Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Apklausa: Kiek laiko preėjo nuo Jūsų pilvo plastikos operacijos? (22 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fay @ 2013 06 20, 18:07)
Tik op noriu vasari arba kova veliausiai - iki to reikia pilvo raumenukus pakacelint  biggrin.gif Bus lengviau siuti, o ir siaip sportas tik i sveikata  ax.gif

O ar galima sportuoti, jei raumenys prasiskyre? Kazkur skaiciau, kad jie gali sutvirteti ne vietoj ir taip tik pablogeja situacija. Ar as klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deja Vu @ 2013 06 21, 12:48)
O ar galima sportuoti, jei raumenys prasiskyre? Kazkur skaiciau, kad jie gali sutvirteti ne vietoj ir taip tik pablogeja situacija. Ar as klystu? g.gif

pas mane raumenys neprasiskyre, bet per plaukeli laikosi. M sportuoti nedraude, kaip tik sake sportas i sveikata. O koks skirtumas kur jie sutvirtes jei juos vistiek susiuva? g.gif Be to neisivaizduoju kaip tai gali buti - taisiklingai sportuojant, sportuoja visi raumenys..
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2013 06 21, 14:51)
pas mane raumenys neprasiskyre, bet per plaukeli laikosi. M sportuoti nedraude, kaip tik sake sportas i sveikata. O koks skirtumas kur jie sutvirtes jei juos vistiek susiuva? g.gif Be to neisivaizduoju kaip tai gali buti - taisiklingai sportuojant, sportuoja visi raumenys..

Tai matyt kazkur perskaiciau neteisybe smile.gif O pati per konsultacija kazkaip pamirsau gydytojo paklausti. Kai pasake, kad raumenys prasiskyre daug, nuo pat virsaus iki apacios, tai ne apie sportus puoliau klausinet, o ar negresia kokia isvarza ir nereik skubiau gult po peiliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deja Vu @ 2013 06 21, 12:48)

daug kapsciausi po visur, kad suprasti apie ta raumenu prasiskyrima ir sportus, isvada tokia pasidariau, kad kai jie prasiskyre po gimdymo, iskart teisingai darant pilvo preso pratimus galima ta prasiskyrima pakoreguoti, sumazinti. Bet reikia stipriai susiverzti liemeni darant pratimus...dar reik zinoti kurie pratimai gerai, kurie ne. Jei raumenys prasiskyre, o mes puolame juos tvirtinti, sportuoti bet kaip, jie tvirteja bet taip ir lieka prasiskyre...na kaip suprantu gal dar blogesne situacija.
Ir nesuprantu kam darytis operacija, jei pilvo raumenys neprasiskyre? Nebent odos perteklius kabo. Kitaip riebalus juk galima tik pasiurbti. As dariausi vien del prasiskyrusiu raumenu...kitaip niekaip buciau nesutikusi su igyjamu randu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 06 21, 14:23)
daug kapsciausi po visur, kad suprasti apie ta raumenu prasiskyrima ir sportus, isvada tokia pasidariau, kad kai jie prasiskyre po gimdymo, iskart teisingai darant pilvo preso pratimus galima ta prasiskyrima pakoreguoti, sumazinti. Bet reikia stipriai susiverzti liemeni darant pratimus...dar reik zinoti kurie pratimai gerai, kurie ne. Jei raumenys prasiskyre, o mes puolame juos tvirtinti, sportuoti bet kaip, jie tvirteja bet taip ir lieka prasiskyre...na kaip suprantu gal dar blogesne situacija.
  Ir nesuprantu kam darytis operacija, jei pilvo raumenys neprasiskyre? Nebent odos perteklius kabo. Kitaip riebalus juk galima tik pasiurbti. As dariausi vien del prasiskyrusiu raumenu...kitaip niekaip buciau nesutikusi su igyjamu randu  smile.gif

schmoll.gif pas mane buvo neprasiskyre tie raumenys ir dariausi thumbup.gif .Beveik 4 metus vargau mankstinausi,sportavau,baseine plaukiau...Visa figura supersiskai issilaike issimankstino,o pilvo prijuoste verysad.gif liko baisi baisi ir nukarusi...
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2013 06 20, 18:07)
kaip dziugu kad kazkas dar prisimena mane  ax.gif kalbejau su sb, sako operuojam - jei bus trecias ir reikes korekcijos - pinigai uzdirbami  mirksiukas.gif Yeee dabar pradesiu ir as laukimu gyventi  rolleyes.gif Tik op noriu vasari arba kova veliausiai - iki to reikia pilvo raumenukus pakacelint  biggrin.gif Bus lengviau siuti, o ir siaip sportas tik i sveikata  ax.gif

Katrix o galima kaip nors tavo pokycius pamatyti?  blush2.gif

Koks saunuolis TB thumbup.gif Labai teisingi zodziai. Be to su tuo treciu... As irgi norejau. Kazkada tongue.gif
O tu neturi priejimo prie albumo? As ten sukeliau viska blush2.gif
Tu juk ten jau buvau, kokios ten problemos turi buti su slapuku? Tikrai is senbuviu tave visos prisimena mirksiukas.gif
Jei negausi slapuko, atsiusiu fotkes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Mentas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Skaitineju kaip jautiesi po op, kazkaip man baisu darosi,nes prisimasciau, kad as lygiai taip jausiuosi po op doh.gif jau kita savaite manes tas laukia, bauguuu unsure.gif ,bet jau tam dalykui esu pasirizusi, nes galvoju, kad visa tai iskenciama, o rezultatu galesiu dziaugtis iiiilgai biggrin.gif

O galima, jei as atsiusiu foto i albuma, kaip atrodo dabar, ar galeciau gauti rakta nuo albumo ax.gif , nes laabai jau norisi paziuret realiai kas manes laukia ax.gif , o po op taip pat pasirodysiu biggrin.gif

Nijole, cia tau uz optimistiskai nuteikiancius postus biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
nelle nesigazdink,manau nei viena nesipeikejo kaip as...siaip man reikejo to ir tiketis,mano kiekvienas gymdymas budavo tarp zemes ir dangaus,linkusi nukraujuot as.O siaip jauciuosi neapsakomai gerai,man 9 dienos po op atsidulusi issitesiu pilbnai,nors tempia,atsistojus sunkiau,bet jau noriu is namu liekti kur nors... aisku man svaiguliai dar buna nes hemoglobinas nuo 150 krito iki 95... bet siaip viskas liuks.gavau nuo K gerai velniu,kad nesitesiu,ant sonu nemiegu ir tt,kai mane ten jega bande istiest,liepe koset ir pan blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 06 22, 20:02)
nelle nesigazdink,manau nei viena nesipeikejo kaip as...siaip man reikejo to ir tiketis,mano kiekvienas gymdymas  budavo tarp zemes ir dangaus,linkusi nukraujuot as.O siaip jauciuosi neapsakomai gerai,man 9 dienos po op atsidulusi issitesiu pilbnai,nors tempia,atsistojus sunkiau,bet jau noriu is namu liekti kur nors... aisku man svaiguliai dar buna nes hemoglobinas nuo 150 krito iki 95... bet siaip viskas liuks.gavau nuo K gerai velniu,kad nesitesiu,ant sonu nemiegu ir tt,kai mane ten jega bande istiest,liepe koset ir pan  blush2.gif

Smagu girdeti kad jau geriau jautiesi thumbup.gif Savaitele kita ir jau tu lakstysi visa apsipatenkinus rezultatu wub.gif

As ant sono beveik visa menesi negalejau gulet nes man kazkas uzsispausdavo tai ryte toks budavo verentis skausmas po prutine kad bijodavau sujudet. Dabar tik retkarciais buna, bet visa kita laika jau visai gerai thumbup.gif Man tai ziauri raumenu treniruote geros dvi savaites... tokia ziauri alergija kad galvojau visas siules isdraskysiu ciaudedama.. ir iki siol niekaip nepraeina bet jau dabar bent nebeskauda ciaudet... doh.gif Bet jau uzeik taip nelaiku... siaubas doh.gif

Bet koks kaifas tas plokscias pilvas wub.gif Gali valgyti gerti kava ir niekas nebeisvirsta biggrin.gif Tik galetu jau baigtis tas tinimas ties pjuvio viduriu virs miskelio vakare toks bumbulas pasidaro.. Ir be gorseto dar labai nejauku as itariu visus du menesius isnesiosiu nors ir nelabai smagu dabar per tokius karscius biggrin.gif

nelle tik jau nesibaugink saves!!! Cia tie visi skausmai po aisku bus niekur nedingsim bet gi nebutinai tau taip turi buti sunku maip mentui, gali gi ir taip kaip ex tesle begiot po op thumbup.gif Svarbu nusiteikti geriausiam thumbup.gif
Atsakyti
as tai net pasakysiu kad mane labiau silpnumas del nukraujavimo vargino nei skausmas,man niekur nieko neskauda,tik oda tepia... aj dar nusidegijau iki pusliu su pleistru o siaip pasaka...nors ziauriai bijau siulu traukymo doh.gif

MB jau pergyvena kada jam celibatas baigsis lotuliukas.gif kaip pas jus si tais reikalais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 06 22, 19:02)
nelle nesigazdink,manau nei viena nesipeikejo kaip as..

QUOTE(Montera @ 2013 06 22, 19:13)
Bet koks kaifas tas plokscias pilvas wub.gif
nelle tik jau nesibaugink saves!!!

As dar neskaicius Mento jau buvau prisibauginus biggrin.gif , o kai perskaiciau, tai atrodo, kad ji mano busima savijauta apraso lotuliukas.gif
Na, bus kaip bus, viskam pasirizusi smile.gif
Aciu uz padrasinima 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(mentas @ 2013 06 22, 19:24)

MB jau pergyvena kada jam celibatas baigsis  lotuliukas.gif  kaip pas jus si tais reikalais?  blush2.gif

Pasakysiu kai jau busiu su tuo susidurusi lotuliukas.gif TB uz kantrybe biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 06 22, 17:24)
as tai net pasakysiu kad mane labiau silpnumas del nukraujavimo vargino nei skausmas,man niekur nieko neskauda,tik oda tepia... aj dar nusidegijau iki pusliu su pleistru o siaip pasaka...nors ziauriai bijau siulu traukymo  doh.gif

MB jau pergyvena kada jam celibatas baigsis  lotuliukas.gif  kaip pas jus si tais reikalais?  blush2.gif

lotuliukas.gif biggrin.gif kaip skaniai nusijuokiau!!!!Maniskis mane bijojo net apkabint...Kadangi 2sav po op buvau Lt,tai prakentejo o kai grizau dar gal 1.5 jau as atkentejau ir kadangi jis manes vis dar bijojo tai teko paciai imtis iniciatyvos bigsmile.gif smileysex.gif clap_1.gif Nu ir nieko nesuplyso pilvukas....
Papildyta:
QUOTE(nelle @ 2013 06 22, 16:46)
Laba 4u.gif 

Mentas 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Skaitineju kaip jautiesi po op, kazkaip man baisu darosi,nes prisimasciau, kad as lygiai taip jausiuosi po op  doh.gif jau kita savaite manes tas laukia, bauguuu unsure.gif ,bet jau tam dalykui esu pasirizusi, nes galvoju, kad visa tai iskenciama, o rezultatu galesiu dziaugtis iiiilgai  biggrin.gif

O galima, jei as atsiusiu foto i albuma, kaip atrodo dabar, ar galeciau gauti rakta nuo albumo  ax.gif , nes laabai jau norisi paziuret realiai kas manes laukia ax.gif , o po op taip pat pasirodysiu  biggrin.gif

Nijole, cia tau uz optimistiskai nuteikiancius postus  biggrin.gif  4u.gif

"""Aciu Nelle,as labai nervavausi ir pergyvenau iki op,o dabar kai prisimenu tai nusisypsau!!!Taip kad drasiai lauk savo didziosios dienos-viskas bus super!!!!
Atsakyti