Šiandien man reiks atsisveikinimo su KT vakarėlį rengt. Paskutinę gersiu, metė jos mane. Vyras sargius jau matuojas, o man reiktų patarimo, kurie kremukai ar žvakutės mažiausiai alergizuoja, nes kartais man pasireiškia tokios nesąmonės ir dažniausiai, kada visai nesitikiu.

QUOTE(joreta @ 2005 03 04, 09:24)
Šiandien man reiks atsisveikinimo su KT vakarėlį rengt. Paskutinę gersiu, metė jos mane. Vyras sargius jau matuojas, o man reiktų patarimo, kurie kremukai ar žvakutės mažiausiai alergizuoja, nes kartais man pasireiškia tokios nesąmonės ir dažniausiai, kada visai nesitikiu. 

Sakai, reikia patarimo... Sargiai geriausi life style rudas pakelis ultra thing ar kaip jie ten vadinasi - tai jų beveik nesijaučia

As tai naudoju Pharmatex zvakutes ir kiek skaiciau, jos mazai kam alergija sukelia ( uztat patentex yra labai keikiamos ) . Man jos patinka ir nevarva
Man tai idomu kaip jusu vyrai dar dedas prezervatyvus po gero gyvenimo
? Juk jiem "ten" su prezais nieko nesijaucia? Bent mano taip sako. As pati tai negaliu pakest prezervatyvu, man ta guma taip smirda
Ir nesuprantu kaip myletis su jais reik jei nuolatini partneri turi? Juk tas seksas tada kitoks yra, nera kad tik ikisa ir viskas
? Na bent mes tai taip nesimylim,o juk prez simta kartu neuzmauninesi...
Nesuprantu

QUOTE(ajuka @ 2005 03 04, 10:16)
As tai naudoju Pharmatex zvakutes ir kiek skaiciau, jos mazai kam alergija sukelia ( uztat patentex yra labai keikiamos ) . Man jos patinka ir nevarva
? Juk jiem "ten" su prezais nieko nesijaucia? Bent mano taip sako. As pati tai negaliu pakest prezervatyvu, man ta guma taip smirda
Ir nesuprantu kaip myletis su jais reik jei nuolatini partneri turi? Juk tas seksas tada kitoks yra, nera kad tik ikisa ir viskas
? Na bent mes tai taip nesimylim,o juk prez simta kartu neuzmauninesi...
Nesuprantu

Na gyvenimas toks - jei nenori pastoti, viena tik žvakučių ar kremukų gali neužtekti, o man žvakutės - tai kažkas baisaus - baisus deginimas, vaje

Šito dalyko norisi, tai ir prie gumiukų, žinok, pripranti
QUOTE(Guglia @ 2005 03 04, 09:54)
<...> siūlau jei jos netiks išbandyti Pharmatex kremą (18 dozių kainuoja 20 Lt, jis dalinai netgi apsaugo nuo lytiškai plintančių ligų - čia gal ne prie ko, o tinkamai vartojamo patikimumas yra toks pats, kai spiralių ar KT, o tinkamas vartojimas - negalima po to praustis su muilu, o apie prieš tai nesakoma nieko, reiškias galima)
Dedies zinanti apie apsisaugojimo priemones, bet zmones klaidini. Juk tinkamas ju vartojimas yra pats svarbiausias dalykas, norint, kad jie suveiktu, ar ne?
Ypatingi ispejimai:
* Naudoti Pharmatex (tabletes, zvakutes) kiekvienu lytiniu santykiu metu;
* Palaukti, kol zvakute ar tablete istirps;
* 2 val. pries ir po lytiniu santykiu apsiplaunant isorinius lytinius organus nenaudoti muilo, tik vandeniu. Bet grieztai draudziama plautis maksti.
Kempinele,ikista i maksti, veikia 24 val. net kartotinai lytiskai santykiaujant. Tampona galima i maksti ideti pries keleta valandu iki lytiniu santykiu ir isimti praejus 24 valandoms po idejimo. Tamponas papildomai drekina maksti.
Salutinis poveikis: galima alergija.
O tai LT yra pirkt kempineliu? Ir tie tamponai panasiai kaip kempineles ar kaip?
QUOTE(ajuka @ 2005 03 04, 11:10)
O tai LT yra pirkt kempineliu? Ir tie tamponai panasiai kaip kempineles ar kaip?
Yra LT pirkti kempineliu. O kempineles ir yra tie tamponai.
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 03 04, 10:55)
Dedies zinanti apie apsisaugojimo priemones, bet zmones klaidini. Juk tinkamas ju vartojimas yra pats svarbiausias dalykas, norint, kad jie suveiktu, ar ne?
Ypatingi ispejimai:
* 2 val. pries ir po lytiniu santykiu apsiplaunant isorinius lytinius organus nenaudoti muilo, tik vandeniu. Bet grieztai draudziama plautis maksti.
Kempinele,ikista i maksti, veikia 24 val. net kartotinai lytiskai santykiaujant. Tampona galima i maksti ideti pries keleta valandu iki lytiniu santykiu ir isimti praejus 24 valandoms po idejimo. Tamponas papildomai drekina maksti.
Ypatingi ispejimai:
Deja, aš žinanti nesidedu, aš tik patariau tą, ką vartoju pati ir ką esu girdėjusi...Šiaip aš kalbėjau NE APIE tabletes ir žvakutes, o apie kremą, kurio nereikia palaukti, kol ištirps ir jo instrukcijoje lietuvių kalba nėra minima apie tai, kad 2 val. PRIEŠ negalima praustis su muilu...
O šiaip nusipirkus visa tai galima perskaityti instrukcijoje, manau žmogų labiau domina pasiūla, o ne naudojimo instrukcijos, sorry, jei kuom įžeidžiau...turbūt atsikeršijai už klizmą

Kaip veikia tie tamponai? Sugeria sperma ? Jei bandet, tai kokie atsiliepimai ? Ieskojau vaistai.lt apraso, bet nera

QUOTE(ajuka @ 2005 03 04, 13:10)
Kaip veikia tie tamponai? Sugeria sperma ? Jei bandet, tai kokie atsiliepimai ? Ieskojau vaistai.lt apraso, bet nera 

Kažkurios temoj šito irgi klausiau - naudojusių neatsirado

QUOTE(Guglia @ 2005 03 04, 12:35)
Deja, aš žinanti nesidedu, aš tik patariau tą, ką vartoju pati ir ką esu girdėjusi...Šiaip aš kalbėjau NE APIE tabletes ir žvakutes, o apie kremą, kurio nereikia palaukti, kol ištirps ir jo instrukcijoje lietuvių kalba nėra minima apie tai, kad 2 val. PRIEŠ negalima praustis su muilu...
O šiaip nusipirkus visa tai galima perskaityti instrukcijoje, manau žmogų labiau domina pasiūla, o ne naudojimo instrukcijos, sorry, jei kuom įžeidžiau...turbūt atsikeršijai už klizmą

Suprantu, kad galima visa tai pasiskaityti instrukcijoje, bet ne kiekvienas labai atidziai perskaito, o dar neteisingai kas nors pamokina...As beje, vadovavausi ne instrukcija, o straipsniu "Patraukli alternatyva", kuris atspausdintas "Tavo zurnale" (2005 Nr.2). Na, is tikruju visi sie spermicidai yra is tos pacios medziagos - benzalkonio chlorido, ir nesvarbu kokioje jie formoje- zvakuteje, tableteje, kremuke ir t.t.
Galiu parasyti taisykles apie visas sias priemones kartu paemus (nesvarbu- zvakute ar kremas ir pan.):
* Naudoti kiekvienu lytiniu santykiu metu, nepriklausomai nuo menstruacinio ciklo fazes (net jei manote, kad dienos vaisingos)
* Tamponas, kremas, zvakute ar tablete turi buti ikisti i maksti pries lytini akta
* Butina atsizvelgti i laika, po kurio skirtingos spermicidu formos pradeda veikti, atkreipti demesi i preparato veikimo laika
*Pries kita lytini akta butina i maksti ikisti kita zvakute, tablete ar susvirksti kremo. Tik tamponai apsaugo keliu lytiniu aktu metu.
* 2 val. iki lytiniu santykiu ir po ju isorinius lyties organus galima apsiplauti tik vandeniu, nenaudojant nei muilo, nei jokiu kitu priemoniu. Grieztai draudziama plautis maksti.
Rasoma, kad spermicidai gaminami 4 formu: maksties zvakute, tablete, kremas ir tamponas. Visa tai suteikia unikalia galimybe pasirinkti ne tik kontracepcijos metoda, bet ir sau priimtiniausia preparato forma.
Na va, dar karta susigundziau sugrizti i sia tema...
jei leisite, isdestysiu paskutini karteli savo pastebejimus
1. temos pavadinimas - klaidinantis. Tai, ka cia rasote, nera "visa tiesa apie KT".
2. guglia, Tavo postuose logikos pritruksta (cituoju)- KT kenkia be islygu; patikimiausia apsauga - prezervatyvai ir zvakutes vienu metu (na, nekalbekit apie arbatas ir citrinas...) yra 98 proc.; nuo zvakuciu tau grauzia maksti, bet jos vis tiek gerai...
3. Spermicidinis kremas apsaugo nuo LPL?!
guglia, Tu kaip patyrusi moteris, jau neturetum tokiais lozungais metytis - arba skaityk kokia literatura (ne "Panele"), arba nerasyk nieko panasaus
4. Ir is tikro dediesi zinanti, nors su tuo ir nenori sutikti (..."aš tik patariau tą, ką vartoju pati ir ką esu girdėjusi"...). Empirines zinios, be abejo, gerai, bet...
jei leisite, isdestysiu paskutini karteli savo pastebejimus

1. temos pavadinimas - klaidinantis. Tai, ka cia rasote, nera "visa tiesa apie KT".
2. guglia, Tavo postuose logikos pritruksta (cituoju)- KT kenkia be islygu; patikimiausia apsauga - prezervatyvai ir zvakutes vienu metu (na, nekalbekit apie arbatas ir citrinas...) yra 98 proc.; nuo zvakuciu tau grauzia maksti, bet jos vis tiek gerai...
3. Spermicidinis kremas apsaugo nuo LPL?!

4. Ir is tikro dediesi zinanti, nors su tuo ir nenori sutikti (..."aš tik patariau tą, ką vartoju pati ir ką esu girdėjusi"...). Empirines zinios, be abejo, gerai, bet...