Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknas kūnas = laimė?

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 29, 07:58)
storumas yra siaubingai šlykštu - tiek ypač pačiam storuliui, tiek aplinkiniams. Kaip tik vakar žiūrėjau į tokią moterį autobuse - storą gal apie 55 m. Bet koks jos judesys - netgi rimtas, rodantis susimąstymą ar susirūpinimą atrodo visiškai karikatūriškas. Ta moteris kaip pajuokos objektas.

Man tai baisu ko supermamytės moko savo vaikus, tyčiotis iš žmonių autobusuose. Tikėkitės, kad jūsų dukra bus ideali, mylės save, nebus palikta vyro, ar serganti ir niekas iš jos nesityčios ir negalvos, kad ji yra šlyksti, autobusuose. Dabar galit sakyti, kad jau jūsų, tai "niekada" bigsmile.gif Gal serga ta moteris? O jei ir valgo be proto, gal jos gyvenimas toks liūdnas, kad maistas jos vienintelė paguoda?
Linkiu visada išlikti idealiai, kad niekad autobusuose nebūtumėt patyčų objektu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 29 birželio 2013 - 11:43
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 29, 11:32)

tai jo, tas ir  belieka - tik sau patikti, kai kitiems nebepatinki  lotuliukas.gif

čia jau pagal sugedimo laipsnį - kas svarbiau - patikti ir sutarti su savimi, ar patikti kokiai nors bukutei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2013 06 29, 13:41)
Man tai baisu ko supermamytės moko savo vaikus, tyčiotis iš žmonių autobusuose. Tikėkitės, kad jūsų dukra bus ideali, mylės save, nebus palikta vyro, ar serganti ir niekas iš jos nesityčios ir negalvos, kad ji yra šlyksti, autobusuose. Dabar galit sakyti, kad jau jūsų, tai "niekada"  bigsmile.gif  Gal serga ta moteris? O jei ir valgo be proto, gal jos gyvenimas toks liūdnas, kad maistas jos vienintelė paguoda?
Linkiu visada išlikti idealiai, kad niekad autobusuose nebūtumėt patyčų objektu.

Na, į asmeniškumus lįsti nenoriu, bet aš nei supermamytė, nei vaikų turiu.

Jeigu valgo ir yra nelaiminga, vadinasi reikia kažką keisti ir skubiai, o ne tęsti tą mazochizmą. Būti ir toliau nelaimingai yra kur kas lengviau, negu sugebėti pasikeisti ir pripažinti, kad va, padariau viską, kad nebūčiau nelaiminga. Kodėl tas super kentėjimas yra taip išaukštinamas, kai daug daugiau pastangų reikalauja virsmas į laimingą žmogų?
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 29, 10:32)

tai jo, tas ir  belieka - tik sau patikti, kai kitiems nebepatinki   lotuliukas.gif

Ale žinokit, naujiena, jūs irgi ne visiems patinkat, kad ir kokia liekna būtumėt.

P.S. anstvorio neturiu, valgau daug, sportuoju mažai. Pabandžius kai kurios meniu, mirčiau iš bado. Išvada viena, turiu greitą medžiagų apykaitą, ir daug judu,saldumynų nemėgstu. Visą laiką ant kojų. Todėl man lengva šnekėti, kai galiu valgyt viską

Čia tam, kad neprasidėtų tyčiojimasisi, kad tik storos gina storas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 29, 10:47)

Jeigu valgo ir yra nelaiminga, vadinasi reikia kažką keisti ir skubiai, o ne tęsti tą mazochizmą. Būti ir toliau nelaimingai yra kur kas lengviau, negu sugebėti pasikeisti ir pripažinti, kad va, padariau viską, kad nebūčiau nelaiminga. Kodėl tas super kentėjimas yra taip išaukštinamas, kai daug daugiau pastangų reikalauja virsmas į laimingą žmogų?

Taip tai ne pasiteisinimas, bet ar reikai tyčiotis iš žmonių kurie ne tokie stiprūs ir idealūs? Manot padedat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 29 birželio 2013 - 11:49
QUOTE(Forget @ 2013 06 29, 13:50)
Ale žinokit, naujiena, jūs irgi ne visiems patinkat, kad ir kokia liekna būtumėt.

P.S. anstvorio neturiu, valgau daug, sportuoju mažai. Pabandžius kai kurios meniu, mirčiau iš bado. Išvada viena, turiu greitą medžiagų apykaitą, ir daug judu,saldumynų nemėgstu. Visą laiką ant kojų. Todėl man lengva šnekėti, kai galiu valgyt viską

Čia tam, kad neprasidėtų tyčiojimasisi, kad tik storos gina storas  biggrin.gif
Papildyta:
Taip tai ne pasiteisinimas, bet ar reikai tyčiotis iš žmonių kurie ne tokie stiprūs ir idealūs? Manot padedat?

aš jai nė žodžio nepasakiau, nei padėjau, nei pasityčiojau
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 29, 09:58)
storumas yra siaubingai šlykštu - tiek ypač pačiam storuliui, tiek aplinkiniams. Kaip tik vakar žiūrėjau į tokią moterį autobuse - storą gal apie 55 m. Bet koks jos judesys - netgi rimtas, rodantis susimąstymą ar susirūpinimą atrodo visiškai karikatūriškas. Ta moteris kaip pajuokos objektas. Aišku, kad didelė nelaimė tokiam būti. Kitas dar gražiai apstorėja, o šita moteris su labai dideliu pagurkliu ir pilvu, o kojos gan lieknos. Na ir galvojau, kad nebėra tai moteriai savo gražaus asmeninio gyvenimo, jei ji nelaiminga tikrai vyro neras, arba nemes esamo, nesvarbu, kad ir gertų jis ar dar ką, nes kitaip bus viena ir niekam nereikalinga.

Ir šiaip nesuprantu, kodėl moterys kai kurios, ka sulaukia vyresnio amžiaus, visiškai nustoja savim rūpintis, nei drabužių normalių nusiperka, nei kremu tepasi, ką jau ten kalbėti apie pasidažymą, nei plaukus tvarkosi, tik nusikerpa kaip vyrai, nei maistą žiūrisi, nesuprantu, kas čia per mistika atsitinka? unsure.gif

O gal ta moteris turi sveikatos problemų? Nepagalvojate? Kodėl taip skubama smerkti, tyčiotis... g.gif

Pvz. mano mamai prieš keturis metus teko pašalinti gimdą, turi vartoti hormonus, kurių vis neatitaiko. Jos svoris pradėjo augti dienomis tiesiog ir tikrai ne nuo maisto.

Taip pat pažįstu jauną merginą, kuri turi viršsvorį, bet jai bėdos su skydliauke, taip pat vartoja vaistus. O nemaža dalis aplinkinių mėto visokias replikas, kad nuxsipenėjus kiaulė ir pan., kaip taip galima, negaliu suvokti...

Papildyta:
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 29, 12:52)
aš jai nė žodžio nepasakiau, nei padėjau, nei pasityčiojau

Bet tai padarėt forume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 06 29, 14:14)
O gal ta moteris turi sveikatos problemų? Nepagalvojate? Kodėl taip skubama smerkti, tyčiotis... g.gif

Pvz. mano mamai prieš keturis metus teko pašalinti gimdą, turi vartoti hormonus, kurių vis neatitaiko. Jos svoris pradėjo augti dienomis tiesiog ir tikrai ne nuo maisto.

Taip pat pažįstu jauną merginą, kuri turi viršsvorį, bet jai bėdos su skydliauke, taip pat vartoja vaistus. O nemaža dalis aplinkinių mėto visokias replikas, kad nuxsipenėjus kiaulė ir pan., kaip taip galima, negaliu suvokti...
Papildyta:
Bet tai padarėt forume smile.gif

forume rašau anonimiškai, neįmanoma įžeisti, kažko abstraktaus, kai negalima įvardinti, kam tai adresuota. Forume su tokia žinute aš paklibinau moteris, kurios pamanė, kad apie jas panašiai galėčiau pagalvoti.

Galima būti beproto stora, be tai nereiškia, kad turi apsileisti iki visiškumo, neplauti galvos, vaikščioti apsirutuliojusiais drabužiais, valgyti bile ką, reikia stengtis ir kapstytis iš tos peklos į kurią papuolei. Tokias moteris gerbiu labai. Jos daug stipresnės, nei tos kenčiančios, ir tą kančią išaukštinančios kaip savitiksltį dalyką, o iš tikrųjų tai silpnumas ir beprasmybė.
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 29, 12:20)
Forume su tokia žinute aš paklibinau moteris, kurios pamanė, kad apie jas panašiai galėčiau pagalvoti.

Šiaip tai 90 proc sveikos galvų moterims rodo vienodai, ką apie jas galvoja kokia fyfa iš spermyčių tarpo.
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 29, 10:28)
nu nelaiminga ta moteris buvo, viskas jos išvaizdoje rėkė apie tai. Būtent ji, ta autobuse.  Ir nepadės jai svorio numetimas, jau dabar tikrai ne, per didelės apsileidimo žymės. Oda baisi, šiaip liūdna labai moteris buvo..  unsure.gif .

Man šiaip įdomu, kas atsitinka, kad vėlesniame amžiuje taip moterys apsileidžia, gal jūs žinot?  biggrin.gif

ar ji tampa blogesniu zmogum del to, kad taip atrodo? ar del to, jog yra nelaiminga? cia nusikaltimas ar yda?
bet kuriame amziauas tarpsnyje gali nutikti bet kas, kad to svorio priaugt. ar tai sveikatos sutrikimai, ar gyvenimo budo pasekme, tai nera priezstis ziureti i zmogu su panieka.

Vysnaite doh.gif neprojektuok savu problemu i kitus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 06 29, 12:47)

O jeigu ji nenori kažko keisti ir skubiai? Jums atrodo, kad ji nelaiminga, kad baisi ir pan. Gal ir jai pačiai taip atrodo, bet pokyčių vistiek nenori. Nu realiai, tai koks jūsų reikalas? Ar jums skauda, kaip tas nepažįstamas žmogus atrodo? Ar kažkaip asmeniškai paliečia jo svorio problemos? Aš irgi kartais pasižiūriu į žmones pagalvoju, kad va gražiai/negražiai atrodo, bet nei aš jų pažįstu nei ką, ir jau tikrai nesakyčiau "oi jam skubiai reikia kažką keisti". NE MANO REIKALAS. Fe, toks "teisuoliškumas" ir aiškinimas, koks žmogus gali būti laimingas, koks ne. Jau tokį bukumą parodėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 29 birželio 2013 - 13:08
QUOTE(Soled @ 2013 06 29, 14:07)
O jeigu ji nenori kažko keisti ir skubiai? Jums atrodo, kad ji nelaiminga, kad baisi ir pan. Gal ir jai pačiai taip atrodo, bet pokyčių vistiek nenori. Nu realiai, tai koks jūsų reikalas? Ar jums skauda, kaip tas nepažįstamas žmogus atrodo? Ar kažkaip asmeniškai paliečia jo svorio problemos? Aš irgi kartais pasižiūriu į žmones pagalvoju, kad va gražiai/negražiai atrodo, bet nei aš jų pažįstu nei ką, ir jau tikrai nesakyčiau "oi jam skubiai reikia kažką keisti". NE MANO REIKALAS. Fe, toks "teisuoliškumas" ir aiškinimas, koks žmogus gali būti laimingas, koks ne. Jau tokį bukumą parodėt.

drinks_cheers.gif su kiekvienu žodžiu
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2013 06 29, 15:09)
drinks_cheers.gif su kiekvienu žodžiu

tai jo, tokie žmonės renkasi būti nelaimingi, tik to nesupranta smile.gif

Nešneku apie bet kokias išimtis, ligas, tragedijas, ligas, žmones, kuriems ir taip gerai, žmones, kurie laimingi ir patenkinti. Tokių yra mažuma ir negalima užsiangažuoti ant jų. Nes dauguma visgi yra nelaimingi žmonės
Atsakyti