Iki sūnaus gimimonieko nenaudojau, tik natūralius apsisaugojimo būdus. Tai va dabar ir turiu sūnaitėlį
Po to gydytoja patarė spiralę. Po dvejų metų gavau labai stiprų kiaušidės uždegimą, nuėjusį į pilvaplėvę, dėl ko vos nenumiriau

Gydytoja, kuri mane išgelbėjo, sakė, kad man jokiu būdu nebuvo galima dėti spiralės, nes nebuvo užgydyta (net apie tai man nebuvo pasakyta) gimdos kaklelio žaizdelė, likusi po gimdymo. Spiralė mažytį uždegimą pavertė ūmiu.
Mano gydytoja patarė man vartoti KT visų pirma, kaip profilaktinę priemonę, kad išvengti kito kiaušidės uždegimo ir endometriozės (nes po to uždegimo atsirado polinkis), tuo pačiu ir saugantis neplanuoto pastojimo.
Jokių pašalinių pojūčių neturiu, kaip tik, dabar normalios mm, nes anksčiau tiesiog "plaukdavau", negalėdavau net vykti į ilgesnę kelionę, nes rečiausiai kas pusvalandį turėdavau keisti įklotus. Bet čia tik mano patirtis
Turiu minčių įsidėti "Mirena"... Juk svajoju dar kada turėt vaikeliuką
Labai nenorėčiau jam pakenkti, iki pastojimo planuočiau nevartoti jokių chemijų bent pusmetį, bet kas čia žino kaip bus...
Ką daryt