Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LI

QUOTE(ashinga @ 2013 06 26, 20:17)
zaidimas vaidinimas jauniesiems su kudikiu pasiuvau drabuzelius ant paklodes cia is rusu zaidimo malysss lb visiems patiko

O gal galima plačiau apie šį žaidimą? Negirdėjau tokio. ax.gif

Beje, jūs pažadų tortus iškart buvote sudėję ant stalų? Ir kaip paskui juos dalinote svečiams. ? Išdalinote ir svečiai pasiliko tuos "gabaliukus"?
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2013 06 27, 09:01)
sveikos gyvos 4u.gif  vestuves ant nosies ,o nuotaka antrdieni vakare atveze jaunikio kelnes palenkti ir geliu mergytem audinuka suknytems  doh.gif maniskis pasiuto ,o ji sako taigi cia greitai pasisius  blink.gif tai vakar reikalai Kaune o vakare iki 22 val. su tom suknelem plusau , nors vestuviniai reikalai stovi, ai sakiau kiek spesiu tiek , gi ne mano vestuves, kad nervus savo eikvociau  biggrin.gif o dar pasiziurejus i oru prognoze  doh.gif kyla mintis, ka dabar apsirengt  lotuliukas.gif

oho, kokia nuotaka jum pasitaike doh.gif

22 valanda mano darbai tik prasideda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Trikse @ 2013 06 27, 00:04)
Na ir tempai pas jus  doh.gif  nespeju visai su jumis,o dar kompas sugedo,tai gaunu tik nakti vyro darbini... o dar scenarijus neauzbaigtas,o jau nepilnos 2 savaites liko  blink.gif  visokie daikteliai jau I pabaiga pirkimas  thumbup.gif  prasau ivertint thumbup.gif  mano DOVANA jauniesiem  mirksiukas.gif  norejau kazko netradicinio ir nematyto  rolleyes.gif

DOVANA bent jau man LABAI LABAI LABAI !!! thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaitės 4u.gif

Jungiuosi ir aš prie jūsų būrio, bet mes būsime liudininkais 08.31. Metų pradžioj čia dažnai užsukdavai paskaityti visko, bet po to aptingau, galvojau, kad dar daugiau nei pusmetis iki vestuvių ir užleidau šį reikalą, o dabar jau žiūriu tik 2 mėnesiai teliko. Reikia greitai susigriebti smile.gif O prirašėte jus čia, nežinau kaip spėsiu perskaityti viską doh.gif O gal užteks tik tų poros temų, kur labai naudingos? Gal galite patarti?

Trikse
, dovana tobula! O ten įmesti į fotoalbumą medaliai svečiams, tai jūsų rankų darbas ar pirkti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alantėlis @ 2013 06 27, 11:26)
Laba diena, mergaitės  4u.gif

Jungiuosi ir aš prie jūsų būrio, bet mes būsime liudininkais 08.31. Metų pradžioj čia dažnai užsukdavai paskaityti visko, bet po to aptingau, galvojau, kad dar daugiau nei pusmetis iki vestuvių ir užleidau šį reikalą, o dabar jau žiūriu tik 2 mėnesiai teliko. Reikia greitai susigriebti  smile.gif O prirašėte jus čia, nežinau kaip spėsiu perskaityti viską  doh.gif  O gal užteks tik tų poros temų, kur labai naudingos? Gal galite patarti?

Trikse
, dovana tobula! O ten įmesti į fotoalbumą medaliai svečiams, tai jūsų rankų darbas ar pirkti?  smile.gif

Sveika sugryzus smile.gif mano galva uztektų perskaityti sitą ir pries tai buvusia temas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kritulis @ 2013 06 26, 13:30)
rena viskas labai liuksiškai  thumbup.gif gavosi, na o muzikantas tai pasišiukšlino kaip reikiant.
Tikiuosi maniškis geresnis bus skambinausi jam tai jis iš vis nustebo kad aš kažką ruošiuosi sako šiuolaikinės svočios nieko nesiruošia mes viska pravedam smile.gif tai sutarėm kad bendrom jėgom viską darysim smile.gif

jis pamate, kad deze atsivilkau su smutkem po stalu pasikisau, tai jis, tipo va saunuoliai pasiruose, o as pasakiau, kad cia tik keleta atributu valdziai ir viskas, daugiau nesiruosiau, o jis tipo tai jus snekekit, snekekit, as padesiu... dar gerai, kad mano vyras daug emesi ant saves ir kalbas dejo, ir siaip lb iniciatyvos emesi vedime, net netiketai buvo, nes visa laika juk bambejo, kad nesamoniu prisigalvoju ruosdama scenariju biggrin.gif
buvo vienas ten is sveciu, jaunieji pernai pas juos vestuves svente, tai priejes prie musu pasake: va cia tai pirsliai, va cia tai vestuves, o pas mane tai pirsliai nieko nedare ir tikrai truko vedimo... o jaunoji man is anksciau pasakojo, kad gamtoje varnas skaiciavo, liudna buvo, pacios poros kiek ka prisigalvojo, tiek pasilinksmino smile.gif

QUOTE(emigrante @ 2013 06 26, 13:33)
bet kiekvienoj vestuvej koks nors nuotykis buna. Is esmes supratau, kad smagiai.

Laaabai patiko mintis plyta dovanoti o ne kepure jaunajam thumbup.gif  sakykit o miksiuka dainu patys daret? noreciau ir as blush2.gif
gal jau galiu gauti prisijungima prie pasto?

ant plytos dar uzrasiau data ir svajoniu namo plyta biggrin.gif ir kaspinu ja perrisau biggrin.gif
miksa pati dariau, yra pastuke ydetas, o spalvas tai pripirkau juosteles ir sukarpiau apie 20-30cm ilgio, tik jauniesiems balta spalva daviau

QUOTE(emigrante @ 2013 06 26, 13:41)
reikia pasiruosti viska kaip atrodo, jog taip turetu buti, o tada dar atsargai pasirasyti, jeigu ka, kad butu prasisukti su kuo smile.gif

as iseiles nesirasiau kas po ko, tik pasirasiau zodzius kokius sakyt, kai nuometa nuimti, kaip torta pjauti, bet siaip zinok skaityt mazai skaitem, daugiau savo zodziais snekejom, eiliu neturejau, tai paskaitom mazdaug ka sakysim ir varom is atminties, gal nebuvo super duper rislios kalbos, bet kaip kazkas pastebejo- trumpai ir aiskiai lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Trikse @ 2013 06 27, 00:04)
Na ir tempai pas jus  doh.gif  nespeju visai su jumis,o dar kompas sugedo,tai gaunu tik nakti vyro darbini... o dar scenarijus neauzbaigtas,o jau nepilnos 2 savaites liko  blink.gif  visokie daikteliai jau I pabaiga pirkimas  thumbup.gif  prasau ivertint thumbup.gif  mano DOVANA jauniesiem  mirksiukas.gif  norejau kazko netradicinio ir nematyto  rolleyes.gif

Rena- smagu kad viskas sauniai pavyko  4u.gif

Donanele lb faina thumbup.gif

o su buciniu dezutem, ot apturejau bajeri, zo mes siuntem pagalvele, kol muzika grojo ir sustojo ties vyru kuris buvo be zmonos, biski pasimeciau, bet poto sakau, na ka teks buciuoti pirsliene lotuliukas.gif tai vat ir atlikau malonia pareiga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2013 06 27, 13:39)

vat as ir galvoju, kad gal nelabai kas nori tu ilgu pasaku klausytis. O as kad prisirasiau tai prisirasiau :DDDD

paprotinkit mane, ysventinimui i siemininkus duodi kaliosus+kad ir plyta, tinka?
O ka tada jaunajai? nenoriu tu skareliu schmoll.gif

Ir dar kazkas buvot ymete nuoroda dulkiu, kilogramas 50lt, neissisaugojau ir neberandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emigrante: 27 birželio 2013 - 12:50
http://www.alfamber.com/shop/

prašom smile.gif, kazko man nekrauna šiuo metu bt iš čia pirkau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kritulis: 27 birželio 2013 - 13:00
na, viskas, as jau pakuoju dezes siandien 4u.gif uf, nervai ima, pagalvoju, o jei rimtai muzikantai neves..as kalbu neturiu, tik tiek , kiek reikia..tikiuosi, akd pades mums, nes kitaip- sakes, atliekam kas reikia ir sedim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2013 06 27, 13:47)
vat as ir galvoju, kad gal nelabai kas nori tu ilgu pasaku klausytis. O as kad prisirasiau tai prisirasiau :DDDD

paprotinkit mane, ysventinimui i siemininkus duodi kaliosus+kad ir plyta, tinka?
O ka tada jaunajai? nenoriu tu skareliu schmoll.gif

Ir dar kazkas buvot ymete nuoroda dulkiu, kilogramas 50lt, neissisaugojau ir neberandu doh.gif

stenkis trumpesnem frazem viska pateikti wink.gif

as i seiminin kus sventinau su ziurstais, o kai nuometa nuemem, tai jaunajai lankeli su dideliu kaspinu uzdejau, o jaunikiui plyta g.gif
tai jaunajai gali ziursta su kokiu ydomesniu uzrasu nupirkti, kad ir is cia pasirinkti ka http://www.smile.lt/...nt01returnid=62

dulkes emiau is cia http://www.alfamber....ram-p-9828.html

QUOTE(kritulis @ 2013 06 27, 14:00)
http://www.alfamber.com/shop/

prašom smile.gif, kazko man nekrauna šiuo metu bt iš čia pirkau

as irgi

QUOTE(knopke* @ 2013 06 27, 14:07)
na, viskas, as jau pakuoju dezes siandien 4u.gif uf, nervai ima, pagalvoju, o jei rimtai muzikantai neves..as kalbu neturiu, tik tiek , kiek reikia..tikiuosi, akd pades mums, nes kitaip- sakes, atliekam kas reikia ir sedim biggrin.gif

viskas bus gerai, pamatysi, kai ruosiaus, tai man net minties nebuvo, kad muzikantas toks vepla paklius g.gif na bet cia tik man taip gali pakliuti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 06 27, 14:07)

viskas bus gerai mirksiukas.gif kiek teko jus pažinti iš temų , tai viskas bus tikrai super thumbup.gif

galų gale, ne jūsų bėdos, jei muzikantai vėpliai pasirodytų biggrin.gif Nes gi ne tik nuo jūsų vakaro linksmybės priklauso, jei jau nebūtų muzikontų tada kas kita ax.gif
Atsakyti
Dekui , kad neispeiket mano dovanos ax.gif 4u.gif tokiuosi jauniesiem patiks rolleyes.gif

Svociutes, kokius jus ten kontraktus naudojot stalo ispirkimui? g.gif

QUOTE(Alantėlis @ 2013 06 27, 11:26)

Trikse
, dovana tobula! O ten įmesti į fotoalbumą medaliai svečiams, tai jūsų rankų darbas ar pirkti?  smile.gif

Galima sakyt mano darbas, tik tuos paveiksliukus pirkau pas viena mergina, jie atspausdinti ant lipnaus popieriaus, tai juos priklijavau prie kamstiniu padekliuku ir padariau sniureli ax.gif
Atsakyti