Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LI

QUOTE(karaciukas @ 2013 06 15, 10:42)
labai graži ideja padaryti draugystės istoriją wub.gif

su cukrum dar brandinu mintį... vienoj mažulytej parduotuvytėj mačiau pailguose pakeliuose supakuotą cukrų be logotipu, popieriukai margi, bet uzrasas tik ant dėžutės g.gif, o žaisti su jais duosiu tiems kas važiuos į gamtą, reikės parašyti patarimus jaunai šeimai. Duosiu užbaigti teiginius ar parašyti atsakymus i klausimus pvz: ką daryti kai žmona grįžta iš darbo vėlai,ikaušusi? bet kaip sakiau dar mintis giliuose ieškojimuose.... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Ice Ice @ 2013 06 15, 11:07)
Vakar pradėjau rašyti scenarijų, pirmą užsėdimą susitvarkiau. Tik iškilo dilema kaip ką dėliotis. 1 prisistatymas, taurės, palinkėjimai - aišku. Antroj virtoj būtų logiška susipažinti, tada norėtūsi valdžią išsirinkt, o galiausiai lieka šeimos židinys. Bet rimta gaida pabaigus šokius gal nelabai pradėt. Tada rinkimai ant galo, nors ir nusitęsę labai toli. Bet vis vien galvoju, gal židinį, tėvelių pagerbimą ir prisiminimą padaryt po prisistatymo, taip gražiau, tada susipažinimas ir valdžia  doh.gif

Oj, šimtą kartų kalbėta visvien neapsisprendžiu..

mums muzikantai patarė nelaikyt ilgiau nei 1,5val. , max iki 2val.trukmės žmonių prie stalo , nes iš patirties sakė, kad pabosta, ima neklausyt, dairytis kaip sprukt su savo reikalais .
Jei nukelsit valdžios rinkmus, tai teks laba jau vienam piršleliui daug tostų ar raginimų sakyti, kad išgert pasiūlyt biggrin.gif
Mes darėm ir taip buvo visose vestuvėse, kuriose per gyvenimą teko dalyvauti, kad per antrą užsėdimą būdavo židinys ir tėvelių pagerbimas, o tada ilgiausių metų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 06 15, 09:57)
O kaip ją pateikti?

Paprasčiausiai manau pakabinti ant sienos ir specialiai nepateikinėti visi ir taip turėtų suprasti smile.gif Man irgi patiko mintis, piršliui nelabai..

QUOTE(karaciukas @ 2013 06 15, 10:12)
su cukrum dar brandinu mintį... vienoj mažulytej parduotuvytėj mačiau pailguose pakeliuose supakuotą cukrų be logotipu, popieriukai margi, bet uzrasas tik ant dėžutės g.gif, o žaisti su jais duosiu tiems kas važiuos į gamtą, reikės parašyti patarimus jaunai šeimai. Duosiu užbaigti teiginius ar parašyti atsakymus i klausimus pvz: ką daryti kai žmona grįžta iš darbo vėlai,ikaušusi?  bet kaip sakiau dar mintis giliuose ieškojimuose.... ax.gif

O kokioj parduotuvėj ir kokiam mieste? gal internetinej kokioj?
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 06 15, 10:16)
mums muzikantai patarė nelaikyt ilgiau nei 1,5val. , max iki 2val.trukmės žmonių prie stalo , nes iš  patirties sakė, kad pabosta, ima neklausyt, dairytis kaip sprukt su savo reikalais .
Jei nukelsit valdžios rinkmus, tai teks laba jau vienam piršleliui daug tostų ar raginimų sakyti, kad išgert pasiūlyt  biggrin.gif
Mes darėm ir taip buvo visose vestuvėse, kuriose per gyvenimą teko dalyvauti, kad per antrą užsėdimą būdavo židinys ir tėvelių pagerbimas, o tada ilgiausių metų  ax.gif

Bet tai kai aš kaušė biggrin.gif užsiciklinau, kad pažadai=susipažinimas ir norėjosi man jo pradžioje doh.gif pateikiu kaip pažadus ir palieku pabaigai. Žinau, kad svečių ilgai nelaikyti, bet žmonių pas mus apie 30 tai neužsitęs labai.
Židinį su jaunąja nusprendėm daryti pirmam užsėdime. Aš irgi šiaip maniau, kad židinys būna antrame sėdime. Tik pati vakar įsijungiau savo vestuvių filmą ir didžiam mano nustebimui židinys buvo po piršlių pirmo tosto lotuliukas.gif

Gerai, viskas man jau dabar aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Ice @ 2013 06 15, 11:16)
Paprasčiausiai manau pakabinti ant sienos ir specialiai nepateikinėti visi ir taip turėtų suprasti smile.gif Man irgi patiko mintis, piršliui nelabai..
O kokioj parduotuvėj ir kokiam mieste? gal internetinej kokioj?

man tai pat įdomu kokioj parduotuvėje ir mieste ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lili* @ 2013 06 15, 11:16)
mums muzikantai patarė nelaikyt ilgiau nei 1,5val. , max iki 2val.trukmės žmonių prie stalo , nes iš  patirties sakė, kad pabosta, ima neklausyt, dairytis kaip sprukt su savo reikalais .
Jei nukelsit valdžios rinkmus, tai teks laba jau vienam piršleliui daug tostų ar raginimų sakyti, kad išgert pasiūlyt  biggrin.gif
Mes darėm ir taip buvo visose vestuvėse, kuriose per gyvenimą teko dalyvauti, kad per antrą užsėdimą būdavo židinys ir tėvelių pagerbimas, o tada ilgiausių metų  ax.gif

va toks mano dabartinis planas ir yra smile.gif
Papildyta:
Aš nžn. kokius žodžius sakyti, kabinat spyną ant tilto.... g.gif doh.gif jaunieji jos labai nori, aš jau esu pasiruošusi širdžių surakinimui, tai taip išeina, kad vienu metu reik darytį jį, po to spyna ir akmenėliai Laimės receptui susikurti.. ar ne per daug ant vieno tilto, kaip manote..?
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 06 15, 10:30)
O čia kas bučiuosis? Visi svečiai? biggrin.gif

tai su taip popierėliais ir mesti? Bet kai nematyti, kas viduje, tai efekto gali nebūti. Gal tada permatomame popieriuje? g.gif

beje, kada tas dovaneles (pav. medų) išdalinti svečiams?

Kadangi vestuvėse nebus porų, bučiuoti mokins svečiai, kuriems atiteks širdelė.
Kiekvienoje skirtingi bučinių tipai. Padariau pagal šią instrukciją:

Oro bučinys-Instrukcija: pasiųsti vienas kitam oro bučinius
Mandagusis bučinys-Instrukcija: pabučiuoti moters ranką
Tėviškas bučinys-Instrukcija: pabučiuoti moterį į kaktą
Simboliškas bučinys-Instrukcija: kaip pasisveikinant pakštelti į skruostus
Kvapą gniaužiantis bučinys-Instrukcija: suvalgyti po pipirą ir pasibučiuoti
Karštas bučinys-Instrukcija: bučiuotis, kol sudegs degtukas (įdėti tie ilgi degtukai)
Saldus bučinys-Instrukcija: pasitepti lūpas medumi ir pasibučiuoti
Ilgas bučinys-Instrukcija: valgyti guminuką abiems kartu iš skirtingų galų, kol pasibučiuosite (įdėtas ilgas guminukas, maximoj pirkau sveriamą, 1metras berods)
Drėgnas bučinys-Instrukcija: išgerti degtinės ar šampano ir pasibučiuoti
Šaltas bučinys-Instrukcija: valgyti mėtinį ledinuką ir pasibučiuoti (viduj halls)
Aistringas bučinys-Instrukcija: rankas uždėti vienas kitam ant sėdimosios dalies, stipriai prisiglausti ir pasibučiuoti
Prancūziškas bučinys-Instrukcija: vienu metu palaižyti ledinuką, pasakyti „že tem“ ir pasibučiuoti

O medų išdėliosime ant stalo prie svečių kortelių.
Atsakyti
QUOTE(rozytiaa @ 2013 06 15, 10:54)
man tai pat įdomu kokioj parduotuvėje ir mieste  ax.gif
Papildyta:
va toks mano dabartinis planas ir yra smile.gif
Papildyta:
Aš nžn. kokius žodžius sakyti, kabinat spyną ant tilto.... g.gif  doh.gif  jaunieji jos labai nori, aš jau esu pasiruošusi širdžių surakinimui, tai taip išeina, kad vienu metu reik darytį jį, po to spyna ir akmenėliai Laimės receptui susikurti.. ar ne per daug ant vieno tilto, kaip manote..?

Mes vienu metu ir surakinti buvom ir receptą dėliojomės, neatrodė, kad per daug. Tik aš žinau, kad teks pabūti prie 3 skirtingų vandens vietų tad bandysiu išskaidyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Ice @ 2013 06 15, 12:00)
Mes vienu metu ir surakinti buvom ir receptą dėliojomės, neatrodė, kad per daug. Tik aš žinau, kad teks pabūti prie 3 skirtingų vandens vietų tad bandysiu išskaidyti smile.gif

supratau, na mes būsim prie 2 vandens vietų, tik kad visur po mano manymu pakankamai trumpai, tad bijau, kad viską reiks skubinti, arba žaidimų nlb bus.. bet atkėliau akmenėlius anksčiau ..
Atsakyti
QUOTE(sweet @ 2013 06 15, 11:57)
Kadangi vestuvėse nebus porų, bučiuoti mokins svečiai, kuriems atiteks širdelė.
Kiekvienoje skirtingi bučinių tipai. Padariau pagal šią instrukciją:

Na kokia super idėja wub.gif Būtinai reiks pasinaudot bigsmile.gif
Tik aš manau, šitas širdeles tiesiog leisiu išsirinkti pabrolių pamergių pulkui, nes daug bus porų.. Ale jei kokie nedrąsūs tie pabroliai bus..Arba labai varžysis tai daryti.. g.gif Geriau būtų susituokusioms poroms taip daryti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 15 birželio 2013 - 11:43
QUOTE(Zuika99 @ 2013 06 14, 22:50)
Kaip supratau tau ir visi darbai ne Lietuvoje daromi ax.gif  Gal ir tu UK gyveni? As akmenukus zadu LT pirkti, nes kaip ir tu abejoju kaip reiktu viska parsigabenti i LT lotuliukas.gif
As zadu toki dar sakej reikala padaryti, kazka panasaus i sita, kazkas tokio kaip jaunuju draugystes istorija wub.gif  : (4ft)

https://www.google.c...i...ml;1100;533

fainas reikalas, mano nuotaka pati kazka panasaus darosi smile.gif Skotijoje mano planavimai vyksta, o taviskiai kur ? smile.gif galvojau ir as lt pirkti akmenukus, bet mes tik ketvirtadienio vakara parskrendam, o sestadieni vestuves tai ir taip bijau kad pentadienis minuciu tikslumu bus suskaiciuotas, akmeneliu paieskoms ir rasymui laiko nebebus schmoll.gif galetu buti kokia internetine parduotuve kur ir toki reikala butu galima nusipirkt ax.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=rozytiaa,2013 06 15, 11:54]
man tai pat įdomu kokioj parduotuvėje ir mieste ax.gif

Aš gyvenu Pakruojyje, tai parduotuvej AIBE pamačiau cukrų
jis toks kaip šitoj nuorodoj mirksiukas.gif
http://www.gastronom...g-x-50-vnt.html
Atsakyti
To cukriuko maximoj mačiau yra
Atsakyti