Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Sea girl, man labai grazu ypac tas su peliukais. Kazkodel ir as peliuku dukrytei tokiu uzsimaniau smile.gif

Mes dar viena vasarini bet vesesni rodom...
user posted image
Papildyta:
Kazko visos foto tokios prastos... sad.gif Visai nebemoku fotiku naudotis...
Papildyta:
Ir dar toki rodomes...
user posted image
Atsakyti
Dėkui mergaitės 4u.gif

JEma, liuks rūbeliai - visi deriniai kažkuo panašūs thumbup.gif

Sea Girl, labai žavu... man gražu kai 'nenulaižyta', kad ir tie marškinėliai pasikėlė - viskas - kaip ir turi būti pas mažiukus smile.gif

ciku_caku, norėtūsi tame derinuke kepurytės lygtais... ir batukų kitų - sportiškesnių (inkariukų ar pan.), o šiaip thumbup.gif

Zivilka, man ir pačiai nelabai tos kojinėlės, bet gi dukra dėjos tampres ir kojines, tai visai šakės, tai sakau palik arba kojines arba tampres, tai pasiliko kojinėles..., o man gražiau su tamprėm (t. mėlynom). Galvos juostos irgi nenusiėmė, nors turim mėlyna lankeli su gėle (kaip ant batelių), man daug gražiau... na, kartais leidžiu ir pačiai pasirinkti... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 12 liepos 2013 - 13:26
Jema labai man gražus Jūsų derinukai smile.gif
Ciku caku, kaip ir liuks, tik pakeisciau avalynęsmile.gif
Sea girl-labai grazu,ypac du paskutiniai:)
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 07 12, 08:53)
Ir dar toki rodomes...
user posted image

Sis man labai fainas 4u.gif

Dekui uz komplimentus mamytes 4u.gif
Atsakyti
Laba, pasirodom smile.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(angelelisane @ 2013 07 08, 14:59)

Grazu, tik basuciu, aisku, kitu noretusi 4u.gif

QUOTE(baltė @ 2013 07 09, 00:23)
pukepuke, labai gražu... spalvota, ryšku... tikrai faini derinukai, gal sakyčiau net komplektukai, nebe derinukai  wub.gif Mergaitė jau kaip gražiai pozuoja... thumbup.gif

Aciu 4u.gif Na derinukai musu, ne komplektukai, nebent Egio su sortukais turejote omenyje 4u.gif

Grazu, pirmasis labai wub.gif gal prie suknes tik kokios lengvesnes avalines noretusi 4u.gif
QUOTE(baltė @ 2013 07 11, 11:48)
Melynai baltas smile.gif

Grazu, aisku be kojiniu butu isvis super wub.gif

Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2013 07 11, 16:21)
Sveikos, po dukrytes gimtadienio ir savo abieju atzalu krikstynu vel galesiu grizti i eteri. O tai per sventes visai laiko neturejau...

Pukepuke kiek stebejau ir maciau tai kolkas jusu derinukai mane labiausiai zavi  4u.gif  Pastebejau, kad jum puikiai tinka geltona spalvyte. Kazkaip su ja man stilingiausiai ziurisi vaikuciai wink.gif
Mes irgi kelis derinukus turejom per ta laika... Ikeliu vakaryksti pirmiausiai wink.gif

Aciukas wub.gif 4u.gif
Derinukas patiko drinks_cheers.gif
QUOTE(Sea Girl @ 2013 07 12, 00:41)
pukepuke, visi grazus jusu derinukai, nu bet sie geltonieji..mmm...Ipatingai mergyte- idealiai wub.gif  wub.gif  wub.gif
Keletas manojo maziaus...nuotraukos is keliones tai tik "snapshotai" kur pagavau, ne taip kaip buna graziai sukomponuotos lollipop ar sensi nuotraukos...

Aciu labai 4u.gif
Grazus derinukai, ypac patiko antrasis, spalvos wub.gif
O del nuotrauku, malonu akiai aisku, bet gi mes cia derinukus ziurime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 07 13, 16:07)
Laba, pasirodom smile.gif
user posted image

Laaabai gražu smile.gif
Atsakyti
pukepuke, tie balti taskuciai mmm,kaip grazu ir ant skrybeliuko..O su raudona spalva...isvis kaip gražu..
Atsakyti
Tikrai labai gražu raudona- mėlyna... wub.gif Man is viso šitos spalvytės kai jos kartu - tokios klasikinės... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 07 07, 07:16)
Labuka,
Vakar Tynka Trakuose sutikom bigsmile.gif
Na ir pasirodom smile.gif

Graziai atrodete 4u.gif o aš taip ir neprisruošiau dar fotkių įdėt, kaip buvom apsirengę biggrin.gif
Atsakyti
Pukepuke, negaliu nepagirti smile.gif Ypac kai skrybeliuka toki pati turime ir sie taskuciai spintoje tik ne palaidine pas mus o megztukas. Man jie tikrai super ir prie daugelio rubeliu tinkami wink.gif

O as rodau toki temini - piratini derinuka. Buvom gimtadienyje. Tik visa vakara lijo o veiksmas lauke tai ir foto tik tokia (iskirpau vaizda is bendros foto). Veliau buvo striukyte ant virsaus ir botai sad.gif Derinukas padarytas is to ka radome spintoje smile.gif Ant skarytes yra raistis akiai, bet maze atsisake ji ant akies ristis...
user posted image
Atsakyti
Oho, kokia piračiukė thumbup.gif Mums šį šeštadienį irgi piratų tema nusimato, teks irgi pagalvoti kažką smile.gif

Bet kaip ramu temukėj... rolleyes.gif

Tai mes iš teminio gimtadienio irgi pasirodysim...

user posted image
user posted image
user posted image
p.s. kadangi kiti vaikai ne mano tai retušuoju, nenoriu viešinti nuotraukos ir pan.
Atsakyti
Ant greituju uzbegu, permeciau akimis paskutiniuosius derinukus (gaila labai kad sea girl mauzo nebetau doh.gif ) visi dailus grazus, saunuoles mamytes

Jema patiko labai derinukas su zaliom kelnytem, toks nemergaitiskas, bet dailutis, o piratiskas apsirengimas irgi bigsmile.gif bigsmile.gif

Puke puke na kiek Jus derinuku turit, ir visi suderinti puikiai, visi rubeliai idomus, spalingi madingi, saunuole mamyte, kogero net negaleciau prisiminti ne vieno derinuko, kuris butu man nepatikes, taip ir toliau mamyte 4u.gif wub.gif

cia musu paskutinis

user posted image

user posted image

user posted image

Batai purvini, nekreipkit demesio doh.gif bet vaziavom toleliau uz Klaipedos ir kitur buvo gerokai nulije tai mazasis lakste po purvynus.. zodziu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lollipop*: 18 liepos 2013 - 13:54