QUOTE(Ying @ 2013 07 01, 13:24)
Sveikutės
Šią naktį jau sapnavau, kad ant mano pilvo didžiulis randas, o nieko gero nepadaryta

Baisu pagalvoti, kokie sapnai kamuos prieš pat operaciją

Dažnai kyla minčių ar man tikrai to reikia, bet pati matau, kad tas kapšas man tikrai nereikalingas, o trys vaikai į pasaulį paleisti, daugiau kaip ir negalvoju, tai norisi dar pilnavertišką gyvenimą turėti, o ne kompleksų krūvą
Sąžinė graužia, nes norėjau numesti kažkiek kg iki operacijos, bet, matau, kad man bus tai sunku padaryti... O gyd. minėjo, kad būtų geriausia, jei mano pageidaujamas svoris būtų iki operacijos, nes, jei po to mesiu, tai nebus tobulas rezultatas. O kaip yra jums?
Ner ko bijot tos operacijos. Atvaziavai uzmigai atsikeliai ir grazi

Realiai is gyvenimo pora savaiciu issibraukia kai jautiesi biski neigali o paskui tik geriau ir dziaugsmo del pilvo tik daugiau
Nu sako kad numest pries operacija gerai tai daugiau gali tos odos nupjaut. As norejau kelis kilogramus numesti, bet man po nestumo nerealiai sunkiai tas svoris krenta nebent is vis badauciau. Bandziau pasilaikyt dietos bet nusispjoviau nes badaudama buciau dar blogiau sau pasidarius. Geriau tegu kraujas geras butu nei nualintas organizmas nuo dietos.
Bet po operacijos kaip lengva dietos laikytis kai taip suverzia raumenis tai niekas nelenda
as operacijos diena 66 sveriau (174cm), nupjove man 700g, o dabar jau svoris 63.9kg Jau nebesitikiu 60kg pasiekt kaip iki visu nestumu ir gydymu hormonais bet pastojimo diena 63 ir sveriau.
Taip kad jei po operacijos planuoji 2-3kg numest tai manau rezultato neitakos. Bet jei issioperavus numesti 10kg tai gali vel ta oda pasiraukslet.
Bet kokiu atveju susiuvus pilvo raumenis jau isvirtusio pilvo nebebus.