Jei pirma perskaityta autoriaus knyga mane užkabino, privalau visą jo kūrybą perskaityti. Patinka subtillus humoras,kartais perdiem sarkastiškas... Mano dievai: Tony Parsons ir John Irving. Nepykit, bet nesuprantu ką žmonės randa Sandros Brown rašliavoje....
QUOTE(Germinė @ 2013 11 01, 20:28)
Šitos knygos ieškojau gal 20m...ir nusivyliau
O Irvingo aplamai nemėgstu
Aš metai iš metų su "Čiauškute" ir "Erškėčių paukščiais " galiu verkt.Bet kas įdomiausia - kas kart vis kitoj vietoj

Aš metai iš metų su "Čiauškute" ir "Erškėčių paukščiais " galiu verkt.Bet kas įdomiausia - kas kart vis kitoj vietoj

Čiauškutė ir mano knyga, kurią kartą per metus skaitau ir vis ką nors nauja atrandu

QUOTE(Reciuka @ 2013 11 02, 11:00)
Čiauškutė ir mano knyga, kurią kartą per metus skaitau ir vis ką nors nauja atrandu
Reikia steigti klubą 

Mergaitės, rekomenduokite prašau kokių gražių knygų apie meilę
neatsimenu kada skaičiau ką nors gero šia tema (apskritai šia tema nebeskaitau), nes man būtinai knygoje turi būti įtampa (jei niekas knygoje nemiršta, tai..
). Galvoju reikia truputį įvairovės (gana smurto, meilės kiek gerai būtų
) Šiaip mano knygų knyga - "Čiauškutė", nors mėgstamiausias rašytojas ir J. Katzenbach'as.

Padėkit prisimint,kokią knygą skaičiau:italai emigrantai Amerikoj.Daugiavaikiai,sunkiai verčiasi.Berniukas joja ant arklio priešais traukinį.Vagia anglis iš vagonų...
Geras,ane?
Geras,ane?

QUOTE(Germinė @ 2013 11 02, 11:41)
atseit, kaip Saulėlydžio?

nežinau tokios knygos

QUOTE(Germinė @ 2013 11 02, 14:05)
Padėkit prisimint,kokią knygą skaičiau:italai emigrantai Amerikoj.Daugiavaikiai,sunkiai verčiasi.Berniukas joja ant arklio priešais traukinį.Vagia anglis iš vagonų...
Geras,ane?
Geras,ane?

Labiausiai panašu, kad tai - ''Andželos pelenai'' (Frank Mc. Court)
QUOTE(Germinė @ 2013 11 01, 20:28)

Manęs "Erškėčių paukščiai" nepravirkdė, bet jų ekranizaciją žiūrėdama verkiau turbūt kokius tris- keturis kartus.

QUOTE(muliuke @ 2013 11 02, 00:08)
Jei pirma perskaityta autoriaus knyga mane užkabino, privalau visą jo kūrybą perskaityti. Patinka subtillus humoras,kartais perdiem sarkastiškas... Mano dievai: Tony Parsons ir John Irving. Nepykit, bet nesuprantu ką žmonės randa Sandros Brown rašliavoje....
Man irgi taip yra su mėgstamiausiais autoriaus. Noriu visko, ką yra parašę.
Brown nesu skaičiusi, bet Tony Parsons ypatingai geru rašytoju tikrai nepavadinčiau.

Kas skaitėt "Naktinį budėjimą"- ar visa knyga tokia nuobodžiai vienoda? Jau pusę įveikiau, bet praktiškai nieko svarbesnio neįvyko. Vis dar tikiuosi, kad kažkas įdomesnio bus, nes kitaip liksiu smarkiai nusivylusi. (Planavau šįvakar nemažai perskaityti, bet va sėdžiu kuris laikas prie kompo ir neturiu jokio noro to "budėjimo" imtis.)
QUOTE(katilina @ 2013 11 02, 23:26)
Manęs "Erškėčių paukščiai" nepravirkdė
O ten,kur Džastina bandė pasimylėti su Raineriu? 

QUOTE(muliuke @ 2013 11 01, 23:08)
Kad jie pernelyg nesiskiria, daugiau mažiau vieną kurpalių naudoja.
Baigiau Minishopaholic, parsinešiau kitą Kinsellos, lietuviškai neišleista.
QUOTE(Germinė @ 2013 11 02, 15:05)
Geras,ane?
Geras,ane?

Skaičiau. ,,Andželos pelenuose" buvo airiai, ne italai... Gal M. Puzo ,,Mama Liučija"? Na, tikrai neatsimenu...