Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Apklausa: Kiek laiko preėjo nuo Jūsų pilvo plastikos operacijos? (22 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Tasmane @ 2013 06 18, 15:58)
Laba diena, noreciau pasiklausti merginu po oeraciju kurios.operacijos metu bintuoja kojas elastiniu bintu trombozes profilaktikai? Nes turiu problemu su kojom idomu kaip vyksta...
Dekui

Pasikonsultuok su angiohirurgu, nors gal ir operuojantis gydytojas ka patars - cezario metu as buvau su elastinem kojinem, kaip man ir patare, o dabar net neklausiau, nes pusmetis jau po koju operacijos buvo praejes... Ir kazkaip net pamirsau doh.gif
Atsakyti
nuejau as sian i masaza...ir galvoju ar turejo taip ziauriai mane maiginet...siules neisirs blink.gif Darius tai masazavo labai svelniai,aisku buvo tik para po op,bet taip kaip siandien tai ka as zinau.... blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

100m. cia nesilankiau, tai aisku kad tokia buvau niekas ir nebepamena smile.gif as op dar nesidarius, foto esu ikelus i albumeli. Kaip tik ka tik kalbejom su mb ar (.)(.) darom su pilvu. Tai sakau ilysiu padiziuret foto, kaip mergaites atrodo iskart po abieju op bet ziuriu psw pasikeites verysad.gif kaip tik labiausiai domino Katrix. Jei gerai pamenu op dareis pas Maslauska? Dar idomu kaip Pinavija atrodo dabar (aisku jei papildzius albumeli). Atsimenu Elinka greit atsigavo ir kaip lelia atrodo (taip ir istriges tas vaizdas su juoda aptemta suknele) rolleyes.gif
Kas tas daznas bendravimas? blush2.gif is darbo sm blokuojama, visa info apie op seniai susigaudzius. O ir mano pacios vyras chirurgas ir yra asistaves pilvo plastikos op. Paskutineje net operaves plastikas pagyre maniski kad graziau uz ji pati siule padare biggrin.gif zodziu jei del info rankiojimo tai man kaip ir nera labai aktuali tema, nes labiausiai dominanciais klausimais konsultuojuosiu su plastikais per sb. O kaip atrodo rezultai praejus 1-2m. po op konkreciu gydytoju mane labai domina blush2.gif Buvau apsistojus ties M, bet galviju gal K rinktis... zodziu metausi tarp ju dvieju, o kol laiko turiu analizuoju rezultatus. Deja dabar ir to neiseina kai psw pasikeites. Tai kokiom salygom ji galeciau gauti? blush2.gif

O pas mane gyvenime planai keiciasi, deliojasi is naujo, tai op bent 2m. nusikelia, nors finansai leidzia nors ir ryt gultis po peiliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fay: 18 birželio 2013 - 20:45
Faykas tavo vyras? blush2.gif o planei su pagausejimu seimos nesusije? del albumo turiu tave labai nuliudinti,visas albumas pries kelis menesius buvo visiskai istrintas,dabar po biskiuka atstatyneja merginos 4u.gif
Atsakyti
Fay, sveikute 4u.gif
gaila gaila, bet albumas apytustis yra pas mus sad.gif
kolkas sunkiai vyksta atstatymo darbai.
Atsakyti
Labas mergaites,
Apleidau as visai jus,nebesuspeju niekur verysad.gif .Kaip jus laikotes kaip pilvukai papukai,ar turit kokiu pasikeitimu pastebejimu mirksiukas.gif
MENTE kaip jautiesi,gal kaip EX TESLE jau gastroliuoji bigsmile.gif ???
Vakar su vyru taip skaniai pasijuokem,i soliariuma jau 4 sav kaip einu kad atgaut nors truputi spalvyte,tai kadangi ir randa ir bamba pridengiu,tai karoce aplink mano bamba balta deme doh.gif dabar jau visiskai pasidariau nei taip nei anaip....Ko gero siom atostogom pajury tinkamiausias bus vientisas maudymukas g.gif Gal as per daug pridengiu,gal tik pacia skylute reik???
Atsakyti
Nijole oj man iki tokio lakstymo kaip tesles tai labai toli...vos po buta judu...Kartais galvoju ar bent kiek juda tas issitesimas mano... g.gif Siandien keiciau pleistrus tai toks ispudis kad randas nori issiskirti ties gakta,bet labai tikiuosi kad cia tik paranoiskas mano poziuris mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal yra tokiu, kurios gimde po pilvo sienos plastikos? g.gif idomu kaip poto atrodo pilvas. Nes pas mane ta skura liko kabeti po pirmojo nestumo. O po antro ta skura nei kiek nepadidejo schmoll.gif Tai gal ir po op pastojus perdauk ta oda neissitampytu g.gif

QUOTE(mentas @ 2013 06 18, 22:14)
Faykas tavo vyras?  blush2.gif  o planei su pagausejimu seimos nesusije? del albumo turiu tave labai nuliudinti,visas albumas pries kelis menesius buvo visiskai istrintas,dabar po biskiuka atstatyneja merginos  4u.gif

o blembacki tai kaip cia taip? unsure.gif kazkas specialiai isvale albuma? g.gif MB irgi chirurgas, bet ne plastikos biggrin.gif tiesiog kartais praso jo paasistuoti. Tai kai pamate pilvo sienos plastika, tai sake, kad jo atliekamos op dauk sudetingesnes. Planai pasikeite su planuojamu seimos pagausejimu bei kitais dalykais mirksiukas.gif Siaip nestumo dar 2-3m. tikrai neplanuojam. Tik sausi grizau i darba po 5m. vaiku auginimo pertraukos biggrin.gif Tai kol kas netraukia atgal prie pampersu lotuliukas.gif Bet su mb pasnekam kad gal vistiek darytis op g.gif Nes del trecio nestumo nesam dar abu apsisprende 100%. Siai dienai tikrai kol kas daugiau vaiku nenorim, bet abieju seimos vizija yra su 3 vaikais... Tik velniai zino kada jam pasirysim. O gal isvis tas laikas neateis. O atrodyti normaliai, atgaut pasitikejima savimi norisi jau dabar, o ne po daaaauk metu biggrin.gif

QUOTE(Agnestar @ 2013 06 19, 12:26)
Fay, sveikute  4u.gif
gaila gaila, bet albumas apytustis yra pas mus sad.gif
kolkas sunkiai vyksta atstatymo darbai.

o mano kompas, kur turejau fotkes pilvo irgi smiges. Mazoji arbata isliejo doh.gif Tai galesiu naujai persifotkint prie progos ir pasidemonstruot savo skura. Siandien kaip tik dienos pramuse, tai vaizdelis isvis tragiskas - palauksiu kol pasibaigs tada pasivaidensiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 06 19, 16:02)
Nijole oj man iki tokio lakstymo kaip tesles tai labai toli...vos po buta judu...Kartais galvoju ar bent kiek juda tas issitesimas mano...  g.gif  Siandien keiciau pleistrus tai toks ispudis kad randas nori issiskirti ties gakta,bet labai tikiuosi kad cia tik paranoiskas mano poziuris  mirksiukas.gif

Maziau nervuokis ir maziau stebek ta randa-paciai ramiau bus!!!Jei jau kas darysis tai juk apgalvojai pries op kas bus jei....Taip kad!!!Jo pora savaiciu tai tikrai verkt norisi,bet nieko ko tik del grozio nepadarysi,ar ne taip?Stiprybes ir kad viskas ten pas tave butu fainai!!!!
Atsakyti
Nijole kaip tik jokiu nera apgalvotu kas jei... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 06 19, 17:37)
Nijole kaip tik jokiu nera apgalvotu kas jei...  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vadinasi nieko blogo ir nenutiks!!!!O jei biski ir nukryps tas randelis,tai juk medicina visagale!!!O be to gal kitoms tai ir yyypppaatingai svarbu,o as dziaugiuosi kad be jokiu komplikaciju ir tas nukrypimas jei nedidukas ar praplatejimas,tai palyginus su tuom ka bent jau as turejau tai tik juokas ima.Pasiulytu kas gult dar ir vel gulciau,taip kad tau MENTE viskas priesaky dar,mums lengva porint nes mes kaip ir pasveike jau blush2.gif tongue.gif As jau apie sporto kluba pradedu vis dazniau mastyt bigsmile.gif
Atsakyti
Nijolee as nelabai sureiksminu pati randa,plius dyg iskart perspejo kad bus negrazus,bijau kad ta zaizda neiplatetu...kad bent apgytu o tada jau gali kraipytis kaip nori lotuliukas.gif o dabar idiotiskas klausimas tai kokie cia blogumai manes gali laukt blink.gif unsure.gif
Atsakyti