Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Dezdemona, labai patiko wub.gif
Na ir musu naujausi smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 30 birželio 2013 - 18:59
QUOTE(lina13 @ 2013 06 27, 23:40)
pirmiausia pukepukemergytė visur be isimciių patiko o ypac paskutinės nuotraukos kazkas nerealaus  wub.gif

Aciu labai 4u.gif
Man jusu paskutinis derinukas siek tiek per daug vientisas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Uzejau i temute pasizvalgyti, akis paganyti. Jau kiek groziu groziu wub.gif wub.gif wub.gif Visos mamytes saunuoles, taip graziai savo vaikiukus rengia 4u.gif Atskirai jau nebevardinsiu, bet Sea Girl ir *Lollipop* isskirsiu del fotkiu kokybes wub.gif Kai as pati taip nemoku ir neturiu su kuo fotkinti, tai man seile tysta beziurint biggrin.gif
Pukepuke saunuole, kad ir pati prie vaikuciu prisiderinai 4u.gif 4u.gif Is ankstesniu labai patiko Evitos persikinis derinukas wub.gif

Kad jau ilindau, kad nebutu sausos kalbos, imesiu kelis saviskes kasdieninius. Nelabai turim kur puostis, savaitgalius praleidziam sodyboj, tai ir derinuku nera ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Asedita, pirmasis jau koks wub.gif
Is kur bliuzele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 30 birželio 2013 - 20:17
pukepuke-patiko zaliasis, ir mamyte prisiderinus thumbup.gif , vaikuciai kokie panasus i mamyte smile.gif
asedita-patiko antras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara22: 30 birželio 2013 - 20:23
QUOTE(pukepuke @ 2013 06 30, 20:16)
Asedita, pirmasis jau koks wub.gif
Is kur bliuzele?

Aciu aciuks.gif Bliuzele kaip nebutu keista George mirksiukas.gif kartais ten buna visai fainu ir pigiu rubeliu, tik beda, kad maniskei viskas per platu doh.gif

QUOTE(Lara22 @ 2013 06 30, 20:22)

asedita-patiko antras

aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Pukepuke bigsmile.gif kokia grazi panele,ypac zalia wub.gif wub.gif wub.gif labai labai wub.gif o ten mamyte kartu ar sese bigsmile.gif ??
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2013 06 30, 15:26)

va kaip tik ir paklausiu. viena diena buvo berods 30 laipsniu karscio, ir pastebejau ,kad mazos mergytes masiskai aprengtos su tympom po sunkytem, likau nesupratus, kam to reikia, pati su tympom nenorejau tokiu oru kepti tikrai. jusu derinuke irgi suknyte ant petneseliu, reiskia karsta buvo, tai kam tos tympos? ir batukuose pedutes turetu kaisti.
nesakau, kad negrazus derinukas, tiesiog mano akimis nepraktiskas

Pukepuke, vel visi labai grazus. bet siaip paziurejus, matosi , kad abieju vaiku tie zali derinukai is vienos kolekcijos, ale mergaites vis tiek eina graziau aprengti, visokiu cincikliusku prideti. kaip man to truksta sad.gif
Asedita, pirmas ir antras faini, ypac pirmas
Atsakyti
as atsakysiu del tympuciu mano maze labai nesisaugo manau daugumos taip pat ir keliukai nespeja uzgyti klijuota nuklijuota nubrozdinimai nesibaige del to uzdejus tympas apsauga didesne smile.gif kartais ir dedu be tympu bet tada iskar kelei nuvaryti smile.gif
pukepuke grazei papuosti maziukai jusu smile.gif
laukiu kada isaugs mazoji ir prades save saugot smile.gif
jo praktiskumas su groziu retai dera smile.gif pritariu
dezdinoma labai grazus derinukas
asted pirmas derinuka man ir patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelelisane: 01 liepos 2013 - 12:27
Pasakysiu is savo varpines biggrin.gif Timputes po suknele man grazu ir praktiska mirksiukas.gif As saviskei visada apmaunu i darzeli ar i kiema, tik nesiojam ne pilno ilgio, bet tas patrumpintas. Maniske labai judri, megsta lakstyti, laipioti visur, ir man visai negrazu kai plevesuojant suknelei matosi dupce. Arba jei sededavo smelio dezej (cia kai mazesne buvo) pilni triusikeliai smelio doh.gif Na ir keliai maziau nusidauzo. O del siltumo, nera su jom silciau nei su eiliniais sortais.
Atsakyti
liolipop seagirs nerealei grazu smile.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2013 06 30, 19:56)

duetas visada thumbup.gif bet TRIO wub.gif gal ir tetuka priderinat? bigsmile.gif
Atsakyti