O aš nuo to laukimo visai turbūt nukvaksėjau, tačiau bandant jungtis prie e-miesto ten iš viso nematau skilties apie darželius

QUOTE(kas cia @ 2013 06 12, 16:23)
... pasikeite i 2013-07-01, tai cia tikrai turbut patekote
kad patekome ar ne vien del sios datos tikrai galeciau paneigti. Nes didelis buvo 6tas sarase, o direktore sake nauju nepriims, nes grupeje 24 vaikai, o prie jo rodo irgi 2013 07 01..
QUOTE(kas cia @ 2013 06 12, 16:23)
Pas mane ten data, kokia ir buvo, kada rasytas prasymas. naujos datos nera, bet, galvoju, jei patektume i darza, tai naujos registracijos datos ir neturetu rasyti
nezinau nei ka galvoti..
P.S. tik dar karta perskaiciusi pamaciau, kad jums vietoj buvusios 2013-09-01 pasikeite i 2013-07-01, tai cia tikrai turbut patekote

P.S. tik dar karta perskaiciusi pamaciau, kad jums vietoj buvusios 2013-09-01 pasikeite i 2013-07-01, tai cia tikrai turbut patekote

Nelabai suprantu kaip galejo buti 2013 09 01 registracijos data? Juk ji tik bus? ar cia dar kazkokios datos. Pas mus yra tik tos datos kada rasem prasymus i darzeli ir viskas.
Cia rimtai nusoksim nuo proto kol suzinosim, kazkaip kaip pries stojima i universiteta:)
pas mus data nepasikeite
QUOTE(Karlina @ 2013 06 12, 16:57)
Pas mus yra tik tos datos kada rasem prasymus i darzeli ir viskas
tokia data yra matoma pradiniame lange, t.y. "Uzregistruota". O atsistojus ant vaikucio vardo pavardes ir paspaudus - atsiranda lentele su daugiau duomenu: Tevu duomenys, Vaiko duomenys, Registracijos informacija, Rekomendacijos, Šeimos nariai įstaigose, Pageidaujami lankyti darželiai ...Butent skiltyje "Registracijos informacija" buvo eilutes "Naujausios registracijos data" - data, po jos eidavo eilute "Lankyti nuo" - data. Siuo metu uzraso "Lankyti nuo" nebera, tik data likusi - apie kuria ir diskutuojame. Buvo 2013 09 01, dabar kai kuriems pakito i 2013 07 01..
QUOTE(Karlina @ 2013 06 12, 17:57)
Cia rimtai nusoksim nuo proto kol suzinosim, kazkaip kaip pries stojima i universiteta:)
cia blogiau

QUOTE(june-july @ 2013 06 12, 17:04)
tokia data yra matoma pradiniame lange, t.y. "Uzregistruota". O atsistojus ant vaikucio vardo pavardes ir paspaudus - atsiranda lentele su daugiau duomenu: Tevu duomenys, Vaiko duomenys, Registracijos informacija, Rekomendacijos, Šeimos nariai įstaigose, Pageidaujami lankyti darželiai ...
Butent skiltyje "Registracijos informacija" buvo eilutes "Naujausios registracijos data" - data, po jos eidavo eilute "Lankyti nuo" - data. Siuo metu uzraso "Lankyti nuo" nebera, tik data likusi - apie kuria ir diskutuojame. Buvo 2013 09 01, dabar kai kuriems pakito i 2013 07 01..
Butent skiltyje "Registracijos informacija" buvo eilutes "Naujausios registracijos data" - data, po jos eidavo eilute "Lankyti nuo" - data. Siuo metu uzraso "Lankyti nuo" nebera, tik data likusi - apie kuria ir diskutuojame. Buvo 2013 09 01, dabar kai kuriems pakito i 2013 07 01..
aisku radau ir as dabar, aciu uz info

Aš tai manau, kad čia ta pageidaujama data, nuo kada norėtumėte lankyti darželį. Tikrai netikiu, kad ji ką nors reiškia.
QUOTE(june-july @ 2013 06 12, 18:04)
tokia data yra matoma pradiniame lange, t.y. "Uzregistruota". O atsistojus ant vaikucio vardo pavardes ir paspaudus - atsiranda lentele su daugiau duomenu: Tevu duomenys, Vaiko duomenys, Registracijos informacija, Rekomendacijos, Šeimos nariai įstaigose, Pageidaujami lankyti darželiai ...
Pas mus buvo abiem vaikam "Lankyti nuo"- 2013 09 01, dabar pakito i 2013 07 01 ir nėra parašyta "Lankyti nuo" . Čia gal pasižymi jie taip tuos,kuriuos jau sutikrino pagal registrą ar dar ką ten jiems reikėjo

Papildyta:
QUOTE(Ali @ 2013 06 12, 18:36)
Aš tai manau, kad čia ta pageidaujama data, nuo kada norėtumėte lankyti darželį. Tikrai netikiu, kad ji ką nors reiškia.
Nemanau,nes mes rašėm lankymo pradžia nuo 2013 09 01 darželyj prašymą ir savivaldybėj kai taisė seniūnijos duomenis,buvo tas langelis "Lankyti nuo"- 2013 09 01 ,o dabar rodo tik datą 2013 06 01 ,žodžių "Lankyti nuo" nėra.
QUOTE(acmeda @ 2013 06 12, 18:36)
Pas mus buvo abiem vaikam "Lankyti nuo"- 2013 09 01, dabar pakito i 2013 07 01 ir nėra parašyta "Lankyti nuo" . Čia gal pasižymi jie taip tuos,kuriuos jau sutikrino pagal registrą ar dar ką ten jiems reikėjo 

Kadangi tiesos nežinome, bet vis vien bandome spėti, tai spėsiu ir aš dėl tų datų

Aš manau, kad gali būti taip, kad tie, kurie dabar pagal eilės nr pakliuvo į darželį, tai jiems rašo datą 2013-07-01, nes iki to laiko reikia pateikti dokumentus darželiui, pasirašyti sutartį ir patvirtinti, kad tikrai lankysime.
Tie, kurie pagal sąrašus dabar nepatenka, toliau stovi eilėje iki rugsėjo 1 d., nes iki tada vyks papildomi priėmimai. Tai yra, kad, jeigu kažkas iki liepos pirmos neatvyksta į darželius, tada netenka turėtos vietos, yra metamas iš eilės ir tada iki rugsėjo mėnesio dar tokiu būdu bus pildomos grupės iš tų, kurie eilėje iki 09.01.
QUOTE(lairam @ 2013 06 12, 18:45)
Kadangi tiesos nežinome, bet vis vien bandome spėti, tai spėsiu ir aš dėl tų datų
Aš manau, kad gali būti taip, kad tie, kurie dabar pagal eilės nr pakliuvo į darželį, tai jiems rašo datą 2013-07-01, nes iki to laiko reikia pateikti dokumentus darželiui, pasirašyti sutartį ir patvirtinti, kad tikrai lankysime.
Tie, kurie pagal sąrašus dabar nepatenka, toliau stovi eilėje iki rugsėjo 1 d., nes iki tada vyks papildomi priėmimai. Tai yra, kad, jeigu kažkas iki liepos pirmos neatvyksta į darželius, tada netenka turėtos vietos, yra metamas iš eilės ir tada iki rugsėjo mėnesio dar tokiu būdu bus pildomos grupės iš tų, kurie eilėje iki 09.01.

Būtų fantastika,kad jūsų žodžiai tiesiai dievui į ausį

QUOTE(lairam @ 2013 06 12, 17:45)
pagal eilės nr pakliuvo į darželį, tai jiems rašo datą 2013-07-01, nes iki to lai...
jau rasiau, kad tai nelabai tiketina. Mano didelis 2009 gimimo, 6eileje, grupeje 24 vaikai, nuaju nepriima, bet ir pas ji rodo 2013 07 01