininko apie ta riebaliuku siurbima-ten kur nusiurbe,ju nebebus,nes suardo ten kazkokias lasteles ar ka ten,bet jei nederinsi maisto,aktyvumo-jie persimes i kita vieta.Taip kad as manau niekas cia nieko dorai negali pasakyti,tereik paciom isvadas pasidaryt,ar verta sitiek paaukojus del grozio,toliau gulet sofoj ir lasiakus kramtyt  mirksiukas.gif Va kaip as cia pavariau  ax.gif

taip toj vietoj gal nebus, bet uz 5cm bus smile.gif ir tada gausis duobutes smile.gif kurios vizualiai gal ir nesimatys, bet...
adrineja, as turiu liemeni 70 ir ne maziau biggrin.gif Bet su manim cia paradoksas, pries op buvo 70 10cm susiuvo ir niekas nepasikeite smile.gif Pas mane 95/70/95 nu tai....jau prie ko prie ko, bet prie liemens neturiu ko prikisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 07 03, 09:00)
Jus turbut juokaujat???? biggrin.gif
mano vos ne tokie pat ismatavimai tiek kad klubai platesni. 95/72/100
ir as galvoju kad dabar mano liemuo puikus neturiu jokiu pretenziju kai po nestumo buvo 83 patapes nuo issiskyrusiu raumenu. Sonu esu visiskai plokscia. As tai tik noreciau krutines mazesnes, nes kai liemuo suplonejo dar labiau krutine isryskejo.

Nu as turint tokius ismatavimus jau su operacija neprasideciau. Nes tas riebalu siurbimas vistiek yra rizika.

Bet aisku kiekvienam kitaip gal atrodo 4u.gif

hm, o kodel krutines mazesnes norit? As kazkaip labai savo D dydziu patenkinta blush2.gif ir vyrui patinka, gal pakritus, ar nusileidus pas Jus?
QUOTE(Agnestar @ 2013 07 03, 09:09)
taip toj vietoj gal nebus, bet uz 5cm bus smile.gif ir tada gausis duobutes smile.gif kurios vizualiai gal ir nesimatys, bet...
adrineja, as  turiu liemeni 70 ir ne maziau biggrin.gif Bet su manim cia paradoksas, pries op buvo 70 10cm susiuvo ir niekas nepasikeite smile.gif Pas mane 95/70/95 nu tai....jau prie ko prie ko, bet prie liemens neturiu ko prikisti biggrin.gif

oh tu, nu gal istiesu sau esu priakabi, bet kai matau kad yra ka pagerinti, tai patampa manija lotuliukas.gif
o tos duobutes, tai neissiurbti riebalai, ar perdaug nusiurbti?
Atsakyti