Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LI

as dariau buciniu dezutes, i vidu ideta degtukai aistroms iziebti, atsidare dezute ir uzdege degtuka buciuosis, kaip, tai cia jau ju reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Merginos kurios daro cukraus gabaliukus, gal galite smulkiau apie viska papasakoti? Ideja patiko, bet dar nlb man galvoje telpa kas ten ir kaip turi buti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika99 @ 2013 06 14, 23:48)
Merginos kurios daro cukraus gabaliukus, gal galite smulkiau apie viska papasakoti? Ideja patiko, bet dar nlb man galvoje telpa kas ten ir kaip turi buti ax.gif

jeigu darysiu,tai jauciu taip:nusipirksiu gabalinio cukraus,.kiekviena gabaleli isuksiu i koki popiereli,surisiu virsuje ir prie to surisimo pritvirtinsiu lapuka maza,kur ir tures parasyti trumpa palinkejima.tada reiketu tureti kokia grazia stikline ''taure'',i kuria bus visi gabaleliai sumesti ir atiduoti jauniesiems.gers arbata ir gales kasdien po palinkejima perskaityti smile.gif
Atsakyti
As galvojau labai trumpucius palinkėjimus surasyt ant pailgu cukraus pakeliu, bet visi arba spalvoti arba su maxima favorit zenkliukais doh.gif Gal dar rasiu kur maziau "numozotu"
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 15, 00:02)
jeigu darysiu,tai jauciu taip:nusipirksiu gabalinio cukraus,.kiekviena gabaleli isuksiu i koki popiereli,surisiu virsuje ir prie to surisimo pritvirtinsiu lapuka maza,kur ir tures parasyti trumpa palinkejima.tada reiketu tureti kokia grazia stikline ''taure'',i kuria bus visi gabaleliai sumesti ir atiduoti jauniesiems.gers arbata ir gales kasdien po palinkejima perskaityti smile.gif

As mastau, kad indas turi buti grazus, bet ne kaip taure, o uzdaras blush2.gif Cia mano tokia nuomone, db suku galva i ka ji ivynioti ax.gif Lapukus mazus galima padaryti paciom is kokio grazaus popieriaus wub.gif O rasysi kazka ant to indo i kuri desi cukru?
Atsakyti
QUOTE(Zuika99 @ 2013 06 14, 23:46)
As mastau, kad indas turi buti grazus, bet ne kaip taure, o uzdaras blush2.gif  Cia mano tokia nuomone, db suku  galva i ka ji ivynioti ax.gif  Lapukus mazus galima padaryti paciom is kokio grazaus popieriaus  wub.gif  O rasysi kazka ant to indo i kuri desi cukru?

Inda as isivaizduoju kaip apvalią stiklinę vazelę, tik kokio puses sprindzio aukscio, ten turetu tilpt apie 100 cukriuku biggrin.gif Palinkėjimus tada su pirsliu kasryt gerdami arbata rasysim ( biggrin.gif ), sveciam kazin ar duosiu, nes to bendro rasymo bendroj sumoj bijau, kad daug gausis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice Ice: 14 birželio 2013 - 23:53
QUOTE(Zuika99 @ 2013 06 15, 00:46)
As mastau, kad indas turi buti grazus, bet ne kaip taure, o uzdaras blush2.gif

O rasysi kazka ant to indo i kuri desi cukru?

butent ta ir norejau parasyti doh.gif biggrin.gif

nieko ant jo nerasysiu.noreciau,kad jis isliktu toks elegantiskas,bet jokiu terlioniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 06 14, 23:29)
as dariau buciniu dezutes, i vidu ideta degtukai aistroms iziebti, atsidare dezute ir uzdege degtuka buciuosis, kaip, tai cia jau ju reikalas biggrin.gif

O čia kas bučiuosis? Visi svečiai? biggrin.gif
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 15, 00:02)

tai su taip popierėliais ir mesti? Bet kai nematyti, kas viduje, tai efekto gali nebūti. Gal tada permatomame popieriuje? g.gif

dėl segtuvų... Gal geriausia derinti prie savo suknelės arba baltą. Man juodas tai kažkaip ot ax.gif

beje, kada tas dovaneles (pav. medų) išdalinti svečiams?
Atsakyti

labai graži ideja padaryti draugystės istoriją wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karaciukas @ 2013 06 15, 10:42)
labai graži ideja padaryti draugystės istoriją wub.gif

O kaip ją pateikti?
Atsakyti
QUOTE(Ice Ice @ 2013 06 15, 00:52)
Inda as isivaizduoju kaip apvalią stiklinę vazelę, tik kokio puses sprindzio aukscio, ten turetu tilpt apie 100 cukriuku biggrin.gif Palinkėjimus tada su pirsliu kasryt gerdami arbata rasysim ( biggrin.gif ), sveciam kazin ar duosiu, nes to bendro rasymo bendroj sumoj bijau, kad daug gausis.

Vau puiki mintis, ačiū smile.gif aš pati noriu šią idėją panaudoti, bet bijau apkrauti šventę ir nuvarginti svečius, todėl vis sukau galvą ir štai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 06 15, 09:30)
O čia kas bučiuosis? Visi svečiai? biggrin.gif

tai su taip popierėliais ir mesti? Bet kai nematyti, kas viduje, tai efekto gali nebūti. Gal tada permatomame popieriuje? g.gif

dėl segtuvų... Gal geriausia derinti prie savo suknelės arba baltą. Man juodas tai kažkaip ot  ax.gif

beje, kada tas dovaneles (pav. medų) išdalinti svečiams?

Segtuvą geriausiai derinti prie suknelės, balta arba juodą biggrin.gif Mano suknelė į tamsumą, pulko irgi, tai bijau, kad baltas nesiziures.. Jauciu, kad istikruju tai dėlto nelabai sau suksiu galvą biggrin.gif

O dovanėles galvoju atoduoti antrą dieną.Įtariu, kad pas mus bus labai laisva antra diena, tai padarysiu apdovanojimus, isdalinsiu prizus uz laimetas uzduotis (kad gamtoj nereiketu laimetojui sukti galvą, kur tą prizą dabar dėt), linksmiausius sokliausius meiliausius apdovanosim, isrinksim geriausią komendantą. Dabar galvoju, kad tikrai nesinori, kad kas liktų be nieko, tai gal ir man medaus simboliskai reikes pasiorganizuot. Jauniesiems padovanosim, (autobuso) keliones bilietą, gaublio kamuoli, slepkes, kad būtų patogu aplink pasauli keliaut, arba kilimėlį (skraidantį)mineralinio ir dziuvesiu, kad turetu ka kelionej valgyt, žąsį dedančią auksinius kiaušinius, ir taip užbaigsim šventę smile.gif

Vakar pradėjau rašyti scenarijų, pirmą užsėdimą susitvarkiau. Tik iškilo dilema kaip ką dėliotis. 1 prisistatymas, taurės, palinkėjimai - aišku. Antroj virtoj būtų logiška susipažinti, tada norėtūsi valdžią išsirinkt, o galiausiai lieka šeimos židinys. Bet rimta gaida pabaigus šokius gal nelabai pradėt. Tada rinkimai ant galo, nors ir nusitęsę labai toli. Bet vis vien galvoju, gal židinį, tėvelių pagerbimą ir prisiminimą padaryt po prisistatymo, taip gražiau, tada susipažinimas ir valdžia doh.gif

Oj, šimtą kartų kalbėta visvien neapsisprendžiu..

O jei susipažinimą ir pažadus palikus paskutinius, tada galima būtų į korteles įtraukti ir punktą, kur svečiai įrašytų savo vestuvines pareigas (komendantas, piršlys, pabrolys, ministras ir t.t.) Po daug metų smagu būtų prisimint gal kas kuo buvo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice Ice: 15 birželio 2013 - 10:14