Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Apklausa: Kiek laiko preėjo nuo Jūsų pilvo plastikos operacijos? (22 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mentas @ 2013 06 15, 12:24)
sveikos
as gau po grozio megelio,ian jau 3 para,bet visa apdujus,na ir paiko mane cia dar viena dina ekstra  blush2.gif

sveikinimai istojus i musu gretas smile.gif pasakok kaip sekasi smile.gif ko cia tokia apdujusi? smile.gif
Atsakyti
na ka cia pasakot,siandien jau 3 para ,o galva kaip nemano ,net zodzius painiuoju .Su palatos drage nusprendem kad mane raminamaisiais prifarsiravo,nes pasirodo as labai keistai i narkoze sureagavau ir po operacijos sokau nuo stalo,mane 4 laike,riso,bijojo kad visa pilva sau suplesysiu blush2.gif blink.gif
K aisku iskart atejo perspejo kad randas bus negrazus,prasitampys,nes mano oda labai neelstinga,vos mane susiuvo atgal blush2.gif bet bent jau nebusiu bescia mirksiukas.gif thumbup.gif

siandien jau turejau isvaziuot namo,bet kadangi per akti per drenus itartinai daug pribego,tai nutare palikt drena,kadangi buvo vietu laisvu pasiule likti,nes as ne is Kauno,nes ryt tektu vistiek grizti...dabar galvoju kad labai jau as ci taip drasai su ta op pasielgiau,ir kiksiu juk namie vien visa laika (truputi neramu).
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 06 15, 16:06)
na ka cia pasakot,

zinai, K sako ir kad viskas nuostabu, bet nevisada pasitvirtina smile.gif taip kad nenusiteik isanksto del negrazaus rando. gal bus visiskai viskas puiku smile.gif akivaizdu, kad tau reikes pasisaugoti truputi, nesitampyti, daugiau ilsetis, drekinti oda kremukais. bent pora savaiciu leisk sau visiska poilsi, paskui savijauta sparciai gereja, tik su vaikuciai gerai, kad kas padetu. visgi nemazai investuota i si reikala, gaila butu sugadinti. megaukis dar viena tinginystes diena smile.gif
Atsakyti
mentas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nu saunuole kad jau pasigrazinus. thumbup.gif Dabar svarbu kad greiciau atsigautum. To tau ir linkiu!!!! thumbup.gif
Tai ir gerai kad paliko dar nakciai ir paciai bus ramiau.
Tai gal dar viskas gerai bus su tuo randu juk sunku nuspeti kaip organizmas reaguos.

Mane irgi pries op prigazdino kad bamba aukstai kad kazkaip ten sunku bus ar tai sutempt ta oda. Nu bet kol kas viskas normaliai nors ir tempia dar gerokai.
Atsakyti
Mentai, laikykis 4u.gif Greito gijimo 4u.gif
Atsakyti
aciu ,neturiu kito kelio tik link gyjimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 06 15, 11:43)
Labukas mergaites,
Sakykit-jus po sunkios dienos ar jauciate toki nemalonu jausma taip aplink bamba

As nieko nejauciu, bet ir tu sunkiu darbo dienu neturiu...manau viskas pas tave normaliai, kaip M sake, viduje dar ilgai vyksta randejimo procesas, tai i gaunama kruvi raumenukai gali atsiliepti skausmu.
O jei kokia laisva diena patinginiauji ar ir tuomet skauda?

QUOTE(mentas @ 2013 06 15, 18:26)
aciu ,neturiu kito kelio tik link gyjimo  mirksiukas.gif

viskas bus gerai drinks_cheers.gif tik pasaugok save, stenkis kuo ilgiau fizinio kruvio isvengti smile.gif
Atsakyti
sveikos
na as tai ju iuosi keistai,nepasakysiu kad kazka labai skauda,aisku kaip gyd ir perspejo labiau kerta per nugara,bet kad gavos nenulaikau,ir svaiguliai nerealus unsure.gif kazkas cia neaiskiu su drenais tai laiki gydytojo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 06 16, 09:25)
sveikos
na as tai ju iuosi keistai,nepasakysiu kad kazka labai skauda,aisku kaip gyd ir perspejo labiau kerta per nugara,bet kad gavos nenulaikau,ir svaiguliai nerealus  unsure.gif  kazkas cia neaiskiu su drenais tai laiki gydytojo  unsure.gif

O pries tai esi narkoziu turejus? Gal i narkoze tokia cia reakcija pas tave??? Nes buna kitiem sunkiai. g.gif Pranesk ka gydytojas pasakys. Laikykis!
Atsakyti
montera kaip ir pirma cia narkoze man. Tai as irgi manau kad tokia reakcija i narkoze...aukiu jau dabar kol draugai atvaziuos mane pasiimt,nors nepasakyciau kad labai saugiai jauciuosi kad liksiu viena namuose... unsure.gif Siaip drena isema,tai visai kitoks jausmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 06 16, 07:14)
montera kaip ir pirma cia narkoze man. Tai as irgi manau kad tokia reakcija i narkoze...aukiu jau dabar kol draugai atvaziuos mane pasiimt,nors nepasakyciau kad labai saugiai jauciuosi kad liksiu viena namuose...  unsure.gif  Siaip drena isema,tai visai kitoks jausmas  thumbup.gif

*** 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinimai MENTE!!!Kuo tiesesnio gyjimo tau!!!Laikykis!!!
Papildyta:
[quote=sposa,2013 06 16, 05:25]
As nieko nejauciu, bet ir tu sunkiu darbo dienu neturiu...manau viskas pas tave normaliai, kaip M sake, viduje dar ilgai vyksta randejimo procesas, tai i gaunama kruvi raumenukai gali atsiliepti skausmu.
O jei kokia laisva diena patinginiauji ar ir tuomet skauda?
*** schmoll.gif Ne kai turiu laisva ar siaip kokia lengvesne dienele buna,tada tikrai nieko nejauciu,kartais jau pagalvoju ir apie sporto kluba ax.gif .Bet paskutines pora savaiciu pas mus darbeli kazkos kosmaras-pavargstu kaip suo,Nu lyg apminkau visa pilvuka,nu nieko itartino toks nemalonus jausmas lyg is virsaus butu verysad.gif .Bet va siryt atsikeliau ir vel kaip niekur nieko doh.gif
Atsakyti
o gal vilnietes galetu pasidalint masazotojos kontaktais?

ar greit jus po op atsigavot? as tai geriausiu atveju dazliauziu iki virtuves ir jau turiu autisest unsure.gif
Atsakyti