QUOTE(kritulis @ 2013 06 26, 13:30)
rena viskas labai liuksiškai

gavosi, na o muzikantas tai pasišiukšlino kaip reikiant.
Tikiuosi maniškis geresnis bus skambinausi jam tai jis iš vis nustebo kad aš kažką ruošiuosi sako šiuolaikinės svočios nieko nesiruošia mes viska pravedam

tai sutarėm kad bendrom jėgom viską darysim
jis pamate, kad deze atsivilkau su smutkem po stalu pasikisau, tai jis, tipo va saunuoliai pasiruose, o as pasakiau, kad cia tik keleta atributu valdziai ir viskas, daugiau nesiruosiau, o jis tipo tai jus snekekit, snekekit, as padesiu... dar gerai, kad mano vyras daug emesi ant saves ir kalbas dejo, ir siaip lb iniciatyvos emesi vedime, net netiketai buvo, nes visa laika juk bambejo, kad nesamoniu prisigalvoju ruosdama scenariju
buvo vienas ten is sveciu, jaunieji pernai pas juos vestuves svente, tai priejes prie musu pasake: va cia tai pirsliai, va cia tai vestuves, o pas mane tai pirsliai nieko nedare ir tikrai truko vedimo... o jaunoji man is anksciau pasakojo, kad gamtoje varnas skaiciavo, liudna buvo, pacios poros kiek ka prisigalvojo, tiek pasilinksmino
QUOTE(emigrante @ 2013 06 26, 13:33)
bet kiekvienoj vestuvej koks nors nuotykis buna. Is esmes supratau, kad smagiai.
Laaabai patiko mintis plyta dovanoti o ne kepure jaunajam

sakykit o miksiuka dainu patys daret? noreciau ir as
gal jau galiu gauti prisijungima prie pasto?
ant plytos dar uzrasiau data ir svajoniu namo plyta

ir kaspinu ja perrisau
miksa pati dariau, yra pastuke ydetas, o spalvas tai pripirkau juosteles ir sukarpiau apie 20-30cm ilgio, tik jauniesiems balta spalva daviau
QUOTE(emigrante @ 2013 06 26, 13:41)
reikia pasiruosti viska kaip atrodo, jog taip turetu buti, o tada dar atsargai pasirasyti, jeigu ka, kad butu prasisukti su kuo
as iseiles nesirasiau kas po ko, tik pasirasiau zodzius kokius sakyt, kai nuometa nuimti, kaip torta pjauti, bet siaip zinok skaityt mazai skaitem, daugiau savo zodziais snekejom, eiliu neturejau, tai paskaitom mazdaug ka sakysim ir varom is atminties, gal nebuvo super duper rislios kalbos, bet kaip kazkas pastebejo- trumpai ir aiskiai
Papildyta:
QUOTE(Trikse @ 2013 06 27, 00:04)
Na ir tempai pas jus

nespeju visai su jumis,o dar kompas sugedo,tai gaunu tik nakti vyro darbini... o dar scenarijus neauzbaigtas,o jau nepilnos 2 savaites liko

visokie daikteliai jau I pabaiga pirkimas

prasau ivertint

mano
DOVANA jauniesiem

norejau kazko netradicinio ir nematyto
Rena- smagu kad viskas sauniai pavyko
Donanele lb faina
o su buciniu dezutem, ot apturejau bajeri, zo mes siuntem pagalvele, kol muzika grojo ir sustojo ties vyru kuris buvo be zmonos, biski pasimeciau, bet poto sakau, na ka teks buciuoti pirsliene

tai vat ir atlikau malonia pareiga