QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 13, 10:33)
musmusius daziausiai duoda jau i sventes pabaiga pamergem,kad nuo gerbeju(ar pabroliu)apsigintu
ziedlapiais pasirupinti as prasysiu 1pamerges.jai /jom (arba paciai jaunajai)paskirsiu dar masinu puosima ir jaunuju pirmos nakties patalpu paruosima
su medaliais gal butu praktiskiau,o ir paprasciau-nuejai,nupirkai ir viskas
as duosiu pries einant miegot, pabroliams pakabukus zibintuvelius, kad nepasiklystu tarp lovu ir pamergiu, o pamergems musmusius
as jau pasirupinau ziedlapiais, o jaunuju kambario puosyba visai nesirupinu ir net nesidomejau
QUOTE(deltadu @ 2013 06 13, 13:03)
O jūs darote tą pažadų tortą? Kažkaip nei viena lyg neužsiminėte..
as darau, tik ne torta, o tas dezutes panaudosim ideti dovana sveciams ir parasysiu varda svecio, kad zinotu kur sestis
QUOTE(rozytiaa @ 2013 06 13, 14:38)
Jei neklystu Rena daro, aš irgi iš pradžių galvojau, bet kad ir taip laiko mažai, o ruošimosi daug, 50 detalių tai daugokai man jau
aha, dezutes tai padariau, dabar liko dar puosyba
as irgi 50 darau
QUOTE(deltadu @ 2013 06 13, 15:03)
Aš tai nežinau, kiek tų dalių torto būna, bet aš duočiau tik jauniesiems, pulkui(kuris pas mus bus laabai gausus, gal tėveliams dar..Ir užteks. O ant to torto gabaliuko , mačiau, būna užrašytas pasižadėjimas, todėl nieko išvynioti nereikia. Bet man gražu, kad tą visą tortą jaunieji atminčiai pasiliktų, nes trumpalaikis bus grožis, tik kol įnešim. O paskui išardys..

gal paskui vėl atgal sudėt ir jauniesiems atiduot? Kaip jums tokia idėja?
labai gražų tortą radau
as irgi tokios nuomones, kad dar toki torta reik turet kur laikyti, o kai apdulkes, tai bus baisus
QUOTE(Trikse @ 2013 06 13, 15:40)

oho klaip plepat,jau naujuose namuciuose
as siandien gavau is sios merginos uzsakyma savo,tai tiesa pasakius nusivyliau magnetukais

as juos isivaizdavau tokiuose plastikiniuose permatomuose remeliuose,o cia paprasciausiai kaip storesnis lapukas

dabar reiks galvot i ka supakuot ar ivyniot,nes padovanojus zmogui toki daikta labai lengva pamest kur nors...
tai gali i koki permatoma maisiuka, tokie tipo buna kaproniniai, man rodos jie ir nebrangus yra
o kas del eigos, as tai tik pasiruosiau paciam procesui, o kas po ko, tai cia jau muzikantams leisiu pasireikst
Papildyta:
QUOTE(ssigota @ 2013 06 13, 18:08)
tortas tai tikrai lb lb grazus
as tai tuteles kankinu, kazkaip nelabai man jos, bet jau tingiu kazka mandravot