Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Barciene man patinko labai;) viskas dera ir stiliukas priimtinas.
Pukepuke, paskutinis derinukas ateme zada. labai tinka siai princesei. jau tokio grozio derinukas ir dydis kaip nulietas. Matau kad mylit viena firma smile.gif kokio dydzio perki rubelius ir kokio ugio mergyte? Praiti derinukai irgi patiko. su suknele maziau o tas su rankine tai labai wink.gif toks modnas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lollipop* @ 2013 06 14, 15:57)
Kadangi as retai cia uzsuku, tai kai ateinu tai vienu kartu kazkiek ikeliu visi kieminiai, kai tik yra proga kokia ir graziau apsirengiam vis pamirstu pafotografuoti.. tai visi tokie paprastuciai bet vistiek derinukai  ax.gif

Labai grazu. O jau nuotrauku grazumas wub.gif Viskas patinka, iskyrus didziuuuuli salika paskutiniame derinuke...vasaros metu g.gif

QUOTE(pukepuke @ 2013 06 26, 20:37)
Aciu kam patikom su daiktais, ir be ju biggrin.gif Ne visos daiktiu prieses cia susirinko vis tik biggrin.gif

Nerealus sis wub.gif O fainiausia, kad princese susivelus ir be daiktu plaukuose mirksiukas.gif Anie visi derinukai irgi labai faini...(minus daiktus plaukuciuose) biggrin.gif 4u.gif

Pas mus su derinukai sunkoka paskutiniu metu, nes vaikis koreguoja pagal save...viskaaaa blink.gif doh.gif Pvz. nusivedziau as ji i parde pirkti Tom's batuku...turejau omeny imti tamsiai melynus, ar zalius, o ji isikibo i raudonus ir niekaip kitaip schmoll.gif Tai va biggrin.gif ir nesioja kiekviena diena, tai tenka kazkaip priderinti...

user posted image

user posted image

Su plaukais irgi nezinau ka daryti...nerealaus storumo, nerealaus doh.gif ir kai garbanas nukirpom auga jie tiesus kaip siaudai, ir stooori, bei labai daug. Nezinau kaip galima ilgesnius graziau tokius prilaikyti, dar kiek paauginsiu, paziuresiu ir turbut kirpsim labai trumpai g.gif

Dar pora paprastuciu tokiu...cia pvz. isikibes i basutes buvo ir kitu batu nesidejo, nors ir basutes nemaiso...
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 26 birželio 2013 - 23:53
Sea girl... kaip visada wub.gif Nu nerealiai grazu. Ir raudoni batukai man dar graziau nei melyni wink.gif Toks akcentas gaunasi - super. Ir foto kaip visada wub.gif
Atsakyti
Mes kazkaip irgi visai mazai derinuku foto turim. Savaitgali praleidom Nidoj, bet ir ten be derinuku normaliu nes arba jura arba...
Tai va kelis keliu:
Jurinis musu derinukas smile.gif
user posted image
Saltokas ir lietingas Joniniu vakaras
user posted image
O cia jau Joniniu naktis smile.gif Liemene pasiskolinom is 7m pusbrolio, tad didoka, bet man spalviskai patiko smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 06 26, 21:37)
Aciu kam patikom su daiktais, ir be ju biggrin.gif Ne visos daiktiu prieses cia susirinko vis tik biggrin.gif

Mes pasirodom, siandien gavom ir likau labai patenkinta bigsmile.gif
Prasau nekreipti demesio i susivelusia princese biggrin.gif

labai patiko sis derinukas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 06 27, 00:14)

visi derinukai lb patiko wub.gif
Atsakyti
Ir dar is gimtadienio. Gamykliskai suderintas derinukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Oooo Sea Girl senai matyta, jau pasiilgom jusu, labai laaabai ax.gif wub.gif kaip visada derinukai superiniai, ner prie ko prikibti ir zinoma foto wub.gif o kas liecia maziaus plaukus kaip fainiai, kad tiek daug plaukuosenos turi, o trumpai nekirpk man dabartine sukuosena labai wub.gif vat manajam ant galvos 5 plaukai tai tikrai nelabai ka ir sugalvosi biggrin.gif Ai o kas liecia salika tai manasis buvo ka tik po ligos diena buvo silta, o vat vakaras jau saltas, ir vejas baisus tai uzdejau salika, net liemene galiausiai uzmoviau smile.gif tokios jau tos vasaros pas mus Lietuvoi biggrin.gif

Jema patiko gimtadieninis ir juris derinukas 4u.gif derinukas su zaliom kelnem tai salikiukas man nelabai cia tinka ir batai juodi nelabai ax.gif

Cia derinukas is seniau:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lolipop, labai labai grazu tiek foto, tiek bernuzelis, tiek derinukas wink.gif

Joo pas mus batai ir salis visai nepriciom. Tiesiog nebuvom nusiteikusios blogam ir slapiam orui. Tai teko kakla taip gelbeti, o ****** tik su tokia avalyne islaikem sausas. nes kiti inkariukai medziaginiai wink.gif
Atsakyti
Aciu kam patikom 4u.gif

Sea girl, smagu kad pasirodet thumbup.gif Mano Egio labai stori ir visiskai tiesus plaukai, tai man kirpti trumpai nesionori smile.gif Jusiskiui tokia sukuosena graziai tinka 4u.gif
Derinukai grazus, su sortukais ir maikyte gal kiek didokas, bet man netrukdo tas. Ant musu tik kazkaip cia visi labiau pastebi ta "i didesne puse" biggrin.gif
Jema, mielas bites maudomas ir gimtadieninis setukas smile.gif

QUOTE(JEma @ 2013 06 26, 23:02)
Pukepuke, paskutinis derinukas ateme zada. labai tinka siai princesei. jau tokio grozio derinukas ir dydis kaip nulietas. Matau kad mylit viena firma smile.gif kokio dydzio perki rubelius ir kokio ugio mergyte? Praiti derinukai irgi patiko. su suknele maziau o tas su rankine tai labai wink.gif toks modnas biggrin.gif

Aciu, sie rubeliai 3 dydzio, svarkas xs smile.gif Evita 104 cm dabar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 27 birželio 2013 - 18:59
Sea Girl,nuostabiai atrodo vaikutis. Labai patikot smile.gif
Lollipop taip pat labai gražu smile.gif
Atsakyti
sveikutes merginos,kaip senai lankemės jau perziūrejau visus ir viską pamirsau kol priejau galą biggrin.gif tiek grozių kad nezinau ne ką rasyti
pirmiausia pukepukemergytė visur be isimciių patiko o ypac paskutinės nuotraukos kazkas nerealaus wub.gif atrodo stipriai paaugusi tikra daili damutė,o ten su tomis suknutemis ryskiomis dar tokia gleznutė bet labai ir tie kaspinai tokiai maziukei gerai,nors tų makaronų nemegstu biggrin.gif zodziu evita pralenkė sūnelį savo dailumu ir mokejimu pasimaivyti pries fotiką biggrin.gif wub.gif thumbup.gif sūnelis irgi patiko thumbup.gif
:

Papildyta:
VILMUTEEE SVEKINU PIRMIAUSIAI 4u.gif 4u.gif LAUKSIM MAZYLIO NUOTRAUKYCIŲ ,EDVINIUKAS VISUR GRAZUS 4u.gif
BARCIENEJŪS PAAUGOT thumbup.gif LABAI GRAZUS DERINUKAS 4u.gif
LOLIPOPPIRMAS IR PASKUTINIS LABAI GRAZUS 4u.gif
SEA GIRLKAIP PAAUGOT thumbup.gif KOKS DERINUKAS NEREALUS PRIE KAKTUSŲ wub.gif wub.gif
KATEELABAI PATIKO wub.gif
NOVENA ZALIAS KAIP FAINIAI thumbup.gif wub.gif BEGALO GRAZU thumbup.gif
TYNKAŽALIAS LABAI PATIKO thumbup.gif
TUTCIKAS[B]GRAZU LABAI :4u
Papildyta:
jbaniukaityte IRGI LABAI GRAZU O YPAC PATS PIRMAS SU RAUDONA MAIKUTE wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
olgunia_2006 MERGINA KAIP IS FILMO thumbup.gif LIUKS JOS SPECIFINĖ APRANGA,JAI TINKA 4u.gif MAN GRAZU 4u.gif

Papildyta:
ZIVILKAMORKINIS PATIKO GRAZU 4u.gif
ASSTULEJŪSŲ VIDURINIS SU SUKNUTE 4u.gif LABAI ZAISMINGAS IR GRAZUS wub.gif
NA ATRODO VISUS PARASIAU KURIE KRITO Į AKĮ O JEI KĄ PAMIRSAU NEPYKIT biggrin.gif
Papildyta:
na kad sausai nebūtų biggrin.gif pasirodom
user posted image
user posted image
Atsakyti
musiskis
user posted image
Atsakyti