Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LI

QUOTE(knopke* @ 2013 06 13, 23:54)
mergytes, eilini karta del slapuku doh.gif  doh.gif  doh.gif

na, pabusiu bjaurioji svocia, bet jau truksta kantrybe, vietoj to, kad prasinejate slapuku - bendraukite temoje, matom mes is niku, atsekam, kiek laiko tema jums aktuali..mane nelabai guodzia pasakymai, kad vaikucius auginu ir tt. visos mes tokios, ir visos esam lygios, kodel vienos turi daryti sedeti temose, o kitos tik pasiimti?
man pikta 4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Arba dar vienas pastebėjimas, "įtraukit į sąrašą", arba dar po to viea zinute, "oi kodel nepatekau į sąrašą" ir toliau, kai jau sąraše, daugiau nei žodžio,yra tokių sąrašinių ne viena.... klausimas ,koks tikslas būti sąraše,jei nebendrauji?

O aš vis negaliu pabėgt iš šios temos biggrin.gif
Atsakyti
na as tai perskaiciau 5temas ir to uzteko visam scenarijui susikonspektuoti,susirankioti ideju.tada tik eiles tvarka pagal save susidelioji ir viskas.kazkaip nereikejo prasyti to slapuko.gal veliau pas ka ir paprasysiu is cekavumo biggrin.gif
ir tikrai keistas argumentas-duok slapuka,nes neturiu laiko,turiu maza vaika.nu as irgi turiu ir darba(kursi,beja,trunka ilgiau nei eilinis darbas) ir vyra ir maza vaika...pasedejau iki 2-3val naties ir ramu smile.gif

----------
kas buna torto pirmo auksto viduje?tuscia?ar kazka dedat?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Labai daug ideju skaitydama jusu forumiuka radau. ACIU 4u.gif Gal kas gali parasyti pasto slaptazodi? Pirsliaujam jau greitai: liepos 12d ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ui negaliu.......
Atsakyti

Labai grazus darbeliai thumbup.gif Del pazadu torto ir as pritariu daugumai, kad paskui nebus jo kur deti, o dar pas mane jaunoji su tokiu nusistatymu, kad jai nebutu namie visokiu nesamoniu (tauriu, figureliu ir pan..) kurios naudos neduoda tik dulkes renka.. ax.gif Tai ji tikrai po vestuviu ji i konteineri ismestu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuika99: 14 birželio 2013 - 08:04
QUOTE(lili* @ 2013 06 14, 08:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ui negaliu.......

nu ka as ir sakau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif manau, galima slapuka deti kiekvienam temos psl ir atsiras tokiu, kurios vis tiek jo nepamatys lotuliukas.gif nu man tai jau doh.gif

as lygiai taip pat, skaiciau kruva temu nuo gruodzio, slapuka gavau tik veliau, pradejus bendrauti, o atvirai, nieko neu paemusi dar is pasto, viskas sukaupta ir igyvendinta is temu..bendraujant - atsiveria tikras lobynas 4u.gif

vakar padariau beveik visas foto, aisku, fotografe ne kokia is manes, bet pasistengsiu sukurti albuma ir parodyti ka gero buveikiau..atrode daktu sociI, o kai dabar ziuriu lotuliukas.gif lyg jau mazokai, kai viskas sugule i tam tikras dezes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 06 14, 08:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ui negaliu.......

lotuliukas.gif

QUOTE(knopke* @ 2013 06 14, 09:28)

vakar padariau beveik visas foto,

laukiam,laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 06 13, 23:54)
mergytes, eilini karta del slapuku doh.gif  doh.gif  doh.gif

na, pabusiu bjaurioji svocia, bet jau truksta kantrybe, vietoj to, kad prasinejate slapuku - bendraukite temoje, matom mes is niku, atsekam, kiek laiko tema jums aktuali..mane nelabai guodzia pasakymai, kad vaikucius auginu ir tt. visos mes tokios, ir visos esam lygios, kodel vienos turi daryti sedeti temose, o kitos tik pasiimti?
man pikta 4u.gif  4u.gif

mes vaiku neauginam, jie pas mus patys auga lotuliukas.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 14, 08:41)
na as tai perskaiciau 5temas ir to uzteko visam scenarijui susikonspektuoti,susirankioti ideju.tada tik eiles tvarka pagal save susidelioji ir viskas.kazkaip nereikejo prasyti to slapuko.gal veliau pas ka ir paprasysiu is cekavumo  biggrin.gif
ir tikrai keistas argumentas-duok slapuka,nes neturiu laiko,turiu maza vaika.nu as irgi turiu ir darba(kursi,beja,trunka ilgiau nei eilinis darbas) ir vyra ir maza vaika...pasedejau iki 2-3val naties ir ramu smile.gif

----------
kas buna torto pirmo auksto viduje?tuscia?ar kazka dedat?

as irgi pradziai perskaiciau kelias temas, tada susiradau ir scenarijus senose temose, tai nors turejau kazkoki supratima apie juos ir kai rasiau, tai emiau is ten kazkiek ideju is cia bendraujant, na zo lipdziau po biski, pastu esu pasinaudojus, tai seimos taisykles spausdinaus, balivumo testa, na aisku dar pazymejimus pasiziurejau mazdaug kaip kas dares, tai irgi kazkiek is vienur, kazkiek is kitur, na zo pagalba cia aisku nereali, tikrai nebuciau pasidarius tiek, kiek dabar turiu smile.gif
as tik savo vyru nusivyliau, nes pagalbos is jo 0, paprasiau kad dainu mixa padarytu ar nors su kokia programa galima tai padaryt, o jis tipo, nieko nznau, nors dirba su kompais- programom doh.gif

as zinok net nznau, nes tu dezuciu nedesiu i torto forma g.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 06 13, 21:12)
Lenkiu žemai galvą prieš šio torto gamintoją. wub.gif Super. Kiek laiko gaminote? Ar pasižadėjimai į vidų įdėti?
Papildyta:
*Tiesa, žadate balandžius leisti? Man kažkaip gaila ir pinigų, ir balandžių. O jeigu vietoj jų leisti laišką gandrui?

*nuostabi ideja reikes pasinaudoti thumbup.gif

QUOTE(lili* @ 2013 06 14, 08:41)
*drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Arba dar vienas pastebėjimas, "įtraukit į sąrašą", arba dar po to viea zinute, "oi kodel nepatekau į sąrašą" ir toliau, kai jau sąraše, daugiau nei žodžio,yra tokių sąrašinių ne viena.... klausimas ,koks tikslas būti sąraše,jei nebendrauji?

**O aš vis negaliu pabėgt iš šios temos biggrin.gif

* jei rimtai tai man nera skirtumo busiu as sarase ar ne , man svarbiausia pasidalinti savo idejom ir pasisemti ko nors is forumuko ir kad svente gautusi neperkrauta, o nuosirdi dovana jauniesiems wub.gif
** kaip narkotikas , kaip gyveni pora men itemtu planavimu tai paskui taip greit neismusi biggrin.gif
Atsakyti
Kas del torto, tai jei jau mano jaunajai jo neprireiks po vestuviu, tai su mielu noru rasiu vieta pas save namie, pritakysiu ar kokioms krikstynoms, nes ir patys planuoja vaikuti. Tikiuosi kad darbas bus bus ivertintas smile.gif, savo torta po vestuviu panaudojau dovanu pakavimui, visiems budavo grazu, taigi panaudojimui yra daug variantu, nereikia ziureti i ji kaip tik i "pazadu torta" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2013 06 14, 09:59)
as zinok net nznau, nes tu dezuciu nedesiu i torto forma g.gif

ta prasme darysi tuos trikampelius,bet nesiri i torto forma,o tiesiog siaip isdalinsi ir viskas,ane?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 14, 10:52)
ta prasme darysi tuos trikampelius,bet nesiri i torto forma,o tiesiog siaip isdalinsi ir viskas,ane?

mes naudosim tas dezutes, dovanai sveciui ideti ir varda priklijuosiu, kad zinotu kur kas sestis, jos bus sudetos i lekstutes, bus kaip stalo puosmena dar smile.gif

dezutes tai mano jau padarytos, tik jas reik papuosti, gelyciu pasiuvau 25, kitu 25 nepajegiu, nagai trukdo doh.gif lotuliukas.gif siandien varysiu kazka nupirksiu joms puosti, nes jau kita sav. jos turi but padarytos, tik mane nervina, kad jaunoji niekaip neparaso tikslaus sveciu saraso, nes negaliu puosti dezuciu virsaus, jau reikia iskarto ten kartu klijuoti varda prie gelytes...

merginos kas daret miksa dainu su spalvom, su kokia programa?, nes kur buvo ydeta programa, neina atsisiust su virusu ateina doh.gif
Atsakyti