Įkraunama...
Įkraunama...

Pasekmės naudojant kontraceptikus

QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 03 03, 16:52)
Ar as kazko nesupratau? GUNE parase, kad ginekologas siule darytis klizma. Bet GUNE tuo paciu raso, kad vartotu ir Postinor. Tai as manau, kad geriau visko nemalt i viena, nes cia gali buti tas pats kaip su KT. Jei viduriuoji ar vemi, KT neveikia. Tas pats or su Postinoru.

Vaikeliukas - klizmą reikia daryt ne į užpakalį ar į burną, o vidiniai apsiplauti lytinius organus
Atsakyti
QUOTE(Guglia @ 2005 03 03, 16:56)
Vaikeliukas - klizmą reikia daryt ne į užpakalį ar į burną, o vidiniai apsiplauti lytinius organus

Tiesiog ne taip supratau sioje situacijoje pavartota zodi "klizma".
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 03 03, 16:59)
Tiesiog ne taip supratau sioje situacijoje pavartota zodi "klizma".

Būtent biggrin.gif
Nieko - gyvendami mokomės, nors kažko tokio, kas nekenktų ir būtų 100 proc. patikima niekas dar neišrado, o labai gaila... Vistik didi gamtos jėga...
Atsakyti
GUGLIA! Labai aciu uz pagalba 4u.gif Trumpam buvau nubegus nuo kompo, o cia jau tiek komentaru priraset...
Atsakyti
QUOTE(GUNĖ @ 2005 03 03, 17:08)
GUGLIA! Labai aciu uz pagalba 4u.gif Trumpam buvau nubegus nuo kompo, o cia jau tiek komentaru priraset...

Nėr už ką...
Atsakyti
nu joooo, gyveni ir mokaisi.... as dar do kremukai, arbatėlės, žvakutės. jaučiuosi kaip iš viduramžių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2005 03 03, 17:19)
nu joooo, gyveni ir mokaisi.... as dar do kremukai, arbatėlės, žvakutės. jaučiuosi kaip iš viduramžių  blush2.gif

Ką, vėl prasideda ižeidinėjimai? blink.gif
Saugomės kaip galim ir kaip norim.
Atsakyti
schmoll.gif aš gi su jumis - prieš KT. žinau kitą apisaugojimo būdą tik gumytes, o visą kitą ką vardinot tai man tamsus miškas. tai ir sakau dar yra daug ko pasimokyti
Atsakyti
Vietoj postinoro galima išgerti 3-4 paprastas kt, taip pat veikia, o su tais apsiplovimais netikiu, kur ten manot rugstis 5mln spermatozoidų nugalabija biggrin.gif
Del kt tai as pati meciau, vartojau 3,5 metu,per ta laika du kartus sirgau stipria depresija, gimdos kaklelis visas i zaizda pavirto, pas ginekologa nuejau su baisiais kasdieniniais pilvo skausmais cry.gif ,ginek liepe daryt pertrauka puses metu,tai zinokit tikraja ta zodio prasme skraidziau is laimes! kunas lyg is letargo miego pabudo, lytinis gyvenimas kokiais 500% pagerejo... 4u.gif Jau galvojau, kad frigidiska esu, vyras tai isvis atsidziaugt negalejo, kad toookia aistringa tapau biggrin.gif
Praejus tam laimes laikotarpiui nutariau vel gert kt ir organizmas iskart pasipriesino blink.gif Tai isvis nutraukiau daba ir niekad nevartosiu, nenoriu vien lele lovoj but schmoll.gif , noriu jaust savo kuna.
Cia tk mano patirtis, bet drauges manes paklause irgi nutrauke ir negaljo atsistebet savijautos pagerejimu biggrin.gif
Atsakyti
Mes su vyru jau 10 metu (ohooo!) tik su gumytemis.... Isskyrus tuos du pusmecius, kai savo angeliukus kurem ax.gif
Ir tik viena karta plyse buvo. Taip kad mano patirtis rodo vos ne simtaprocentine apsauga su gumytemis biggrin.gif biggrin.gif
Reikes pries mns su zvakutem pabandyt
Bet cia jau ne i tema...
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2005 03 03, 19:02)
schmoll.gif aš gi su jumis - prieš KT. žinau kitą apisaugojimo būdą tik gumytes, o visą kitą ką vardinot tai man tamsus miškas. tai ir sakau dar yra daug ko pasimokyti

sorry friends.gif friends.gif friends.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2005 03 03, 19:02)
tai zinokit tikraja ta zodio prasme skraidziau is laimes! kunas lyg is letargo miego pabudo, lytinis gyvenimas kokiais 500% pagerejo...  4u.gif Jau galvojau, kad frigidiska esu, vyras tai isvis atsidziaugt negalejo, kad toookia aistringa tapau 

respect 4u.gif
ir man tas pats wub.gif
Atsakyti