Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

user posted image[U]user posted image
Papildyta:
user posted image
nesirengoam mes toks jausmas biggrin.gif
Atsakyti
angelelisane prie kelnyciu noretusi kitokio stiliaus virsaus ir batuku mirksiukas.gif
Atsakyti
tai gal tada kitu kelnyciu reiktu smile.gif kokiu skini dzinsiuku melynu , o su batukais tai pastovi beda pas mus doh.gif
Atsakyti
Paprasti dzinsiukai derinyje, manau, geriau ziuretusi. Sitos kelnytes labai grazios ir stilingos, bet jos reikalauja ypatingo suderinimo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mes neturim kada ką ir parodyti smile.gif
Tai pagirsiu:
pukepuke-labai labai fainiai visi susiderinę žaliai.
Dezdemona-labai gražiai atrodo mergytė;
asedita-pirmas labiau patiko;
Angelelisane-antras patiko-mergaitiškas. Pirmam aha gal viršaus kitokio norėtųsi.
lina13-kaip ir gražu,bet gal kitokios spalvos maikytės norėtųsi..Na nežinau:)
Atsakyti
pukepuke-labai grazus derinukai jusu visi wub.gif
ir dar daug vaikuciu derinuku patiko tik jau niku neatsiminsiu visu wub.gif

musu keli derinukai
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
ilgai neužsukau, nu neįmanoma... kaip gražuuu... vėl man pukučiai puikūs... nors is tiesų sunku išskirti ką nors... tikrai visi derinukai neprasti... gal ne visi mano skonio, bet stilingi savaip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 07 01, 12:10)
va kaip tik ir paklausiu. viena diena buvo berods 30 laipsniu karscio, ir pastebejau ,kad mazos mergytes masiskai aprengtos su tympom po sunkytem, likau nesupratus, kam to reikia, pati su tympom nenorejau tokiu oru kepti tikrai. jusu derinuke irgi suknyte ant petneseliu, reiskia karsta buvo, tai kam tos tympos? ir batukuose pedutes turetu kaisti.
nesakau, kad negrazus derinukas, tiesiog mano akimis nepraktiskas

na mano nuomone jos nera siltesnes nei pvz dzinsiniai sortukai ar pan smile.gif viena suknele jeigu uzdedu paskui karstosi ant ciuozyklos ir triusikeliai sviecia kas man nera itin grazu smile.gif + vien jau iki pasto reikia nueiti, bega, griuna, atsistoja vel bega ir matau kad jau keliai kruvini doh.gif jei taip kasdien tai nespeciau pleistu klijuoti lotuliukas.gif del batuku, tai juos butent ir dejau todel kad deretu, kojos tikrai nesukaitusios buvo smile.gif
Atsakyti
barciene78 puikus madistas , maikutė smaguolė thumbup.gif

Sea Girl puikios foto,labai gražūs derinukai, man pačiausias su raudonais batukais wub.gif o dabartinė šukuosena taip puikiai tinka jūsų mažiui , neįsivaizduoju su trumpais plaukučiais ax.gif

Lollipop kaip visada meiliukas nuostabus wub.gif

Dezdemona labai fainulė mergytė mėlynukė wub.gif
aš pritariu už timputes,tikrai dėčiau,nes ir man negražu,kai mergytės pusnuogiais rurukais žiadžia...o ir tikrai ant smėlio ne kažin kas gaunasi...o kelenukus reikia saugoti ... aš berniuką ir tai su šortikais labai mažai į kiemą leidžiu,vis tų kelenukų gaila...žiūriu,kad bridžukai kokie būtų ilgesni ar ,kad ir kelnės plonesnės kokios...neperkais tikrai...

lina13 ačiū už sveikinimus biggrin.gif ilgai foto teks laukti lotuliukas.gif broliukui tik trečia savaitėlė-šliaužtukai gatavai suderinti lotuliukas.gif wub.gif
jūsų garstyčių derinukas gražutis thumbup.gif o bernaitis,kad paaugęs ohoooo thumbup.gif wub.gif

asedita patiko visi derinukai panelytės thumbup.gif o jau kokios timputės mielos su ramunėm thumbup.gif

angelelisane man fainas su megstuku-spotinė mergytė atrodo thumbup.gif

pukepuke na,mamyte,dabar aišku kodėl jūsų panelytė tokia smulkutė,gi mamytė kokia garžuolė thumbup.gif derinukai labai nuostabūs super visi....obuolinis labai puošnus,bačiukai labai dailūs, labai įsiminė su šuniuku-rankinuku ir ružavos kelnės,na žodžiu visi labai labai wub.gif berniukas taip pat super gražiai wub.gif

tutifruti na panelė thumbup.gif man pačiausias raudonas 4u.gif
Atsakyti
aciu vilmuteee 4u.gif
nelabai cia derinukas ale biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
angelelisane, kokios garbanėlės rolleyes.gif

Na, pasirodom ir mes... raiška gal ir nelabai, nes su muiline darytos, bet...

user posted image
nepavyko priekio nufotografuot... doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
na čia irgi nelabai kas matos rolleyes.gif
Atsakyti
angelelisane koks grožis šukuosenos,kokios garbanėlės thumbup.gif wub.gif labai gražu 4u.gif

baltė man labiausiai raudoni patiko,kad ir nesimato iš priekio biggrin.gif o kodėl (na ne tik jūs...) skirtingo amžiaus vaikučius rengiate vienodai ? ax.gif kai dvynukus rengia taip pačiai-tai aišku...o šiuo atveju-niekaip neaišku... bigsmile.gif
Atsakyti