Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Pasirodysim keleta savo paskutiniuju, paprastu derinuku smile.gif
Tik mano manekenei uzejes naujas nesifotografivimo periodas biggrin.gif
P.S. man sunkiausia priderinti buna batus, arba reikia ju 20 poru tureti, kad prie visko priderinti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai gražūs visi vaikučiai. thumbup.gif
O per vasarėlę kai kurie gan stipriai ugtelėjo. smile.gif
Pasirodom ir mes. Gal ne visai tobuli derinukai, bet stengėmės smile.gif
user posted image
user posted imageuser posted image

Čia šiaip, teminis vakarėlis buvo, tai šalikėlis gal nelabai dera, bet reikalingas buvo vakarėliui smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2013 07 28, 18:57)
Labai gražūs visi vaikučiai.  thumbup.gif
O per vasarėlę kai kurie gan stipriai ugtelėjo. smile.gif
Pasirodom ir mes. Gal ne visai tobuli derinukai, bet stengėmės smile.gif

Man asmeniskai tai tobuli jusu derinukai ir rubeliai biggrin.gif thumbup.gif kur perkate rubelius tokius stilingus?
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2013 07 28, 18:14)
Man asmeniskai tai tobuli jusu derinukai ir rubeliai biggrin.gif  thumbup.gif kur perkate rubelius tokius stilingus?

Ačiū už gražius žodžius. ax.gif
Rūbeliai iš Zaros, H&M, Lindex, flaxkids.
Atsakyti
QUOTE(al84 @ 2013 07 28, 12:10)
Vertinam gi derinuka, o ne tai, kur ir kada juo buvo apsirengta. O kalbant apie siu metu liepos menesi Lietuvoje, tai su tuo derinuku vaikas tikrai nesukaito smile.gif

Mano nuomone tokia yra mirksiukas.gif ne apie sukaitima cia kalba, o apie vazda rudeni arba vasara mirksiukas.gif
Papildyta:
Zveika, su bezdzionele derinukas, super thumbup.gif
Nelabai patiko paskutinysis su skarele 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

visad jus seku, vaikučiai kaip visad nuostabūs thumbup.gif Kažkaip berniukai labiau mano skonį atitinka, bet nežinau, kaip pati rengčiau, nes turiu kol kas tik berniuką tongue.gif

Mes po ilgo laiko pasirodom. Nieko ypatingo, nes paskutiniu metu praktiškumas lemia mūsų stiliuką wink.gif

Parkurinam:
user posted image

Vakarinis pasivaikščiojimas:
user posted image

Po lietaus:
user posted image

Vakarykštis:
user posted image

Žiūriu batai visur tie patys, bet ką darysi, jie maniškio mylimiausi smile.gif
Atsakyti
Pasirodom smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
pukepuke labai labai patiko mergytė wub.gif wub.gif ypac su pirma suknyte ir rankinukas ir pozavimas na super derinukas thumbup.gif .mergyte labai labai auga daili ir grazutė thumbup.gif sūnelis suderintas bet kazkaip nelabai ziūrisi man sios spalvos ir visas sis derinukas
tiesa ankstesni derinukai labai grazūs abiejų vaikucių thumbup.gif ir mamyte tai kaip sesute tarp jų thumbup.gif
ir dar klausimelis ar vaikui galvytė nešunta su tuo skrybeliuku biggrin.gif na nemegstu tų skrybeliokų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina13: 28 liepos 2013 - 22:13
QUOTE(lina13 @ 2013 07 28, 23:08)
pukepuke labai labai patiko mergytė wub.gif  wub.gif  ypac su pirma suknyte ir rankinukas ir pozavimas na super derinukas thumbup.gif .mergyte labai labai auga daili ir grazutė thumbup.gif sūnelis suderintas bet kazkaip nelabai ziūrisi man sios spalvos ir visas sis derinukas
tiesa ankstesni derinukai labai grazūs abiejų vaikucių thumbup.gif ir mamyte tai kaip sesute tarp jų thumbup.gif

Aciu 4u.gif
O kas ten nelabai ziurisi, na nelabai suprantu, nes ir nelabai aisku is komentaro, na bet ne esme biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lina13 @ 2013 07 28, 23:08)
ir dar klausimelis ar vaikui galvytė nešunta su tuo skrybeliuku biggrin.gif na nemegstu tų skrybeliokų biggrin.gif

Sunta ne daugiau, nei su bet kokia vasarine kepure biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 07 28, 22:11)
Aciu 4u.gif
O kas ten nelabai ziurisi, na nelabai suprantu, nes ir nelabai aisku is komentaro, na bet ne esme biggrin.gif

na si spalvytė ant jūsų berniuko nesiziūri,jam tinka kiek maciau ryskesnes ypac superine geltona,zalia ir kitos thumbup.gif bet gerai mama megsta naujoves,svarbu kad vaikui patinka ir patogu,o gal kad stovi salia tokios puosnios sesytės wub.gif vienu žodziu dukrytė labai labai viskuom grazi,tiek apranga tiek manieromis thumbup.gif tikra damute auganti
Papildyta:
ASARe patiko antras su languotais sortukais wub.gif jūs kokie jau paugę
Atsakyti
QUOTE(lina13 @ 2013 07 28, 23:19)
na si spalvytė ant jūsų berniuko nesiziūri,jam tinka kiek maciau ryskesnes ypac superine geltona,zalia ir kitos thumbup.gif bet gerai mama megsta naujoves,svarbu kad vaikui patinka ir patogu,o gal kad stovi salia tokios puosnios sesytės wub.gif vienu žodziu  dukrytė labai labai viskuom grazi,tiek apranga tiek manieromis thumbup.gif tikra damute auganti

Na metine zalia-pilka, ne jokia naujiena man rodos, man asmeniskai labai tinka jam ax.gif
Bet cia kiekvaime skirtingai gal smile.gif
Aciu, dukriku as labai dziaugiosi, tikra mergyte ji wub.gif
Atsakyti
zweika patiko visi thumbup.gif tik paskutinis nelabai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2013 07 28, 22:23)
Na metine zalia-pilka, ne jokia naujiena man rodos, man asmeniskai labai tinka jam ax.gif
Bet cia kiekvaime skirtingai gal smile.gif
Aciu, dukriku as labai dziaugiosi, tikra mergyte ji wub.gif

ne spalvų naujiena o aplamai rūbelių įvairove patinka biggrin.gif tikrai yra kuo didziuotis gražūs ir mieli vaikuciai thumbup.gif paziūri į juos ir negali nenusišypsoti wub.gif
Papildyta:
katee labai patiko jūsų berniukai padūkeliai wub.gif thumbup.gif

Papildyta:
Lollipop* kokios grazios nuotraukos ir vaikiukas labai wub.gif
Papildyta:
VARINIIJA kur dingot jūs pasirodykit biggrin.gif pasiilgom jūsų puosnių vaikukų,o dabar tenka eit žiūret į pirkimų temas kad pasigeret jūsų vaikiukais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti