QUOTE(mentas @ 2013 06 22, 20:02)
nelle nesigazdink,manau nei viena nesipeikejo kaip as...siaip man reikejo to ir tiketis,mano kiekvienas gymdymas budavo tarp zemes ir dangaus,linkusi nukraujuot as.O siaip jauciuosi neapsakomai gerai,man 9 dienos po op atsidulusi issitesiu pilbnai,nors tempia,atsistojus sunkiau,bet jau noriu is namu liekti kur nors... aisku man svaiguliai dar buna nes hemoglobinas nuo 150 krito iki 95... bet siaip viskas liuks.gavau nuo K gerai velniu,kad nesitesiu,ant sonu nemiegu ir tt,kai mane ten jega bande istiest,liepe koset ir pan
Smagu girdeti kad jau geriau jautiesi

Savaitele kita ir jau tu lakstysi visa apsipatenkinus rezultatu
As ant sono beveik visa menesi negalejau gulet nes man kazkas uzsispausdavo tai ryte toks budavo verentis skausmas po prutine kad bijodavau sujudet. Dabar tik retkarciais buna, bet visa kita laika jau visai gerai

Man tai ziauri raumenu treniruote geros dvi savaites... tokia ziauri alergija kad galvojau visas siules isdraskysiu ciaudedama.. ir iki siol niekaip nepraeina bet jau dabar bent nebeskauda ciaudet...

Bet jau uzeik taip nelaiku... siaubas
Bet koks kaifas tas plokscias pilvas

Gali valgyti gerti kava ir niekas nebeisvirsta

Tik galetu jau baigtis tas tinimas ties pjuvio viduriu virs miskelio vakare toks bumbulas pasidaro.. Ir be gorseto dar labai nejauku as itariu visus du menesius isnesiosiu nors ir nelabai smagu dabar per tokius karscius
nelle tik jau nesibaugink saves!!! Cia tie visi skausmai po aisku bus niekur nedingsim bet gi nebutinai tau taip turi buti sunku maip mentui, gali gi ir taip kaip ex tesle begiot po op

Svarbu nusiteikti geriausiam