Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LI

QUOTE(rena @ 2013 06 14, 11:06)
merginos kas daret miksa dainu su spalvom, su kokia programa?, nes kur buvo ydeta programa, neina atsisiust su virusu ateina doh.gif

o su muzikantais neimanoma butu susitarti,kad jie padainuotu?duotum dainu sarsa ir lai dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssigota @ 2013 06 14, 10:46)
Kas del torto, tai jei jau mano jaunajai jo neprireiks po vestuviu, tai su mielu noru rasiu vieta pas save namie, pritakysiu ar kokioms krikstynoms, nes ir patys planuoja vaikuti. Tikiuosi kad darbas bus bus ivertintas smile.gif, savo torta po vestuviu panaudojau dovanu pakavimui, visiems budavo grazu, taigi panaudojimui yra daug variantu, nereikia ziureti i ji kaip tik i "pazadu torta" wink.gif

tos dezutes, tai tikrai geris, kad ir i koki gimtadieni eini, pinigais dovanoji, ikisai ir dar graziau nei vokas, o ir siaip pasipuost stala per koki baliu, sveciams po saldainiuka koki idejai i dezute, dezute i lekstute ir jau vaizdas kitoks ir sveciams staigmenele thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 14, 11:10)
o su muzikantais neimanoma butu susitarti,kad jie padainuotu?duotum dainu sarsa ir lai dirba smile.gif

tai va, noreciau kitai dienai isjudint sveciams ta miksiuka, nes muzikantu nebus g.gif
Atsakyti
sukeliau foto, bet i tema deti negaliu, kad jaunoji neuzmatytu, tad jei noresit, galesiu per az duoti nuoroda 4u.gif

mastymo buvo begales, pirkimu, o kai susideliojo- nu nieko ypatingo lotuliukas.gif lotuliukas.gif minciu tik perkratyta siaubingai daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitita @ 2013 06 13, 23:43)
O smeli ir indus kazkur specialiai uzsisakinejot? Ar jau apgalvojot kaip ceremonija organizuosit: prie bendro stalo ar pakviesit jaunuosius kazkur prie kito staliuko? Ko gero as irgi nusikopijuosiu ta minti daryti pradzioje  blush2.gif kai pagalvoju, geriausiai ir tinka po dokumentu atidavimo.

as galvoju is anksto parupinti apvalu staliuka, uztiesti balta staltiese ir tik yteikus dokumentus pakviestiu i viduri, nes visiems bus ydomu. O tada po smelio, neva jaunieji susipyle pamatus tai dabar teveliai ynesa seimos zidini, kazkaip taip. Net gal viska prie to staliuko, kad nereiktu per stala degtoi, delioti.

QUOTE(Zuika99 @ 2013 06 14, 08:45)
Sveikos 4u.gif  Labai daug ideju skaitydama jusu forumiuka radau. ACIU 4u.gif  Gal kas gali parasyti pasto slaptazodi? Pirsliaujam jau greitai: liepos 12d  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif geras

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 14, 11:10)

as mastau apie si zaidima, bet nzn ar dainu miksa paciai daryti, ar muzikantai turetu koki grotuva g.gif o gal pasitart su jais is anksto ir jie tiesiog is savo turimo repertuaro pasideliotu.

Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 06 13, 22:54)
mergytes, eilini karta del slapuku doh.gif  doh.gif  doh.gif

na, pabusiu bjaurioji svocia, bet jau truksta kantrybe, vietoj to, kad prasinejate slapuku - bendraukite temoje, matom mes is niku, atsekam, kiek laiko tema jums aktuali..mane nelabai guodzia pasakymai, kad vaikucius auginu ir tt. visos mes tokios, ir visos esam lygios, kodel vienos turi daryti sedeti temose, o kitos tik pasiimti?
man pikta 4u.gif  4u.gif

Mhm, butu įdomu sutikti bent vieną neturinčią kitų reikalų be svočiavimo doh.gif

QUOTE(lili* @ 2013 06 14, 07:41)
O aš vis negaliu pabėgt iš šios temos biggrin.gif

Aš jau dabar pradedu galvot, kad man bus labai liūdna, kai šioje temoje didelių reikalų neturėsiu.. Manau dar iki pusės rudens ateisiu paskaitinėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 06 14, 11:39)
sukeliau foto, bet i tema deti negaliu, kad jaunoji neuzmatytu, tad jei noresit, galesiu per az duoti nuoroda 4u.gif

mastymo buvo begales, pirkimu, o kai susideliojo- nu nieko ypatingo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif minciu tik perkratyta siaubingai daug biggrin.gif

Sukelkit i pastuka mirksiukas.gif atsibos visom atrasinet biggrin.gif
Atsakyti
merginos, kaip jums mintis su popieriniais balandziais ant kuriu rasytu sveciai palinkejimus?
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2013 06 14, 10:06)
mes naudosim tas dezutes, dovanai sveciui ideti ir varda priklijuosiu, kad zinotu kur kas sestis, jos bus sudetos i lekstutes, bus kaip stalo puosmena dar  smile.gif
dezutes tai mano jau padarytos, tik jas reik papuosti, gelyciu pasiuvau 25, kitu 25 nepajegiu, nagai trukdo doh.gif  lotuliukas.gif siandien varysiu kazka nupirksiu joms puosti, nes jau kita sav. jos turi but padarytos, tik mane nervina, kad jaunoji niekaip neparaso tikslaus sveciu saraso, nes negaliu puosti dezuciu virsaus, jau reikia iskarto ten kartu klijuoti varda prie gelytes...
merginos kas daret miksa dainu su spalvom, su kokia programa?, nes kur buvo ydeta programa, neina atsisiust su virusu ateina doh.gif

as persisiunciau wave editor -su ja iskarpinejau, o sujungiau su mediaJoin. bet tos minties atsisakiau su dainomis, nes kaip baliaus viena diena to laiko trukumas. tegul muzikantas dirba savo darba.
Atsakyti
Laba diena besirengančios svočiauti. Šiandien Kauno bazėse visą dieną praleidau. Pastebėjau, kad labai kainos skiriasi g.gif Labai daug šaunių vestuvinių atributų radau 14 sandėlyje, 14 vietoje (seselės uniforma-12 Lt, antrankiai-5Lt, prijuostė su vyro figura-12 lt), kitur kainos daug didesnės.
Žodžiu sunki buvo dienelė doh.gif
Kiekvienam svečiui sugalvojau įteikti po mažą dovanėlę- nedidelį papuoštą stiklainiuką su medumi (70 stiklainių su dangteliais plius puošyba kainavo 40 Lt thumbup.gif medus nemokamai, patys kopinėjam). Gal kam pravers ši idėja.
Atsakyti
Tai vis tik jūs pasiliekate prie tos nuomonės, kad tą pažadų tortą paskui vėl surinkt atgal ir padovanoti jauniesiems? g.gif
Atsakyti
Kažkodėl man nepavyksta prisijungti prie paštuko, todėl labai prašau atsiųskite gyvenimo kelių eismo taisykles jauniesiems ilmuliukas(eta)yahoo.com. Paštuke tikrai mačiau. Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
mergaites, o i ka dedate scenariju?
ty. kur perkate segtuvus, kaip puosiate?
Atsakyti