Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 5

Sveikos,

o sms ar e-mail jau kas nors gavot, kad priimtas vaikas I darziuka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržetta @ 2013 06 12, 21:36)
Sveikos,

o sms ar e-mail jau kas nors gavot, kad priimtas vaikas I darziuka?  g.gif

nemanau schmoll.gif butu tikrai pasigyre.. ax.gif
Atsakyti
Pasitikrinau ir aš tas mistines datas biggrin.gif Ogi pas dičkę, kuri turi itin mažus šansus papult data pasikeitusi į 2013-07-01, o pas mažąją, kurios šansai tokie labiau teoriniai data likusi rugsėjo pirmoji. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2013 06 12, 21:58)
Pasitikrinau ir aš tas mistines datas biggrin.gif Ogi pas dičkę, kuri turi itin mažus šansus papult data pasikeitusi į 2013-07-01, o pas mažąją, kurios šansai tokie labiau teoriniai data likusi rugsėjo pirmoji. smile.gif

tai turbut jie nereiskia patekimo i darza.. jei kas rytoj skambinsite i savivaldybe, pasidalinkite naujienomis, labai jau idomu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai idomu, nes mums data pasikeite. Uzsirase i du darzelius ir i abu tikrai patenkame pagal buvusias vietas eilese (4 ir 11) smile.gif

P.S.: pastarasias pora savaiciu musu tema skaitomiausia jauciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheboza: 12 birželio 2013 - 21:07
Na, paskaičius šią temą, tikrai maniakizmu jau dvelkia doh.gif lotuliukas.gif Pas mus pakeista data į 2013-07-01, šansų papulti į daržą pagal eiles, kokiose stovėjome kaip ir turime, turime šansų į du, bet į antrąjį, kad ir patektume, neleisčiau blush2.gif bet nemanau, kad ši data reiškia patekimą/nepatekimą biggrin.gif Nes tuomet aiškiai ir rašytų ar patenka ar nepatenka vaikas, o ne kodais kalbėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 06 12, 22:12)
Na, paskaičius šią temą, tikrai maniakizmu jau dvelkia  doh.gif  lotuliukas.gif  Pas mus pakeista data į 2013-07-01, šansų papulti į daržą pagal eiles, kokiose stovėjome kaip ir turime, turime šansų į du, bet į antrąjį, kad ir patektume, neleisčiau  blush2.gif  bet nemanau, kad ši data reiškia patekimą/nepatekimą  biggrin.gif Nes tuomet aiškiai ir rašytų ar patenka ar nepatenka vaikas, o ne kodais kalbėtų  biggrin.gif

O jus gal esate prisidėjusi prie pie tos šauniosios priėmimo į darželius sistemos kūrimo? Jeigu žinote, ką turi rašyti... Nes mes tai nei viena nežinome, tai ir spėliojame smile.gif

Bet aš dėl visa ko info užsisaugojau paveiksliukų pavidalu. Nors ir nežinau, kas ir ką ten reiškia, bet jeigu vėliau sužinojus suprasiu, kad buvo svarbu, tai gali būti jau šaukštai po pietų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 06 12, 22:12)
Na, paskaičius šią temą, tikrai maniakizmu jau dvelkia  doh.gif  lotuliukas.gif  Pas mus pakeista data į 2013-07-01, šansų papulti į daržą pagal eiles, kokiose stovėjome kaip ir turime, turime šansų į du, bet į antrąjį, kad ir patektume, neleisčiau  blush2.gif  bet nemanau, kad ši data reiškia patekimą/nepatekimą  biggrin.gif Nes tuomet aiškiai ir rašytų ar patenka ar nepatenka vaikas, o ne kodais kalbėtų  biggrin.gif

O taip, aš net į favoritus temą įsimečiau, nes smagu paskaityt biggrin.gif Aij, bet ir gerai, smagu, kad atsiranda vis daugiau tiesos ieškančiųjų. thumbup.gif Bet ir labai gerai suprantu, kodėl niekas neatsiliepia, kai skambini į savivaldybę. biggrin.gif Aš irgi neatsiliepčiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2013 06 12, 22:46)
O taip, aš net į favoritus temą įsimečiau, nes smagu paskaityt biggrin.gif Aij, bet ir gerai, smagu, kad atsiranda vis daugiau tiesos ieškančiųjų.  thumbup.gif Bet ir labai gerai suprantu, kodėl niekas neatsiliepia, kai skambini į savivaldybę. biggrin.gif Aš irgi neatsiliepčiau. biggrin.gif

thumbup.gif

Šiaip tai aš manau, kad iš viso dabar savivaldybė galėtų nerodyti nieko. Sudarinėja grupes ir viskas smile.gif . Nes jie tiesiog netyčia kokį mygtuką paspaudžia (gal testuoja ką nors), o mes viską matome. Nu ir gaunasi, kad mamos SM krautosi iš proto, o tėčiai gauna niuksą ir varo į savivaldybę lotuliukas.gif

Arba savivaldybei gal ir naudinga rodyti viską. Jeigu kuriant sistemą analitikai nesugebėjo apgalvoti visų situacijų, tai dabar mes kaip testuotojos. pamatome kokį durnyzmą ir rašome, skambiname, važiuojame. Gaunasi, kad klaidas jiems nemokamai parodome lotuliukas.gif . O būtų pasirašyta sutartis su kokia Graikijos kompanija, tai už kiekvieną tokį pastebėjimą sumos keliautų su daug nulių lotuliukas.gif
Atsakyti
musu darzelyje, man pasake, kad sarasai bus tik apie liepos 1d. taip kad laukiam toliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepune @ 2013 06 12, 17:20)
Maniškis irgi, 2009 gimimo ir eilėse nuo gimimo "stovim", tik rajoną pakeitėm ir darželius, į kuriuos patekti norim.Tai kaip ir iš naujo du kartus į eilių pradžia stojom.
Gal gi šiais metais pasiseks netyčia...
2009m ir "aplinkinių" metų vaikai - "buminiai", tad turiu nuojautą, kad jei dalis neemigruos, šiai kartai visą gyvenimą teks didesnę konkurenciją patirti.  doh.gif Ką gi, išlieka stipriausi - bus jiems proga šį Darwino dėsnį patikrinti smile.gif

Labai tikslus pastebėjimas apie "buminius" metus.
Aš net savo vaikui 28 dydžio basučių nerandu nusipirkti, reikia pavargti, nes tas dydis būna išpirtas visur. doh.gif

Spėju, kad data 2013.07.01 pakeista vyresnėliams šeimos vaikams, kad šiems papuolus į daržiuką mažėliai įgautų pirmenybę.
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2013 06 12, 22:16)
O jus gal esate prisidėjusi prie pie tos šauniosios priėmimo į darželius sistemos kūrimo? Jeigu žinote, ką turi rašyti... Nes mes tai nei viena nežinome, tai ir spėliojame  smile.gif

Bet aš dėl visa ko info užsisaugojau paveiksliukų pavidalu. Nors ir nežinau, kas ir ką ten reiškia, bet jeigu vėliau sužinojus suprasiu, kad buvo svarbu, tai gali būti jau šaukštai po pietų  biggrin.gif

Ne, neprisidėjau bigsmile.gif Ar aš sakiau, kad žinau ką turi rašyti? rolleyes.gif Tas paranojinis maniakizmas dėl kiekvieno įrašo ir datos pasikeitimo jau darosi juokingas 4u.gif Manau logiška, kad vaikui papuolus į darželį ir rašytų, kad jis patenka, o ne kažkokią bile kokią datą, kuri neaišku ką reiškia 4u.gif
Atsakyti