Sveikutes, mergaitės, ateinantį antradienį sueis 8 sav. po operacijos

Tikiuosi, kad jau greitai galėsiu mest korsetą į šoną (bandysiu pakliūti pas savo gyd. prieš tai pilvą parodyti).
Jaučiuosi gerai, pilvas dar nejautrus, į vakarą papilvė gerokai patinsta, bet ryte būnu vėl tobulai liekna.
Praeitą sav. buvau smagiam vakarėlyje, kur prašokom visą vakarą
, na, pilvas truputį patino, bet visumoj super. Faina būti lieknai. Beje, parduotuvėj pirkau kelnes - skęstu ankstesniuose dydžiuose
QUOTE(campa @ 2013 06 12, 15:53)
Sveikos

rzikuoju kartotis, turbut kalbejot, bet labai idomu, ar darot kokias spec depiliacijas bikiniui (lazeriu, vasku ar tiesiog skutat?), nes pjuvis zemas, ataugantys plaukai turetu ne juokais erzint iaugdami i randa
Prieš operaciją nieko nesidepiliavau, tiesiog nusiskutau "viršų" daugiau nei įprastai, bet pasirodo - per mažai

,verta skustis iki lyt.plyšio. Pjūvis būna ties viršutine gaktos plaukų linija. Man jokių plaukų pjūvyje nėra, tikrai niekas neįauga
QUOTE(sposa @ 2013 06 14, 11:48)
mane tai erzina tas matomas bamboje randeliu raudonumas...bet dar tik 2 men...kazin kada pabals

gal kiek greiciau nei didzioji sypsena?
Mano bamba man kol kas nelabai patinka

- matosi randelis ir oda kvailai susimetus joje (aišku, bet kuriuo atveju 100 k. geresnis variantas nei buvo), viliuosi, kad pagrąžės. Galvojau, kad šią vasarą jau dėsiuos atskirą maudimą, bet dar neišbluks bambos randelis, tad greičiausiai teks atidėti kitai vasarai

.