Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 5

QUOTE(june-july @ 2013 06 12, 19:02)
jau rasiau, kad tai nelabai tiketina. Mano didelis 2009 gimimo, 6eileje, grupeje 24 vaikai, nuaju nepriima, bet ir pas ji rodo 2013 07 01

rytoj reikia skambinti i savivaldybe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2013 06 12, 19:19)
rytoj reikia skambinti i savivaldybe lotuliukas.gif

Na tuoj sugalvos,kad jokios info nematytumėm užėję į mano darželis,nors jau gal nespės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(acmeda @ 2013 06 12, 19:34)
Na tuoj sugalvos,kad jokios info nematytumėm užėję į mano darželis,nors jau gal nespės lotuliukas.gif

Joooo, tuoj iš viso neleis prisijungti lotuliukas.gif . Nes rytoj visos mamos skambins ir klaus, ką toji data reiškia.

O šiaip net dėl įdomumo siūlau prisiminti, kokia yra data. O kitą sav susižiūrėsime, ar visiems patekusiems rodo 2013-07-01 ir nepatekusiems 2013-09-01.

Čia jau gaunasi, kaip konkursas - atspėk Vilniaus miesto savivaldybės slaptą kodą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2013 06 12, 17:45)
Kadangi tiesos nežinome, bet vis vien bandome spėti, tai spėsiu ir aš dėl tų datų  lotuliukas.gif
Aš manau, kad gali būti taip, kad tie, kurie dabar pagal eilės nr pakliuvo į darželį, tai jiems rašo datą 2013-07-01, nes iki to laiko reikia pateikti dokumentus darželiui, pasirašyti sutartį ir patvirtinti, kad tikrai lankysime.

Tie, kurie pagal sąrašus dabar nepatenka, toliau stovi eilėje iki rugsėjo 1 d., nes iki tada vyks papildomi priėmimai. Tai yra, kad, jeigu kažkas iki liepos pirmos neatvyksta į darželius, tada netenka turėtos vietos, yra metamas iš eilės ir tada iki rugsėjo mėnesio dar tokiu būdu bus pildomos grupės iš tų, kurie eilėje iki 09.01.

Manau ir labai tikiuosi, kad Jūsų spėjimas teisingas thumbup.gif kažkaip logiškai skamba smile.gif pas mus pasikeitė taipogi data, bet pagal paskutinius duomenis į bent vieną iš 5 daržų, mes tikrai turėjome šansą patekti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2013 06 12, 19:39)

Čia jau gaunasi, kaip konkursas - atspėk Vilniaus miesto savivaldybės slaptą kodą  lotuliukas.gif

Nu jo,jei nepasidomėsi,tai paskui teks tik save kaltint ax.gif Aš čia SM radau info,kad svarbu ne tik deklaruota vieta,bet ir faktinė gyvenamoji ir seniūnija,tai dar paskutine dieną spėjau paskambint ir paprašyt kad įrašytų į vaikų info,tai vaikai iškart pakilo per 40 pozicijų,tai vis dar tikiuosi,kad nors vienas vaikas papultų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(acmeda @ 2013 06 12, 18:53)
Nu jo,jei nepasidomėsi,tai paskui teks tik save kaltint ax.gif  Aš čia SM radau info,kad svarbu ne tik deklaruota vieta,bet ir faktinė gyvenamoji ir seniūnija,tai dar paskutine dieną spėjau paskambint ir paprašyt kad įrašytų į vaikų info,tai vaikai iškart pakilo per 40 pozicijų,tai vis dar tikiuosi,kad nors vienas vaikas papultų doh.gif

kazkokia nesamone, ka gali reiksti faktine gyv. vieta.??? jei ji niekur nesifiksuoja? tai as galiu kokia noriu parasyti ir kur noriu, tada man visi vln darzeliai pagal fakta gali priklausyti.
Atsakyti
QUOTE(Karlina @ 2013 06 12, 20:03)
kazkokia nesamone, ka gali reiksti faktine gyv. vieta.??? jei ji niekur nesifiksuoja? tai as galiu kokia noriu parasyti ir kur noriu, tada man visi vln darzeliai pagal fakta gali priklausyti.

Man tai klausimas toks - pagal kokius registrus jie sprendžia, kur yra faktinė gyvenamoji vieta????? Šiaip tai pirmą kartą girdžiu, kad kažkas atsižvelgia į tą užrašą faktinė gyvenamoji vieta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 12 birželio 2013 - 19:07
QUOTE(june-july @ 2013 06 12, 18:02)
jau rasiau, kad tai nelabai tiketina. Mano didelis 2009 gimimo, 6eileje, grupeje 24 vaikai, nuaju nepriima, bet ir pas ji rodo 2013 07 01

pritariu, nes mes pagal eile tikrai pakliunam i 2 net darzus, vienam 1 antram 8 i lopseli....o data ta pati 2013 09 01 smile.gif
Tiketina tik del sutikrinimo..kad tuos jau sutikrino, kur pakeite data.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karlina @ 2013 06 12, 20:03)

Deklaruota vieta-prie Vilniaus miesto sav ir adresą rodo Konstitucijos pr.3,o vaikus registravom Šeškinės seniūnijoj ir ten gyvenam,nes savo būsto neturim.Tai negi mes dabar turėtumėm pretenduot ne į Šeškinės darželius, o į konstitucijos pr. darželius,kur mes negyvenam g.gif
Atsakyti
Nu nebent cia tok tokiu atveju, jei Jusu registracijos adresas yra savivaldybes vieta. o siaip tai logiska, kad turi atsizvelgti tik i registruota vieta.
Atsakyti
Sveikos, ir as jungiousiu prie besinervuojanciu doh.gif atsidarau savivaldybes psl, rodo, kad uzregistruotu vaiku nerasta doh.gif stovejom eilej, gal visai isbrauke, vyras kazkada dar prioritetus nuejes i savivaldybe keite, gal visai istryne mus doh.gif
Nerandu psl info, ar savivaldybe nuo 9 val dirba, jauciu reik vaziuot ir ziuret doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 12 birželio 2013 - 19:48
QUOTE(acmeda @ 2013 06 12, 18:43)
Pas mus buvo abiem vaikam "Lankyti nuo"- 2013 09 01, dabar pakito i 2013 07 01 ir nėra parašyta "Lankyti nuo" . Čia gal pasižymi jie taip tuos,kuriuos jau sutikrino pagal registrą ar dar ką ten jiems reikėjo g.gif

vat as ir galvoju, gal jie cia pasizymi, ka sutikrino ar dar kas nors..

QUOTE(lairam @ 2013 06 12, 18:45)
Aš manau, kad gali būti taip, kad tie, kurie dabar pagal eilės nr pakliuvo į darželį, tai jiems rašo datą 2013-07-01, nes iki to laiko reikia pateikti dokumentus darželiui, pasirašyti sutartį ir patvirtinti, kad tikrai lankysime.

ir sita varianta galvojau biggrin.gif
nes sansu patekti tikrai turim.. as, tiesa pasakius, net neabejoju, kad paklius.. nes: sausio 25 d. buvo 10 is 108
balandzio 8 d. (po kovo 15 d pertvarkymu) 21 is 91
iki birzelio 1 d taip ir buvo.. 21-22 eilej laikesi smile.gif
o birzelio 10 (ta diena, kai padare uzrasa, kad "formuojamos grupes i darzelius") 26 is 110

darzely turetu buti 2 grupes 1.5-3 m vaiku.. tai tikiu, kad pakliusim smile.gif
Atsakyti