Įkraunama...
Įkraunama...

Pasekmės naudojant kontraceptikus

nežinau ar čia sutapimas, ar kaip, bet kai tik pradėjau gerti nakvišas man iškart prasidėjo normalios mmm, po dviejų mėnsių laukimo(po gimdymo nesusitvarkė vis). O dėl KT taip ir nebežinau ir vilioja dar sykį bandyti, ir nesinori, aišku, kiekvienai individualus tas poveikis.
Atsakyti
QUOTE(inix @ 2005 06 06, 09:47)
nežinau ar čia sutapimas, ar kaip, bet kai tik pradėjau gerti nakvišas man iškart prasidėjo normalios mmm, po dviejų mėnsių laukimo(po gimdymo nesusitvarkė vis). O dėl KT taip ir nebežinau ir vilioja dar sykį bandyti, ir nesinori, aišku, kiekvienai individualus tas poveikis.

jeigu vėl neįsibijosi, kad nuo jų bloga gali būt, gali pabandyt bent vieną ciklą pavartot, juo labiau, kad tik dabar sulaukei pirmų normalių mėnesinių, tai nuo kito ciklo pradėt pats tas būtų. 4u.gif
Atsakyti
na, gal reiks ir pabandyti, gal net tas pačias yarina, bet ten nėra 2 tablečių... g.gif, na bus matyt
Atsakyti
Nusprendžiau nebevartoti tų KT. Man tai baisu, kad dabar, kol jauna, tai jokio šalutinio poveikio ir nesijaučia, bet kas žino, kaip bus po daug metų unsure.gif
Ir šiaip, nerimauju, kaip jausiuosi po kelių dienų, savaičių ar mėnesių.
Aš buvau išvykusi į užsienį keliems mėnesiams ir tuo metu buvau priversta padaryti pertrauką. Tai visą tą laiką mms nebuvo... Vat taip vat. CHEMIJA... schmoll.gif
Atsakyti
Nutraukus KT tris mėnesius mms buvo bet nereguliarios (su savaitės paklaida), deja ketvirtą mėnesį visai dingo. Dar tikėjausi, kad nestuke.gif
Bet pasirodo kiaušidės snaudžia.
Atsakyti
ir mano kiaušidės užmigo cry.gif cry.gif cry.gif tikiuosi, kad jas pažadins cry.gif cry.gif cry.gif mergaitės, negerkit KT cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 06 20, 18:41)
ir mano kiaušidės užmigo  cry.gif  cry.gif  cry.gif  tikiuosi, kad jas pažadins  cry.gif  cry.gif  cry.gif  mergaitės, negerkit KT  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

O tau is karto sutriko ciklas po KT vartojimo?Ta prasme, laiku nesulaukei mmm?Ar buvo pradzioje gerai, o paskui ciklas "sudurniavo"?
Atsakyti
O aš suradau sau tokį kompromisą: kol neturėjau vaikučių, negėriau jokių KT. Dabar, kai jau vaikų gana, tiesą sakant, jau 10 metų, kai neketinu pastoti, ėmiau vartoti KT. Ir kol kas esu labai patenkinta. Neteikiu toms tabletėms ir jų galimam neigiamam poveikiui daugiau reikšmės, nei pvz., maisto produktams, kur neaišku ko ir kiek sudėta, ar judrios gatvės, šalia kurios gyvenu, teršalams... Man labai patogu ir aš vartoju KT. Kam baisu - nevartokite smile.gif
Atsakyti
Iš tiesų, juk nežinai nuo ko gali susirgt...
Jei viskas baisu, reikia važiuot iš miesto, nekvėpuot teršalais, atsisakyt visos sintetikos - rūbų ir buto medžiagų, pačiam augint ir gamint maistą ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 06 21, 10:31)
O tau is karto sutriko ciklas po KT vartojimo?Ta prasme, laiku nesulaukei mmm?Ar buvo pradzioje gerai, o paskui ciklas "sudurniavo"?

pradžioj buvo labai reguliariai, po to vis retėjo, o dabar nesulaukiu nuo kovo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 21, 15:21)
Iš tiesų, juk nežinai nuo ko gali susirgt...
Jei viskas baisu, reikia važiuot iš miesto, nekvėpuot teršalais, atsisakyt visos sintetikos - rūbų ir buto medžiagų, pačiam augint ir gamint maistą ir tt.

nereikia pulti į kraštutinumus schmoll.gif galima atsisakyti sintetinių kelnaičių, stringus nešioti tik esant reikalui, rinktis juodą duoną vietoj batono ir t.t. ir pan, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 06 21, 19:40)
nereikia pulti į kraštutinumus  schmoll.gif galima atsisakyti sintetinių kelnaičių, stringus nešioti tik esant reikalui, rinktis juodą duoną vietoj batono ir t.t. ir pan,  mirksiukas.gif

aš tik parašiau šiaip kaip pavyzdį smile.gif , juk dar neaišku, kas labiau kenkia - gyvenimas mieste tarp visų teršalų ir sintetikos (aš turiu omeny ne tik sintetinius rūbus, bet ir visus namus, sienas, kilimus, baldus iš neaiškių medžiagų - mes visas daleles sukvėpuojam). ar KT vartojimas... Tiesiog iškėliau idėją pamąstymui.
Atsakyti