Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LI

QUOTE(Ice Ice @ 2013 06 14, 18:42)
po to galiu scenarijaus is streso nerast biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Ice @ 2013 06 14, 18:35)

Manosios tai ciklameninės, bet tas ciklamenas sakyčiau irgi į violetinės pusę, tamsesnis nei įprastas smile.gif čia gal šių metų spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssigota @ 2013 06 13, 18:08)
http://www.flickr.co...ith/9032509967/

Gal atidarys  blush2.gif
mano darbeliai veliau ir kitus sudesiu

QUOTE(sweet @ 2013 06 14, 15:22)
Laba diena besirengančios svočiauti. Šiandien Kauno bazėse visą dieną praleidau. Pastebėjau, kad labai kainos skiriasi  g.gif  Labai daug šaunių vestuvinių atributų radau 14 sandėlyje, 14 vietoje (seselės uniforma-12 Lt, antrankiai-5Lt, prijuostė su vyro figura-12 lt), kitur kainos daug didesnės.
Žodžiu sunki buvo dienelė doh.gif
Kiekvienam svečiui sugalvojau įteikti po mažą dovanėlę- nedidelį papuoštą stiklainiuką su medumi (70 stiklainių su dangteliais plius puošyba kainavo 40 Lt  thumbup.gif medus nemokamai, patys kopinėjam). Gal kam pravers ši idėja.

As ir darau panasiai, tik medu i mazus plasmasinius indelius pilstysiu, visiem sventes dalyviam padalinsiu 4u.gif Tik man puosimui reikia mazu bituciu, dar neturiu.. mamos prasiau, kad ieskotu, nes pati ne LT gyvenu verysad.gif Gal kas zinote kur ju Kaune butu galima gauti? blush2.gif

O del spaptazodzio tai - juokas pro asaras merginos toks vaizdas jog milijono paprasiau doh.gif Jei ten bet kam jis nedalinamas, tai tiek to, issiverte dauguma be jo, as tuo labiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika99 @ 2013 06 14, 20:19)
As ir darau panasiai, tik medu i mazus plasmasinius indelius pilstysiu, visiem sventes dalyviam padalinsiu 4u.gif  Tik man puosimui reikia mazu bituciu, dar neturiu.. mamos prasiau, kad ieskotu, nes pati ne LT gyvenu verysad.gif  Gal kas zinote kur ju Kaune butu galima gauti? blush2.gif

O del spaptazodzio tai - juokas pro asaras merginos toks vaizdas jog milijono paprasiau doh.gif  Jei ten bet kam jis nedalinamas, tai tiek to, issiverte dauguma be jo, as tuo labiau biggrin.gif

Nereiketų to priimti asmeniskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika99 @ 2013 06 14, 21:19)
As ir darau panasiai, tik medu i mazus plasmasinius indelius pilstysiu, visiem sventes dalyviam padalinsiu 4u.gif  Tik man puosimui reikia mazu bituciu, dar neturiu.. mamos prasiau, kad ieskotu, nes pati ne LT gyvenu verysad.gif  Gal kas zinote kur ju Kaune butu galima gauti? blush2.gif

Kaune šiandien mačiau Urmo bazėje 12 ar 13 sandelyje. Ten yra floristikos prekės, pirmas skyrius nuo Krafto fabriko. Dar būtų galima pasižiūrėti ir floristikos parduotuvėje Krėvės pr. už Sauletėkio (Krėvės 104A Dovisa)

Šiandien šeimos židinį nupirkau. Porceliano, tik mano su širdutėm
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweet: 14 birželio 2013 - 20:35
QUOTE(sweet @ 2013 06 14, 21:30)
Kaune šiandien mačiau Urmo bazėje 12 ar 13 sandelyje. Ten yra floristikos prekės, pirmas skyrius nuo Krafto fabriko. Dar būtų galima pasižiūrėti ir floristikos parduotuvėje Krėvės pr. už Sauletėkio (Krėvės 104A Dovisa)

Šiandien šeimos židinį nupirkau. Porceliano, tik mano su širdutėm
user posted image

Dekui, pabandysiu paieskoti;) 4u.gif Grazus zidinukas thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien dar pasidariau bučinių žaidimą. Į širdutes įdėjau bučinių pavadinimus ir paleisiu pro stalą, kol muzika gros, pas ką sustos, tie bučiuosis. Šios širdelės tinka ir pažadams, kas nelabai turi laiko tortuką gaminti. Jos yra maždaug degtukų dėžutės dydžio, plastmasinės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sweet @ 2013 06 14, 21:55)
Šiandien dar pasidariau bučinių žaidimą. Į širdutes įdėjau bučinių pavadinimus ir paleisiu pro stalą, kol muzika gros, pas ką sustos, tie bučiuosis. Šios širdelės tinka ir pažadams, kas nelabai turi laiko tortuką gaminti. Jos yra maždaug degtukų dėžutės dydžio, plastmasinės
user posted image

o kur tokių dėžučių radote? g.gif smile.gif
Atsakyti
[quote=sweet,2013 06 14, 21:55]Šiandien dar pasidariau bučinių žaidimą. Į širdutes įdėjau bučinių pavadinimus ir paleisiu pro stalą, kol muzika gros, pas ką sustos, tie bučiuosis. Šios širdelės tinka ir pažadams, kas nelabai turi laiko tortuką gaminti. Jos yra maždaug degtukų dėžutės dydžio, plastmasinės

O kur tokių širdelių radot?smile.gif labai dailios, norėčiau ir aš tokiųsmile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kleckiukia: 14 birželio 2013 - 21:25
labas vakarelis svociutes, na ir pleputes jus, skaityti nespeju, o ka jau kalbeti apie isiterpima mirksiukas.gif visos jus saunuoles, dirbat plusat, tik as viena ekstremale beveik viska palieku paskutiniam menesiui doh.gif jau gavo mano patiketine Lietuvoje zmoniu zurnala vestuvems sake superinis thumbup.gif labai maloni panele juos gamina, kiek as ten klausinejau...nuomone keiciau... bet ji labai kantriai su manimi bendravo thumbup.gif vis del to pirkau 17 vnt darysim aukcijona ryte, o surinktus pinigus desime i vaikelio fonda, nes nemazai kainavo butu gaila, kad paskui metytusi kai visi isvaziuos, o dabar pirks tik tie kurie nores, idomu kokiomis kainomis parduosim biggrin.gif del segtuvo tai mes juodus planuojam pirktis ir prisiklijuoti aple zenkla tik prakasta is abieju pusiu (gal) rolleyes.gif pazadu tortas fainas dalykelis, bet jau kiek darbo jam reikia doh.gif ne mano kantrybei tiek daryti del keliu minuciu efekto schmoll.gif ryt iseiginiauju tai gal pagaliau akmenukus susirankiosi jei duos Dievas ir Skotijoje vis dar nebus lietaus unsure.gif tik kazkaip reiks mazdaug mini varianta daryti nes ir taip nelabai isivaizduoju kaip su visom smutkem reiks i lektuvo bagazo svori itilpti doh.gif doh.gif gal kuri pirkotes surakinamas sirdeles internetu ir nenusivylete? cia nieko grazaus nerandu teks Lietuvelei duot uzdirbti kai rasiu kazka drinks_cheers.gif ai ir dar del medelio koki kazin sodinti? paskaiciau smelio ceremonijos zodzius ir as jos jau uzsinorejau, o ka jei ja gamtoje po Baznycios padaryti g.gif ir fotografe dar bus, turetu graziai atrodyti ir foto rolleyes.gif as tai isvis labai bijau kad gryzus kai kalbesim viska nelabai visi girdes zmoniu 50 tai nori, nenori surmulys... nesu as tyli labai, bet kazin kaip sudominti tokia gauja ir perrekti gausis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilada666: 14 birželio 2013 - 21:37
QUOTE(rozytiaa @ 2013 06 14, 22:23)
o kur tokių dėžučių radote?  g.gif  smile.gif

Kauno urmo bazėje Bohemia parduotuvėje, netoli Sanitekso parduotuvės nuo Krafto fabriko pusės. Kainavo 60 centų viena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweet: 14 birželio 2013 - 21:34
QUOTE(vilada666 @ 2013 06 14, 22:31)
labas vakarelis svociutes, na ir pleputes jus, skaityti nespeju, o ka jau kalbeti apie isiterpima  mirksiukas.gif  visos jus saunuoles, dirbat plusat, tik as viena ekstremale beveik viska palieku paskutiniam menesiui  doh.gif  jau gavo mano patiketine Lietuvoje zmoniu zurnala vestuvems sake superinis  thumbup.gif    labai maloni panele juos gamina, kiek as ten klausinejau...nuomone keiciau... bet ji labai kantriai su manimi bendravo  thumbup.gif    vis del to pirkau 17 vnt darysim aukcijona ryte, o surinktus pinigus desime i vaikelio fonda, nes nemazai kainavo butu gaila, kad paskui metytusi kai visi isvaziuos, o dabar pirks tik tie kurie nores, idomu kokiomis kainomis parduosim  biggrin.gif  del segtuvo tai mes juodus planuojam pirktis ir prisiklijuoti aple zenkla tik prakasta is abieju pusiu (gal)  rolleyes.gif    pazadu tortas fainas dalykelis, bet jau kiek darbo jam reikia  doh.gif  ne mano kantrybei tiek daryti del keliu minuciu efekto  schmoll.gif  ryt iseiginiauju tai gal pagaliau akmenukus susirankiosi jei duos Dievas ir Skotijoje vis dar nebus lietaus  unsure.gif  tik kazkaip reiks mazdaug mini varianta daryti nes ir taip nelabai isivaizduoju kaip su visom smutkem reiks i lektuvo bagazo svori itilpti  doh.gif  doh.gif  gal kuri pirkotes surakinamas sirdeles internetu ir nenusivylete? cia nieko grazaus nerandu teks Lietuvelei duot uzdirbti kai rasiu kazka  drinks_cheers.gif  ai  ir dar del medelio koki kazin sodinti?  paskaiciau smelio ceremonijos zodzius ir as jos jau uzsinorejau, o ka jei ja gamtoje po Baznycios padaryti  g.gif    ir fotografe dar bus, turetu graziai atrodyti ir foto  rolleyes.gif  as tai isvis labai bijau kad gryzus kai kalbesim viska nelabai visi girdes zmoniu 50 tai nori, nenori surmulys... nesu as tyli labai, bet kazin kaip sudominti tokia gauja ir perrekti gausis  g.gif

Kaip supratau tau ir visi darbai ne Lietuvoje daromi ax.gif Gal ir tu UK gyveni? As akmenukus zadu LT pirkti, nes kaip ir tu abejoju kaip reiktu viska parsigabenti i LT lotuliukas.gif

As zadu toki dar sakej reikala padaryti, kazka panasaus i sita, kazkas tokio kaip jaunuju draugystes istorija wub.gif : (4ft)

https://www.google.c...i...ml;1100;533

Atsakyti