nežinau ar čia sutapimas, ar kaip, bet kai tik pradėjau gerti nakvišas man iškart prasidėjo normalios mmm, po dviejų mėnsių laukimo(po gimdymo nesusitvarkė vis). O dėl KT taip ir nebežinau ir vilioja dar sykį bandyti, ir nesinori, aišku, kiekvienai individualus tas poveikis.
QUOTE(inix @ 2005 06 06, 09:47)
nežinau ar čia sutapimas, ar kaip, bet kai tik pradėjau gerti nakvišas man iškart prasidėjo normalios mmm, po dviejų mėnsių laukimo(po gimdymo nesusitvarkė vis). O dėl KT taip ir nebežinau ir vilioja dar sykį bandyti, ir nesinori, aišku, kiekvienai individualus tas poveikis.
jeigu vėl neįsibijosi, kad nuo jų bloga gali būt, gali pabandyt bent vieną ciklą pavartot, juo labiau, kad tik dabar sulaukei pirmų normalių mėnesinių, tai nuo kito ciklo pradėt pats tas būtų.

na, gal reiks ir pabandyti, gal net tas pačias yarina, bet ten nėra 2 tablečių...
, na bus matyt

Nusprendžiau nebevartoti tų KT. Man tai baisu, kad dabar, kol jauna, tai jokio šalutinio poveikio ir nesijaučia, bet kas žino, kaip bus po daug metų
Ir šiaip, nerimauju, kaip jausiuosi po kelių dienų, savaičių ar mėnesių.
Aš buvau išvykusi į užsienį keliems mėnesiams ir tuo metu buvau priversta padaryti pertrauką. Tai visą tą laiką mms nebuvo... Vat taip vat. CHEMIJA...

Ir šiaip, nerimauju, kaip jausiuosi po kelių dienų, savaičių ar mėnesių.
Aš buvau išvykusi į užsienį keliems mėnesiams ir tuo metu buvau priversta padaryti pertrauką. Tai visą tą laiką mms nebuvo... Vat taip vat. CHEMIJA...

Nutraukus KT tris mėnesius mms buvo bet nereguliarios (su savaitės paklaida), deja ketvirtą mėnesį visai dingo. Dar tikėjausi, kad
Bet pasirodo kiaušidės snaudžia.

Bet pasirodo kiaušidės snaudžia.
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 06 20, 18:41)
O tau is karto sutriko ciklas po KT vartojimo?Ta prasme, laiku nesulaukei mmm?Ar buvo pradzioje gerai, o paskui ciklas "sudurniavo"?
O aš suradau sau tokį kompromisą: kol neturėjau vaikučių, negėriau jokių KT. Dabar, kai jau vaikų gana, tiesą sakant, jau 10 metų, kai neketinu pastoti, ėmiau vartoti KT. Ir kol kas esu labai patenkinta. Neteikiu toms tabletėms ir jų galimam neigiamam poveikiui daugiau reikšmės, nei pvz., maisto produktams, kur neaišku ko ir kiek sudėta, ar judrios gatvės, šalia kurios gyvenu, teršalams... Man labai patogu ir aš vartoju KT. Kam baisu - nevartokite

Iš tiesų, juk nežinai nuo ko gali susirgt...
Jei viskas baisu, reikia važiuot iš miesto, nekvėpuot teršalais, atsisakyt visos sintetikos - rūbų ir buto medžiagų, pačiam augint ir gamint maistą ir tt.
Jei viskas baisu, reikia važiuot iš miesto, nekvėpuot teršalais, atsisakyt visos sintetikos - rūbų ir buto medžiagų, pačiam augint ir gamint maistą ir tt.
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 06 21, 10:31)
O tau is karto sutriko ciklas po KT vartojimo?Ta prasme, laiku nesulaukei mmm?Ar buvo pradzioje gerai, o paskui ciklas "sudurniavo"?
pradžioj buvo labai reguliariai, po to vis retėjo, o dabar nesulaukiu nuo kovo

QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 21, 15:21)
Iš tiesų, juk nežinai nuo ko gali susirgt...
nereikia pulti į kraštutinumus

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 06 21, 19:40)
nereikia pulti į kraštutinumus
galima atsisakyti sintetinių kelnaičių, stringus nešioti tik esant reikalui, rinktis juodą duoną vietoj batono ir t.t. ir pan, 

aš tik parašiau šiaip kaip pavyzdį