Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

Jei pirma perskaityta autoriaus knyga mane užkabino, privalau visą jo kūrybą perskaityti. Patinka subtillus humoras,kartais perdiem sarkastiškas... Mano dievai: Tony Parsons ir John Irving. Nepykit, bet nesuprantu ką žmonės randa Sandros Brown rašliavoje....
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 11 01, 20:28)
Šitos knygos ieškojau gal 20m...ir nusivyliau  ax.gif O Irvingo aplamai nemėgstu  blush2.gif
Aš metai iš metų su "Čiauškute" ir "Erškėčių paukščiais " galiu verkt.Bet kas įdomiausia - kas kart vis kitoj vietoj  g.gif

Čiauškutė ir mano knyga, kurią kartą per metus skaitau ir vis ką nors nauja atrandu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reciuka @ 2013 11 02, 11:00)
Čiauškutė ir mano knyga, kurią kartą per metus skaitau ir vis ką nors nauja atrandu biggrin.gif
Reikia steigti klubą wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, rekomenduokite prašau kokių gražių knygų apie meilę ax.gif neatsimenu kada skaičiau ką nors gero šia tema (apskritai šia tema nebeskaitau), nes man būtinai knygoje turi būti įtampa (jei niekas knygoje nemiršta, tai.. schmoll.gif ). Galvoju reikia truputį įvairovės (gana smurto, meilės kiek gerai būtų wub.gif ) Šiaip mano knygų knyga - "Čiauškutė", nors mėgstamiausias rašytojas ir J. Katzenbach'as. thumbup.gif
Atsakyti
Padėkit prisimint,kokią knygą skaičiau:italai emigrantai Amerikoj.Daugiavaikiai,sunkiai verčiasi.Berniukas joja ant arklio priešais traukinį.Vagia anglis iš vagonų...
Geras,ane? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 11 02, 11:41)
Reikia steigti klubą  wub.gif

atseit, kaip Saulėlydžio? biggrin.gif

nežinau tokios knygos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 11 02, 14:05)
Padėkit prisimint,kokią knygą skaičiau:italai emigrantai Amerikoj.Daugiavaikiai,sunkiai verčiasi.Berniukas joja ant arklio priešais traukinį.Vagia anglis iš vagonų...
Geras,ane? bigsmile.gif

Labiausiai panašu, kad tai - ''Andželos pelenai'' (Frank Mc. Court)
Atsakyti
QUOTE(Reciuka @ 2013 11 02, 18:29)
''Andželos pelenai''
schmoll.gif Nea,šitas senokai skaičiau.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 11 01, 20:28)
Aš metai iš metų su "Čiauškute" ir "Erškėčių paukščiais " galiu verkt.Bet kas įdomiausia - kas kart vis kitoj vietoj  g.gif

Manęs "Erškėčių paukščiai" nepravirkdė, bet jų ekranizaciją žiūrėdama verkiau turbūt kokius tris- keturis kartus. ax.gif

QUOTE(muliuke @ 2013 11 02, 00:08)
Jei pirma perskaityta autoriaus knyga mane užkabino, privalau visą jo kūrybą perskaityti. Patinka subtillus humoras,kartais perdiem sarkastiškas... Mano dievai: Tony Parsons ir John Irving. Nepykit, bet nesuprantu ką žmonės randa Sandros Brown rašliavoje....

Man irgi taip yra su mėgstamiausiais autoriaus. Noriu visko, ką yra parašę.
Brown nesu skaičiusi, bet Tony Parsons ypatingai geru rašytoju tikrai nepavadinčiau. unsure.gif

Kas skaitėt "Naktinį budėjimą"- ar visa knyga tokia nuobodžiai vienoda? Jau pusę įveikiau, bet praktiškai nieko svarbesnio neįvyko. Vis dar tikiuosi, kad kažkas įdomesnio bus, nes kitaip liksiu smarkiai nusivylusi. (Planavau šįvakar nemažai perskaityti, bet va sėdžiu kuris laikas prie kompo ir neturiu jokio noro to "budėjimo" imtis.)
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 11 02, 23:26)
Manęs "Erškėčių paukščiai" nepravirkdė
O ten,kur Džastina bandė pasimylėti su Raineriu? g.gif Ir net ten,kur Fiona eina per miegančių vaikų kambarius ir apeina Megę? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muliuke @ 2013 11 01, 23:08)

Kad jie pernelyg nesiskiria, daugiau mažiau vieną kurpalių naudoja.

Baigiau Minishopaholic, parsinešiau kitą Kinsellos, lietuviškai neišleista.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 11 02, 15:05)
Geras,ane? bigsmile.gif

Skaičiau. ,,Andželos pelenuose" buvo airiai, ne italai... Gal M. Puzo ,,Mama Liučija"? Na, tikrai neatsimenu...
Atsakyti