Įkraunama...
Įkraunama...

Pasekmės naudojant kontraceptikus

QUOTE(Kenga @ 2005 03 05, 18:31)
Na va, dar karta susigundziau sugrizti i sia tema...
jei leisite, isdestysiu paskutini karteli savo pastebejimus  ax.gif
1. temos pavadinimas - klaidinantis. Tai, ka cia rasote, nera "visa tiesa apie KT".
2. guglia, Tavo postuose logikos pritruksta (cituoju)- KT kenkia be islygu; patikimiausia apsauga - prezervatyvai ir zvakutes vienu metu (na, nekalbekit apie arbatas ir citrinas...) yra 98 proc.; nuo zvakuciu tau grauzia maksti, bet jos vis tiek gerai...
3. Spermicidinis kremas apsaugo nuo LPL?!  blink.gif guglia, Tu kaip patyrusi moteris, jau neturetum tokiais lozungais metytis - arba skaityk kokia literatura (ne "Panele"), arba nerasyk nieko panasaus  schmoll.gif
4. Ir is tikro dediesi zinanti, nors su tuo ir nenori sutikti (..."aš tik patariau tą, ką vartoju pati ir ką esu girdėjusi"...). Empirines zinios, be abejo, gerai, bet...

Sveika, rašyk savo pastebėjimus į sveikatą, tam šis forumas ir skirtas, bet aš tikrai nesidėjau labai jau viską žinanti apie visas kontraceptines priemones, bet krūvą išbandžiau, užtai ir pasidalinu patirtimi...Gal kur išklydau iš konteksto savo patyrusiu tonu, bet tai tik tiek...
Dėl punkto 2 - aš žvakučių nenaudoju, o kremą, o jis negraužia...
Dėl punkto 3 - pasiskaityk instrukciją to kremo ir pamatysi pati...
Dėl punkto 4 - jau pasiaškinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guglia: 06 kovo 2005 - 16:45
Guglia >>> kodel nika pasikeitei? Jau atpazindavau tave kitose temose, nors ten taip aktyviai nesireiskiau... Dabar bus sunkiau ax.gif , o buvo smagu tave atpazinti kitose temose kaip bendraminte smile.gif , na nors avataro nepasikeisk smile.gif .
Atsiprasau mergaiciu, kad ne i tema parasiau 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(frezija @ 2005 03 07, 22:13)
Guglia >>> kodel nika pasikeitei? Jau atpazindavau tave kitose temose, nors ten taip aktyviai nesireiskiau... Dabar bus sunkiau  ax.gif , o buvo smagu tave atpazinti kitose temose kaip bendraminte  smile.gif , na nors avataro nepasikeisk  smile.gif .
Atsiprasau mergaiciu, kad ne i tema parasiau  4u.gif .

Na, Frezija, aš irgi atsakysiu ne į tema smile.gif
Guglia mano dukrytės kalba reikšdavo kamuolį arba burbulą, o ratatankė - tai gražuolė pūstu sijonu (Barbė dažniausiai), kadangi intensyviai laikausi dietos - po truputį bandau virsti iš Guglios į Ratatankę, tai ir pasikeičiau niką, dar vyras liepė, sakė - Ratatankė gražiau smile.gif Avarto nesikeisiu - jis mano idealas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ratatankė: 08 kovo 2005 - 10:28
Sveikutes,

Gal kuri zinote pries kiek menesiu reikia nutraukti kontraceptiniu tableciu vartojima, planuojant leliuka?
Beje, vartoju Logest, o ju informaciniame lapelyje rasoma, kad planuoti pastoti galima jau po menesio tableciu nevartojimo, tipo, po menesio sulaukus naturaliu menesiniu. Na bet.... Kazkaip norisi apsidrausti, ir del busimo vaikelio ir del saves... nestuke.gif [FONT=Arial]
Gal kuriai teko nutraukti Logest KT vartojima planuojant pastoti?
Labai lauksiu patarimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnuze1 @ 2005 03 08, 14:51)
Sveikutes,

Gal kuri zinote pries kiek menesiu reikia nutraukti kontraceptiniu tableciu vartojima, planuojant leliuka?
Beje, vartoju Logest, o ju informaciniame lapelyje rasoma, kad planuoti pastoti galima jau po menesio tableciu nevartojimo, tipo,  po menesio sulaukus naturaliu menesiniu. Na bet.... Kazkaip norisi apsidrausti, ir del busimo vaikelio ir del saves... nestuke.gif [FONT=Arial]
Gal kuriai teko nutraukti Logest KT vartojima planuojant pastoti?
Labai lauksiu patarimu  biggrin.gif

Labukas.

skelbiama, kad saugotis tikrai nereikia, nes kaip tik padidėja pastojimo galimybė pirmus tris mėn. Tuo užtikrino ir mano kvalifikuota ginekologė. Logest yra trečios (naujausios kartos) KT, taigi tikrai nereikia saugotis. Tik gali pradėt gert folinę rūgštį. Žodžiu, ateik į nėštumo planavimo skyrelį ir gausi daug patarimų smile.gif .
Atsakyti
Išsamus straipsnis apie kontracepciją
Atsakyti
Taip straipsnis labai išsamus, viskas į vienus vartus. Apie galimą trombozę, poveikį širdžiai net neužsiminta. Bandžiau parašyti Delfyje kritišką komentarą, man jo nepraleido.. Šis straispnis yra tik reklaminis triukas, piaras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksva @ 2005 03 10, 11:01)
Taip straipsnis labai išsamus, viskas į vienus vartus. Apie galimą trombozę, poveikį širdžiai net neužsiminta. Bandžiau parašyti Delfyje kritišką komentarą, man jo nepraleido.. Šis straispnis yra tik reklaminis triukas, piaras  g.gif

Aš manau taip pat drinks_cheers.gif
Tegu paima mane ir ištiria, gal būsiu bent 0,1 proc. iš tų nepatenkintų, bet būtina parašyti realius trūkumus, o ne tik neryškiu krūtų maudimus...
Atsakyti
Na, man irgi straipsnis - juokingai reklaminis...kad ir apie ta pati lytini potrauki...gerai butu, kad to straipsnio autoriai uzeitu i Supermamos forum ir pasiskaitinetu, ka apie tai raso ne reklamoje, o tikrame gyvenime gyvenancios moterys...
Beje, man gydytoja (ta, kuri irgi KT gerti man rekomendavo) patare nutraukt kontraceptikus vien del to, kad mano kraujo tyrimai pradejo rodyti, kad kazkas blogai su kepenimis...Pati pasiule mesti gert KT, nes jie labai kepenis ir tulzi veikia. Cia mano gydytojos zodziai. Vadinasi, nera tie KT tokie jau ir nekalti, kaip visur rasoma.
Atsakyti
Va čia įdomesnės naujienos - gal neužilgo išras ir kontracepcija vyrams?
http://www.delfi.lt/....php?id=6220314
Atsakyti
Na, ir as perskaiciau liepsneles rekomenduota straipsi Delfyje g.gif . Biski kyso Schering reklameles ausys ax.gif (Diane-35, Jeanine, Yarina, Mirelle). Na, aciu nors uz tai, kad gale straipsnio panagrineti ir kitu firmu kontraceptikai tongue.gif . Man labiau patiktu, jeigu tokio tipo straipsniuose butu ir daug daugiau info apie tuos nepageidaujamus poveikius, nes ten kaip matau - vien tik liaupses. Tiesiog jeigu butu pilnesne info - moterys saugiau ir atsargiau apsisprestu. Bet, matyt, tai niekam nera naudinga... Domekimes, skaitykim, klausinekim ir tik tada apsispreskim - busim saugesnes ir mes pacios ir musu vaikai smile.gif .
Atsakyti
Man tas straipsnis bent išsamus, kad plačiau išaiškinta Kt sudėtis - ko aš niekad nerasdavau i-nete, ten paaiškinta, kaip veikia koks hormonas, esantis sudėtyje.

O šiaip tai dauguma straipsnių i-nete yra reklama, kam kitaip juos rašytų ir už pinigus skelbtų??
Atsakyti