Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Apklausa: Kiek laiko preėjo nuo Jūsų pilvo plastikos operacijos? (22 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Katrix @ 2013 06 13, 08:12)
Sveikos, braskes 4u.gif
Ikeliau pora nuotrauku, nepykit uz nevalyta veidrodi blush2.gif Dar uodai apkandziojo, nu nekoks vaizdas, bet aj biggrin.gif

*** bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Jetau kaip viskas tobula!!!!!O jau (.)(.) thumbup.gif ne neitarsi kad "paturbinta",pilvuko randukas irgi superinis.Pavydziu ir tik baltu pavydu!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, Nijolee76 4u.gif Papais as irgi patenkinta ax.gif Labai bijojau, kad nebutu burbulai blush2.gif Pas mane 325 ml laso formos, jei kam idomu 4u.gif
Atsakyti
Katrix tobulas rezultatas wub.gif Fantastika kaip gerai atrodai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 06 13, 09:45)
Aciu, Nijolee76 4u.gif Papais as irgi patenkinta  ax.gif Labai bijojau, kad nebutu burbulai blush2.gif Pas mane 325 ml laso formos, jei kam idomu  4u.gif

Man idomu man!!!!!As juk turiu apsispresti su visais tais iki Rugpjucio galo..Aciu Katrix!!!
Atsakyti
katrix, grozi tu musu smile.gif klasiskai kuneli susitvarkei, labai liux smile.gif
Atsakyti
Katrix, laaaabai grazu thumbup.gif o jau (.)(.) kokie nerealus, ir as noriu tokiu cool.gif
Atsakyti
Katrix, aciu, kad pasirodei - labia miela pamatyt, kad viskas taip graziai gyja, kad randas darosi beveik nepastebimas po 1.5 metu. Bambyte labia naturali, ir papuliai - zodziu , as be zodziu, kaip dziugu, kad pasirodei thumbup.gif
Atsakyti
Papukai visom dekoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 06 13, 23:21)
Papukai visom dekoja biggrin.gif

lotuliukas.gif
mane tai erzina tas matomas bamboje randeliu raudonumas...bet dar tik 2 men...kazin kada pabals g.gif gal kiek greiciau nei didzioji sypsena?
Atsakyti
Sveikutes, mergaitės, ateinantį antradienį sueis 8 sav. po operacijos thumbup.gif Tikiuosi, kad jau greitai galėsiu mest korsetą į šoną (bandysiu pakliūti pas savo gyd. prieš tai pilvą parodyti).
Jaučiuosi gerai, pilvas dar nejautrus, į vakarą papilvė gerokai patinsta, bet ryte būnu vėl tobulai liekna. Praeitą sav. buvau smagiam vakarėlyje, kur prašokom visą vakarą blush2.gif , na, pilvas truputį patino, bet visumoj super. Faina būti lieknai. Beje, parduotuvėj pirkau kelnes - skęstu ankstesniuose dydžiuose thumbup.gif

QUOTE(campa @ 2013 06 12, 15:53)
Sveikos  4u.gif  rzikuoju kartotis, turbut kalbejot, bet labai idomu, ar darot kokias spec depiliacijas bikiniui (lazeriu, vasku ar tiesiog skutat?), nes pjuvis zemas, ataugantys plaukai turetu ne juokais erzint iaugdami i randa  g.gif

Prieš operaciją nieko nesidepiliavau, tiesiog nusiskutau "viršų" daugiau nei įprastai, bet pasirodo - per mažai thumbup.gif ,verta skustis iki lyt.plyšio. Pjūvis būna ties viršutine gaktos plaukų linija. Man jokių plaukų pjūvyje nėra, tikrai niekas neįauga smile.gif smile.gif

QUOTE(sposa @ 2013 06 14, 11:48)
lotuliukas.gif
mane tai erzina tas matomas bamboje randeliu raudonumas...bet dar tik 2 men...kazin kada pabals  g.gif gal kiek greiciau nei didzioji sypsena?

Mano bamba man kol kas nelabai patinka g.gif - matosi randelis ir oda kvailai susimetus joje (aišku, bet kuriuo atveju 100 k. geresnis variantas nei buvo), viliuosi, kad pagrąžės. Galvojau, kad šią vasarą jau dėsiuos atskirą maudimą, bet dar neišbluks bambos randelis, tad greičiausiai teks atidėti kitai vasarai unsure.gif .
Atsakyti
Labukas mergaites,
Sakykit-jus po sunkios dienos ar jauciate toki nemalonu jausma taip aplink bamba gal truputi virs bambos???Lyg butu kaip ir raumenuku skausmas,lyg ranka dedu ant bambos,lyg bamba tokia jautroka butu g.gif .Ar tai normalu ar kazkas ne taip?Dirbu tikrai sunku darba ir reik ir pakelt ir pastumt,zodziu visa diena ant koju su pasilankstymais,patrypciojimais blush2.gif
Atsakyti
sveikos
as gau po grozio megelio,ian jau 3 para,bet visa apdujus,na ir paiko mane cia dar viena dina ekstra blush2.gif
Atsakyti