Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Labukas,

pasirodom ir mes su keliais savo wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Jau kaip graziai puosiami sios temos berniukai wub.gif wub.gif wub.gif Mergytes aisku irgi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2013 07 13, 20:43)
Laaabai gražu  smile.gif

Aciukas 4u.gif

QUOTE(jbaniukaityte @ 2013 07 13, 22:15)
pukepuke, tie balti taskuciai mmm,kaip grazu ir ant skrybeliuko..O su raudona spalva...isvis kaip gražu..

QUOTE(baltė @ 2013 07 15, 12:23)
Tikrai labai gražu raudona- mėlyna...  wub.gif Man is viso šitos spalvytės kai jos kartu - tokios klasikinės...  thumbup.gif

Aciukas, negaliu atsidziaugti siom kelnytemis, tikrai su melyna, kurios nemazai turim, mums super. O dar dvejojau ar imti doh.gif biggrin.gif

QUOTE(-Tynka- @ 2013 07 15, 15:08)
Graziai atrodete  4u.gif o aš taip ir neprisruošiau dar fotkių įdėt, kaip buvom apsirengę  biggrin.gif

Aciu 4u.gif
As taip nesitikejau jus pamatyti bigsmile.gif , jus tai aisku nenustebot biggrin.gif
Laukiame foto mirksiukas.gif
QUOTE(JEma @ 2013 07 16, 10:35)
Pukepuke, negaliu nepagirti smile.gif Ypac kai skrybeliuka toki pati turime ir sie taskuciai spintoje tik ne palaidine pas mus o megztukas. Man jie tikrai super ir prie daugelio rubeliu tinkami wink.gif

O as rodau toki temini - piratini derinuka. Buvom gimtadienyje.

Smagus piraciukas thumbup.gif
Aciu 4u.gif Turim ir mes ta megztuka, bet dar neteko uzdeti blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(*Lollipop* @ 2013 07 18, 14:45)

Puke puke na kiek Jus derinuku turit, ir visi suderinti puikiai, visi rubeliai idomus, spalingi madingi, saunuole mamyte, kogero net negaleciau prisiminti ne vieno derinuko, kuris butu man nepatikes, taip ir toliau mamyte  4u.gif  wub.gif

cia musu paskutinis

Aciu labai blush2.gif 4u.gif
Jusu kaip visad wub.gif Ir derinukas, ir nuotraukos, ir blondziukas-modeliukas wub.gif

QUOTE(Asstule @ 2013 07 18, 15:19)
Labukas,

pasirodom ir mes su keliais savo  wub.gif

Antrasis su kelnytems superinis wub.gif
Atsakyti
*Lollipop*, man labai jaukūs kadrai. wub.gif Labai ir mažiukas moka pozuoti... smile.gif Rūbeliai nors ir paprasti, bet labai šauniai suderinti thumbup.gif Turėčiau berniuką tai va šitaip kažkaip manau irgi aprengčiau smile.gif

Asstule, braškinis variantas man patiko, gal tik atrodo kiek perkrautas, bet man patinka, panelėms galima taip sakant, tik batyčių norėtūsi kitų... bet puikiai suprantu, kad būna tiesiog einami, mėgstami batai... bent pas mus mažoji labai konservatyvi, kol įkalbu batus pakeisti doh.gif

Rodomės ir mes truputį:

Sijonai nera identiški, bet nuotraukoj atrodo, kad yra smile.gif

user posted image

user posted image

Čia mažoji stovyklautoja

user posted image
Atsakyti
Baltė, kaip gražu pirmieji wub.gif . Iš kur tos gražios maikutės mergaičių? bigsmile.gif
Atsakyti
balte, lollipop - grazu wub.gif
Atsakyti
Labai daug graziu derinuku wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 19 liepos 2013 - 21:08
Pasivaidensim ir mes ax.gif

Tik pirmo vaiko raudoni konversai murzini blush2.gif Ilindo i bala doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 21 liepos 2013 - 13:10
Mes cia tokie pasipuose biski smile.gif
user posted image

Lollipop fainulka berniukas ir derinukas ir foto wub.gif
Paskutinieji pukepuke mergaites patiko, nors visada labiau berniukas patikdavo biggrin.gif thumbup.gif

Atsakyti
pukepuke-kaip visad super derinukai,spalvos wub.gif wub.gif

katee-paprastai,bet tikrai graziai broliai atrodo thumbup.gif

*Lollipop*-super vaikinukas,nuostabiai atrodo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Katee, jusu stiliukas, parastai, bet graziai thumbup.gif

al84, hmmm...cia dabar fotkinta? man per dauug rudeniska, vis tik dar liepa, kad ir saltu dienu buna, man vasara nesiziuri ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 07 27, 14:55)

al84, hmmm...cia dabar fotkinta? man per dauug rudeniska, vis tik dar liepa, kad ir saltu dienu buna, man vasara nesiziuri ir tiek 4u.gif

Vertinam gi derinuka, o ne tai, kur ir kada juo buvo apsirengta. O kalbant apie siu metu liepos menesi Lietuvoje, tai su tuo derinuku vaikas tikrai nesukaito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 07 27, 14:55)
Katee, jusu stiliukas, parastai, bet graziai thumbup.gif

Dekui 4u.gif

al84 - toks retro stiliukas gavosi thumbup.gif Jei dar butu nuotrauka juodai-balta thumbup.gif Siaip, viskas puikiai. Tie geltoni akcentai gerai ziurisi. Tinka peteliske jusu kavaleriui smile.gif
Atsakyti