Ar ne Lorenzo Carcaterra "Saugi vieta" ?
QUOTE(Aimma @ 2013 11 03, 22:57)
Gal M. Puzo ,,Mama Liučija"? Na, tikrai neatsimenu...
Ko gero 

QUOTE(katilina @ 2013 11 03, 00:26)
Kas skaitėt "Naktinį budėjimą"- ar visa knyga tokia nuobodžiai vienoda? Jau pusę įveikiau, bet praktiškai nieko svarbesnio neįvyko. Vis dar tikiuosi, kad kažkas įdomesnio bus, nes kitaip liksiu smarkiai nusivylusi. (Planavau šįvakar nemažai perskaityti, bet va sėdžiu kuris laikas prie kompo ir neturiu jokio noro to "budėjimo" imtis.)
Tikriausiai jo, "nuobodziai vienoda", bet man patiko tas smulkmeniskumas pasakojant, neskubrus tempas..
QUOTE(Moxe @ 2013 11 02, 12:55)
Mergaitės, rekomenduokite prašau kokių gražių knygų apie meilę
neatsimenu kada skaičiau ką nors gero šia tema (apskritai šia tema nebeskaitau), nes man būtinai knygoje turi būti įtampa (jei niekas knygoje nemiršta, tai..
). Galvoju reikia truputį įvairovės (gana smurto, meilės kiek gerai būtų
) Šiaip mano knygų knyga - "Čiauškutė", nors mėgstamiausias rašytojas ir J. Katzenbach'as. 

Mnišek ,,Raupsuotoji" , Rivers ,,Atperkanti meilė"
QUOTE(Vessta @ 2013 11 04, 12:43)
Mnišek ,,Raupsuotoji" ,
dar rekomenduočiau jos "Pragaras". Labai liūdna knyga. Taip pat Ožeškienės "Marta". Tik šioje, apie meilę vaikui. Kad ir kiek skaičiau, pastoviai raudodavau

Pradėjau Stepnovos "Lazario moterys". Patinka, grynai rusiškas romanas.
Ačiū labai.
"Raupsuotoji" kažkada skaičiau, ieškosiu "Atperkanti meilė"
Perskaičiau per sekmadienį "Dievas visada keliauja incognito" (nors ne meilės tema) - labai patiko
Papildyta:
Ačiū. Būtinai paskaitysiu (ypač kai norėsis paverkti).
Dabar skaitau J. Picoult "Trapumas", tai truputį depresiją varo (ir primena "Mano sesers globėjas"), nors pastaroji knyga tai patiko labai.

Perskaičiau per sekmadienį "Dievas visada keliauja incognito" (nors ne meilės tema) - labai patiko

QUOTE(Vessta @ 2013 11 04, 11:43)
Mnišek ,,Raupsuotoji" , Rivers ,,Atperkanti meilė"
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2013 11 04, 13:58)
dar rekomenduočiau jos "Pragaras". Labai liūdna knyga. Taip pat Ožeškienės "Marta". Tik šioje, apie meilę vaikui. Kad ir kiek skaičiau, pastoviai raudodavau

Ačiū. Būtinai paskaitysiu (ypač kai norėsis paverkti).

Sveikos
Ateinu po ilgos pertraukos pasilabinti, nes gyvenu be interneto
na bet viskas laikina. Grožinės literatūros kada skaityti nebelabai turiu kada, tik norėjau pasiteirauti gal kas žinot iš kur parauti knygą Nights at the circus? Išsirinkau prezentacijai literatūros paskaitai, o knygos kad nerasiu, nė nesusimąsčiau...

Pasirodo, pašto siuntimo kainos tokios pačios, nepasikeitę. O taip nugąsdinę buvo.