Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Apklausa: Kiek laiko preėjo nuo Jūsų pilvo plastikos operacijos? (22 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikutės 4u.gif
Šią naktį jau sapnavau, kad ant mano pilvo didžiulis randas, o nieko gero nepadaryta doh.gif Baisu pagalvoti, kokie sapnai kamuos prieš pat operaciją g.gif Dažnai kyla minčių ar man tikrai to reikia, bet pati matau, kad tas kapšas man tikrai nereikalingas, o trys vaikai į pasaulį paleisti, daugiau kaip ir negalvoju, tai norisi dar pilnavertišką gyvenimą turėti, o ne kompleksų krūvą blush2.gif
Sąžinė graužia, nes norėjau numesti kažkiek kg iki operacijos, bet, matau, kad man bus tai sunku padaryti... O gyd. minėjo, kad būtų geriausia, jei mano pageidaujamas svoris būtų iki operacijos, nes, jei po to mesiu, tai nebus tobulas rezultatas. O kaip yra jums?
Atsakyti
QUOTE(Ying @ 2013 07 01, 13:24)
Sveikutės 4u.gif
Šią naktį jau sapnavau, kad ant mano pilvo didžiulis randas, o nieko gero nepadaryta doh.gif Baisu pagalvoti, kokie sapnai kamuos prieš pat operaciją g.gif Dažnai kyla minčių ar man tikrai to reikia, bet pati matau, kad tas kapšas man tikrai nereikalingas, o trys vaikai į pasaulį paleisti, daugiau kaip ir negalvoju, tai norisi dar pilnavertišką gyvenimą turėti, o ne kompleksų krūvą blush2.gif
Sąžinė graužia, nes norėjau numesti kažkiek kg iki operacijos, bet, matau, kad man bus tai sunku padaryti... O gyd. minėjo, kad būtų geriausia, jei mano pageidaujamas svoris būtų iki operacijos, nes, jei po to mesiu, tai nebus tobulas rezultatas. O kaip yra jums?

Ner ko bijot tos operacijos. Atvaziavai uzmigai atsikeliai ir grazi smile.gif Realiai is gyvenimo pora savaiciu issibraukia kai jautiesi biski neigali o paskui tik geriau ir dziaugsmo del pilvo tik daugiau biggrin.gif

Nu sako kad numest pries operacija gerai tai daugiau gali tos odos nupjaut. As norejau kelis kilogramus numesti, bet man po nestumo nerealiai sunkiai tas svoris krenta nebent is vis badauciau. Bandziau pasilaikyt dietos bet nusispjoviau nes badaudama buciau dar blogiau sau pasidarius. Geriau tegu kraujas geras butu nei nualintas organizmas nuo dietos.
Bet po operacijos kaip lengva dietos laikytis kai taip suverzia raumenis tai niekas nelenda biggrin.gif
as operacijos diena 66 sveriau (174cm), nupjove man 700g, o dabar jau svoris 63.9kg Jau nebesitikiu 60kg pasiekt kaip iki visu nestumu ir gydymu hormonais bet pastojimo diena 63 ir sveriau.

Taip kad jei po operacijos planuoji 2-3kg numest tai manau rezultato neitakos. Bet jei issioperavus numesti 10kg tai gali vel ta oda pasiraukslet.
Bet kokiu atveju susiuvus pilvo raumenis jau isvirtusio pilvo nebebus.
Atsakyti
sveikos

na man gerokai patino virs rando g.gif bet labai nepergyvenu,nes juk norma visi tie tinimai ane?

Atsakyti
QUOTE(Ying @ 2013 07 01, 13:24)
Sveikutės 4u.gif

Mano ugis 170 pries op buvo 62kg, neliepe nieko numesti, sake viskas ok. Bet kaip ir panos sako, optimaliausiam rezultatui reikia buti optimaliausioj formoj. Bet jei tu visa gyvenima sveri pvz 68 ir neketini to svorio koreguoti po op, tai manau, kad viskas gerai.
O as priaugau svorio doh.gif 5m kontroliavau save, nes kas biski i skrandi, tai tas ant pilvo iskart matosi smile.gif o dbr, valgyk nevalgiusi, nieko nesimato biggrin.gif Tik sikna dideja biggrin.gif
O kiek man odos nupjove net nzn, tik zinau, kad 16cm g.gif
Atsakyti
imeciau savo fotke.
Mentas tavo strijos tikrai ne gilesnes nei mano sad.gif
man po op ant koju dar daugiau striju sad.gif ant pilvo tai neatsirado nauju, bet ant koju sad.gif kazkaip pas mane is apacios tempimas labai didelis buvo.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 07 01, 18:37)
imeciau savo fotke.
man po op ant koju dar daugiau striju sad.gif ant pilvo tai neatsirado nauju, bet ant koju sad.gif kazkaip pas mane is apacios tempimas labai didelis buvo.

Nu randukas issikraipes gerokai, bet pilvas tai ledinis wub.gif. Bet gal rimtai galima lazeriu ta randa pagrazinti? Nenoreciau vel po peiliu smile.gif Nors ziuresiu kaip pas mane bus gal pati pirma begsiu koreguot lotuliukas.gif
O kiek dabar sveri? Nu ziuriu i tave man tu tokia kudute nors kaip rasei svoris iki op tai panasiai turetumem sverti. biggrin.gif

Jauciu ir man ant koju striju padauges. Pacio pilvo odos man nelabai tempia tik kad raumenu tas skaudejimas. Bet va po randu ties kojos sulenkimu tai tempia labai ir nemazeja tas tempimas schmoll.gif Tos vietos tokios lyg ir parausta. Matyt oda cia ploniausia ir uztai taip jauciasi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 07 01, 17:55)
Mano ugis 170 pries op buvo 62kg, neliepe nieko numesti, sake viskas ok.  Bet kaip ir panos sako, optimaliausiam rezultatui reikia buti optimaliausioj formoj. Bet jei tu visa gyvenima sveri pvz 68 ir neketini to svorio koreguoti po op, tai manau, kad viskas gerai.
O as priaugau svorio  doh.gif 5m kontroliavau save, nes kas biski i skrandi, tai tas ant pilvo iskart matosi smile.gif o dbr, valgyk nevalgiusi, nieko nesimato biggrin.gif Tik sikna dideja biggrin.gif
O kiek man odos nupjove net nzn, tik zinau, kad 16cm  g.gif

Na, nėra su tuo svoriu labai tragiškai... Sveriu 57-58 kg, o ūgis 160 cm. Aišku, norėčiau kokis penkis kg nubarstyti, nes tuomet jausčiausi idealiai, bet, kad nekrenta man jis doh.gif Kaip kažkas minėjo, turėčiau visai badauti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ying: 01 liepos 2013 - 18:50
Agnestar wub.gif labai grazu,na randas kreivokas bet netragiskai( bent jau mano akym ziurint) blush2.gif jo pas man irgi ir kojos ,ir kirksnys ir gakta suplyso...bet normalus pilvas to tikrai vertas biggrin.gif
Atsakyti
Labukas Mergaites 4u.gif , o norejau pasiklausti tu kurios jau po op, kaip Jusu bambos atrodo,nes kiek apziurejusi po op atrodanciu bambu, labai jau negrazios... g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, as su tokiu klausimu 4u.gif :

mano svoris, sakyciau, visai padorus biggrin.gif 58 kg, ugis 164 cm. mane viskas labai tenkina, bet ne liemuo, vis pasvajoju apie liekna liemeni, bet vat idomu, ar kuno formavimui apsimoka darytis riebalu nusiurbima butent toje zonoje? Kazkur esu girdejus, kad riebalai toje vietoje "neatauga" rolleyes.gif
Jei kas turejo panasia problema, pasidalinkit ispudziais, kada, kaip ir kur 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 07 01, 15:37)
imeciau savo fotke.

***Agne-o jau koks isbales tavo randukas thumbup.gif !!!!O bamba,ar ji tokia ir buvo nuo pradziu,ar tik veliau biski pasikeite islindo?Va as net savo paziurejau,pas mane ji kol kas gili.Ir dar-saziningai tepu Dermatixa ryte ir vakare arba klijuoju tuos silikoninius pleistrus,kol kas nemanau kad kazkas graziau,kaip ir visu raudona ir bamba ir randukas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 07 01, 19:13)
Nu randukas issikraipes gerokai, bet pilvas tai ledinis wub.gif. Bet gal rimtai galima lazeriu ta randa pagrazinti? Nenoreciau vel po peiliu smile.gif Nors ziuresiu kaip pas mane bus gal pati pirma begsiu koreguot lotuliukas.gif
O kiek dabar sveri? Nu ziuriu i tave man tu tokia kudute nors kaip rasei svoris iki op tai panasiai turetumem sverti. biggrin.gif 

Jauciu ir man ant koju striju padauges. Pacio pilvo odos man nelabai tempia tik kad raumenu tas skaudejimas. Bet va po randu ties kojos sulenkimu tai tempia labai ir nemazeja tas tempimas schmoll.gif Tos vietos tokios lyg ir parausta. Matyt oda cia ploniausia ir uztai taip jauciasi... doh.gif

dbr 65visi doh.gif nzn kai ateis laikas pasidomesiu issamiau apie viska. ziuresim kaip cia gausis. bet va bamba taip ar taip koreguos.

QUOTE(mentas @ 2013 07 01, 21:52)
Agnestar  wub.gif  labai grazu,na randas kreivokas bet netragiskai( bent jau mano akym ziurint) blush2.gif  jo pas man irgi ir kojos ,ir kirksnys ir gakta suplyso...bet normalus pilvas to tikrai vertas  biggrin.gif

va pas mane irgi viskas verysad.gif doh.gif

QUOTE(Pelageja @ 2013 07 01, 22:10)
Labukas Mergaites 4u.gif , o norejau pasiklausti tu kurios jau po op, kaip Jusu bambos atrodo,nes kiek apziurejusi po op atrodanciu bambu, labai jau negrazios... g.gif

grazios daugumos bambos, bent jau man g.gif
Atsakyti