Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LI

na va geliu mergaites ir taures paruostos mirksiukas.gif
http://www.public.fo...stuves-001.html
Atsakyti
kazkada kazkas klause apie pavardes koncervavima. cia gera ideja, tik reikia prisijungti facebook
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2013 06 27, 16:22)
kazkada kazkas klause apie pavardes koncervavima. cia gera ideja, tik reikia prisijungti facebook

Kaip grazu 4u.gif
Atsakyti
rena, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2013 06 27, 10:01)
sveikos gyvos 4u.gif  vestuves ant nosies ,o nuotaka antrdieni vakare atveze jaunikio kelnes palenkti ir geliu mergytem audinuka suknytems  doh.gif maniskis pasiuto ,o ji sako taigi cia greitai pasisius  blink.gif tai vakar reikalai Kaune o vakare iki 22 val. su tom suknelem plusau , nors vestuviniai reikalai stovi, ai sakiau kiek spesiu tiek , gi ne mano vestuves, kad nervus savo eikvociau  biggrin.gif o dar pasiziurejus i oru prognoze  doh.gif kyla mintis, ka dabar apsirengt  lotuliukas.gif

nieko sau blink.gif ir kaip tau pavyksta blaivią galvą išlaikyti, nervus suvaldyt. Aš nuo tokiu pokštu jau zigzagais lakstyčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2013 06 27, 15:44)
na va geliu mergaites ir taures paruostos  mirksiukas.gif
http://www.public.fo...stuves-001.html

Tu stebukladarė mirksiukas.gif . Kaip grazu ax.gif
Atsakyti
aciu, merginos, uz palaikyma..atrodo, kad issikraustom is namu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 06 27, 18:32)

hihihi.gif laibai taiklus pasakymas

4mamavita įdomiai jums su tomis vestuvemis, toks jausmas, kad jums labiau vestuvės rūpi, nei jauniesiems unsure.gif jei ne palspatis kas jums jaunieji? blush2.gif
Atsakyti

kad cia planuokpati.lt, o ne facebookas 4u.gif
Atsakyti
as suprantu, kad mamyte rupinasi ir jaunosios apranga, mergyciu ir tt?ar ne taip?
Atsakyti
....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 27 birželio 2013 - 20:15

aš tai pakeičiau sudedamąsias dalis, ir pavardės koncervą planuoju perduoti jaunosios broiui, kad pasirūpintų, jog ši pavardė būtų vėl atgaivinta ir mieste vėl bėgiotų -ytė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2013 06 27, 18:32)

Įsivazduoju blink.gif pas mane jau dbr pusė kambario maišų prikrauta, aš net neįsivaziduoju, kaip čia kompaktiškai viską ir saugiai susipakuoti reikės.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozytiaa: 27 birželio 2013 - 19:55